Polyglyceryl-6 Palmitate Succinate

Nazwa INCI

Polyglyceryl-6 Palmitate Succinate


Nazwa Zwyczajowa

Polyglyceryl-6 Palmitate Succinate


Funkcja w Kosmetyku

  • emulgator
  • stabilizator


Działanie w Kosmetyku

Emulgator łączący fazę wodną i olejową. Stabilizuje emulsje zapobiegając rozwarstwieniu się jej. Uznawany przez instytucje certyfikujące naturalne kosmetyki.


Właściwości Fizyczno-Chemiczne

  • ciecz
  • barwa jasnożółta
  • rozpuszczalny w tłuszczach


Powrót do Cosipedii
Pokaż więcej wpisów z Lipiec  2021
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel