Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

Pearl Extract

Nazwa INCI


Pearl Extract

 


Nazwa Zwyczajowa


Ekstrakt z pereł

 


Funkcja w Kosmetyku


  • składnik aktywny w kosmetykach do skóry i włosów
  • działanie przeciwstarzeniowe (antyoksydacyjne)
  • działanie nawilżające
  • działanie rozświetlające

Działanie w Kosmetyku


Ekstrakt z pereł to składnik aktywny bogaty w aminokwasy, sole mineralne i inne mikroelementy. Działa na skórę przede wszystkim przeciwstarzeniowo: regenerujeją i uelastycznia. Dodatkowo rozświetla, nadając jej zdrowszy i bardziej promienny wygląd. W kosmetykach do włosów chroni pasma przed przedwczesnym starzeniem i matowieniem, zwiększając ich gładkość i blask.

 


Właściwości Fizyczno-Chemiczne


  • przejrzysta lub lekko opalizująca ciecz
  • rozpuszczalna w wodzie
  • delikatny zapach.

 



Powrót do Cosipedii

Pokaż więcej wpisów z Maj  2026

Newsletter Cosibella

Pielęgnacyjne checklisty, eksperckie porady, beauty nowości - prosto na maila!

pixel