Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta

SkinTra - Rich Coat - Antyoksydacyjny Krem Szerokopasmowy SPF50+/PA++++ IR, Blue Light - 50ml

  • Krem łączący ochronę przeciwsłoneczną z aktywnymi składnikami antyoksydacyjnymi
ID towaru: 17719
76,00 zł
76,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
76 pkt.
3800 pkt.

Opis produktu

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Rich Coat SPF50+/PA++++ IR, Blue Light

Krem szerokopasmowy o działaniu antyoksydacyjnym

SkinTra - Rich Coat SPF50+/PA++++ IR, Blue Light - krem o formule emulsji przeznaczony do stosowania na twarz, okolice oczu oraz całe ciało. Stanowi połączenie ochrony przeciwsłonecznej i aktywnej prewencji przeciwstarzeniowej. Pozostawia na skórze satynowe wykończenie, nie powoduje bielenia. Krem zapewnia bardzo wysoką ochronę przed promieniowaniem UVA i UVB w szerokim zakresie promieniowania niezależnie od pory roku. Dodatkowo, zastosowane składniki aktywnie chronią przed negatywnymi skutkami promieniowania niebieskiego Blue Light oraz podczerwonego IR, zapewniają ochronę przed wolnymi rodnikami oraz przedwczesnym starzeniem. Co ważne, produkt zabezpiecza przed powstawaniem przebarwień i rumienia nie tylko ze względu na wykorzystane filtry chemiczne, ale także ze względu na witaminę C. Zawarte składniki, m.in. Pentavitin, arginina czy olej z pestek arbuza dbają o ciągłe utrzymanie poziomu nawilżenia skóry na wysokim poziomie. Krem może być stosowany w okolicach oczu, co zostało potwierdzone przez okulistę. Jest bezpieczny dla kobiet w ciąży oraz karmiących piersią, a jego formuła jest przyjazna weganom. Jego PPD wynosi 23,8.

Produkt zawiera:

  • Tinosorb S Aqua Lite - filtr UVA + UVB o najszerszym zakresie ochrony ze wszystkich składników ogólnodostępnych na rynku,
  • Uvinul A Plus Granular, Uvinul T150 - zabezpieczają skórę przed promieniowaniem UVA oraz UVB,
  • witaminę C (Ascorbyl Tetraisopalmitate) - działa rozjaśniająco na przebarwienia oraz stymuluje syntezę kolagenu, działa przeciwzapalnie poprzez hamowanie procesu peroksydacji lipidów oraz chroni wrażliwe nienasycone kwasy tłuszczowe w barierze hydrolipidowej,
  • izomerat sacharydowy (Pentavitin) - polisacharyd pochodzenia roślinnego, ma dużą zdolność do wiązania wody, dzięki czemu dogłębnie i długotrwale nawilża oraz utrzymuje odpowiedni stopień nawodnienia skóry, redukuje przesuszenie, podrażnienia oraz świąd, poprawia gładkość i jędrność skóry, a także skutecznie wzmacnia barierę naskórkową,
  • Infra Guard - chroni skórę przed szkodliwym działaniem promieniowania podczerwonego (IR) oraz skutecznie neutralizuje rodniki i chroni skórę przed stresem oksydacyjnym,
  • Arctalis - morski składnik aktywny o wysokiej zawartości białek i egzopolisacharydów, które mają zdolność tworzenia filmu, przywraca skórze nawilżenie i naturalny blask, chroniąc skórę przed zanieczyszczeniem cyfrowym (niebieskie światło).

Działanie produktu:

Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:

  • każdy typ cery,
  • skóra w trakcie kuracji kwasowej lub retinoidowej.

Sposób użycia: Odpowiednią ilość kremu aplikuj pod oczy oraz na twarz, szyję i dekolt około 20 minut przed ekspozycją na słońce. Poczekaj do pełnego wchłonięcia przed nałożeniem makijażu. Czynność powtarzaj co ok. 2 godziny.
Pamiętaj! Rich Coat jest połączeniem SPF i kremu pielęgnacyjnego, u wielu osób wystarcza do nawilżenia skóry. Łączenie z innym kosmetykiem może być obciążające.

  • Chcąc uzyskać satynowe lub matowe wykończenie makijażu, zaczekaj chwilę przed nałożeniem podkładu, aż krem częściowo lub całkowicie się wchłonie.
  • Jeśli chcesz osiągnąć efekt dewy w makijażu, nie musisz czekać, aż krem całkowicie się wchłonie przed nałożeniem podkładu.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 50 ml
Data ważności: 6 miesięcy od otwarcia.
Kraj pochodzenia: Polska.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Propanediol, C15-19 Alkane, Amylopectin, Ethylhexyl Triazone, Triheptanoin, Undecane, Potassium Cetyl Phosphate, Coco Caprylate Caprate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Pentylene Glycol, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Glyceryl Stearate, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Saccharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Citrullus Lanatus Seed Oil, Tocopherol, Caesalpinia Spinosa, Sunflower Sprout Extract, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Allantoin, Arginine, Bentonite, Xanthan Gum, Tridecane, Maltodextrin, Glyceryl Caprylate, Coco-Glucoside, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Hydroxyacetophenon, Quartz, Sodium Citrate, Citric Acid

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (62)

4.16
Liczba wystawionych opinii: 62
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety zawiodłam się :( Produkt trzeba bardzo umiejętnie nakładać, ponieważ łatwo się roluje. Pomaga nakładanie go w sporej ilości i wklepywanie. Mimo nakładania sporej ilości, po przebywaniu na słońcu na mojej twarzy pojawia się łagodny rumień, co nie zdarzyło mi się wcześniej przy stosowaniu innych filtrów o wartości SPF 50. Z plusów - nie bieli, nie szczypie w oczy, ładne i praktyczne opakowanie.
2024-05-21
Aneta, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Szczypie w oczy, to na pewno. Jest całkiem gęsty, trochę może silikonowy. Po nałożeniu skóra świeci się ale po około 10 minutach wszystko się ładnie wchłania. Całkiem fajny SPF ale na pewno nie mój ulubiony
2024-05-06
Dagmara, Chorzów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny krem. Zostawia buzie aksamitną w dotyku oraz nawilżoną. Zdarzyło się że nie zgrał mi się z pielęgnacją i się rolował.
2024-05-03
Klaudia, Peine
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki, ale treściwy, dobrze nawilża skórę, stosuję pod niego tylko wodne serum i nie mam potrzeby stosować dodatkowego kremu. Nie zapycha, nie świeci, ładnie się wchłania i nie jest tłusty. Brak intensywnego zapachu bardzo na plus. Niestety podrażnia oczy przy nałożeniu zbyt blisko spojówki, a nakładanie na niego makijażu było bardzo hit or miss. Zdarzało mu się rollować nie współgrał też z każdym podkładem/korektorem.
2024-04-15
Ula, Lipków
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Filtr taki sobie! Fajna konsystencja, nie bieli, przyjemny zapach. Odejmuje dwie gwiazdki ponieważ krem się roluje i nie nadaje się pod makijaż- podkład.
2024-04-09
Sylwia, Racibórz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych filtrów przeciwsłonecznych jakie używałam! Jest bardzo odżywczy jednocześnie lekki i niewyczuwalny na skórze po wchłonięciu. Nie bieli, nie zapycha, nie pozostawia warstewki na skórze (wchłania się do zera). Bezpośrednio po nałożeniu jest ładny, naturalny glow, ale z czasem wchłania się do satyny. Nie roluje się, ale należy pamiętać by nałożyć go na dobrze wchłonięte poprzednie etapy pielęgnacji!
2024-04-09
Wiktoria, Głogów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ogólnie jestem na tak. Sprawdza mi się nakładanie go na tonik tej samej marki. Zdarza się że się delikatnie zroluje, ale raczej rzadziej niż częściej :) Konsystencja treściwa, ale nie zostawia odczucia ciężkiego filtra na twarzy. Dobrze nakłada się na niego makijaż. Kupię ponownie
2024-04-08
Agata, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, dobrze ochrania, nie bieli, nie zapycha skóry nawet jeśli nałoży się go na bazowy krem a na to wszystko dojdzie jeszcze warstwa CC. Bardzo udany kosmetyk. Zostaje ze mną na dłużej!
2024-03-15
Monika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Obecnie mój ulubiony krem przeciwsłoneczny, który jako pierwszy w ogóle nie szczypie mnie w oczy. Jest bardzo wygodny, w ogóle nie bieli, brak zapachu jest ogromnym plusem i co najważniejsze nie pogarsza moich trądzikowych zmian na twarzy. Mam nadzieję niedługo wypróbować 'Protector' skintry i zobaczyć czym dwa kremy w ogóle się różnią ale na pewno jeszcze kupię 'Rich coat' - pojedynczy produkt sprawił że cała marka mnie teraz zainteresowała
2024-03-04
Hanna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem jest bardzo ciekawy, konsystencja na początku jest bardzo treściwa, jednak po kilku minutach wchłania się u mnie do matu, zawsze najpierw stosuję serum z peptydem miedziowym oraz jakieś emulsyjne, mimo wszystko po tym kremie mam mat na skórze. Jeśli po ok 10 minutach nałożę na niego mineralny podkład i minimalną ilość pudru cały makijaż trzyma się cudownie do wieczora. Żaden filtr nie działa u mnie w taki magiczny sposób. Jednak, jeśli w ciągu dnia nie doloże innego spfa bardziej wodnistego niestety wieczorem czuję ściągnięcie, skóra nie jest bardzo wysuszona ale jdenak minimalnie za mało w nim jak dla mnie nawilżenia. Mimo wszystko na pewno kupię kolejne opakowanie bo po prostu lubię mieć 3-4 filtry i używać zamiennie.
2024-02-21
Klaudia, Częstochowa
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mogę polecić jedynie osobom które nie noszą na codzień makijażu. Z plusów spf nie bieli i nie szczypie w oczy. Niestety, makijaż za każdym razem wygląda na nim tragicznie i nic nie da się z tym zrobić.
2024-02-17
Aleksandra, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekka konsystencja, nie bieli, łatwo się rozprowadza i ma matowe wykończenie, jak dla mnie super ❤️
2024-02-10
Patrycja, Poznań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt do nakładania solo na skórę, przetestowany na słonecznych wakacjach sprawdził się idealnie, nie było potrzeby stosować nic nawilżającego pod spód, skóra miękka i przyjemna, zdrowa w wyglądzie lekko satynowa. W przypadku bardziej rozbudowanej pielęgnacji trzeba uważać, potrafi się zrolować. Zapach specyficzny, ale dla mnie przyjemny, w ogóle nie szczypie w oczy, nie bieli, nie zapycha.
2024-01-29
Małgorzata, Jaśkowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny, nawilżający, otulający twarz spf- wcześniej używałam bardzo lekkich i wodnistych, więc do mojej suchej skóry obowiązkowy byl dodatkowy krem, a dzięki temu produktowi mogę nałożyć tylko to i jest super. Polecam zdecydowanie jeśli ktoś lubi poranne bieganie, treningi- nie zużywamy tak dużo produktów, a mamy super nawilżenie i spf w jednym :)
2024-01-29
Zuzanna, Lubenia
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety produkt roluje się pod palcami przy nakładaniu, delikatnie waży mi również podkład w ciągu dnia, lekka formuła ale jednak za szybko zastyga, zapach dość specyficzny jak dla mnie, nie kupię ponownie.
2024-01-23
Gabriela, Gdów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Chroni a przy okazji nawilża. Nie potrzeba kremu i zostawia twarz przyjemna w dotyku. Początkowo powoduje lekkie świecenie, które zanika z czasem.
2024-01-19
Paulina, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry spf. Mam cerę tłustą, skłonną do zapychania. Nakładam go na tonik i serum z witaminą C, nic się nie roluje, nie bieli. Cera pięknie wygląda. Gdyby było inne opakowanie - z pompką - byłby to spf idealny.
2024-01-17
Klaudia, Lisia Góra
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Roluje się niestety, nie dla mnie.
2023-12-31
Magdalena, Wejherowo
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze nawilża cerę, niepotrzebne jest stosowanie kremu pod ten spf. Dla cery mieszanej jest odpowiedni, dodaje efekt zdrowej, świetlistej skóry. Zapach jest podobny do kremu na zimę na narty
2023-12-31
Magdalena, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem z filtrem! Nie roluje się, początkowo jest dość widoczny efekt świecenia się skóry, jednak dość szybko znika. Krem zostawia na skórze niesamowicie miękką otoczkę i za to najbardziej go uwielbiam. Na plus również wygodne opakowanie.
2023-12-31
Zuzanna, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Filtr jest idealny teraz w okresie zimowym nawet w wieloetapowej porannej rutynie pielęgnacyjnej- dodatkowo nie podrażnia mi oczu, a większość filtrów spf 50+ powoduje u mnie łzawienie- Skintra jak zawsze nie zawodzi- czekam na kolejne nowości, bo wszystkie kosmetyki Skintra póki co u mnie spisują się świetnie
2023-12-05
Elżbieta, Radostowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z moich ulubionych SPF-ów. Zamówilam kolejne 2 opakowania na promocji. Często czytam tutaj, że się roluje, natomiast według mnie wystarczy go rozprowadzić dosłownie w 30sekund. Po tym czasie on bardzo ładnie zastyga do satyny (po dłuższym czasie do matu) i nie ma żadnego problemu z rolowaniem. Konsystencja jest otulająca i kremowo-masełkowa, ale jednocześnie bardzo długo trzyma mat w strefie T. Moja twarz wręcz lepiej wygląda z nim niż bez niego, także bardzo polecam.
2023-12-05
Martyna, Sobolew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę mieszaną ze skłonnością do zapychania i niestety od kilku miesięcy trądzikiem hormonalnym (po odstawieniu antykoncepcji) - więc znalezienie odpowiedniego kremu SPF jest dla mnie wyzwaniem. Przetestowałam już kilka, ale ten od Skintra podbił moje serce. Świetnie się rozprowadza, jest lekki, nie pozostawia tłustej warstwy, nie bieli, a co najważniejsze - w ogóle mnie nie zapycha i nie powoduje wysypu niedoskonałości. Przeczytałam sporo opinii o tym, że roluje się i niekomfortowa jest jego aplikacja, ale zupełnie się z tym nie zgadzam - w moim przypadku ten problem w ogóle się nie pojawił. Zaznaczę jednak, że nie stosuję makijażu, więc nie wiem jak wygląda aplikacja tego kremu w przypadku, gdy nakładana jest na niego kolejna warstwa np. podkładu. Niemniej polecam bardzo i dziękuję Skintra za kolejny świetny produkt! :)
2023-11-15
Natalia, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, dobrze się rozprowadza i nie zatyka porów. Dobrze współgra z kremem nawilżającym i nie roluje się pod podkładem. Polecam
2023-11-07
Ewa, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nareszcie znalazłem swój ideał. Mam cerę mieszaną z tendencją do zapychania. Osoby z taką skóra wiedzą jakie to trudne znaleźć idealny spf, który będzie się nakładać z przyjemnością a nie z obowiązku. Długo szukałam i nie poddawałam się ponieważ mam kilka przebarwień po słonecznych i jest to dla mnie kosmetyk must have. Do spf od marki Skintra podchodziłam z wielką nadzieją i zamówiłam już jak była premiera. I totalnie się nie zawiodłam. Konstrukcja trwsciw i kremowa ale bardziej odczuwam to jako odżywienie i nawilżenie a nie tłustość. Czekam ok 10 min z nałożeniem makijażu i wszystko trzyma się idealnie. W ciągu dnia tylko delikatnie muszę odcisnąc nadmiar sebum w chusteczke i jest super. Polecilam kolezance i tez jest zadowolona. Stosunek ceny do wydajności też bardzo dobry.
2023-11-03
Agata, Gniezno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo treściwy. Nie potrzebuję kremu nawilżającego. Idealny do suchej cery. Wydajny. Bardzo się polubiliśmy
2023-10-22
