Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta

Tocobo - Bio Watery Sun Cream - SPF50+ PA++++ - Krem z Filtrem - 50ml

  • Lekki krem z filtrem UV o żelowej formule
ID towaru: 15363
75,00 zł
75,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
75 pkt.
3750 pkt.

Opis produktu

Tocobo - Bio Watery Sun Cream - SPF50+ PA++++

Krem z filtrem

Pojemność:
50ml


Tocobo - Bio Watery Sun Cream - SPF50+ PA++++ - krem przeciwsłoneczny do twarzy o żelowej konsystencji. Dzięki obecności stabilnych filtrów chemicznych zapewnia wysoki poziom ochrony przed promieniowaniem UVA i UVB. Ma lekką, nawilżającą formułę, która nie pozostawia klejącego wykończenia. Nie bieli, dzięki czemu doskonale sprawdzi się noszony samodzielnie oraz pod makijaż. Zawiera nawilżający kwas hialuronowy oraz liczne ekstrakty roślinne, m.in. łagodzący ekstrakt z nasion fasoli mung. Dodatek niacynamidu wspiera barierę ochronną skóry oraz działa regulująco. Krem jest przeznaczony do pielęgnacji każdego rodzaju skóry, nawet wrażliwej i skłonnej do podrażnień. Formuła produktu jest wegańska.

Produkt zawiera:
  • filtry chemiczne - chronią skórę przed negatywnym wpływem promieniowania UV,
  • kwas hialuronowy - wiąże wodę, nawilża, zmiękcza, uelastycznia,
  • ekstrakt z nasion fasoli mung - nawilża, łagodzi, działa antyoksydacyjnie,
  • niacynamid - rozjaśnia, wzmacnia barierę ochronną skóry, reguluje pracę gruczołów łojowych.
Działanie produktu:
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • każdy rodzaj skóry.
Sposób aplikacji: Odpowiednią ilość kremu zaaplikuj na twarz, szyję i dekolt około 30 minut przed ekspozycją na słońce. W przypadku stałej ekspozycji na promieniowanie słoneczne reaplikuj krem po około 2 godzinach. Krem możesz stosować jako ostatni etap pielęgnacji, przed nałożeniem makijażu.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Data ważności: na opakowaniu.

Kraj pochodzenia:
Korea Południowa.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua, Dibutyl Adipate, Propanediol, Ethylhexyl Triazone, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Polyglyceryl-3 Distearate, Niacinamide, Tromethamine, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Pentylene Glycol, Polysilicone-15, Vigna Radiata Seed Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Sophora Flavescens Root Extract, Rheum Palmatum Root/Stalk Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Sodium Hyaluronate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Polymethylsilsesquioxane, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Glyceryl Stearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Inulin Lauryl Carbamate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Butylene Glycol, Tocopherol, Parfum

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (45)

4.82
Liczba wystawionych opinii: 45
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry SPF, leciutki, nie zapycha, nie podrażnia i nawilża
2024-04-10
Aleksandra, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przy cerze tłustej jest bardzo dobry, nawilża, pięknie się wchłania, nie zostawia tłustego filmu ani nie bieli. Wrócę do niego w okresie letnim ponieważ zimą sięgam po coś bardziej treściwego. Aaaaa zapomniałam, że pachnie, pięknie pachnie kwiaciarnią, dosłownie!
2024-03-26
Magdalena, Elbląg
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pasuje do cery tłustej. Nie zapycha porów.
2024-02-10
Viktoriia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Superlekka konsystencja, mimo tego że raczej wybieram kosmetyki bezzapachowe to tu zapach jest super przyjemny (jak na wejściu do kwiaciarni). Myślę że to idealna opcja dla cer tłustych i tych, którzy lubią lekkie, niezauważalne formuły na swojej skórze.
2024-02-05
Karolina, Siedlce
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
SPF poleciłabym bardziej normalnym lub suchym cerom, daje mocne "glow" i pozostawia lekką warstwę na twarzy, więc może dla cer bardziej tłustych będzie za mocny; poza tym dla mnie strzał w dziesiątke - nie bieli, nie rozchodzi się
2024-02-03
Katarzyna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Szybko się wchłaniania, nie bieli. Pozostawia na twarzy "błysk" , ale nie jest to tłusta i nieprzyjemna powłoka. Dla mnie pachnie jak chryzantemy. Warto mieć to na uwadze, nie każdemu może to odpowiadać.
2024-02-01
Ewa, Nysa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety u mnie się nie sprawdził krem ma bardzo mocny kwiatowy zapach , migruje do oczu i szczypie oraz rozpuszcza tusz do rzęs. Mimo to jego konsystencja jest na plus bardzo lekka i dosyć szybko się wchłania nie bieli. Także warto spróbować jak komuś mocne zapachy nie przeszkadzają
2024-01-16
Aleksandra, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mega lekki, na zimę nawet zbyt lekki, ale na lato super, dobrze się rozprowadza, szybko wchłania i nie bieli. Zdecydowanie jeden z najlepszych filtrów jakie stosowałam.
2024-01-07
Monika, Strzebielino
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemna lekka formuła, nie podrażnia jednak -1 gwiazdka za fragrance
2023-10-18
Zuzanna, Daszewice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Strzał w dziesiątkę! Przy problematycznej cerze sprawdza się super. Nie rokuje się, szybko się wchłania. Dobrze współgra z kosmetykami do pielęgnacji i makijażu. W moim przypadku, gdy dostanie się za blisko oczu, to szczypie, dlatego omijam oczy.
2023-09-19
Klaudia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najlepszych spf dla skóry tłustej problematycznej. Ma lekką konsystencję i wchłania się w kilka sekund. Jedyne co może przeszkadzać to silny ziołowy zapach, który jednak znika po kilku minutach od nałożenia produktu.
2023-09-03
Daria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry, tylko mnie trochę dezorientuje kwiatowy zapach
2023-08-31
DARYA, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Testowałam kilka różnych SPFów - mam cerę mocno przetłuszczającą się, nienawidzę uczucia lepkości na twarzy. Mam dwa wymagania: SPF ma być w miarę matowy, nie powodować roztapiania się produktów na twarzy po 2h i nie być wyczuwalny na twarzy. Ten SPF? Mocne 9/10. Wchłania się ekspresowo, jest lekki, nie bieli, nie roluje pod makijażem (nakładam makijaz kilka minut po SPF oczywiście) i co najważniejsze - dobrze trzyma satynowy blask a nie olejny błysk przez cały dzień w pracy. Polecam do przetestowania. (Czasami lekko piecze gdy mam mocno podrażnioną twarzy, ale oczy nie)
2023-08-31
Angelika, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten SPF jest w moim.top 3 kremów z filtrem. Ogromny plus za konsystencję i szybkie wchłanianie - przy mojej cerze mieszanej sprawdza się idealnie. Nie bieli i doskonale współpracuje z makijażem. Minus za zbyt intensywny zapach i niestety czasami szczypie po nałożeniu - na początku stosowania było to bardzo odczuwalne, ale po czasie skóra się przyzwyczaiła.
2023-08-21
Justyna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy filtr jaki stosowałam. Nie bieli, ma bardzo lekka, nieklejacą się formułę, nie zapycha , łatwo się go nakłada i pięknie pachnie kwiaciarnią.
2023-08-16
Agnieszka, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki, nie bieli, wchłania się do matu nawet w problematycznej strefie T. Nie podrażnia oczu. Wyparł moją do tej ukochaną Holikę.
2023-08-09
Marzena, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem z filtrem. Podobny do mojego ulubieńca - Beauty of Joseon, ale w niższej cenie. Na pewno zakupię ponowie.
2023-08-03
Katarzyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
jeden z moich ulubionych kremow z filtrem jesli nie ulubiony, ma sliczny zapach kojarzacy mi sie ze swiezo zerwanymi kwiatami. bardzo dobrze sie wchlania i pozostawia lekki efekt glow, jest leciutki i ma super konsystencje, sama mam cere mieszana i super sie sprawdza
2023-08-01
Maria, Lodz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Podzielam wszelkie zachwyty, to zdecydowanie najlepszy spf na upały jaki do tej pory stosowałam. Jest leciutki, szybko się wchłania i pozostawia ładne glow zamiast tłustej warstwy. Nie podrażnia ani nie szczypie w oczy, a mam dość wrażliwą cerę. Pachnie kwiaciarnią :)
2023-07-21
Paula, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki niewyczuwalny na twarzy filtr! O konsystencji lekkiego kremu nawilzajacego :) polecam!
2023-07-19
Karolina, Łaziska Górne
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest idealny na lato dla mojej cery - lekki, szybko się wchłania i nie bieli.
2023-07-17
Agata, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Filtr lekko bieli, niemniej szybko sie wchlania pozostawiajac delikatne glow. Skora jest miekka i odzywiona. Ma lekka kremowa konsystencje. Ma przepiekny zapach scietych kwiatow (jak w kwiaciarni). Bardzo polecam, idealny dla skory tlustej!
2023-07-10
Marta, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Genialny filtr na lato, jest lekki, szybko sie wchłania i można go bez problemu dokładać. Polecam
2023-07-07
Paulina, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny, leciutki. Ma ciekawy zapach, kojarzy mi się z kwiaciarnią.
2023-07-07
Zuzanna, Kostrzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem przeciwsłoneczny, nie podrażnia nawet mojej skóry trądzikiem różowatym. Nie pozostawia nieprzyjemnych wrażeń, dobrze się wchłania .
2023-07-03
Ad, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Od razu trafia do mojego top 3 kremów z filtrem (zaraz obok resibo ready to wear i basiclab). Lekka konsystencja, łato się nakłada, nie bieli i przede wszystkim WSPANIALE pachnie (jak kwiaciarnia, dosłownie) Polecam :)
2023-06-30
Ludwika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wart swojej ceny. Nie bieli się ani nie rolluje. Jest super~
2023-06-29
Mateusz, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super spf polecam
2023-06-29
Agnieszka, Tyczyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przemiły SPF! Nakłada się jak jakieś mleczko, nie bieli, wchłania się i nie zostawia lepkiej warstwy. Dla mnie idealny do uprawiania sportu. Plus zapach zimnej mokrej kwiaciarni - sztos
2023-06-24
Marta, Kraków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
lekki, nieźle się wchłania, niestety piecze w oczy, jak dla mnie identyko jak holika holika (tez mnie piekl w oczy)
2023-06-23
Agnieszka, Kokorzyce
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt idealny do cery mieszanej/tłustej. Fajnie się wchłania, dobrze dokłada i pięknie pachnie :)
2023-06-13
Klaudia, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
lekki, nie świeci się, szybko się wchłania i pięknie pachnie
2023-06-12
Agnieszka, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny filtr, mega lekki, pachnie jak wnętrze kwiaciarni, szybko się wchłania. Polecajka
2023-06-08
Patrycja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf do cery, która się przetłuszcza i z większością tego typu produktów w ogóle się nie lubi. Przyjemny, niechemiczny zapach, konsystencja leciutka jak chmurka, nic się nie lepi i nie roluje pod makijażem. Polecam ten produkt z całego serca!
2023-06-07
Iga, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy SPF ever na cieplejsze dni. Jest tak leciutki i łatwo wchłanialny, że nie czuć go w ogóle na twarzy. Jak tylko pojawił się z powrotem w sklepie kupiłam drugie opakowanie.
2023-06-04
Aleksandra, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
U mnie świetnie się sprawdził. Delikatny zapach, konsystencja podobna do serum. Szybko się wchłania, nie pozostawia ani białego filtru, ani lepiącej warstwy. Bardzo przyjemny, używam zadowolona codziennie. Kupię ponownie!
2023-04-26
Oleksandra, Lublin
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety nie dla mnie( Spodziewałam się, że ten SPF będzie bardzo dobry, ponieważ jest bardzo popularny i ma wiele dobrych recenzji. Ale po nałożeniu przez pierwszą minutę szczypie. Pachnie również czymś wyraźnym trawiastym i roluje się. Takiego nie było w przypadku innych SPF. (Przykładowo ten Joseon chociaż jest cięższy, ale nie ma takiego szczypania po jego nałożeniu) Bardzo rozczarowana((
2023-04-26
Iryna, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Powiem tak tańszy ale jest taki sam dobry jak Roundlab
2023-04-21
Svitlana, Żagań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki, dobrze się wchłania
2023-04-20
Karolina, Świdnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf, lepszy niż Joseon. Lekki, nie szczypie I nie bieli
2023-03-31
Aleksandra, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki i praktycznie niewyczuwalny, można stosować pod oczy i na powieki ponieważ nie podrażnia okolic oczu. Na pewno wrócę do niego ponownie
2023-03-30
Klaudia, Horyniec-Zdrój
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny spf dla skór tłustych. Leciutki, nie klei się, nie bieli, nie roluje. Ma wręcz mleczną, bardzo przyjemną konsystencję. Dodatkowo wspaniale nadaje się do reaplikacji, nawet na makijaż.
2023-02-12
Ewa, Manieczki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem z filtrem, ma lejącą konsystencje przez co łatwo się rozprowadza, nie bieli, zapach jest praktycznie nie wyczuwalny
2023-02-08
Izabela, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem. Jest lekki i nie bieli. Jeden z lepszych jakich używałam. Bardzo polecam.
2023-02-01
Gabriela, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny lekki, konsystencja lotionu . Idealnie rozprowadza się po skorze , nie bieli. Wchłania się odrazu zostawiając glow na skórze. Napewno kupię kolejne . Nie podraznia wokół oczu . Polecam
2023-01-19
Małgorzata, Ciężkowice

Ekologia

współpracuje z

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel