Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Bestseller Wybór kosmetologa

COSRX - Centella Water Alcohol-Free Toner - Tonik z Ekstraktem z Wąkroty Azjatyckiej - 150ml

  • Tonik z ekstraktem z wąkroty azjatyckiej
ID towaru: 1472
59,00 zł
59,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
59 pkt.
2950 pkt.

Opis produktu

Cosrx - Centella Water Alcohol-Free Toner 

Tonik z ekstraktem z wąkroty azjatyckiej

Pojemność: 150ml

Cosrx - Centella Water Alcohol-Free Toner - delikatny bezalkoholowy tonik, którego głównym składnikiem jest woda z liści wąkroty azjatyckiej o działaniu przeciwzapalnym. Kosmetyk przywraca pH i przygotowuje skórę do dalszych etapów pielęgnacyjnych. Zawiera hialuronian sodu, który jest solą sodową kwasu hialuronowego o działaniu silnie nawilżającym. Tonik łagodzi i zmniejsza podrażnienia oraz likwiduje uczucie świądu.

Produkt zawiera:

  • woda z liści wąkroty azjatyckiej - koi oraz przyspiesza gojenie się ran, 
  • betainę - nawilża skórę, łagodzi podrażnienia, 
  • pantenol - ma właściwości kojące, regenerujące, łagodzi stany zapalne, wspomaga gojenie ran i nawilża,
  • alantoinę - nawilża, regeneruje, zmniejsza stany zapalne i przyspiesza proces gojenia,
  • hialuronian sodu - sól sodowa kwasu hialuronowego, wiąże wodę w naskórku, nawilża skórę.
Działanie produktu:
  • przywraca odpowiednie pH skóry po myciu,
  • łagodzi podrażnienia,
  • koi skórę.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • skóra wrażliwa,
  • skóra podrażniona.

Nasz kosmetolog poleca ten produkt również w przypadku:

  • skóry mieszanej,
  • skóry suchej,
  • skóry tłustej,
  • skóry normalnej.
Sposób aplikacji: Spryskaj skórę tonikiem po dokładnym oczyszczeniu rano i wieczorem. 

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Data ważności: 12 miesięcy od otwarcia.

Kraj pochodzenia: Korea Południowa
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.
Opinia Kosmetologa
Karolina Kozieł
Tonik w formie mgiełki. Jest lekki na skórze i przyjemnie ją odświeża, a jego aplikacja jest bardzo wygodna. Dobrze się wchłania i nie pozostawia uczucia ściągnięcia. Proponuję go każdemu rodzajowi skóry, a ze względu na prosty skład i działanie łagodzące będzie odpowiedni również przy kuracjach kwasami czy retinoidami.
Zobacz więcej

Skład

Mineral Water, Centella Asiatica Leaf Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Ethyl Hexanediol.

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (161)

4.80
Liczba wystawionych opinii: 161
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik przypadł mi do gustu. dobrze nawilża. bez zapachu, dla mnie to minus, poza tym świetny toner za swoją cenę
2024-02-20
Natalia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemnie odświeżająca mgiełka :)
2024-02-18
Wiktoria, Aleksandrów Łódzki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Łagodny, orzeźwiający. Polecam.
2024-02-11
Sylwia, Żychlin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo delikatny tonik, orzeźwia cerę. Jestem bardzo zadowolona za to że ma atomizer i nie trzeba korzystać z wacików. Polecam!!!
2024-01-16
Patrycja, Piecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo łagodny, bez zapachowy, nie wysusza.
2024-01-03
Dominika, Bydgoszcz
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny tonik, baaardzo wydajny, dużą zaletą jest atomizer.
2024-01-03
Agnieszka, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny toner, skład super i orzeźwia cerę, plus za to że ma 'psikacz' i nie trzeba korzystać z wacików
2023-12-04
Lidia, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Odświeżający tonik. Dobrze koi skórę.
2023-11-27
Mikołaj, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Co do konsystencji, jest to raczej tonik niż toner (ocena subiektywna, oczywiście). Jest bardzo delikatny, mam wrażenie że pomaga w nawilżeniu.
2023-11-22
Da, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik beż alkoholu, stosuję jak dodatkowe nawilżenie do twarzy , albo na maskę z glinką
2023-11-06
Sofiia, Poznań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie widzę różnicy po stosowaniu. Raczej nie kupię ponownie.
2023-11-05
Natalia, Parchowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Good toner
2023-10-03
Meruyert, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo fajny, łagodzący tonik. zużyłem dwie butelki i świetnie uspokoił skórę
2023-09-27
Wiktor, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo łagodny tonik, bez zapachu
2023-09-23
Kateryna, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny tonik, spodziewałam się jednak, że będzie bardziej nawilżał. Świetny atomizer, zapach nie zbyt mocny. Na pewno zużyję, ale nie wiem, czy kupię ponownie, chyba że na promce.
2023-09-01
Anita, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super
2023-08-20
Izabela, Chobrzany
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik o przyjemnej konsystencji, regeneruje i łagodzi podraznienia
2023-08-19
Zofia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
tonik świetnie mi się sprawdził przy jakimkolwiek podrażnieniu skóry, szybko łagodzi ten stan
2023-08-16
Dominika, Granica
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
zostawia przyjemne uczucie na twarzy, na plus jest również atomizer jednak u mnie dużej różnicy nie zauważyłam - nie zrobił szkody ale nic dobrego też nie przyniósł
2023-08-14
Wiktoria, Nowe Miasto Lubawskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry skład, świetna baza pod dalszą pielęgnację, wielkich efektów czy różnic nie było ale łagodzi i nawilża skórę więc również nie szkodzi
2023-08-08
Paulina, Mrzeżyno
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dużym plusem tego toniku jest atomizer - nakładanie produktu jest bardzo przyjemne, osadza się na skórze przyjemną mgiełką, nie psika jak z węża ogrodowego. Poza tym mam wrażenie, że nic nie robił. Za tę cenę spodziewałabym się więcej, nie kupiłabym ponownie
2023-07-30
Wiktoria, Opole
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Szukałam toniku z wąkrotą azjatycką w składzie i jestem z niego bardzo zadowolona. Dobra baza pod dalszą pielęgnację.
2023-07-25
Anna, Kosów Lacki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam wrażliwą cerę, która jest dosć wymagająca. nie pogorszył stanu cery. tonizuje i lekko uspokaja cerę. Świetny skład, polecam :)
2023-07-14
Juliia, Poznan
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik, wow takiego nie zobaczyłam, ale nawilża dobre
2023-06-11
Karyna, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny tonik jako baza do dalszej pielęgnacji
2023-06-10
Paulina, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik przy odbudowywaniu bhl daje takie ukojenie po kąpieli gdy mam ściągniętą skorę że to szok. Moja skora bardzo bardzo go pokochała.
2023-05-30
Joanna, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Sprawdza mi się bardzo dobrze. Mam wrażliwą, naczynkową cerę, która jest dosć wymagająca.
2023-05-24
Weronika, Mysłowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik, ale bez efektu wow. Nie zaszkodził, ale też raczej nic nie poprawił.
2023-05-07
Katarzyna, Kielce
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
jest okej, ale bez efektu wow. używałam jako baza pod inne kosmetyki.
2023-04-20
Ola, Koszalin
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie nawilża nie łagodził ale też nie pogorszył stanu cery.
2023-04-15
Wojtek, Białystok
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo polecam, świetny tonik który cudownie ooo i nawilża skore:))
2023-04-10
Marta, Złotów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt fajny jako taki neutralny produkt, nie robi jakiś wielkich zmian na naszej skórze, tonizuje i lekko uspokaja cerę.
2023-03-25
Karolina, Grybów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik łagodzi podrażnienia, koi, a także dobrze nawilża. Świetny skład, polecam :)
2023-03-20
Dominika, Ołdrzychowice Kłodzkie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry tonik, pasuje do każdego rodzaju skóry
2023-03-15
Hanna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nic nie zmienia, nie warto ceny
2023-03-13
Irina, Kielce
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik, moja skóra lubi wąkrotę azjatycką, ładnie nawilża.
2023-03-12
Agnieszka, Ozimek
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik, cera po nim jest nawilżona i „uspokojona”, a o to chodzi. Polecam najpierw nałożyć na rękę i wklepać delikatnie
2023-03-10
Dominika, Sosnowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze tonizuje i zaspakaja skórę.
2023-03-09
Anastazja, Radomsko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik koi skórę i łagodzi podrażnienia. Bardzo go lubię. Świetnie się sprawdza pod makijaż
2023-03-08
Klaudia, Skopanie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry tonik, używałam po dermapenie i kwasach i zawsze koił. Minus za to, że "psiuka" bardzo duże krople (np. w porównaniu do Pyunkang Yul) więc wypada mniej wydajnie
2023-02-18
Anna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny tonik. Odświeża skórę i po nim szybciej wchłaniają się inne kosmetyki.
2023-02-15
Emilia, Tomaszów Lubelski
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam, odświeża skórę, nie wywołuje podrażnień. Minus za wysoką cenę.
2023-02-13
Ewelina, Zielonki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
fajnie odświeża i nawilża cerę, polecam
2023-01-06
Małgorzata, Hajnówka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo delikatny, nie zostawia uczucia ściągniętej buzi ale raczej drugi raz nie kupie, mam wrazenie ze nie daje żadnego konkretnego efektu
2023-01-05
Julia, Cieplewo
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny tonik bez efektu wow. Ma lekki, roślinny zapach. Skład jak najbardziej na plus.
2023-01-04
Karolina, Szczecin
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry produkt- odświeża cerę po umyciu, wykazuje działanie łagodzące. Wolę jednak toniki o bardziej treściwej/ mlecznej konsystencji.
2023-01-04
Izabela, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Praktycznie bezzapachowy i wydajny tonik. Co najważniejsze - bez alkoholu ❤️ na moją cerę działa fajnie odświeżająco.
2022-12-27
Wiktoria, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
It's way too light for me. I wear lenses and it doesn't interact with them, whitch is a plus, but other than that, it's nothing special. I use it with other toner. I would buy another centella product next time.
2022-12-09
Vera, Warsaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zaczęłam stosować po konsultacjach z kosmetologiem z Cosibella. Bardzo delikatny, likwidował ściągnięcie skóry po żelu oczyszczającym.
2022-12-02
Irena, Polanka Wielka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry, delikatny, nawilżający tonik.
2022-11-28
Barbara, Zabrze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik, idealnie się wchłania i dobrze aplikuje, jeden z lepszych jakie używałam
2022-11-21
Natalia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy produkt z serii z zawartością wąkrotki azjatyckiej, o wiele lepszy niż serum. Dobrze nawilża, skóra po nim bardzo dobrze absorbuje póżniej nałożone kosmetyki
2022-11-18
Blanka, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nawilża i nie lepi się. Super
2022-11-13
Klaudia, Ostrów Wielkopolski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik, nie aplikowałam jako spray - wydaje mi się że tak marnuje się dużo produktu. Po aplikacji wyczucie nawilżenia, odświeżenia.
2022-11-11
Iryna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt. Atomizer z bardzo delikatną i przyjemną mgiełką. Produkt ma neutralny zapach. Ne drażni cery- wręcz przecwinie, koi i łagodzi podrażnienia. Zostawia ją nawilżoną bez uczucia ściągnięcia.
2022-10-27
Izabela, Namysłów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem bardzo zadowolona ze swojego wyboru. Tonik ma zapach neutralny, buzia po aplikacji przyjemna w dotyku. Atomizer ułatwia użytkowanie. Jest przyjemny niczym mgiełka.
2022-10-23
Ula, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny tonik bez zapachu, bardzo nawadniajacy skore - polecam jezeli ktos lubi metode '7 skins' - idealnie sie do tego nadaje! Uzywam go juz kilka lat i wciaz do niego wracam :)
2022-10-23
Karolina, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry, delikatny, nawilżający tonik. Jest bardzo wydajny i wielki plus za atomizer.
2022-09-29
Maja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bezzapachowy, delikatny tonik. Sprawdzi się dobrze do cery suchej.
2022-08-26
Milena, Paczków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry, delikatny tonik. Duży plus za brak zapachu, świetny atomizer!
2022-08-22
Agata, Marki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry nawilżający tonik.
2022-07-30
Julia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny tonik. Ma działanie kojące. Polecam do cery przetłuszczającej się.
2022-07-24
Katarzyna, Wiślinka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjny tonik. Wygodnie się aplikuje, skóra nie jest ściągnięta.
2022-07-17
Dominika, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny tonik, super wygodny dozownik, daje przyjemne ukojenie. Polecam
2022-07-07
Joanna, Oborniki Śląskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik, daje w porządku nawilżenie i ładnie przygotowuje buzię pod dalszą pielęgnację. Wygodne opakowanie, jednak mam wrażenie, że produkt jest mało wydajny.
2022-06-29
Kinga, Rybnik
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik dobrze przygotowuje skórę na dalsze kroki w pielęgnacji. Nie wysusza ani nie podrażnia. Bardzo lubię atomizer jaki ma to opakowanie.
2022-06-21
Martyna, Waszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten tonik. Szczególnie uwielbiam w nim wąkrotę azjatycką, moja twarz ją uwielbia. Tonik bardzo dobrze nawilża i przygotowuje twarz do następnych etapów naszej pielęgnacji. Używałam już kilku toników, które mają nawilżać, ale niestety tego nie robiły, a niektóre wysuszały jeszcze moją skórę. Dlatego z całego serca mogę polecić ten tonik, bo jest cudowny jeśli chodzi o nawilżenie i ukojenie skóry.
2022-05-20
Ewa, Kochanowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze uspokaja i nawilża skórę po myciu, nie podrażnia oczu, odejmuję gwiazdkę za pompkę - częściowo rozpyla mgiełkę, a częściowo niestety sprej, co wpływa na szybsze zużywanie produktu. Kupię ponownie.
2022-05-09
Milena, Bełchatów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry skład. Zmniejsza zaczerwienienia i nawilża.
2022-05-09
Natalia, Orły
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry kosmetyk, zużyłam całe opakowanie i pewnie kupię kolejne. Dobrze nawilżał i odświeżał skórę. Nie zapychał ani nie obciążał. Dodatkowy plus za wygodne opakowanie z atomizerem.
2022-05-06
Magdalena, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Один из любимых тоников, легкая дымка, которая не плюется. Расход выше среднего, но тонер замечательно успокаивает кожу, используем его вместе с дочкой
2022-04-12
Kateryna, Krakow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny skład, po użyciu uczucie świeżości, bez ściągnięcia skory. Jeden z lepszych toników jakie używałam.
2022-04-11
Aleksandra, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny produkt z dobrym składem, plus za atomizer. Generalnie polecam, wracam do niego cały czas.
2022-04-05
JUDYTA, OLKUSZ
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry tonik. Używany po oczyszczeniu i umyciu twarzy doskonale nawilża cerę i łagodzi jakiekolwiek podrażnienia i zaczerwienienia, dając przyjemne odczucie orzeźwienia. Najlepiej aplikuje się go pryskając na dłonie, a następnie wklepując w twarz, ponieważ aplikowany wacikiem lekko mnie podrażnił. Na pewno kupię kolejny raz, polecam!
2022-04-04
Zuzanna, Bytom
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Szybo się wchłania i łagodzi podrażnienia. Mógłby jednak być bardziej wydajny.
2022-03-26
Joanna, Jarosław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny produkt, który spełnia swoje zadanie. Dodatkowy plus za opakowanie.
2022-02-19
Marlena, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt świetnie zwilża moją przetłuszczającą się cerę, daje uczucie odświeżenia i nie pozostawia lepkiej warstwy co ułatwia dalsze kroki pielęgnacji
2022-02-13
Mateusz, Piła
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
to mój ulubiony tonik, cudownie odświeża i pozostawia uczucie nawilżenia. dla mnie na plus opakowanie z atomizerem.
2022-02-12
Karolina, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny tonik dający uczucie świeżości. Dla niepotrzebujących wiele, albo na dni w których chcecie unikać silniejszych kosmetyków dobry.
2022-01-12
Pawel, Gdansk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny produkt. Nie ściąga skóry, delikatnie rozpyla się go po twarzy. Daje uczucie ukojenia i świeżości
2022-01-04
Katarzyna, Zamość
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny produkt. Odświeża skórę, łagodzi zaczerwienienia. Chciałabym jednak większego nawilżenia. U mnie schodzi dość szybko, w porównaniu do innych produktów cosrx. Ogólnie polecam :)
2021-11-17
Weronika, Złotów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Łagodzi, wygodnie się aplikuje, całkiem wydajny.
2021-11-02
Izabela, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak najbardziej nadaje się do cery mieszanej. Ma ładny zapach, a dzięki aplikatorowi jest wydajny i wygodny w użyciu. Cera jest nawilżona i delikatna.
2021-10-31
Monika, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny, kojący tonik, chce się psikać bez końca. Atomizer świetnie rozpyla produkt na delikatną mgiełkę.
2021-10-29
Kinga, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super tonik!! Moja mieszana cera bardzo go lubi.
2021-10-08
Sylwia, Racibórz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt . Polecam gorąco, super nawilżenie i wygodna aplikacja dzięki czemu produkt wystarcza na długo. Cera jest widocznie odświeżona i nawilżona
2021-10-06
Malwina, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Długo szukałam toniku po którym nie piecze mnie twarz i w końcu znalazłam ❤
2021-10-05
Natalia, Ruda Śląska
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony tonik. Dzięki atomizerowi nakładam od razu na twarz i rozprowadzam palcami. Daje uczucie świeżości i fajnie nawilża. Nie ma zapachu co dla mnie jest na plus.
2021-09-23
Izabela, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre nawilżenie, produkty nakładają i wchłaniają się o wiele lepiej.
2021-09-17
Celina, Krasnystaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny, lekki tonik. Nawilża, dzięki niemu wchłania się lepiej krem, ale też powoduje zmniejszenie zaczerwienienia na twarzy, ładnie ją łagodząc. Moja skóra ewidentnie się z nim polubiła i bardzo dobrze mi się go używa.
2021-09-05
Aleksandra, Piastów
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Przyjemny, łagodny tonik, delikatnie łagodzi, produkty po nim lepiej się wchłaniają :)
2021-08-22
Paulina, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny tonik. Koi skore po myciu mocniejszym żelem. Ładnie się wchłania po spryskaniu twarzy i już po chwili można przechodzić do dalszych kroków pielęgnacji, nie zostawia nieprzyjemniej warstwy na twarzy.
2021-08-16
Weronika, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajnie łagodzi skórę, odświeża. Tonik nie wywołał żadnych nowych wyprysków.
2021-07-30
Wiktoria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemnie koi buzie po umyciu żelem tej samej marki. Szczypie w oczy, więc polecam unikać tego obszaru.
2021-07-29
Julia, Krasnystaw, Krasnostawski, LUBELSKIE
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt godny polecenia, fajnie ujędrnia skore, skład jest bardzo ciekawy
2021-07-21
Katarzyna, Łęczyca
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Łagodzi, ale jak to mgiełka, dużo się marnuje w powietrzu.
2021-07-15
Przemysław, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z moich ulubionych produktów Cosrx. Świetny atomizer, tonik idealnie koi skórę po goleniu, odkąd używam zauważyłem zdecydowanie mniej wrastających włosków i wyprysków na twarzy.
2021-07-08
Kamil, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo delikatny tonik, bezzapachowy, nie podrażnia skóry i ją odświeża.
2021-07-06
Paula, Kraków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Poprostu nawilżający tonik, żadnych fajerwerków, wydajny
2021-06-20
Magdalena, Nowy Sącz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam. Świetny toner, żeby zwilżyć skórę i przygotować do dalszej pielęgnacji. Psikam go nawet "pomiędzy" kosmetykami i w ciągu dnia, żeby odświeżyć cerę. Dodatkowy plus za ilość produktu w stosunku do ceny i buteleczkę z pompką. Na pewno kupię ponownie.
2021-06-19
Weronika, Pruszcz Gdański
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niczego nie zrobił mojej skórze. Nie zauważyłam żadnego nawilżenia, rozświetlania ani ukojenia. Myślę, że nie zakupię ponownie.
2021-06-17
Klaudia, Ozorków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny i łagodny tonik. Pojemna butelka i wygodny atomizer.
2021-05-21
Justyna, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry tonik. Nawilża, odświeża, jest delikatny i nie podrażnia skóry. Plus za atomizer i możliwość rozpylania bezpośrednio na twarz. Kupię ponownie.
2021-05-18
Anna, Łańcut
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
delikatny tonik, super atomizer, wydajny tonik, polecam
2021-05-17
Magdalena, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik, łądnie przygotowuje skórę do dalszej pielęgnacji, świetnie rozwiązanie z atomizerem, cena dosyć wysoka ale starcza na bardzo długo także opłaca się.
2021-05-11
Agata, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik jest bardzo delikatny, nie podrażnia cery. Pomógł mi trochę z przebarwieniami na twarzy i z suchością.
2021-05-10
Anna, HRUBIESZOW
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Baardzo szybko się wchłania, plus za atomizer. Uwielbiam używać go po peelingach, bo dobrze łagodzi podrażnienia i niweluje zaczerwienienia.
2021-05-06
Weronika, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Koi i fajnie odświeża skórę. Plusem jest opakowanie z atomizerem, które ułatwia aplikację. Nie daje jednak wystarczajacego dla mnie nawilżenia. Przyjemny, ale brak spektakularnych efektów.
2021-04-21
Julia, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosuje od listopada i skóra jest wyciszona mniej zaczerwieniona oraz tonik jest bardzo wydajny, jedno opakowanie starczylo na 4 miesiace
2021-04-18
Julia, Gostyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lekki tonik o delikatnym i przyjemnym zapachu. Atomizer daje idealną mgiełkę. Nie zauważyłam jakiś spektakularnych efektów, ale plusem jest dla mnie to, że skóra nie jest sucha i ściągnięta. Nie wiem czy do niego wróce, ale na pewno jest to ciekawa pozycja.
2021-04-16
Zuzanna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super tonik, świetnie uspokaja skore po demakijażu
2021-04-14
Gabriela, Stary Sącz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super tonik, łagodzi podrażnienia i delikatnie nawilża trądzikową cerę. Używam 2 warstwy jako lekkie serum. Wydajność bardzo w porządku, polecam :)
2021-04-13
Natalia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cała marka Cosrx to coś wspanialego! Tonik wycisza skórę, likwiduje zaczerwienienia. Ma bardzo lekką konsystęncję. To już moje drugie opakowanie na na pewno śięgnę po kolejne.
2021-03-23
Sara, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam go zawsze przed nałożeniem serum lub spryskuję twarz w ciągu dnia jeśli czuję potrzebę, pozostawia uczucie ukojenia dla zmęczonej skóry i pozostawia ją delikatnie nawilżoną.
2021-03-20
Paulina, Imielin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Podczas pierwszego użycia odrobinę się zdziwiłam, ponieważ tonik jest praktycznie bezzapachowy. Nie jest to oczywiście problem, wręcz przeciwnie, to duża zaleta. Używam go od miesiąca i kilkukrotnie moja pielęgnacja polegała wyłącznie na umyciu twarzy i zwilżeniu jej tym tonikiem i to w zupełności wystarczało, nie była ściągnięta i się nie świeciła.
2021-03-20
Olga, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry tonik. Bardzo wygodny sposób aplikacji. Nie szczypie w oczy, pozostawia skórę dobrze przygotowaną do dalszej pielęgnacji. Polecam :).
2021-03-16
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najlepszych toników ever. Koi, łagodzi zaczerwienienia. Przydatny nawet do użycia w ciągu dnia. Fajnie, ze ma spray, bo waciki to kaszana ;) Zawsze do niego wracam.
2021-03-02
Aleksandra, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny tonik. Mam cerę suchą naczynkową. Lekko ją wycisza.
2021-02-25
Anna, WARSZAWA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
U mnie tonik został włączony do pielęgnacji wraz z esencją Cosrx Galactomyces 95 i od tej pory bardzo poprawił się stan mojej tłustej cery. Czysty skład, przyjemnie się nakłada, nie drażni, wydajny.
2021-02-21
Grzegorz, Krakow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry tonik. Jest delikatny i ma świetny atomizer
2021-02-10
Urszula, Czernica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Naprawdę warto kupić! Przyjemnie koi i rozświetla skórę. Polecam
2021-02-05
Adrian, Ostrów Mazowiecka
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny tonik, dobry rozpylacz - tworzy przyjemną mgiełkę. Lekko szczypie w oczy.
2021-02-04
Katarzyna, Ostroda
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skóra jest wyciszona i przygotowana na przyjęcie pozostałych składników pielęgnacji
2021-02-02
Karolina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten tonik to moje odkrycie roku! Rewelacyjnie koi. Moja skóra ma skłonność do zaczerwienienia - szczególnie zimą przy sporych różnicach temperatur i z powodu suchego powietrza w pomieszczeniach. Zaraz po aplikacji zauważam wyraźnie uspokojenie zaczerwienia i podrażnienia na twarzy. Jestem zachwycona działaniem toniku. Sięgam po niego za każdym razem, gdy widzę, że skóra się rumieni i piecze - ulga jest natychmiastowa. Na pewno będę do niego stale wracać.
2021-01-23
Agata, Bytom
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacja!!! Pięknie wycisza skórę, jest gładka i jednolita. Zlikwidował zaczerwienienia. Trafia do mojej stałej pielęgnacji
2021-01-23
Aleksandra, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Koi, nawilża, nie podrażnieniu, super atomizer!!!
2021-01-20
Sylwia, Racibórz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik jest świetny, łagodzi zmiany i wycisza cerę. Nie do końca rozumiemy się z atomizerem, przez co dość szybko go ubywa, ale do problem do przeskoczenia :)
2021-01-18
Magdalena, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny tonik, to już moje drugie opakowanie. Przyjemnie koi i rozświetla skórę
2021-01-13
Julia, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
COSRX to genialna marka, a tonik super przygotowuje skórę do dalszej pielęgnacji.
2021-01-11
Olga, Kamień Pomorski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjny tonik, skóra po użyciu mega ukojona, dodatkowo wąkrota powoduje, że mniej niedoskonałości pojawia się na twarzy. Podbija nawilżenie pozostałych produktów w pielęgnacji. Opakowanie to plastikowa lekka butelka z atomizerem.
2020-12-26
Dagmara, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy tonik, przyjemnie koi i rozświetla. Bardzo wydajny, ładnie pachnie i ma dobry skład.
2020-11-29
Agnieszka, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony tonik, rozświetla skórę i ją koi To już moje 2 opakowanie, więc śmiało mogę polecić
2020-11-05
Izabela, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik po prostu cudo!! Koi zmęczoną i podrażnioną skórę oraz ją nawilża! Atomizer świetnie rozprowadza produkt-bardzo polecam zakup.
2020-10-25
Sylwia, Racibórz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zdecydowanie godny polecenia. Koi i nawilża skórę.
2020-10-21
Paulina, Łętownia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik jest neutralny dla mojej problematycznej skory. Dzięki wygodnemu opakowaniu z atomizerem codzienne stosowanie go to przyjemność.
2020-10-07
Ada, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny tonik, nie podrażnia, nie napina. Super atomizer można psikać na twarz bezpośrednio.
2020-10-01
Marta, Konin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super tonik jeśli ktoś oczekuje ukojenia i nawilżenia. Przyniósł ulgę przy silnym podrażnieniu i trądziku
2020-09-23
Joanna, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Chyba mój faworyt wśród kosmetyków marki Cosrx. Po aplikacji pozostawia uczucie ukojenia skóry, w przypadku wyprysków czy podobnych zmian skórnych - delikatnie łagodzi je, w moim przypadku zmniejsza stan zapalny i zaczerwienienia. Świetny produkt do aplikacji przede wszystkim w czasie kuracji kwasami, ze względu na swoje łagodzące właściwości.
2020-08-23
Alicja, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem zadowolona z tego produktu, nie ma może efektu „wow”, ale od toników tego nie oczekuję. Produkt spełnia swoje zadanie - tonizuje, nawadnia, fajnie koi podrażnienia. Jedyny minus za to, że szczypie w oczy.
2020-08-23
Karolina, Kraków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dosyć dobrze koi, sprawdza mi się z powodzeniem jako tonik w codziennej pielęgnacji. Jest też wydajny. Niestety poza ukojeniem nie widzę specjalnie jakichkolwiek efektów, więc gdy moja skóra ma gorszy dzień wybieram inny tonik.
2020-08-18
Marianna, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest fajną formą dodatkowego nawilżenia i dobrze wycisza zaczerwienienia. Minusem jest to, że szczypie w oczy, więc trzeb omijać te okolice.
2020-08-15
Jowita, Łódź
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produktu używam jako mgiełka/tonik, ale nie widzę jakiegoś lepszego efektu niż w przypadku zwykłego hydrolatu, który jest tańszy. Jest ok, ale raczej do niego nie wrócę.
2020-07-31
Ulryka, Złotów