Kamila, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem z filtrem
2023-10-18
Edyta, Ustanów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem z filtrem jaki miałam! Nie roluje się i nie wyświeca w ciągu dnia. Jest bardzo delikatny i nie szczypie w oczy. Świetnie chroni przed słońcem.
2023-10-16
Tatiana, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę mieszaną, krem bardzo dobrze się wchłania, nie biel, zostawia skórę bardzo miła w dotyku, matową. Jak dla mnie nie potrzeba żadnego kremu pod niego używać. Sam w sobie jest super. Polecam, naprawdę warto.
2023-09-19
Sylwia, Jędrzejów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super produkt i w dobrej cenie. Nie bieli , dobry też pod podkład, lekkie , świetnie się wchłania.Na pewno do niego wrócę. Polecam,
2023-09-04
Barbara, Biłgoraj
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam produkt w przedsprzedaży i nie mogłam doczekać się kiedy dotrze do mnie. Bardzo ucieszyłam się, kiedy zobaczylam, że Skintra ma swój spf. Byłam pewna, że aktualny ulubieniec pójdzie w odstawkę… niestety rozczarowałam się. Nie gra z moją pielęgnacją. Przetestowałam już różne opcje produktów i aby sie nie rollował u mnie wchodzi w grę jedynie solo. Każde serum czy krem w połączeniu z tym produktem niestety sie nie sprawdza. Rolująca się krem wygląda nieestetycznie plus makijaż później nie wygląda tak jak powinien. Sam produkt - daje ładne glow, używam go na ciało i niestety nie kupię ponownie. Wielka szkoda. Może dla osób, które nie używają pielęgnacji porannej się sprawdzi ?
2023-09-04
Sylwia, Mińsk Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny spf, szybko się wchłania, dobrze nawilża, nie roluje się.
2023-08-31
Natalia, Brzeg
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze nawilża, czuję wysoką ochronę, ale niestety roluje mi się mocno :(
2023-08-27
Izabela, Tomice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
- nic mi się nie roluje - bardzo dobra ochrona (nie dosmarowałam się w miejscu na dekolcie i od razu złapało mnie tam słońce) - przyjemne satynowe wykończenie
2023-08-20
Aleksandra, Szczecin
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Starsznie się roluje. Raczej nie kupię ponownie.
2023-08-11
Aleksandra, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie wiem skąd te negatywne opinie, jest to jeden z najlepszych spf jakie testowałam. Nie roluje się Nie bieli Nie zapycha Ma trochę gęstą konsystencję, którą trzeba wpracowac w skórę, za to po 20 minut jest matowy. Mam skórę mieszaną, ten spf zastępuje mi cała pielęgnację,, ładnie zgrywa się z makijażem. Ogromny plus za dobry skład bez alkoholu!!!! Osobom, którym spf sie roluje proponuję nakładać partiami przechodząc dalej.
2023-08-01
Martyna, Sieniawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam od kilku dni, ale po przeróżnych (niezbyt przyjemnych doświadczeniach z kremami z filtrem) mam tylko pozytywne skojarzenia z tym produktem. Po kilku minutach od nałożenia ładnie się wtapia, zostawia dosłownie satynową skórę i efekt ten utrzymuje się nawet przy delikatnym spoceniu się. Zapach nie jest może najprzyjemniejszy, ale szybko ginie więc nie uważam go za wadę. Super, że powstają takie dobre produkty na rodzimym rynku.
2023-07-29
Anna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt - pewnik. Polubiłam go i chętnie będę po niego sięgać na co dzień. Dla mojej problematycznej cery jego największym plusem jest niekomedogenna formuła i choć wykończenie po nałożeniu kremu na mojej buzi wydaje się ni to śliskie ni to tłustawe, absolutnie przenigdy nie miałam problemu z jego rolowaniem się stosując "przepisową" ilość, co jest dla mnie naprawdę niemałym zaskoczeniem czytając pozostałe opinie. Zapach specyficzny, charakterystyczny dla naturalnych produktów, design prosty i całościowo produkt spełnia swoją funkcję bardzo dobrze, więc polecam spróbować u siebie
