Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta

SkinTra - Wash It Off - Glukozydowy Żel Oczyszczający - 200ml

  • Żel myjący do twarzy i okolic oczu wspierający kondycję mikrobiomu
ID towaru: 17720
54,00 zł
54,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
54 pkt.
2700 pkt.

Oszczędź kupując więcej

Zestaw SkinTra x HairTry - Oczyszczenie i Odżywienie

Zestaw SkinTra x HairTry - Oczyszczenie i Odżywienie

219,00 zł 192,00 zł
Taniej w zestawie o 12.33 %
Zobacz zestaw

Opis produktu

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Wash It Off

Żel o działaniu oczyszczającym z glukozydami od marki SkinTra

SkinTra - Wash It Off - żel myjący do twarzy, zapewniający połączenie dokładnego oczyszczania z ochroną bariery skóry. Do stworzenia formuły wykorzystano surfaktanty glukozydowe, które łączą w sobie właściwości oczyszczające, zachowując delikatność dla mikrobiomu i bariery lipidowej skóry. Połączenie i stężenia surfaktantów zostały dobrane tak, aby szybko i skutecznie radziły sobie z wszelkimi zanieczyszczeniami (nawet z makijażem twarzy i oczu), a jednocześnie tworzyły gęstą pianę w formie musu, która zadba o delikatne okolice oczu. Dodatkowo żel zawiera inulinę, która wspiera zachowanie naturalnej mikrobioty, a zdrowy mikrobiom zapobiega powstawaniu wrażliwości skóry i trądziku bakteryjnego. Połączenie glukonolaktonu, pantenolu i alantoiny zapewnia działanie nawilżające, niwelujące przesuszenie oraz powstawanie podrażnień wywołanych procesem oczyszczania. Żel jest przeznaczony dla każdego typu cery, nie powoduje ściągnięcia skóry. Zalecany również w trakcie kuracji kwasowej oraz retinoidowej. Ma fizjologiczne pH, w okolicach 5,5. Kompozycja zapachowa została dobrana tak aby obniżyć wystąpienie potencjalnych alergenów. Kosmetyk odpowiedni dla wegan.

Produkt zawiera:

  • glukozyd kaprylowo-kaprynowy, poliglukozyd laurylowy - surfaktanty, niejonowe środki powierzchniowo czynne pochodzenia naturalnego, charakteryzują się łagodnym działaniem i doskonałymi właściwościami spieniającymi,
  • glukonolakton - jest polihydroksykwasem, ma większe cząsteczki, dlatego penetruje skórę wolniej i w mniejszym stopniu niż inne kwasy, z tego powodu jest też łagodniejszy i nie ma mocnego działania drażniącego czy złuszczającego, posiada silne właściwości nawilżające oraz wzmacnia barierę naskórkową, ujędrnia skórę, działa antyoksydacyjnie oraz regulująco,
  • inulinę - prebiotyk, daje przyjemne uczucie wygładzenia, wpływa na wzmocnienie mikrobiomu skórnego, dzięki czemu zwiększa odporność na działanie czynników i patogenów zewnętrznych, tworzy na skórze film, który ogranicza nadmierną ucieczkę wody z naskórka,
  • pantenol - substancja nawilżająca, poprawiająca zdolność do wiązania wody, tworzy film na skórze, stymuluje odnowę komórek i działa regenerująco, wspomaga gojenie ran, łagodzi podrażnienia i stan zapalny,
  • alantoinę - pochodna kwasu moczowego, dogłębnie nawilża, zmiękcza, koi i wspomaga regenerację.

Działanie produktu:

Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:

  • każdy rodzaj skóry.
  • skóra wrażliwa,
  • skóra w trakcie kuracji kwasowej oraz retinoidowej.

Sposób użycia: Rozprowadź żel w zwilżonych dłoniach do wytworzenia gęstej piany. Następnie nałóż produkt na zwilżoną skórę twarzy oraz okolice oczu. Masuj do czasu usunięcia wszystkich zanieczyszczeń. Spłucz produkt letnią wodą. Stosuj rano i wieczorem.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 200 ml
Data ważności: na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Polska.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Lauryl Glucoside, Gluconolactone, Glycerin, Polysorbate 20, Inulin, Panthenol, Propylene Glycol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum.

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (63)

4.52
Liczba wystawionych opinii: 63
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny żel, super domywa bez uczucia ściągnięcia, dobrze się pieni, nie szczypie w oczy, pachnie też bardzo ładnie. Jestem na tak!
2024-06-10
Klaudia, Gniezno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na początku nie byłam zadowolona z tego produktu. Podrażniał mi cerę i wysuszał - używałam, odstawiałam i wracałam kilka razy. Było to spowodowane naruszoną barierą hydrolipidową. Jak zmieniłam inne kroki pielęgnacji to pokochałam się z tym żelem. Właśnie zamówiłam drugą buteleczkę. Mam cerę mieszaną i jest idealny na wieczorny drugi etap oczyszczania. Mam cerę mieszaną, skłonną do podrażnień i mogę go polecić.
2024-06-03
Natalia, Przewóz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt ma formułę galaretki, nie trzeba go nakładać bardzo dużo przez co jest wydajny. Przy tym bardzo dobrze myje twarz bez poczucia ściągnięcia skóry. Mam mieszaną cerę i myślę że to jeden z lepszych żeli jakie używałam
2024-05-31
Magdalena, Łódź
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ciekawy zapach i formuła, bardzo dobrze się rozpienia w rękach. Niestety dla mojej suchej cery zbyt mocny :c
2024-05-26
Edyta, Krzepice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry delikatny produkt. Galaretkowa formuła, delikatny zapach, dobrze myje.
2024-05-22
Magdalena, Juszkowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To jak dobry jest ten żel czuć i widać dopiero po kilkunastu użyciach - od pierwszego użycia wiem, że genialnie myje, na mojej suchej buzi zostawiał minimalne uczucie ściągnięcia na początku, jednak po 2 tygodniach już nie ma po nim śladu. No i efekty - odstawiłam oczyszczanie soniczne, używam tylko tego żelu z gąbka konjac, i mam czysta, czyściutka skórę - jest lepiej niz kiedykolwiek. Zaskorniki wyczyszczone z powierzchni, pory mniejsze, produkty do pielęgnacji są lepiej przyjmowane przez moją cerę. BHL absolutnie nie zaburzona, powiedziałabym że przeciwnie - wzmocniona. Jest cudowny! Plus mega wydajny
2024-05-13
Natalia, Lądek-Zdrój
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry ,delikatny zel oczyszczający . Mam cerę normalna w kierunku do suchej i wrażliwej ,nie ściąga mi buzi a dobrze domywa . Cena też jak najbardziej w porządku
2024-05-06
Katarzyna, Kolonia-Brzeziny
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze domywa, jednak okropnie zaburzył mi barierę hydrolipidową, nie nazwałabym go delikatnym żelem.
2024-05-04
Klaudia, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wlasnie kupilam trzecie opakowanie tego zelu do mycia twarzy. Dobrze doczyszcza twarz, usuwa makijaz. Uzywam rano i wieczorem. Nie wysusza.
2024-04-30
Daria, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel został mi polecony przez Was ze względu na delikatność tego produktu. Nie powiedziałabym, że jest bardzo delikatny, ale też nie mam uczucia ściągnięcia po nim. Minus za zapach, jest mało przyjemny, ale da się przyzwyczaić.
2024-04-03
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten żel do mycia twarzy jest genialny
2024-03-21
Paulina, IZBICA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny! Moja skóra jest wrażliwa, tłusta w okolicach nosa i suchsza przy policzkach i na czole. Żel wspaniale radzi sobie z oczyszczaniem ale nie sprawia, że skóra "skrzypi" po zmyciu. Jest w sam raz, polecanko!
2024-03-17
Aleksandra, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Doskonale ale i delikatnie oczyszcza skórę, świetnie się pieni, łatwo się zmywa i nie pozostawia na skórze wrażenia przesuszenia.
2024-03-16
Joanna, Inowrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Sprawdził się bardzo dobrze na cerze mieszanej. Po pierwszym użyciu zrobiłam test sprawdzający, czy powoduje efekt ściągnięcia skóry i na szczęście nie. 4/5 za mocny zapach
2024-03-07
Katarzyna, Kraków
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam skórę wrażliwą. Ten żel niestety bardzo wysuszył mi skórę i zaraz po umyciu czułam silne ściągnięcie na twarzy. Czuć że bardzo mocno oczyszcza twarz.
2024-02-16
Weronika, Miłoszów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel bardzo dobrze doczyszcza cerę, bardzo fajna konsystencja i piękne opakowanie. Daję 4 gwiazdki, ponieważ przeszkadza mi jedynie intesywny zapach, który utrzymuje się jeszcze długo po spłukaniu.
2024-02-16
Ada, Poznań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
może być zbyt mocny dla suchej skóry
2024-02-16
Iryna, Chorzow
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak dla mnie zapach i konsystencja super minus daje za mrowienie które pojawiało się po nałożeniu żelu na twarz i za uczucie Ściągnięcia
2024-02-07
Klaudia, Bieździedza
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny. Nie szczypie w oczy, dobrze domywa. Uspokaja trądzikową skórę
2024-02-07
Magdalena, Legnica
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
To z wielkim żalem i rozczarowaniem stwierdzam, że ten żel oczyszczający nie spełnił moich oczekiwań. Chociaż bardzo lubię markę SkinTra, szczególnie ich Serum-Reviver, niestety ten żel powoduje podrażnienia i ściąga moją skórę po umyciu. Intensywnie się pieni, co utrudnia jego spłukanie, i też wolała, aby był bezzapachowy. Jedyną zaletą tego produktu jest piękne szklane opakowanie.
2024-02-02
Olena, Torun
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zel jest świetny, dobrze oczyszcza bez wysyszenia
2024-02-01
Katarzyna, Tłuchowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt bardzo dobrze się pieni i domywa twarz
2024-01-21
Celina, Piaski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Baaardzo fajny produkt ( jak wszystkie z tej firmy). Nie wysusza i doskonale oczyszcza. Czekam teraz jeszcze na krem pod oczy
2024-01-16
Paulina, Potok Górny
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny żel, nie podrażnia skóry i dobrze oczyszcza. Piana jest gęsta i aksamitna, odejmuje jedną gwiazdkę bo teraz przy tych mrozach, kiedy moja skóra jest bardziej sucha powoduje lekkie uczucie ściągnięcia skóry.
2024-01-13
Zuzanna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry i wydajny żel myjący, o ciekawym zapachu. Doskonale oczyszcza skórę, zmniejsza widoczność porów oraz zostawia lekkie nawilżenie i glow.
2024-01-03
Patrycja, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel skutecznie myje, odświeża i koi suchą, ściągniętą skórę. Myślę, że faktycznie świetnie się sprawdzi w przypadku cer wrażliwych, jak obiecuje Producent. Twarz po jego zastosowaniu jest czysta i miękka. Produkt nie pozostawia nieprzyjemnego efektu ściągnięcia. Polecam!
2024-01-01
Elwira, Grabowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem zachwycona od pierwszego użycia. Żel bardzo dobrze domywa skórę i nie pozostawia uczucia „ściągnięcia”.
2023-12-18
Klaudia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po prostu świetny! Super domywa skórę, pozostawiając ją nawilżoną. Dobrze się pieni i ma fajną, gęstszą formułę, która nie przelatuje przez palce. Nie podrażnia oczu co jest rzadkością przy takich produktach:)
2023-12-13
Alicja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
"Doczyszcza" skórę. Dla mnie dość mocny, ale lubię go mieć w bardziej "problematycznych" momentach.
2023-12-04
Marzena, DĄBROWA GÓRNICZA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel bardzo dobrze się pieni, wystarczy na prawdę niewielka ilość do umycia całej twarzy, nie czuję ściągnięcia, domywa resztki makijażu co jest na plus
2023-11-26
Malwina, Otmuchów
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Muszę powiedzieć tak tak jak tonik skintra probiotyczny cudowny tak ten żel oczyszczający niestety ale bardzo ściąga mi skórę po umyciu a mam cerę tłustą naczynkową .Niestety nie sprwadził mi się
2023-11-15
Ewelina, Poniec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest delikatny dla skóry, fajnie się pieni i super oczyszcza
2023-11-15
Kamila, Turka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy żel do mycia twarzy jaki używałam na codzień. Mam uczucie dobrze oczyszczonej skóry przy czym bez podrażnień i wyprysków wychodzących podczas dłuższego użytkowania. Jest bardzo wydajny
2023-11-14
Karolina, Mierzyn
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Z wielką przykrością i rozczarowaniem wystawiam najniższą możliwą ocenę. Żel podrażnia, powoduje, że skóra twarzy jest ściągnięta, zaczerwieniona, delikatnie piecze. Po jego użyciu musiałam zadbać o jeszcze większe nawilżenie gdyż dyskomfort związany z podrażnieniem był bardzo odczuwalny.
2023-11-10
Monika, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest delikatny a jednocześnie dobrze się pieni bardzo polecam, to już moje drugie opakowanie.
2023-11-09
Amelia, Żary
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
żel ma bardzo dobry skład. Jest wydajny i obficie się pieni co daje uczucie dokładnego oczyszczenia. Ma subtelny, słodki zapach. Skóra po umyciu jest przyjemna i miękka w dotyku. Nie ma uczucia ściągnięcia. Cena przystępna a szklane opakowanie to dodatkowy plus. Nie ma się do czego przyczepić. Produkt na piątkę.
2023-11-08
Natalia, Wieluń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pozostawia skórę oczyszczoną, napiętą. Bardzo go lubię napewno po niego wrócę.
2023-11-03
Marta, Piotrowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny produkt, bardzo miły i delikatny, ale jednocześnie dobrze oczyszcza skórę nie podrażniając jej przy tym. Wygodne opakowanie i wydaje się, że będzie wydajny bo naprawdę malutko go potrzeba do umycia całej twarzy. Bardzo przyjemnie pachnie :)
2023-11-02
Ola, Gdańsk
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo mi się podoba, trochę wysusza cerę , ale to jest dość delikatne odczucie i po naniesieniu tonika natychmiast. Jestem zadowolona - rekomenduję.
2023-10-22
Viktoriia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacja
2023-10-19
Małgorzata, Gdańsk
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny, myjący żel, być może nawet za bardzo delikatny. Zdecydowanie wolałabym, żeby był pozbawiony zapachu.
2023-10-18
Magdalena, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry delikatny żel oczyszczający, pięknie myje nawet wodoodporny makijaż, nie ściąga skóry, ma delikatny zapach, jest wydajny. Jeden z najlepszych jakich używałam. Zagości na stałe w mojej kosmetyczce
2023-10-07
Aleksandra, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny żel, polecam
2023-10-06
Małgorzata, Tarnów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy żel do twarzy jaki używałam!
2023-10-06
Marta, Mikołów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam już prawie całą kolekcję od SkinTry, ostatnim brakującym ogniwem był żel do mycia twarzy, żel ma ładny zapach, nie za mocny, domywa cały makijaż i resztki olejku myjącego, twarz jest odżywiona i gładziutka. Polecam.
2023-10-06
Ania, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny zel o bardzo przyjemnym delikatnym zapachu. Super wydajny, bardzo dobrze oczyszcza a jednoczesnie nie sciaga skory. Bardzo polecam ten produkt
2023-09-28
Elzbieta, Bray
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry delikatny żel do oczyszczania skóry. Wydajny i dobrze pieniący się produkt. Szklane opakowanie, które pięknie prezentuje się w łazience :)
2023-09-22
Edyta, Ustanów
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety nie sprawdza się do mojej wrażliwej skóry.
2023-09-19
Magdalena, Jaworzno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Genialny i bardzo wydajny,wystarczy odrobina na całą twarz,uwielbiam.
2023-09-16
Małgorzata, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zel bardzo delikatny i dobrze się pieni. Skóra jest fajnie oczyszczona i nawilzona. Brak uczucia ściągniętej skory.
2023-09-15
Cynthia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny żel. Testowałam już wiele produktów i moja sucha skóra bardzo szybko odczuwała który produkt jej służy, a który wręcz przeciwnie. Z tym żelem bardzo się polubiła. Dobrze czyści, jednak nie zostawia uczucia ściągnięcia, a to dla mnie najważniejsze. Pierwsze ale zdecydowanie nie ostatnie opakowanie :)
2023-09-04
Anna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest bardzo wydajny, jedna pompka wystarczy do umycia całej twarzy , natomiast ja używam po olejku pozostawia skórę gładką bez efektu ściągnięcia .
2023-09-04
Agnieszka, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Testuję bardzo dużo różnych produktów do mycia i demakijażu twarzy - oczyszczanie to ten segment pielęgnacji, którego testy sprawiają mi wiele frajdy, łatwo znajduję między nimi różnicę, dostrzegam, co i dlaczego lepiej mi posłuży. Dawno żaden żel nie zrobił na mnie, aż tak dobrego wrażenia! Po 1. Spodziewałam się, że będzie bezzapachowy, zapomniałam, że na końcu składu był Parfum i miło się zaskoczyłam - lubię jak produkty myjące pachną, to uprzyjemnia mi stosowanie. 2. Konsystencja jest gęsta, świetnie się nim masuje, pieni się jak szalony - przy demakijażu, nałożony na lekko zwilżone dłonie robi się z niego taka bardzo gęsta, zbita, jakby "ubita" śmietanko/piana, która wspaniale rozpuszcza makijaż, filtry i mascarę. Rzeczywiście jest to produkt 2w1. Podczas drugiego etapu daje go naprawdę kapkę już na mokrą buzię i wtedy też mocno się pieni, ale już ta pianka mocniej rozwodniona jest rzadsza. Super sunie po skórze i mimo tego mocnego pienienia jest łagodny. 3. W ogóle nie piecze w oczy, ani ciut ciut! 4. Efekt - dobrze oczyszczona, odświeżona i ujednolicona skóra BEZ uczucia ściągnięcia. Skóra jest miękka i miła w dotyku, nie krzyczy od razu o resztę pielęgnacji. Złoto! Polecanko od skóry suchej ♥️
2023-09-04
Karolina, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt ! Idealnie domywa skórę z resztek makijażu lub spf. Nie podrażnia skóry, nie zaburza bariery hydrolipidowej. Wydajność na 5!
2023-09-03
Sylwia, Mińsk Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Początkowo wydawało mi się, że skoro się pieni, to nie będzie łagodny. Całe szczęście - złe myślenie :) Myję nim oczy, twarz, żeby domyć kwas. Domywa SPF i zmywa makijaż... więc cóż warto wypróbować.
2023-08-24
Monika, Kartuzy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze się pieni oraz wydajny. Ma przyjemny, delikatny zapach i miłą, żelową konsystencje
2023-08-23
Anna, Stęszewko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny żel, przyjemny zapach, dobrze myje.
2023-08-22
Sylwia, Racibórz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
- przyjemny żel zamieniający się w duuużą ilość pianki - świetnie domywa I etap demakijażu (olejki) - zostawia skórę bardzo dobrze oczyszczoną
2023-08-20
Aleksandra, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
świetny jest ten żel , ma bardzo przyjemny zapach - niezbyt intensywny, dobrze się pieni, dobrze myje - naprawdę warto wypróbować, zostanie ze mną na dłużej
2023-08-19
Agnieszka, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny żel. Niestety, pozostawia skórę trochę ściągniętą i szybko trzeba sięgnąć po tonik.
2023-08-17
Kamila, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowna nowość tej marki. Produkt świetnie sprawdza się zarówno do drugiego etapu oczyszczania jak i solo! Zdecydowanie na plus intensywne pienienie się preparatu (zamienia się w taką emulsję piany) - z pewnością zagości na dłużej.
2023-08-12
Jagoda, Łańcut
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Od pierwszego użycia- po trzykroć TAK ! Zakupiłam go latem, w okresie zaostrzenia AZS na brodzie, z myślą o oczyszczaniu twarzy po produkcie olejowym (wcześniej w 2 kroku używałam kremu micelarnego innej marki, ale nie domywał resztek makijażu). Jest bardzo łagodny dla skóry, nie pozostawia uczucia ściągnięcia, daje delikatną okluzję. Przy czym skuteczny w oczyszczaniu. Przy roztarciu lekko emulguje, jedna pompka wystarczy na całą twarz i dekolt. bardzo ciekawy skład. Polecam!
2023-08-10
Maria, Oława
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pięknie oczyszcza skórę i zmywa resztki makijażu. Skóra wyraźnie po nim jest oczyszczona, ale nie czuć ściągnięcia, a wręcz lekkie (nie lepkie!) nawilżenie Mocno się pieni, więc pewnie będzie wydajny
2023-08-07
Agata, Bydgoszcz

Ekologia

  • Skintra

    Każdy zakupiony kosmetyk to 0,5m2 posadzonego lasu z Fundacją Las Na Zawsze. Produkt jest w brązowym szkle, które chroni kosmetyk przed czynnikami zewnętrznymi oraz w pełni nadaje się do recyklingu. Nie zawiera dodatkowych opakowań.

współpracuje z

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

  • Las Na Zawsze

    Fundacja Las Na Zawsze sadzi i chroni bioróżnorodne lasy w całej Polsce. Kupując produkty marki SkinTra wspierasz zalesianie kolejnych obszarów. Wspólnie posadziliśmy już 48 312 m² lasów.Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel