Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Bestseller Wybór kosmetologa

SkinTra - Light Your Skin - Serum z Witaminą C 20% i Kwasem Ferulowym - 30ml

  • Silnie rozświetlające serum z 20% witaminą C, kwasem ferulowym i witaminą E
ID towaru: 4990
41,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
41 pkt.
2050 pkt.

Oszczędź kupując więcej

SkinTra - Zestaw «Oczyszczenie i Rozjaśnienie»

SkinTra - Zestaw «Oczyszczenie i Rozjaśnienie»

149,00 zł 144,00 zł
Taniej w zestawie o 3.36 %
Zobacz zestaw

Opis produktu

Zmiana etykiety od partii 08/2023

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Light Your Skin

Rozświetlająco-rozjaśniające serum z witaminą C 20%

SkinTra - Light Your Skin- rozświetlająco-rozjaśniające serum z kompleksem antyoksydantów. Zawiera 20% witaminę C w postaci kwasu askorbinowego, która przyczynia się do poprawy kolorytu skóry, redukuje ziemistość, zwalcza wolne rodniki, spowalniając proces starzenia, a także działa przeciwzapalnie. Formuła serum została wzbogacona o witaminę E, znaną jako witaminę młodości, a także kwas ferulowy, który działa synergistycznie z witaminą C, a także ją stabilizuje. Produkt wykazuje silne właściwości rozjaśniające przebarwienia, poprawiające koloryt cery, redukujące wolne rodniki oraz przyspieszające metabolizm komórkowy, dzięki czemu stanowi doskonałą podstawę pielęgnacji przeciwstarzeniowej oraz przeciwzmarszczkowej. Przeznaczony jest do wszystkich typów cery, ale w szczególności polecany dla osób z cerą poszarzałą, o nierównym kolorycie, łojotokową oraz z pierwszymi oznakami starzenia. Serum ma pH ok. 2,2. Formuła produktu jest wegańska. .

Produkt zawiera:

  • 20% witamina C w postaci kwasu L-askorbinowego - składnik aktywny, głównie kojarzący się z właściwościami rozjaśniającymi przebarwienia, ale też do ogólnej poprawy kolorytu, redukując ziemistość. Ponadto kwas askorbinowy zwalcza wolne rodniki, spowalniając procesy starzenia oraz pobudza produkcję kolagenu i elastyny, zwiększając jędrność i elastyczność skóry, działanie antyoksydacyjne dodatkowo zapobiega powstawaniu zaskórników. Wykazano również zdolności przeciwzapalne co przyczynia się do przyspieszania procesów regeneracyjnych, a także zmniejsza występujący rumień posłoneczny oraz oparzenie wywołane promieniowaniem UVB,
  • kwas ferulowy -antyoksydant, działa synergistycznie z kwasem askorbinowym, stabilizuje aktywność witaminy C oraz E, a dodatkowo potęguje ich działanie,
  • witaminę E- znana nam, jako witamina młodości: przede wszystkim, wykazuje właściwości antyoksydacyjne, stabilizując witaminę C i wpływając na redukcję wolnych rodników, a tym samym spowalnia procesy starzenia, dodatkowo silnie nawilża oraz przyspiesza procesy regeneracyjne.

Działanie produktu:

Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:

  • każdy rodzaj skóry,
  • skóra dojrzała i z pierwszymi oznakami starzenia,
  • skóra tłusta i mieszana,
  • skóra szara i o nierównym kolorycie,
  • przebarwienia.

Sposób użycia: Pierwsza aplikacja: Na oczyszczony, stonizowany i suchy obszar twarzy, szyi i dekoltu nałóż 4-5 kropli serum. Na tym etapie możesz zakończyć pielęgnację lub poczekać do pełnego wchłonięcia produktu i nałożyć krem. W ciągu dnia pamiętaj o wysokiej ochronie przeciwsłonecznej, tj. krem z SPF50.

Pozostałe aplikacje: Częstotliwość aplikacji jest zależna od reakcji skóry na produkt. Jeśli nie wystąpiło wysuszenie, to możesz powtórzyć aplikację nawet następnego dnia. Zalecamy max. 3 użycia, a następnie min. 1 dzień przerwy. W ciągu dnia pamiętaj o wysokiej ochronie przeciwsłonecznej, tj. krem z SPF50.

Uwaga! Nie przechowuj produktu w lodówce, może to spowodować jego krystalizację.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 30 ml
Data ważności: 3 miesiące od otwarcia.
Kraj pochodzenia: Polska.
Wskazówki:
  • Nie stosuj produktu na skórę naczyniową, alergiczną, podrażnioną, poparzoną (w tym przez promienie słoneczne), uszkodzoną mechanicznie oraz na aktywne wypryski.
  • Nie stosuj produktu na mokrą skórę.
  • Stosuj ochronę przeciwsłoneczną z wysokim filtrem SPF50.
  • Jeśli wystąpi silne podrażnienie, zaprzestań używania skonsultuj się z lekarzem lub skontaktuj z nami natalia@cosibella.pl
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci. 
  • Nie łącz z produktami zawierającymi kwasy, witaminę C, witaminę A, ich pochodne oraz o pH ⩽3 oraz ⩾8 lub skonsultuj bezpieczeństwo stosowania natalia@cosibella.pl
  • Jeśli jesteś w trakcie kuracji kosmetologicznych dermatologicznych, skonsultuj bezpieczeństwo stosowania natalia@cosibella.pl lub lekarzem. 
Opinia Kosmetologa
Izabela Bednarczyk
Muszę przyznać, że nie podchodziłam super entuzjastycznie do tego produktu, ponieważ nie jestem wielką fanką wysokich stężeń kwasu askorbinowego w produktach. Nic bardziej mylnego! Serum nie powoduje podrażnienia, świetnie rozjaśnia przebarwienia i jest lekkie niczym woda Chcesz podkręcić jego efekt? Użyj go bezpośrednio po użyciu Destructora, a obudzisz się z totalnym #babyface!
Zobacz więcej

Skład

Aqua (Water), Ascorbic Acid, Propanediol, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol, Panthenol, Ferulic Acid, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

Wskazówki

  • Nie stosuj produktu na skórę naczyniową, alergiczną, podrażnioną, poparzoną (w tym przez promienie słoneczne), uszkodzoną mechanicznie oraz na aktywne wypryski.
  • Nie stosuj produktu na mokrą skórę.
  • Stosuj ochronę przeciwsłoneczną z wysokim filtrem SPF50.
  • Jeśli wystąpi silne podrażnienie, zaprzestań używania skonsultuj się z lekarzem lub skontaktuj z nami natalia@cosibella.pl
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci. 
  • Nie łącz z produktami zawierającymi kwasy, witaminę C, witaminę A, ich pochodne oraz o pH ⩽3 oraz ⩾8 lub skonsultuj bezpieczeństwo stosowania natalia@cosibella.pl
  • Jeśli jesteś w trakcie kuracji kosmetologicznych dermatologicznych, skonsultuj bezpieczeństwo stosowania natalia@cosibella.pl lub lekarzem. 

Opinie (486)

4.69
Liczba wystawionych opinii: 486
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skóra wygląda zdrowiej i jest rozpromieniona. Polecam
2024-04-14
Joanna, Zielonka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam! Od dawna używam witaminy C i wydawało mi się, że już żadne efekty nie są w stanie mnie zaskoczyć, ale jednak byłam w błędzie. Natychmiastowy efekt, skóra jest cudownie rozświetlona, odżywiona i wygląda bardzo dobrze. Szczególnie po nie do końca przespanej nocy! Zdecydowanie kupie ponownie jak tylko serum się skończy.
2024-04-11
Karolina, Risskov
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłem to serum żeby przekonać się do niestabilnej formy wit c i nieprzekonałem sie. Skóra mnie piecze ale jest do wytrzymania przy regularnym stosowaniu juz nie tak mocno. Serum ma wysokie stężenie wit c i dodatkowo kwas ferulowy więc robi to co ma robić. Nie lubie niestabilnej formy bo kazde serum mi sie lepiło i było poprostu nieprzyjemne na twarzy tak tez jest w tym przypadku dlatego stosuje na noc. Za tą cene jest naprawde spoko bo ta forma wit c działa najmocniej i najszybciej dlatego sie na nie zdecydowałem. Pomimo to jest to najlepsze serum z kwasem askorbinowym jakie stosowałem
2024-04-11
Dobrosław, Częstochowa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum z witamina c, jednak, że warto uważać na stężenie i powoli wprowadzać do pielęgnacji, bo może podrażniać.
2024-04-02
Alicja, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum, rozświetla i nawilża
2024-04-01
Malg, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemna konsystencja oraz natychmiastowy efekt rozświetlonej, zdrowo wyglądającej skóry.
2024-03-28
Magdalena, Klepacze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skintra to moja ulubiona marka! wszystkie produkty jakie miałam spełniły moje oczekiwania w 100%, serum cudownie nawilża i rozświetla, jedynym jego minusem jest to że obecnie nie można go zamówić
2024-03-25
Anna, Klucze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajnie rozjaśnia cerę, lepka skóra trwa tylko do całkowitego wchłonięcia, dlatego warto poczekać z kolejnym krokiem pielęgnacji.
2024-03-19
Milena, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kojarzycie ten efekt glass skin, że jak naciśniecie policzek palcem to widać jeszcze bardziej ten efekt? To to właśnie robi to serum. Mam wrażliwą cerę i mimo, że czasami po nałożeniu szczypie to nie pojawiają się podrażnienia czy zaczerwienienie
2024-03-19
Aleksandra, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super rozświetla, trzeba uważać żeby nie stosować na podrażniona skórę bo może szczypać :)
2024-03-15
Paulina, Bielsko-Biala
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lubię ten produkt. Cera wygląda po nim lepiej, dość długo zachowuje stabilność, ale trzeba uważać, jak się go przechowuje. Po nałożeniu, skóra trochę się lepi, co mi osobiście nie przeszkadzało, ale dla niektórych może być to problem.
2024-03-14
Paulina, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ładnie rozjaśnia, ma wyjątkowo wysokie stężenie, szybko się wchłania i sprawdza sie pod makijaż. Niestety specyficzny zapach, który tutaj utrzymywał się przez cały dzień mocno psuł mi pozytywne odczucia związane ze stosowaniem tego serum
2024-03-11
Aleksandra, Szczytno
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt zdecydowanie działa - rozjaśnia przebarwienia. Nie wydaje mi się jednak dobrym startem dla 'niewtajemniczonych', początkujących, ponieważ może przesuszyć skórę i spowodować odwrotny skutek od zamierzonego. Zapach może być dla niektórych sporą przeszkodą. Polecam poczytać i wtedy przetestować, ponieważ może okazać się strzałem w dziesiątkę.
2024-03-07
Gabriela, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super, najlepsza witamina C. Pięknie rozjaśnia przebarwienia a moja buzia w końcu nie jest szara!!
2024-03-06
Zuzia, Lubartów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skintra to rewelacyjna makra, dane hity!
2024-03-06
Anna, Nowy Tomyśl
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po tygodniu użytkowania zauważyłam rozjaśnienie śladów po trądziku, trzeba wprowadzać ostrożnie, ponieważ wysokie stężenie witaminy C może podrażnić
2024-03-06
Marta, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt, nie wysusza, dobrze się rozprowadza. Polecam
2024-03-05
Justyna, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zdecydowanie warte przetestowania do walki z mocnymi przebarwieniami. Serum niezwykle pomogło mi z moimi czerwono-różowymi przebarwieniami po trądziku. Jest bardzo ,,konkretne" w swoim działaniu, dlatego też nie można używać go codziennie. Nie przesusza skóry, świetnie się sprawdza.
2024-03-04
Kinga, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po zastosowaniu tego serum cera staje się rozjaśniona, jednakże uważałabym przy cerach wrażliwych, ponieważ daje uczucie pieczenia przy nakładaniu.
2024-02-29
Adrianna, Brzesko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum z witaminą C, nie podrażnia, jest wygodne w użyciu i nie utlenia się szybko.