2023-07-28
Dominika, Świętoszówka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny produkt w świetniej cenie. Faktycznie gdy nałoży się za dużo produktu lubi się rolować.
2023-07-24
Ewa, Toruń
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ładnie wyglada na skórze i nie zapycha. Jest gęsty, po nałożeniu na skórze jest ładne „glow” ale nie denerwujące, skóra nie jest lepka. Jedyny minus to rolowanie się, muszę uważać podczas nakładania, jeśli chcę za długo go rozprowadzać zaczyna się rolować. Bałam się jak będzie się zachowywać jeśli nałożę na niego podkład ale nic się nie działo, skóra wyglądała pięknie.
2023-07-24
Magdalena, Brenna
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam bardzo mieszane uczucia odnośnie tego kremu. Owszem, świetny skład, fajna konsystencja, ale bardzo się roluje. Stosowany na kilka różnych serum pod spodem, tylko raz mi się nie zrolował , ale po aplikacji serum odczekałam wtedy ok. 15 minut. W każdym innym przypadku, po standardowych 5 minutach od aplikacji serum, moja twarz wyglądała jak pokryta startą gumką do mazania Pentel :-(
2023-07-19
Dominika, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skład jak na krem z filtrem jest naprawdę przyzwoity. Dużą zaletą jest brak kompozycji zapachowych. Sotowany saute nadaje skórze bardzo ładny, zdrowy glow. Jeśli chodzi o współpracę z makijażem to w moim przypadku nie zaobserwowałam żadnego rolowania. Może jest to kwestia ilości lub rodzaju podkładu, ale u mnie jest naprawdę ok. Osobiście polecam :)
2023-07-19
Alicja, Kraków
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety nie sprawdził się na mojej skórze. Bardzo się rolował na twarzy po nałożeniu na serum i lekki krem nawilżający. Do tej pory nie miałam takiego problemu z innymi kremami z SPF. Zużyję go pewnie do ciała, bo na twarz zupełnie się nie nadaje. Z pozytywów - nie bieli, nie uczula, ma fajny skład.
2023-07-17
Katarzyna, Wrocław
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny skład , nie bieli, ale podzielam wsześniejsze opinie- strasznie się roluje . Próbowałam różnych sposobów , niestety efekt ten sam . Dla mnie jest to nie do zaakceptowania. Także nie skuszę się na ponowny zakup.
2023-07-08
Małgorzata, Lubartów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie się wtapia w skórę, bez białych plam czy świecenia. Nie testowałam na kremie bb więc nie wiem jeszcze czy się roluje. Dodatkowy plus za wkład antyoksydantów:)
2023-07-07
Anna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najlepszych jakie stosowałam! U mniej najlepiej sprawdza się samodzielnie lub na wodniste serum. Przy cięższych konsystencjach delikatnie się rolował, ale mnie wystarcza nawilżenie jakie mi on zapewnią na cały dzień. Wykończenie w moim przypadku zupełnie naturalne, lekko matowe już po 10/15 min. W ogóle nie bieli i naprawdę jest super lekki. Świetnie sprawdził się w upalne dni i nie mogę się doczekać kiedy go przetestuję na urlopie w ciężkich w warunkach, bo mam przeczucie, że może sprawdzić się naprawdę dużo lepiej od tych super lekkich spfów, które ostatecznie wysuszają skórę po dłuższym czasie
2023-07-06
Agata, Bydgoszcz
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
niestety nie dogadał się z moją skórą - strasznie się roluje niezależnie od tego jakie produkty nakładam pod spf i jak długo czekam pomiędzy serum/tonikiem (próbowałam na różne sera a nawet sam tonik, rolował się mniej lub bardziej ale zawsze) a kremem. nie mogę go replikować, nie mogę efektownie na niego położyć makijażu - wystarczy przeciągnąć palcem po policzku. krem w mojej ocenie nie ma satynowego wykończenia a błyszczące.
2023-07-05
Ewa, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po opiniach na YouTube myślałam, że krem będzie lżejszy, a jest gdzieś między lekkimi a ciężkimi kremami (lżejszy jest np. Nivea). Przesuszenia nie zauważyłam, ale mam cerę mieszaną. Wykończenie matowe/satynowe, odrobinę się roluje pod palcami. W.miesiacach letnich nie korzystam z podkładu, więc trudno powiedzieć,.jak się sprawdzi pod cięższym makijażem.
2023-07-05
Daria, Otwock
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Miałam ogromne nadzieje co do tego SPF. Nie bieli i mimo mimo genialnej konsystencji, niestety niesamowicie się roluje. Próbowałam nakładać go w rożny sposób (nakładanie warstwowe, wklepywanie zamiast rozcierania, nałożenie jednej warstwy aby nie dokładać) ale nic nie pomogło. Za każdym razem nakładała go na tonik po 20 minutach więc wcześniejsza warstwa była dobrze wchłonięta. Mimo wielu prób, z bólem serca muszę zrezygnować z tego SPFa, a szkoda :(
2023-07-05
Weronika, Gdańsk
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wiązałam duże nadzieje z tym kremem. Fajny skład, szerokie spektrum ochrony. Przy nakładaniu wydaje się super. Wydaje się gładki, bogaty, lekko "maślany". Niestety, po wchłonięciu/wyschnięciu tworzy dziwną warstwę, jakby pudrową, przez co mam wrażenie, że mocno wysusza moją skórę. A nawet nie wrażenie, tylko tak jest, skóra twarzy ściągnięta. Wysuszył także dłonie. Po potarciu ręką tworzą się grudki/kluseczki. Nie sprawdził się pod makijaż, między innymi z tych powodów. Próbowałam na różne sposoby, z różnymi kosmetykami. Zawsze to samo. Szkoda
2023-07-04
Joanna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest świetny choć przez pierwsze dwa dni bylam rozczarowana ponieważ bardzo się rolował . Jednak się nie poddałam i okazało się że wystarczy nałożyć wystarczającą ilość kremu (nie za mało i nie za duzo - u mnie faktycznie na dwa palce) rozsmarować na twarzy ale nie rozcierać nadmiernie. Pieknie się wchłania, ma fajne satynowe wykończenie, jest lekki i nadaje się pod makijaż. Polecam bardzo!
2023-07-04
Magdalena, Ostrów Wielkopolski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma bogatą konsystencję, przy której czuć, że jest to również kosmetyk pielęgnujący, ale zarazem jest bardzo lekki. Po wchłonięciu pozostawia delikatny satynowy glow. Nie szczypie w oczy, nie czuć go na twarzy i można bez problemu go reaplikować. W moim przypadku współgra z pielęgnacją i nie roluje się.
2023-07-02
Patrycja, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem z filtrem, ale nie na wszystkie kosmetyki się sprawdzi, bo moze zwarzyć podkład. Robi to, co ma robić. Dobrze się nakłada, nie bieli. Makijaż dobrze się nakłada. Można reaplikować. Będę do niego wracać. Skintra to chyba marka dla mnie, bo to, co kupiłam od nich sprawdza mi się. Kupię ponownie
2023-07-01
Kinga, Nowy Dwór Mazowiecki
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Miałam duże pokłady nadziei w tym produkcie. Ma super konsystencję, fajnie się nakłada. Niestety mam to samo co dziewczyny poniżej, to jak się ten produkt na mnie roluje :( nie da dotknąć się twarzy gdyż cały schodzi. Duża szkoda
2023-07-01
Sara, Kuźnia Nieborowska
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Już wiem, że ten krem będzie się kochać albo nienawidzić. Ja go kocham ale jest specyficzny. Jego konsystencja przypomina krem odżywczy Skintra, na początku wydaje się być lejący ale pod palcami zaczyna stawiać opór. Czuć, że jest odżywczy. najlepiej się u mnie sprawdza nałożony na gołą skórę lub serum o bardzo lekkiej konsystencji takiej jak Reviver. Przy cięższych produktach zdarza mu się rolować, jeżeli jest zbyt długo rozcierany. Pomimo swojej odżywczej formuły nie powoduje u mnie nadmiernego przetłuszczania, makijaż trzyma się na nim pięknie ale u cer tłustych, może wymagać dodatkowego przypudrowania w ciągu dnia.
2023-06-30
Małgorzata, Tarnobrzeg
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Baaardzo bogata, otulająca konsystencja, spf jest mega przyjemny w użyciu. Przy pierwszym nałożeniu nieprzyjemnie się rolował, co bardzo mnie zdziwiło bo na dzień używam serum i kremy o bardzo lekkiej szybkowchłaniającej formule. Kolejnego dnia dałam pielęgnacji 30 minut na wchłonięcie i wydarzyło się to samo. Z wielkim bólem ale niestety nie jest to spf dla mnie, a używam wiele kremów z filtrem, które ładnie łączą się zresztą kosmetyków. Szkoda:(
2023-06-30
Katarzyna, Łęczna, Lubelskie, Polska
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniała, przyjazna konsystencja. Nietłusta ale odżywcza. Można nałożyć solidną ilość, i w żaden sposób nie wpływa to negatywnie na makijaż. Naprawdę chroni, sprawdziłam na kajaku. Chętnie kupiłabym w większej pojemności.
2023-06-28
Marta, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wreszcie powstał krem spf, który nie bieli! Do tego bardzo przyjemnie się rozprowadza, nawilża. Wykończenie satynowe, bardzo naturalne. Trzeba chwilę odczekać aż się wchłonie, bo początkowo się świeci. Bardzo dobrze współgra z podkładem, jak i wcześniejszą pielęgnacją. Dla mnie hit, na pewno kupię kolejne opakowanie.
2023-06-27
Anonim
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest bardzo gładkiej konsystencji, nie szczypie w oczy, nie bieli. Wykończenie przyjemnie satynowe. Wydawałoby się, że to ideał, ale… roluje się niemiłosiernie :( nieważne w jaki sposób go nakładałam, ile czasu na wchłonięcie dawałam - efekt zawsze ten sam, co niestety sprawia, że nie jestem w stanie go używać. Roluje się bardzo, przy każdym dotknięciu twarzy, a po nałożeniu podkładu wygląda jakbym posmarowała się plasteliną
2023-06-26
Elżbieta, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetna konsystencja nie bieli, nie szczypie, nie roluje sie.. mam skore mieszana więc na lato szukam wykończenia satynowego i ten krem spełnia moje oczekiwania w ciągu dnia nie wyswieca się.. makijaż trzyma sie bez zarzutów. Warto go kupić, myślę, że będzie hiciorem.
2023-06-24
Aleksandra, Świecie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
SkinTra, zrobiliście świetną robotę! Byłam właśnie na etapie szukania idealnego filtra, ostatnie moje próby niestety nieudane (nie mam zaufania do koreańskich, szukałam czegoś z UE lub USA). Filtr jest świetny! Nie migruje do oczu, nie szczypie. Zostawia, dokładnie jak w opisie, satynowe wykończenie, także pod palcami (skóra nie jest lepka, taka półpudrowa raczej). Jestem zaskoczona, bo mam cerę tłustą, a ten filtr świetnie z nią sobie radzi. Wchłania się dobrze, choć trzeba chwilę poczekać. Nie bieli. Jedyne, co zauważyłam, to lekkie uczucie ściągnięcia na policzkach, ale nie powoduje to dyskomfortu. Świetny produkt!
2023-06-23
Justyna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Testowałam do tej pory tylko przez dwa dni, jednak już mogę stwierdzić wykończenie tego spf jest takie jakiego szukałam. Delikatny, satynowy, nie wyświeca sie i przede wszystkim nie piecze skóra i nie szczypie w oczy. Myśle, ze trafiłam w końcu na ulubieńca.
2023-06-22
Katarzyna, Nieczajna Górna

Ekologia

  • Skintra

    Każdy zakupiony kosmetyk to 0,5m2 posadzonego lasu z Fundacją Las Na Zawsze. Produkt jest w brązowym szkle, które chroni kosmetyk przed czynnikami zewnętrznymi oraz w pełni nadaje się do recyklingu. Nie zawiera dodatkowych opakowań.

współpracuje z

  • Las Na Zawsze

    Fundacja Las Na Zawsze sadzi i chroni bioróżnorodne lasy w całej Polsce. Kupując produkty marki SkinTra wspierasz zalesianie kolejnych obszarów. Wspólnie posadziliśmy już 48 312 m² lasów.Dowiedz się więcej

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel