Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Bestseller

Beauty of Joseon - Relief Sun Rice Probiotics - SPF50+/PA++++ - Ryżowy Przeciwsłoneczny Krem do Twarzy - 50ml

  • Krem z ekstraktem ryżowym i filtrami chemicznymi
ID towaru: 13101
Pojemność:
82,00 zł
82,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
82 pkt.
4100 pkt.

Opis produktu

Beauty of Joseon - Relief Sun Rice Probiotics - SPF50+/PA++++

Krem przeciwsłoneczny z ekstraktem z ryżu

Beauty of Joseon - Relief Sun Rice Probiotics - SPF50+/PA++++ krem do ochrony skóry twarzy przed szkodliwym promieniowaniem UVA i UVB. Zawiera aż 30% ekstraktu z ryżu, który działa antyoksydacyjnie i niweluje wolne rodniki powstające na skórze pod wpływem promieniowania UV. Ponadto produkt zawiera filtry chemiczne, które skutecznie ograniczają dostęp promieni słonecznych do powierzchni skóry oraz jej głębszych warstw. Dodatkowo receptura została wzbogacona o cenny bioferment bakterii mlekowych, który nawilża skórę i zapobiega powstawaniu zmian trądzikowych. Formuła jest lekka i nie pozostawia efektu bielenia, co więcej, została skomponowana ze składników pochodzenia naturalnego oraz jest wegańska.

Produkt zawiera:

  • ekstrakt z ryżu - odżywia i wygładza skórę, spowalnia procesy starzenia się jej oraz poprawia poziom nawilżenia,
  • filtry chemiczne - chronią skórę przed promieniowaniem UV,
  • produkt fermentacji bakterii kwasu mlekowego - poprawia kondycję skóry i zapobiega namnażaniu się szkodliwych bakterii na powierzchni skóry,
  • adenozynę - poprawia jędrność skóry i ją wygładza,
  • witaminę E - odżywia skórę, poprawia poziom jej nawilżenia i niweluje wolne rodniki.

Działanie produktu:

Nasz kosmetolog poleca ten produkt w przypadku:

  • każdego rodzaju skóry.

Sposób użycia: Jako ostatni element pielęgnacji na dzień nanieś odpowiednią ilość kremu na skórę twarzy i rozprowadź go równomiernie.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 50 ml
Data ważności: na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua, Oryza Sativa (Rice) Extract, Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Methylene Bis-benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Coco-caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Monascus/Rice Ferment, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol,Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactobacillus/Rice Ferment, Aspergillus Ferment, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (253)

4.83
Liczba wystawionych opinii: 253
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
polecam,cudowny spf
2024-02-29
HANNA, Słupsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem SPF. Lekki, nawilżający, idealny pod makijaż. Nie podrażnia oczu, nie migruje. Polecam
2024-02-27
Marta, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny produkt! Bardzo polecam, świetny pod makijaż!
2024-02-26
Weronika, Grudziądz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem SPF. Bardzo lekka i przyjemna konsystencja, bez problemu się rozprowadza i wchłania. Nie bieli i nie wyświeca. Można stosować z peptydem miedziowym bo nie posiada chelatorów w składzie. Moje odkrycie.
2024-02-26
Agnieszka, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest bardzo lekki i nie pozostawia białego filtra. Szybko się wchłania przez co jest idealny na codzień i pod makijaż.
2024-02-26
Zuzanna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie sprawdza mi się przy suchej, wrażliwej skórze. Krem jest lekki, można spokojnie nałożyć go na serum jak i samodzielnie. Nie roluje się, dobrze sprawdza się jako baza pod makijaż.
2024-02-25
Jola, Poznan
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych spfów jakie stosowałam. Bardzo lekki, pozostawia ładne glow na skórze.
2024-02-24
Katarzyna, Legnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki, bez białego filmu. Dobrze się sprawdza pod makijaż, nie roluje się i zgrywa się z większością podkładów. Nie zapycha i nie jest wyczuwalny na twarzy
2024-02-21
Kamila, Rumia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rozumiem hype na ten produkt. Jest niesamowicie lekki oraz pięknie się wchłania. Będzie idealny na lato, uwielbiam jego pół żelową konsystencję.
2024-02-21
Jagoda, KRAKÓW
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki i szybko się wchłania i to jest super pod moją tłustą cerę. Bardzo fajnie prezentuje się pod makijażem. Polecam...
2024-02-21
Beata, Izbica Kujawska
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny filtr! Piękne wykończenie, idealna baza pod makijaż. Nic się nie roluje, działa kojąco i nawilżająco.
2024-02-18
Daria, Otwock
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniały! Mega lekki, bez białego filmu, żelowo-kremowa konsystencja. Szybko się wchłania. Jest świetny pod makijaż. Daje efekt mocnego nawilżenia, złagodzenia. Jeden z moich hitów
2024-02-17
Izabella, Łomianki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
nie bieli, jest bardzo lekki, w dodatku ładnie nawilża i nadaje blasku, skóra po nim aż promienieje. dobrze też zgrywa się z makijażem. totalny strzał w 10!
2024-02-17
Dominika, Złotów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Naturalnie wygląda i nie zapycha uwielbiam
2024-02-16
Hanna, Kępno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest rewelacyjny, bardzo dobry pod makijaż. Utrzymuje nawilżenie skóry i łagodzi podrażnienia. Cera skłonna do zapychania nie ma z nim problemu.
2024-02-16
Klaudia, Fajsławice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo lekki i przyjemny dla skóry krem, nie migruje do oczu, nie zostawia uczucia ciężkości. cos wspaniałego!
2024-02-15
Amelia, Kłobuck
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajnie mi się sprawdza, nie bieli a co najważniejsze trzyma się prawie cały dzień, po nim mam efekt „glass skin” polecam!!
2024-02-15
Natalia, Ruda Maleniecka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony krem z spf. Daje piękne glow i dobrze nawilża skórę. Makijaż na nim wygląda bardzo dobrze.
2024-02-14
Wiktoria, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych SPF! Bardzo delikatny i lekki praktycznie nie czuć go na twarzy. Nie bieli i nie wyświeca się.
2024-02-13
Oliwia, Milicz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
najlepszy spf jaki kiedykolwiek miałam
2024-02-12
Martyna, Grabów Nad Prosną
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem z SPF, lekki, nie czuć go na buzi. Rewelacyjny! Zamówiłam moje drugie opakowanie :)
2024-02-11
Klaudia, Tuchola
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Leciutki i wydajny. Fajny pod makijaż. Polecam
2024-02-03
Agnieszka, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lekki krem, który nie szczypie, świetnie się rozprowadza, nie bieli i nie pozostawia tłustej warstwy.
2024-01-30
Krzysztof, Słupsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spełnia moje oczekiwania, najważniejsze było dla mnie, aby nie był tłusty i tutaj sprawdził się znakomicie. Jego wodnista konsystencja sprawia, że jest niemal niewyczuwalny na twarzy i idealny pod makijaż.
2024-01-28
Klaudia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo lubię ten SPF!!!bardzo polecam!!!
2024-01-27
Ivan, Bydgoszcz
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam mieszane uczucia do tego produktu. Mam cerę mieszaną i wygląda na niej pięknie, ładnie stapia się z makijażem i nie zapycha. Jednocześnie kiedy używam go dłużej niż dwa dni skóra po nałożeniu tego produktu zaczyna mnie piec i jest podrażniona. Jeśli ktoś nie ma delikatnej i wrażliwej cery a ma problemy, że spf go zapycha produkt będzie idealny dla Tekiel osoby.
2024-01-23
Zuzanna, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF, bardzo dobrze nawilża, bardzo dobrze się rozprowadza, nie psuje efektu glow, jaki osiągam pielęgnacją przed jego nałożeniem. Nie migruje do oczu - za to ogromny plus, ponieważ nosząc soczewki kontaktowe, z wieloma produktami spf stosowanymi wcześniej miałam dotąd ogromny problem.
2024-01-21
Katarzyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny, bardzo lekki krem którego konsystencja zmienia się niemal w 'wodną' po rozprowadzeniu. Polecam osobom którym zależy na produkcie z wysokim filtrem o lekkiej formule i nie przeszkadza efekt delikatnego 'glow'
2024-01-12
Natalia, Wieluń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lubię ten krem. Polecam serdecznie.
2024-01-11
Hanna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zdecydowanie najlepszy, jakiego używałam. Lekki, nie bieli.
2024-01-08
Kamila, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Idealny na lato. Jednak zimą trzeba pod niego dodatkowe nawilżenie nałożyć. Nie zapycha.
2024-01-07
Patrycja, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony spf ♥️
2024-01-04
Oleksandra, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy SPF jaki miałam!!! długo szukałam takiego który by mi odpowiadał, i wiele polecanych przez wszystkich mi się nie sprawdziło, natomiast ten jest moim odkryciem. Lekki, nie klejący, dający delikatne glow, mam cerę niezwykle skłonną do zapychania, ten mam wrażenie że nawet poprawił mi stan cery:)
2024-01-04
Natalia, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z moich ulubionych kremów z SPF. Używam go regularnie, nawet pod makijaż. Konsystencja jest delikatna i lekka, nie bieli i nie zostawia tłustego filmu na skórze.
2023-12-27
Klaudia, Grodzisk Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Idealny spf do skóry tłustej i ze skłonnością do zapychania, to już moje 3 opakowanie.
2023-12-22
Katarzyna, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten spf, mam cerę tłustą, bałam się, że będzie mnie zapychał ale jest on idealnym kremem dla mnie, to już któreś opakowanie tego produktu i gorąco go polecam! Inne spf mnie niestety zapychają, on jedyny tego nie robi.
2023-12-20
Anna, Sułów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosuję ten krem już od dłuższego czasu. Ma bardzo dobrą konsystencję, świetnie nawilża i zabezpieczenia
2023-12-19
Dorota, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt, używam na mojej cerze mieszanej jako moisturizer + SPF w jednym. Nie wyświeca się mocno, daje lekki 'glow'. Odpowiednio nawilża i szybko się wchłania.
2023-12-18
Mikołaj, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem przeciwsłoneczny jaki miałam. Lekka formuła, niezapychająca, idealna pod makijaż. Nie bieli, dobrze się wchłania, delikatnie rozświetla.
2023-12-16
Olga, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Daje piękny glow, nie roluje się, najlepszy spf jaki miałam
2023-12-13
Dominika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To już moje 4 opakowanie tego kremu spf. Jest najlepszy! Nie wybiela, nie robi święcącą buzię, w ogóle nie odczuwać go na skórze! Do tego fajnie współpracuje c każdym podkładem! Polecam!
2023-12-12
Dominika, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem z filtrem. Po aplikacji skóra staje się miękka, nawilżona, a probiotyki zawarte w składzie pozwalają mi dbać o mikrobiom mojej skóry.
2023-12-05
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Perełka wśród kremów z filtrem SPF. Nawilża, nie pozostawia błyszczenia.
2023-12-05
Oksana, Mszczonów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ulubiony lekko SPF
2023-12-04
Marzena, DĄBROWA GÓRNICZA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Filtr jest niezwykle lekki, wodnisty, wręcz znika przy kontakcie ze skórą, na początku czuć duży glow ale po chwili wchłania się w skórę i zostawia ja super nawilżoną. Nie wyświeca się na tłustej skórze.
2023-12-03
Anna, Raszyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Już przy pierwszym użyciu zachwycił mnie ten SPF. Jest bardzo lekki a przy tym dobrze nawilża i zostawia pięknie świetlistą cerę. Nie bieli, nie zostawia smug, szybko się wchłania.
2023-12-03
Małgorzata, Tarnobrzeg
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jaki miałam. Pozostawia na skórze zdrowe glow ale nie pozostawia lepkiej warstwy. Jest lekki i pozostawia skórę idealnie nawilżoną.
2023-12-03
Olga, Środa Wielkopolska
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony SPF. Nie bieli, dobrze się wchłania i dobrze współgra z podkładem mineralnym. Kupuje zawsze na promocji. Polecam
2023-12-02
Katarzyna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jaki kiedykolwiek miałam. Nie bieli, ładnie wtapia się w skórę. Skóra wygląda na nawilżona i przede wszystkim spełnia swoje zadanie ochrony skóry.
2023-12-02
Ania, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super! Polecam!
2023-12-02
Aliaksandra, Gdansk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Naczytałam się o tym kremie same superlatyw, i rzeczywiście potwierdzam, cudowny lekki, bardzo dobrze pracuje z makijażem. Kupię ponownie.
2023-11-27
Agnieszka, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony krem SPF. Bardzo bardzo lekki a w dodatku pozostawia nawilżoną skórę
2023-11-25
Dominika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zużyłam już 2 opakowania tego kremu i jestem bardzo zadowolona. Zdecydowałam się zamówić kolejne opakowania tym razem na Cosibelli podczas promocji. Kosmetyk ma przyjemną, kremową i jednocześnie lekką konsystencję, która gładko się rozsmarowuje na twarzy, nie pozostawia smug i nie bieli. Daje przyjemne uczucie nawilżenia na skórze. Moim zdaniem wykończenie jest półmatowe. Krem dobrze przyjmuje mój podkład/krem BB z CLIV (również koreański krem BB). Ma bardzo delikatny i przyjemny zapach. Mam cerę mieszaną, która przetłuszcza się i jednocześnie bywa przesuszona - krem dobrze nawilża, a jednocześnie nie obciąża,
2023-11-24
Monika, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To juz jest moje drugie opakowanie. Super nawilża , nie zostawia białych sladów na skórze. Bardzo szybko sie wchłania. Bardzo dobrze współpracuje z podkładem. Na ten moment jest to mój numer 1.
2023-11-24
Agnieszka, Ksawerów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych spf jaki używałam. Lekka formuła, nie bieli, jednak utrzymuje fajny poziom nawilżenia skóry
2023-11-20
Klara, Piaseczno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny, lekki SPF, nie wybiela
2023-11-17
Patrycja, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry, lekki filtr o wysokiej ochronie przeciwsłonecznej. Dobrze sprawdza się przy mojej mieszanej, problematycznej skórze
2023-11-15
Wiktoria, Aleksandrów Łódzki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najlepszych SPF jaki używałam! Chroni przed słońcem i dobrze nawilża! Nie zostawia białych śladów na skórze! Bardzo polecam!
2023-11-12
Oleksandra, Piaseczno
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny filtr, lekki, dobrze sprawdza się pod makijaż. W moim przypadku nie roluje się. Mały minus za trochę za dużą świetlistość.
2023-11-11
Kinga, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wiadomo że to już jest kultowy produkt, zawsze w mojej kosmetyczce.
2023-11-03
Marta, Piotrowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
To taka bardziej świecąco-nawilżająca wersja brzozowego filtra Round Lab (który wolę od BoJ), nawet tubka jest identyczna. Plus za brak dodatków zapachowych, minus za świecące wykończenie i rzadką (jak na filtr), "śliską" konsystencję - maże się po twarzy i nigdy nie jestem pewna, czy nałożyłam równą warstwę.
2023-11-01
Agata, Kraków
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt dobrze nawilża i nie pozostawia uczucia lepkiej skóry, lecz czasami się roluje.
2023-10-29
Roman, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosowałam go całe lato, z jednej strony super efekt glow, nawilża ale nie zostawia tłustej cery. Niestety po nałożeniu szczypie w oczy a podczas nakładania korekta bądź podkładu pod oczami roluje się bądź wgl nie „lepi”. Podczas stosowania zauważyłam tez niewielki wysyp zaskórników, ale nie do końca jestem w stanie powiedzieć czy to ten spf czy esencja ślimaka z cosrx (stosowałam oba produkty na raz).
2023-10-28
Wiktoria, Rzym
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
CUDO! Od kiedy przetestowalam ten spf nie chce już sprawdzać kolejnych :) oprócz działania ochronnego przed słońcem daje super nawilżenie i ukojenie dla skory przy czym jest przyjemnie lekki
2023-10-21
Edyta, Kościan
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pierwszy raz stosuje inny krem nawilżający i inny krem z SPF i jestem zachwycona. Idealnie się wchłania, cera po nim jest dobrze nawilżona. Nie podrażnia i nie zapycha. Gorąco polecam
2023-10-18
Alicja, Dziekanów Leśny
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
W porządku, ale nieidealny. Wchłania się szybko, ale zauważyłam, że po jakimś czasie świeci mi się skóra. Myślę, że to kwestia indywidualna - jak ktoś lubi konsystencje kremu a nie żelu i tubkę zamiast słoiczka to powinnien być zadowolny.
2023-10-17
Barbara, Tarnów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
One of the best sunscreen i have used. It doesn't leave my face oily nor turn white after using.
2023-09-28
Lydia, Bytom
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Testowałam mnóstwo kremów z filtrem i to imho jeden z lepszych. Jego popularność w internecie w ogóle mnie nie dziwi. Ładnie się wchłania, nie bieli, jest dość lekki, makijaż się na nim trzyma. Nie szczypie mnie też w oczy, a z tym bywa różnie. Spełnia wszystkie moje oczekiwania. Wykończenie ma satynowe.
2023-09-27
Aleksandra, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy SPF jaki używałam! Lekki, nie zapycha, nie roluje się. Zostawia przepięknie rozświetlona skórę. Polecam!
2023-09-27
Joanna, Gorzanów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super spf, ma trochę dziwny zapach, ale dobrze wygląda na twarzy, nawilża nie zostawiając po sobie białych śladów
2023-09-23
Kateryna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF! Warto go wypróbować. Nie pozostawia białej warstwy, po kontakcie z twarzą miałam wrażenie że zamienia się w wodny żel. Mały minusik za to, że czasami mi się dosyć mocno wyświęcał.
2023-09-22
Małgorzata, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem z filtrem, zdecydowanie najlepszy. Nie zapycha, szybko się wchłania i super nawilża.
2023-09-22
Natalia, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To już moje 6 opakowanie, zakochałam się w tym produkcie, jak i w marce od pierwszego wejrzenia! SPF świetnie się sprawdza przy mojej problematycznej skórze, która aktualnie jest w trakcie terapii izotekiem. Uważajcie jedynie na okolicę oczu, bo strasznie piecze
2023-09-18
Aleksandra, Piastów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Myślałam, że spf purito ten nowy z żółtym akcentem będzie tym jedynym. Wypróbowałam BOJ i nie zawiodłam się . Jest lepszy, ponieważ mniej się swieci na mojej twarzy! Moj facet tez go polubił. I mam pewność ze chroni przed słońcem. Niw reaplikowalam go a przebywalam niemal cały dzień na słońcu. Polecam
2023-09-17
Klaudia, Koszalin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem przeciwsloneczny. Mam wrazliwa i do tego tlusta cere sklonna do wypryskow, a ten krem w ogole jej nie podraznia. Cera sie nie swieci. Krem gladko sie rozprowadza i calkowicie wchlania. Swietnie chroni przed sloncem.
2023-09-17
Agnieszka, Siemianowice Slaskie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem alergikiem i to jedyny krem po którym nie mam reakcji alergicznych a przetestowałam już z 4 w tym roku. Jestem na 3 opakowaniu i polecam :)
2023-09-14
Anna, Zielonka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super spf, fajna konsystencja, makijaż dobrze się trzyma, ochrona przeciwsłoneczna jest bardzo dobra
2023-09-13
Yuliia, Tuchola
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
test
2023-09-11
Michał, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem fajnie nawilża skórę, daje jej lekki glow, ale uważam, że nie pasuje do skóry skłonnej do zmian trądzikowych i skóry mieszanej. Mi osobiście zapycha pory, od kiedy zaczęłam go używać stan mojej skóry się pogorszył. Zalecałabym najpierw go przetestować również w innym miejscu niż twarz, ponieważ czasem produkty zawierające ekstrakt ryżowy mogą uczulać skórę wrażliwą.
2023-09-10
Maja, Jastrowie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Genialny filtr
2023-09-04
Paula, Rabowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skóra: sucha i wrażliwa z tendencją do trądziku Fajny filtr. Ładnie pachnie i mnie nie za
2023-09-02
Angelika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To już moja druga tubka i zdecydowanie polecam ten produkt. Wróciłam do niego bez wahania.
2023-08-30
Laura, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tak, tak, tak! Wszystkie zachwyty na internecie są jak najbardziej słuszne. Lekki krem spf, który ma lekką konsystencji i nie bieli. Po prostu cudo i warty każdej złotówki.
2023-08-29
Marta, Kielce
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie zostawia białych śladów i łatwo rozprowadza się go po skórze. Polecam!
2023-08-25
Oliwia, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo dobry spf, nie pozostawia tłustej warstwy, szybko się wchłania, warto na to zwrócić uwagę
2023-08-25
Anastasia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super. Delikatny ta lekki spf. Fajny nawet na upały.
2023-08-24
Valentyna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
This is the best SPF, perfect under a make up, and very good for summer, especially for a humid climate. In summer I use it instead of a daily moisturizer pairing it with a Vitamin C serum. Per-fec-tion. I wish there was a 200 ml bottle ;D
2023-08-22
Anastasia, Gdansk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Naprawdę dobry spf. Mam cerę mieszaną i nawet w upały jest super! Praktycznie bez zapachu co jest na plus. Nakładam go również pod oczy i jest super- nic nie szczypie- polecam.
2023-08-22
Sylwia, Racibórz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lekki spf, nie lepi, idealny pod makijaż . Super współgra z moją tłustą cerą.
2023-08-22
Ksenya, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
najlepszy spf dotychczas jaki używałam, lekki, nie roluje się i pięknie rozświetla oraz nie zostawia białego efektu na twarzy- szybko się wchłania.
2023-08-16
Nikola, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie mam absolutnie nic do zarzucenia, póki co - mój nr 1 :)
2023-08-15
Dominika, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony spa, całkowicie się wchłania i nie wyświeca. Gorąco polecam!
2023-08-13
Martyna, Gliwice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Posiadam cerę tłustą i wrażliwą, stąd po pewnym czasie stosowania ten SPF zaczął mnie porządnie zapychać, kolejny produkt, który jest lekko przereklamowany według mnie. Jednak warto wypróbować i sprawdzić samemu, bo może akurat podpasuje
2023-08-13
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry spf, lekki i szybko się wchłania. Daje ładny naturalny glow
2023-08-09
Natalia, Lasowice Wielkie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam skórę wrażliwą i skłonną alergii i niestety po dłuższym stosowaniu tego spf zaczął mnie zapychać. Jednakże moi znajomi, którzy również go używają są bardzo zadowoleni, dlatego odejmuję tylko 1 gwiazdkę. Oprócz tego nie bieli, dobrze się wchłania, nie roluje się i pod makijażem wygląda ok. Daje raczej błyszczący finisz.
2023-08-09
Monika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
SUPER SPF nie roluje sie nie bieli latwo sie rozprowadza ma przyjemną formułę, nie jest tlusty i dobrze nawilza idealny pod makijaz skora jest po nim rozswietlona ofc na ++
2023-08-07
Katarzyna, Busko-Zdrój
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
idealny tak jak wszyscy piszą - lekki, nie zostawia białego koloru na twarzy, nie roluje się, działa dobrze pod makijażem
2023-08-05
Katarzyna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry spf. Lekki, nie bieli, szybko się wchłania i nie zostawia tłustego filmu. Makijaż wygląda na nim bardzo dobrze, nie roluje sie i nie podrażnia. Polecam
2023-08-02
Marta, Olsztyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemna konsystencja, lekki, nie zapycha. Polecam!
2023-07-31
Monika, Gdańsk
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Odejmuję 1 gwiazdkę, ponieważ na czole i brodzie jednak lekko zapycha mnie. Poza tym skutecznie chroni przed promieniami słonecznymi, nie bieli, dobrze współpracuje z kremem BB
2023-07-30
Aleksandra, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony spf. Nie roluje się, nie bieli, a co najważniejsze nie zapycha - mam skórę mieszana, więc przy wyborze takich kremów miałam problemy. Wyglada też bardzo dobrze pod makijażem. Kupuję go za każdym razem.
2023-07-30
Wiktoria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To chyba mój najlepszy krem z spf 50. Świetna konsystencja, szybko się wchłania, nie roluje i nie bieli. W ciągu pierwszego tygodnia codziennego stosowania zauważyłam rozjaśnioną i bardziej odżywioną cerę z lekkim efektem glow. Polecam, ja na pewno kupię ponownie!
2023-07-25
Monika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry SPF. Używam zamiennie z innym moim ulubionym i naprawdę daje radę! Świetnie wyglada pod makijażem, nic się nie roluje. Skóra ma zdrowy glow i wyglada bardzo zdrowo. Nie bieli, nie zapycha. Bardzo polecam
2023-07-25
Aleksandra, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak dla mnie najlepszy krem SPF. Dobrze się wchłania, nawilża i nie zatyka porów. Dodatkowo nie roluje się i dobrze sprawdza się pod makijaż.
2023-07-21
Agata, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny, bezzapachowy i bardzo dobrze się wchłania. Dla mojej dojrzałej cery sprawdza się jako krem nawilżający na dzień.
2023-07-20
Małgorzata, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
NAJLEPSZY spf jaki w życiu miałam. Przyjemna konsystencja, nie bieli. Pozostawia bardzo lekki glow. Idealny pod makijaż. Dodatkowo odżywia skórę. Mam cerę trądzikową i dla mnie sprawdził się IDEALNIE.
2023-07-18
Julia, Kalisz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Simply perfect. Most important - it works as a protector from the sun. Tested even by the sea, my whole body burned but not the face :D No scent which is also good for me, nice texture. I highly recommend it.
2023-07-18
Anastasiia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak na razie najlepszy spf jaki miałam - nie bieli się, nie roluje, jest bardzo leciutki, nawilża i nie szczypie w oczy. Lekko się świeci ale mi to nie przeszkadza
2023-07-17
Klaudia, Kowalewo Pomorskie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem z SPF. Mam suchą skórę, dzięki niemu nie mam potrzeby stosowania kremu nawilżającego. Nie zapycha, idealny pod makijaż. Zostawia na skórze delikatny efekt glow.
2023-07-16
Marta, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny produkt, przepięknie nawilża i koi skórę. Napewno kupię kolejny.
2023-07-16
Izabela, Zamość
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem kupilam z polecenia Pondi na YouTube i oczywiscie się nie zawiodłam
2023-07-16
Renata, Gliwice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniały krem, lekki, super się rozprowadza . Nie pozostawia tłustej powłoki ,super nawilża, nie zatyka porów. Najlepszy krem ochronny przeciwsłoneczny, jaki dotychczas miałam
2023-07-15
Elwira, Grabowiec
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest wspaniały ALE. Naprawdę miałam od początku ochotę polecać go każdemu. Pięknie się wchłania zostawiając miłą jakby otulającą warstewkę, grał mi z mejkapem, dawał ładne glow. Ale niestety po 2 tygodniach stosowania wywołał u mnie dziwną reakcję. Małe białe krostki a później strasznie bolące podskórne wulkany. Niestety krem ma bardzo długi skład i widocznie któryś ze składników zaczął mojej skórze nie pasować. Jestem wrażliwcem więc nadal daje mu 4 mocne gwiazdki, ktoś to ma mniej delikatną skórę pewnie nie zauważy nawet problemu. Na pewno warto spróbować.
2023-07-15
Aleksandra, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest super, dobrze się wchłania, nie bieli i nie ma uczucia lepkość. Po raz pierwszy miałam uczucie pieczenie ale potem znikło
2023-07-14
Anastasiia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę tłustą, ale ten spf daje efekt ładnej, mokrej skóry bez wyświexenia. Nie bieli, łatwo się nakłada. Jak to spf- nie jest zbyt wydajny, ale wg mnie wart swojej ceny.
2023-07-13
Michelle, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf, nie bieli, nie roluje się, zostawia ładne wykończenie na skórze. Polecam
2023-07-13
Katarzyna, Nawojowa
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Rewelacyjny krem, szybko się wchłania,, nie ma efektu lepkiego. Polecam
2023-07-11
Anna, Swidnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo polecam dla skor tlustych! Jest lekki, nie bieli, pieknie nawilza, zostawia cudowne glow, bezzapachowy.
2023-07-10
Marta, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mojej tłustej cery cudowna rzecz! Ultralekki, nie roluje się, idealny pod makeup jak i bez, niesamowity w dotyku na skórze. SPF marzeń!
2023-07-09
Ilona, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najlepszych produktów jakie miałam okazję wypróbować. Lekkie, łatwo rozprowadzające się SPF. Po regularnym stosowaniu widzę znaczną różnicę w porównaniu do innych produktów, które wcześniej używałam. Napewno kupię kolejne opakowanie.
2023-07-07
Angeli, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych kremów z filtrem przeciwsłonecznym! Konsystencja kremu jest bardzo przyjemna. Pozostawia twarz promienną, nawilżoną, daje na skórze piękny efekt glow!
2023-07-07
Adrianna, Brzesko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy SPF jakiego używałam, szybko sie wchłania i super sprawdza się pod makijaż :)
2023-07-05
Hanna, Smolec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Testowałam już naprawdę wiele koreańskich kremów z filtrem i ten jest genialny. Leciutki, ale nawilżający i kojący. Będę zamawiać kolejne opakowania. Czekam aż w sklepie będzie dostępny dwupak :)
2023-07-05
Iwona, Zabrze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniały krem,lekki, super się rozprowadza . Nie pozostawia tłustej powłoki ,super nawilża, nie zatyka porów. Najlepszy krem ochronny przeciwsłoneczny, jaki dotychczas miałam.!!
2023-07-04
Danish, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Znakomity SPF! Pięknie wygląda na twarzy i pod makijażem - nie bieli i dobrze się rozsmarowuje. Zdecydowanie dla osób, które lubią efekt "glow".
2023-07-04
Zofia, Oborniki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
ten SPF jest bardzo dobry, bardzo mi się spodobał, zamówię jeszcze
2023-07-04
Raisa, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
the best cream!
2023-07-03
Anastasiia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Koreańskie spfy to game changer, a ten to chyba mój ulubiony. Płaczę tylko nad faktem, że często ciężko go dorwać, ale naprawdę jest AŻ taki dobry, dla skór tłustych idealne połączenie lekkości i nawilżenia.
2023-06-30
Anna, Tomaszowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najlepszych SPF. Bardzo polecam.
2023-06-27
Sandra, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moj must have ALE z racji jego ceny jestem na etapie poszukiwan tanszego zamiennika. Jednak w tym kremie uwielbiam wszystko - delikatny zapach, opakowanie, wchlanialnosc, ochrone mojej skory i efekt swiezej cery. Nie pozostawia na twarzy tlustego filmu, nie wyswieca sie tak szybko jak inne SPF. Wydajny!
2023-06-25
Karolina, Dortmund
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem z filtrem. Najważniejsze jest to, że nie piecze w oczy i się nie lepi. Bardzo lekka konsystencja, która wchłania się w chwilę i niedługo później go nie czuć na skórze. Nawilża skórę. Przy mojej bardzo suchej cerze poradził sobie nawet bez niczego pod spodem. Must have dla osób, które nie przepadają za kremami SPF. Skóra wygląda po nim zdrowo i promiennie. Nie bieli.
2023-06-25
Maksym, Gdańsk
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
SPF okej, ale uważam, że za taką cenę na spokojnie da się znaleźć o wiele lepszy; nie nawilża wystarczająco, żeby móc go nosić 'samemu', szczególnie jeśli mówimy o sezonie bardziej jesienno-zimowym, czuć ściągnięcie twarzy po kilku godzinach noszenia
2023-06-23
Marika, Boleń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super! Po zużyciu całego opakowania muszę powiedzieć, że to jeden z najlepszych filtrów przeciwsłonecznych, z jakimi miałam do czynienia. Na mojej suchej cerze pozostawiał super glow, które nie kleiło się i które po pewnym czasie całkowicie się wchłaniało.
2023-06-20
Dominika, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny krem przeciwsłoneczny - szybko się wchłania, nie bieli i się nie roluje, przy okazji działa jak świetny krem nawilżający i łagodzący na dzień. Ma wspaniałą, lekką formułę (tak jak większość filtrów koreańskich;)), mogę zaryzykować, że sprawdziłby się u każdego typu cery (chociaż najlepiej dla suchej skóry). Polecam, choć pojemność mogłaby być większa;)
2023-06-20
Hanna, Radom
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem z spf, ma lekki zapach, daje uczucie mocnego nawilżenia i szybko się wchłania
2023-06-19
Marta, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Brałem to zgodnie z zaleceniami przyjaciół i znajomych. Bardzo dobry filtr przeciwsłoneczny na filtrach chemicznych nowej generacji, co oznacza, że w mieście nie trzeba go odnawiać w ciągu dnia (na plaży trzeba będzie odnawiać co ~ 3 godziny. Typ mojej skóry jest mieszany, nakładam krem zgodnie z zasadą 2 palców Na twarz, szyję i uszy. Szybko się wchłania, nie wybiela. Nie pali, chociaż moja skóra jest wrażliwa. Krem nadaje się jako baza pod makijaż, jeśli po nałożeniu kremu przeciwsłonecznego odczekasz kilka minut, aż się wchłonie. Skóra jest nawilżona, a podkład nie zsuwa się. Podobało mi się również, że krem łagodzi skórę i usuwa zaczerwienienia, po wchłonięciu krem ładnie błyszczy na skórze, ale ten połysk jest naturalny i nie wydaje się Tłusty. Zalecam nałożenie wystarczającej ilości kremu, aby indeks ochrony 50 działał.
2023-06-18
Katsiaryna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki, nie wybiela twarzy, wydajny, bez zapachu
2023-06-17
Justyna, Stalowa Wola
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt,szybko się wchałania i nie po po nim białych śladów,jedynie jak pierwszy raz nałożyłam na twarz to trochę siedziała skóra
2023-06-15
Zoia, Bielsko-biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam skórę mieszaną, wrażliwą, naczyniową, dla mnie ten krem jest rewelacyjny. Cudownie się wchłania, nie zostawia białym śladów, pozostawia fantastyczne glow na skórze. Skóra po nim jest miękka, pełna blasku. Gdyby jeszcze był nieco tańszy.
2023-06-15
Magdalena, SZCZĘSNE
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny! Dość nawilżający, więc zdecydowanie bardziej pasuje na chłodną pogodę niż na lato. Dobrze leży pod makijażem. Ma bardzo delikatny zapach.
2023-06-14
Zuzanna, Suchy Las