2024-02-28
Katarzyna, Maków Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam z polecenia Pondi. Jestem zadowolona, stosuje solo na noc. Mam wrażenie, że faktycznie cera jest rozjaśniona i ujednolicona. Stosuje zamiennie z retinalem tej samej marki
2024-02-28
Aleksandra, Kobylec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum, po kilku dniach zauważyłam jak skóra zaczyna robić się promienna i rozświetlona.
2024-02-27
Karolina, Wodzisław Śląski
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety absolutnie nie jest to produkt dla mnie. Bardzo podrażnia mi skórę, powoduje też, że staje się szorstka. Używałam wielu serum z vit. C, być może tutaj jest zbyt duże stężenie lub rodzaj tego składnika
2024-02-27
Maja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo fajne serum. Efekty widoczne od razu po pierwszym użyciu. Pory zmniejszone, cera rozjaśniona, wygładzona, efekt wow. Opisana w innych opiniach słaba wydajność w mojej ocenie nie ma wpływu na produkt bo w tej cenie można stosować spokojnie więcej niż zalecane 4-5 kropel. W tej cenie efekty świetne. Na pewno z nim zostanę na dłużej.
2024-02-26
Agnieszka, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt stosunek jakości do ceny i efekty widoczne już po kilku dniach stosowania
2024-02-26
Agata, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest w porządku, spełnia swoją rolę, wyrównuje koloryt skóry, jednak jest dosyć problematyczny w użyciu. Według mnie zapach jest trudny do zniesienia i w odczuciu jest bardzo lepki, dosyć nieprzyjemny w nakładaniu. Na rynku są ciekawsze produkty z wit. C, jednak ten ma dobrą jakość do ceny
2024-02-24
Marta, Warszawa
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
OGROMNE ROZCZAROWANIE. Zakupiłam 2szt produktu dla siebie oraz mamy (36 i 68lat). Obie jesteśmy zaznajomione z produktami z vit c i pochodnymi, również w wysokich stężeniach. Obie mamy taką samą opinie o produkcie, zgadamy się z każdą negatywną opinią, jesteśmy zszokowane pozytywnymi. PRODUKT JEST FATALNY. Fatalna konsystencja! Bardzo tępa, produktu nie na się używać na inne kosmetyki-tonik, esencja; żeby móc go rozprowadzić i nie mieć tego uczucia, że poprostu nieprzyjemnie siedzi na skórze i się lepi, nawet odczekujac godzine! Przed nałożeniem, trzeba go użyć jako pierwszy kosmetyk po demakijażu i wtedy jest bardzo drażniący (nawet dla mnie, osoby która stosuje wysokie stężenia retinali, stosuje kwasy,vit c i nie drażni mnie nic), a lepka warsta i tak zostaje. Bardzo mało wydajny, przez konsystencje na suchej skórze 4-5 kropli rozprowadzam na 1 policzek, nie wiem jakim cudem taka ilość ma starczyć na całą twarz. Zapach który zostawia na skórze TRAGICZNY, porównywalny z zapachem zardzewiałych metali, zostaje na rękach nawet po umyciu dłoni po aplikacji. I kluczowe: produkt nie robi absolutnie nic, od grudnia do końca lutego efektów o których zapewnia producent po prostu nie ma. Wyrzucone pieniądze w błoto.
2024-02-22
Pax, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jedno z lepszych,jakie używałam.Skóra wyraźnie rozjaśniona i taka "głów",polecam
2024-02-20
Marlena, Ostrów Wlkp
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum z kwasem askorbinowym na rynku (biorąc pod uwagę cenę). Nie wiem ile już zużyłam opakowań, ale nie zamierzam zmieniać. Rozjaśnia przebarwienia, odżywia skórę. Nigdy mnie nie podrażnił, a stosuję również pod oczy. Polecam serdecznie!
2024-02-19
Małgorzata, Lublin
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt z którym na pewno trzeba uważać. Z racji na użycie czystej formy witaminy c serum może być drażniące i na pewno nie dla skóry wrażliwej.
2024-02-17
Aleksandra, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ładnie rozjaśnia skórę. Delikatnie mnie szczypie po nałożeniu jednak to szybko mija. Szybko się wchłania zostawiając na buzi piękne glow
2024-02-16
Amelia, Szadek
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt. Rozjaśnia przebarwienia i rozświetla cerę. Idealny na codzień. Nie przesuszył mi skóry ani nie spowodował wysypu.
2024-02-16
Weronika, Miłoszów
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Strasznie wysuszył mi buzie i zanurzył bhl niestety trzeba uważać na niego
2024-02-15
Paulina, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo dobry produkt, nie podrażnia, radzi sobie z przebarwieniami. Nie zapycha, super rozświetla skórę. To już moje kolejne opakowanie.
2024-02-14
Paulina, Terespol
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze się sprawdza, nie podrażnia, rozjaśnia przebarwienia.
2024-02-11
Klaudia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wysokie stężenie, w bardzo przystępnej cenie, ładnie rozjaśnia przebarwienia. Raczej dla cer które mają zbudowaną tolerancję na składniki aktywne, bo przy pierwszym spotkaniu może być za mocny+ konieczne stosowanie filtr UV
2024-02-10
Patrycja, Poznań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dość przeciętna witamina C, nie zauważyłam spektakularnych efektów. Jednak jeśli ktoś lubi te formę wit C to chyba warto wypróbowac
2024-02-03
Marta, Bukowiec
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum ładnie rozjaśnia skóre, jednak nie jest to bardzo zadowalający efekt. Nie kupię ponownie.
2024-02-01
Marta, Oborniki
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekko wygładzał skórę, jednak przy dłuższym użytkowaniu nie przyniósł oczekiwanych efektów rozjaśnienia
2024-01-31
Michalina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobra jakoś produktu do ceny.
2024-01-30
Magdalena, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Genialny produkt w bardzo przystępnej cenie.
2024-01-30
Iwona, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum, tańsza alternatywa dla wielu produktów z wyższej półki cenowej. Dla mnie jednak zbyt „mocny”. Musiałam stosować go co trzeci dzień, aby nie podrażnić mojej wrażliwej na wysokie stężenia składników aktywnych skóry.
2024-01-28
Paulina, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum o silnym działaniu rozjaśniającym. Naprawdę szybko się wchłania i efekty po miesiącu stosowania są zaskakujące. Jak wyrównany koloryt skóry i blask.
2024-01-19
Weronika, Stara Wieś
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To moje drugie opakowanie i bardzo polecam!
2024-01-19
Martyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt dobry, widać wygładzenie i rozświetlenie. Na początku używania choć nie mam skóry wrażliwej to czułam lekkie szczypanie i było to dla mnie lekkim dyskomfortem, teraz już jest co raz lepiej. Nie wiem czy do niego wrócę być może będę testować inne wit c
2024-01-17
Beata, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemne w użyciu, pomimo bardzo płynnej konsystencji - wystarczy ostrożnie nakładać pipetką. Skóra jest przyjemnie napięta, nie wysusza. Polecam, czekam na efekt po dłuższym zastosowaniu. Przystępna cena.
2024-01-14
Weronika, Skawina
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsza witamina C jaką miałam. Używałam wcześniej witaminy C o stężeniu 3,5% więc bałam się tak wysokiego stężenia lecz w przypadku tego produktu nie ma się czego obawiać. Efekty widoczne już po kilku dniach stosowania. Na pewno to będzie stały element mojej porannej pielęgnacji.
2024-01-14
Oliwia, Radziechowy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zużyłam całe opakowanie. Jestem zadowolona. Stosunek jakości i ceny bardzo korzystny. Na pewno zamówię kolejne opakowanie.
2024-01-11
Jolanta, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum, nie podrażnia. Na pewno kupię kolejną butelkę.
2024-01-10
Sylwia, Dobrcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Czuć duże stężenie witaminy C, ale polecam.
2024-01-09
Wanda, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt w przystępnej cenie.
2024-01-08
Weronika, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zdecydowanie kupię ponownie, świetny stosunek ceny do jakości
2024-01-08
Zuzanna, Lubenia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajne serum :-)
2024-01-06
Agnieszka, Warszawa (Bemowo)
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry produkt w dobrej cenie. Nie zapycha. Nie podrażnia. Efekt przychodzi po dłuższym stosowaniu
2024-01-04
Monika, Grajewo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo fajne serum, ani mnie nie zapchalo, ani nie wysuszylo, chodz jakis diametralnych efektow nie zauwazylam
2024-01-03
Victoria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajnie nawilża, jestem zadowolona :)
2024-01-02
Renata, Radom
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wiązałam spore nadzieje z tym serum. Potężna dawka witaminy C. Przy tego typie produktu jestem wyczulona na czystą, przeźroczystą konsystencję. Tutaj tego nie było. Barwa była żołtawa od początku, co nie wzbudza u mnie zaufania co do działania produktu. Pozostaję przy Geek & Georgous
2023-12-27
Aneta, Bestwina
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetne serum, przy regularnym stosowaniu cera jest wyraźnie rozświetlona.
2023-12-26
Joanna, Pętkowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nadaje się zarówno pod krem jak i do aplikacji bez kremu. W moim przypadku widocznie zmniejsza przebarwienia od pierwszych zastosowań i wyrównuje koloryt.
2023-12-26
Dagmara, Ośno Lubuskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest w porzadku, jednak nie widzę jakiegoś wielkiego efektu po nim. Nie trafił do końca w moją cerę
2023-12-20
Natalia, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
super produkt, bardzo lekki, nie zapycha, daje efekt glass skin natomiast nie zauwazylam znacznego rozjasnienia
2023-12-17
Laura, Zielonki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry, wydajny, konsystencja bardzo wodnista.
2023-12-06
Sandra, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najfajniejszych produktów z witaminą C jakich używałam. Mam mieszaną cerę i nie lubię produktów olejowych, a to serum jest leciutkie i fajnie się wchłania. Efekty również widoczne, także wielka polecajka :)
2023-12-05
Martyna, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum, które pięknie wyrównało i rozświetliło moją cerę (mieszaną i ze skłonnością do przebarwień, zaczerwienień i zaskórników).
2023-12-04
Maria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze sprawuje się na mojej mieszanej cerze, nie podrażnia.
2023-12-02
Paulina, Tomaszów Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum. Wydajne i ładnie rozświetla cerę.
2023-12-01
Klaudia, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry produkt w dobrej cenie, jak wszystko marki skintra.
2023-11-30
Dobroslawa, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam, jest to jeden z najlepszych produktów z witaminą C których próbowałam. Warto pamiętać o spf 50+
2023-11-28
Daryna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To chyba mój ulubiony kosmetyk marki SkinTra :) Plusem jest wysokie stężenie witaminy C w rozsądnej cenie. Konsystencja bardzo na plus. Używam tego kosmetyku od 4 miesięcy i stan mojej skóry znacząco się poprawił: koloryt jest wyrównany. Używam go codziennie rano
2023-11-26
Dominika, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super serum! polecam
2023-11-24
Paulina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super produkt, zamawiam już go regularnie od ponad roku.
2023-11-24
Aleksandra, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem zadowolona z serum.
2023-11-23
Maja, Kraków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po 2 mc jest już żółte. Czyli oksydacja zachodzi szybciej niż 3 mc przydatności do użycia. Nie jest to nic niespotykanego, chyba dłużej się trzyma niż analogiczne serum z geek & georgous. Jeżeli chodzi o działanie to wygładza rozjaśnia jak na wit C przystało. Jeżeli chodzi o uczucie na skórze nie najgorsze... Sera z wit c w formie kwasu askorbinowego są sera wg mnie nieprzyjemne, ale da się żyć.
2023-11-23
Joanna, Tychy
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
To będzie jedno z moich ulubionych serów z witaminą C. Ładnie rozświetla skórę, nie wysusza ani nie podrażnia mimo że czasami używam go częściej niż jest to zalecane. Moje jedyne zastrzeżenie dotyczy lekko lepkiej konsystencji po aplikacji na skórę.
2023-11-22
Agnieszka, Sosnowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To już moja druga buteleczka i na pewno nie ostatnia. Efekty zauważyłam dość szybko, skora jest rozświetlona i ma równiejszy kolor. Ważne jest też dla mnie to że polski produkt, z dobrym składem i bardzo fajnie zapakowany.
2023-11-22
Anna, Sucha
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem zadowolona z kosmetyku. Serum bardzo wydajne, dobrze się wchłania. Skóra w widoczny sposób zwiększyła swoją kondycję
2023-11-22
Magdalena, Radwanice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum. Wydajne i skuteczne, pięknie poradziło sobie z moimi przebarwieniami. Zakupiłam właśnie 2 opakowanie. Lepszego serum z witaminą C nie miałam, więc zostanie ze mną na długo!
2023-11-20
Marzena, Skierniewice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt, szybka realizacja zamówienie. Z pewnością wrócę po kolejną butelkę
2023-11-20
Barbara, Porąbka Uszewska
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
serum jest zbyt tłusty, rozświetla, jednak przypuszczam, że spowodował u mnie trądzik
2023-11-19
Karyna, Krakow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moje najlepsze serum z witaminą C, polecam
2023-11-18
Kaja, Debrzno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt, pięknie rozjaśnia i rozświetla skórę
2023-11-18
Ewa, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To moje drugie opakowanie, jest świetne. Rozjaśnia skórę i szybko się wchłania .
2023-11-14
Anna, Łosice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo szybka wysyłka, produkt świetny!!!!!!
2023-11-11
Magdalena, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum szybko się wchłania. Ładnie rozświetla cerę. Naczynka zmniejszają się delikatnie już po użyciu. Polecam
2023-11-11
Karolina, Kętrzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt. Kupuję ponownie.
2023-11-10
Ivanna, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum przyszło bardzo dobrze zapakowane, ładnie rozjaśnia przebarwienia jednocześnie nie podrażniając twarzy.Super produkt jak na tak niską cene:)
2023-11-09
Klaudia, Kłecko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt ma bardzo przyjemną konsystencję, nie jest tłusty i dobrze się wchłania. Polecam
2023-11-08
Dorota, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum. Ładnie rozjaśnia przebarwienia.
2023-11-07
Olga, Częstochowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Aktualnie moje ulubione serum. Wysokie stężenie wit C, dobrze się wchłania i nie zostawia lepkiej konsystencji. Obecnie mój faworyt ;)
2023-11-05
Natalia, Parchowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum z witaminą C, które mimo wysokiego stężenia i niskiego ph zupełnie nie podrażnia
2023-11-05
Angelika, Łazy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobra wit C , używam od wiem miesięcy i wciąż zamawiam
2023-11-04
Katarzyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Faktycznie rozświetla i wygładza. Stosuje go na co 4 dni, bo jest dość mocny. Na początku stosowania spowodował trochę wyprysków.
2023-11-03
Natalia, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjne serum, stosuję od 2 lat, skóra rozświetla sie zaraz po użyciu, wchłania się błyskawicznie
2023-11-03
Ewa, Stargard
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjne serum. Świetnie się wchłania w skórę, nie podrażnia. Stosowane dłużej genialnie usuwa pojedyncze "pajączki" ze skóry twarzy. Nie wyobrażam sobie pielęgnacji bez tego serum.
2023-11-03
Magdalena, Kraków
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum, ale bez rewelacji. Skóra po nim jest ładnie rozjaśniona i ujednolicona. Niestety największym minusem jest bardzo klejąca konsystencja po wchłonięciu, czego bardzo nie lubię. Dość szybko się utleniło i zmieniło kolor.
2023-11-03
Wiktoria, Katowice
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt w opakowaniu przez które przenika światło, a więc witamina C traci swoja stabilność. Wysokie stężenie, lekko podrażajace skórę, brak spektakularnych efektów na twarzy.
2023-10-31
Franciszek, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniałe serum, ponadprzeciętne, a w swoim 52 letnim życiu kilka już było. Polecam. Lekka wodnisto- oleista konsystencja , przyjemny zapach, szybkie wchłanianie , widoczny efekt. Rewelacja.
2023-10-31
Anna, Opole
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie petarda... godne polecenia bo ardzo wyrażny efekt juz po kilku uzyciach. skóra jest promienna I pełna blasku. Polecam
2023-10-31
Ewelina, Luboń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fantastyczne serum! Skóra po pierwszym użyciu jest wyraźnie rozjaśniona i promienna.
2023-10-30
Anna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
świetne serum, polecam
2023-10-25
Patrycja, Świdnik
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum
2023-10-24
Anna, Kluczbork
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z nielicznych kosmetyków po których faktycznie widzę rozjaśnienie. Bardzo udany. Będę do niego wracać regularnie. Świetny szczególnie rano, pod makijaż. Lekka formuła dobrze się wchłania i jest wydajny. W tej cenie nie ma konkurencji.
2023-10-24
Alicja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moim zdaniem najlepsze serum z witaminą c. Używam już czwartą butelkę, świetne pod makijaż
2023-10-20
Arleta, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super produkt, idelanie nawilża, jednocześnie nie jest zbyt ciężki. Bardzo lekka konsystencja, współpracy z kremami z filtrem. Teraz tylko czekać na efekty
2023-10-17
Alicja, Stryków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny produkt. Mega wydajny i przyjemny w użyciu. Jeden z lepszych z Wit. C. Polecam.
2023-10-16
JOANNA, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam to serum. Kończę juz druga buteleczkę. Nawilża wygładza i rozjaśnia skórę. Jest bardzo delikatny.
2023-10-15
Monika, Jelcz-Laskowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobra cena, szybko się wchłania i jest bardzo wydajne, ma nietłustą konsystencję - jedno z lepszych serów z witaminą C jakiego używałam :)
2023-10-13
Martyna, Jastrzębia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kolejny produkt firmy skintra ktory przypadł do gustu
2023-10-11
Anna, Łowicz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jedno z najlepszych jakie stosowałam. Ma świetną, nietłustą formułę, dzięki czemu dobrze się wchłania. Faktycznie rozjaśnia przebarwienia.
2023-10-10
Natalia, Brzeg
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetne serum z wit. C w rozsądnej cenie. To jest moje 2 opakowanie, ładnie rozjaśnia i pomaga w walce z niedoskonałościami. Mam cerę mieszaną, używam co 2-3 dni i przykrywam kremem. Gdy używałam częściej potrafił podrażnić.
2023-10-09
Ewa, Głowno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemne serum, ładnie pachnie, napina, lekko rozjaśnia przebarwienia, nieco hamuje produkcję sebum. Na pewno kupię ponownie.
2023-10-08
Magdalena, Białystok
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie sprawdził mi się, miałam używać rano. Dziwna konsystencja, nie do końca wody, raczej lekki żelik. Trudno się rozprowadza, musiałam użyć większej ilości. Tworzy na buzi lepką warstwę, SPF się na nim ślizgał i smugował, dłużej zajęło mi rozprowadzenie go. Najgorszy niestety jest zapach po nałożeniu, w ogóle, ale też na dłoniach po dotknięciu buzi - metaliczny, jakbym co chwilę dotykała kluczy lub monet. Utrzymuje się dosłownie cały dzień i wzmaga przy demakijażu, jakby produkt w ogóle się nie wchłonął. Spowodował też wysyp widoczny na następny dzień :(
2023-10-07
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skóra pięknie wygląda 0o zastosowaniu tego serum
2023-10-06
Anna, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny produkt, skóra jest po nim nawilżona, pozostawia lekko lepiącą się powłokę
2023-09-26
Marta, Działdowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo dobry produkt
2023-09-22
Apteka, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajne serum. Po pierwszym użyciu skóra jest rozświetlona, a po tygodniu widziałam już rozjaśnienie przebarwień. Jedyny minus to, że troszkę się lepi, ale po nałożeniu Spf to uczucie znika.
2023-09-21
Ilona, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze wpływa na kondycję skóry, zakupiłam kolejną butelkę, po jej skończeniu zrobię przerwę, aby wprowadzić kurację z retinolem
2023-09-17
Aga, Wejherowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum z wysoką zawartością witaminy C, która nie podrażnia i naprawdę widać po nim rozświetlenie skóry. W tej cenie rewelacja.
2023-09-16
Magdalena, SZCZĘSNE
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsza witamina C jakiej do tej pory używałam, rzeczywiście czuć jej porządne działanie a przy tym mnie nie podrażnią.
2023-09-16
Małgorzata, Gdańsk
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam mieszane uczucia. Choć z natury nie mam cery bardzo wrażliwej, to serum bezpośrednio po aplikacji powodował zaczerwienienie i lekkie pieczenie. Jednak na następny dzień po aplikacji skóra była widocznie rozświetlona i gładsza. Nie potestowałam kosmetyku długo, ponieważ po ok. miesiącu serum się utleniło (zmieniło barwę z przezroczystej na ciemnopomarańczową). Na minus bardzo rzadka formuła.
2023-09-12
Wiktoria, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak dotąd najlepsze serum z witaminą C jakie miałam, to już moje drugie opakowanie i na pewno nie ostatnie, pomimo dużego stężenia składnika aktywnego moja skóra bardzo dobrze zareagowała, polecam!
2023-09-12
Ewa, SULIKÓW
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacja w super cenie
2023-09-07
Małgorzata, Kłaj, Wielicki, Małopolskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
produkt faktycznie pozostawial moja skore odzywiona i rozjasniona, choc powodował u mnie wysyp. bardzo lubie ten marke rowniez za wydajnosc
2023-09-05
Aleksandra, Leszno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum. Dobrze rozświetla cerę. Plus, że zawiera czysty kwas ascorbinowy.
2023-09-04
Martyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum faktycznie rozjaśnia przebarwienia, natomiast przy codziennym używaniu trochę mnie podrażnia.
2023-09-04
Katarzyna, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny produkt z kwasem ferulowym. Serum nie podrażnia, przyjemnie się aplikuje. W dłuższym stosowaniu pozostawia skórę rozświetloną. W przypadku moich przebarwień nie zrobił spektakularnych efektów jednak drobne przebarwienia i piegi się rozjaśniły.
2023-09-03
Sylwia, Mińsk Mazowiecki
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super skład - doskonała dawka antyoksydantów dla porannej rutyny. Działa dobrze, ale konsystencja jest dla mnie zbyt wodnista - mam wrażenie, że więcej znika mi w dłoniach, zwłaszcza, że mam suchą cerę i produkt wsiąka zanim zdążę go porządnie rozprowadzić.
2023-09-02
Aleksandra, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny stosunek jakości do ceny. do tej pory kupowałam drogie sera z witaminą c. Byłam zdziwiona jak dobry to produkt - konsystencja w punkt, świetnie się nakłada i wchłania, nie zaburza aplikacji i trwałości makijażu, daje widoczne efekty właściwe dla witaminy c.
2023-09-02
Malgorzata, Miedziana Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niesamowicie wygładza buzię. Konstystencja rzadka, ale nie jest tłusta, wiec przyjemnie się rozprowadza
2023-08-31
Ilona, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam to serum, pełna porcja antyoksydantów na początek dnia, wzmocnienie filtrów spf, gęsto-wodnista formuła, która szybko się wchłania no i cena w świetnym stosunku do jakości.
2023-08-30
Anna, Kraków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
To serum ma moc niewątpliwie, rozjaśnia przebarwienia, gdyby nie ten zapach taki metaliczny .... byłoby 5 gwiazdek, polecam dla osób którym ten charakterystyczny zapach nie przeszkadza.
2023-08-29
Magdalena, Wejherowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam produkt! Stosowałam wile produktów z Vit C i to jest absolutny sztos.
2023-08-27
Daria, Poznan
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry kosmetyk. Używam rano pod filtr przeciwsłoneczny. Wyrównuje koloryt skóry.
2023-08-25
Joanna, Podegrodzie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To jest zdecydowanie dobry kosmetyk. Fakt, trzeba dać mu chwilę, aby pojawiły się efekty, ale warto poczekać. Dodatkowo nie podrażnia
2023-08-25
Paulina, Potok Górny
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosuje te serum od niedawna ale widze poprawe cery jest bardziej świetlista i napięta mam cere mieszana ,polecam ten produkt
2023-08-25
Dominika, Malbork
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie zauważyłam jakoś większej poprawy w jakości skóry po jednym opakowaniu. Nie będzie to mój ulubiony kosmetyk SkinTra.
2023-08-23
Aneta, WARSZAWA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem