Wybór kosmetologa

Altruist - Sunscreen SPF50 - Krem Przeciwsłoneczny - 100ml

  • Krem z filtrem do twarzy i ciała
ID towaru: 5702
45,00 zł
45,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
45 pkt.
2250 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Opis produktu

Altruist - Sunscreen - Krem przeciwsłoneczny SPF50

Krem przeciwsłoneczny

Pojemność: 
100ml

Altruist - Sunscreen - Krem przeciwsłoneczny SPF50 
- wodoodporny krem nawilżający z filtrem posiadający SPF 50 oraz PPD 54, co sprawia, że zapewnia skórze pełną ochronę przed promieniowaniem UV. W jego składzie znajdziemy zarówno filtry chemiczne, jak i filtry fizyczne. Sprawdzi się do każdego typu skóry, będzie idealny do stosowania na całe ciało. Odpowiedni dla dzieci od 2. roku życia oraz dla wegan.


Produkt zawiera: 
  • filtry chemiczne (m.in. Ethylhexyl StearateOctocryleneButyl MethoxydibenzoylmethaneEthylhexyl Salicylate) - chronią skórę przed szkodliwym działaniem promieniowania UVA i/lub UVB,
  • filtry fizyczne (dwutlenek tytanu (nano) i dwutlenek tytanu) - chronią skórę przed promieniowaniem UVA i UVB. 
Działanie produktu:
  • chroni skórę przed szkodliwym promieniowaniem UVA i UVB,
  • zapobiega fotostarzeniu skóry.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • skóra sucha,
  • skóra wrażliwa.

Nasz kosmetolog poleca ten produkt również w przypadku:

  • każdego rodzaju skóry.
Sposób aplikacji: Na oczyszczoną skórę twarzy i ciała nałóż odpowiednią ilość produktu i równomiernie wmasuj w skórę.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: na opakowaniu.

Kraj pochodzenia: Wielka Brytania


Opinia Kosmetologa
Natalia Kątniewska
Marka Altruist nigdy nie zawodzi, co udowadnia tym kremem z filtrem. Stosunek ceny do pojemności jest imponujący! Produkt należy do tych nieco bardziej nawilżających i kremowych. Dla tłustych skór, takich jak moja zalecałabym go w sezonie zimowym :) Miłośniczki świetlistego wykończenia na pewno się z nim polubią. Jego ogromną zaletą jest wielofunkcyjność i fakt, że może być stosowany zarówno na twarz, jak i całe ciało!
Zobacz więcej

Skład

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetearyl Alcohol, Titanium Dioxide (nano), Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Glyceryl Stearate, Tris-Biphenyl Triazine (nano), Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Aminomethyl Propanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Alumina, Piroctone Olamine, Titanium Dioxide, Decyl Glucoside, Disodium Phosphate, Simethicone, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Silver Chloride

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (130)

4.35
Liczba wystawionych opinii: 130
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jakość filtrów jest świetna, cena za tę funkcję i pojemność też. Niestety strasznie się wyświeca, że musiałam tłustą warstwę ściągać poprzez przykładanie chusteczek do twarzy, co pewnie obniżało ochronę. O dokładaniu kolejnej warstwy po kilku godzinach można zapomnieć - roluje się jak szalony. Oczy za każdym razem wypalone, ciężko było nawet prowadzić samochód, bo tak szczypało. Bardzo ubolewam nad tą formułą, bo sam zamysł produktu świetny. PS. co do wyświecania - mam skórę normalną w kierunku do suchej i zdecydowanie nie miałam wyglądu "zdrowego glow" po aplikacji
2023-02-02
Aleksandra, Inowrocław
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zdecydowanie tłuścioch, mi do twarzy się nie sprawdził, do ciała ok. Wyrwany na promocji za 25 zł jest w porządku, w podstawowej cenie nie kupię.
2023-02-01
Ewa, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny spf na zimę. Jest dość tłusty więc przy wyjściu na zimno skóra jest dodatkowo chroniona. Stabilne filtry i super cena, jak dla mnie na plus.
2023-01-25
Kamila, Zabrze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jaki do tej pory używałam .
2023-01-25
Monika, Lubań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem co prawda w konsystencji raczej zalicza się do tych bardziej tłustych, co widać z resztą na twarzy, ale nie zapycha mojej trądzikowej cery, a to najważniejsze. Na letnie dni to wyświecenie po nim może być za duże, natomiast w okresie zimowym bardzo lubię go używać. Plus za dobre, stabilne filtry przeciwsłoneczne, no i oczywiście za cenę! Taka pojemność za taką cenę, jeśli chodzi o filtry przeciwsłoneczne, dotąd dla mnie niespotykana. Przy prawie codziennym stosowaniu (jednak na większe wyjścia niż zakupy w markecie, nakładam inny, mniej świecący się spf) starcza na dosyć długo.
2023-01-23
Magdalena, Sobków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest dobry do cery suchej/normalnej, przypadł mi do gustu. Ale jeśli skóra jest tłusta, może zatykać pory. Toczy się również, bądź ostrożny. Ale ogólnie za te pieniądze to dobry wybór.
2023-01-17
Amina, Karpacz
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma swoje plusy i minusy. Na pewno jego cena skłania do zakupu. Przy mojej tłustej cerze nie sprawdził się dobrze. Czuć go na skórze przez cały dzień. Kiedy nałożyłam na niego podkład, bardzo mocno się świeciłam, mimo kilkukrotnego pudrowania się w ciągu dnia. Myślę jednak, że posiadaczki/posiadacze cery suchej mogą być z niego zadowoleni.
2023-01-16
Paula, Ostrzeszów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo wydajny, gęsty, nie bieli, dobrze sprawdza się pod makijażem, trochę ciężki
2023-01-11
Monika, Międzyrzec Podlaski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Za te cenę naprawdę fajne rozwiązanie, na pewno nie jest bardzo lekki czy wodnisty, sprawdzi się lepiej na jesień lub zimę
2023-01-11
Julia, Księżyno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny mocno nawilża, w przystępnej cenie. Napewno kupię ponownie ;))
2023-01-10
Emilia, Starcza
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych kremów spf jaki używałam. Świetnie się wchłania, nie bieli, nie wyświeca się, do tego pojemność i cena.
2023-01-10
Eliza, Białobrzegi
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
krem spf z mocnym nawilżeniem, mam cere suchą, używam jako jedyny krem na dzień, do tego bardzo niska cena, polecam
2023-01-10
Weronika, Skierbieszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bradzo fajny spf, lekki, idealny pod makijaż, troszkę się wyświeca. Na pewno kupie ponownie:)
2023-01-08
Zuzanna, Krzycko Wielkie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie produkt bardzo dobry! Nie bieli, co jest dużym plusem, przyjemnie się rozprowadza a zapach jest lekko wyczuwalny, powiedziałabym, że typowy dla kremu z filtrem. Na mojej mieszanej skórze lekko się świeci dajac naturalny glow. Cena jest bardzo korzystna więc kupujecie w dużych ilościach :)
2023-01-07
Klaudia, Mszana Dolna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony spf! Jestem posiadaczką suchej cery, podoba mi się w nim wszystko. Super nawilża, nie bieli, nie szczypie w oczy, mam wrażenie, że ma nieco satynowe wykończenie. Czuję jakby w ciągu dnia "wypuszczał" nową dawkę nawilżenia na twarzy. Zapach jest dla mnie typowy, jak krem z filtrem. Ma bardzo wysoką ochronę uva, co w takiej cenie (a na promocji to już w ogóle), jest niemal niespotykane. Naprawdę polecam wszystkim suchym cerom, nie zawiódł mnie ani razu!
2023-01-02
Martyna, Pacanów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem bardzo zadowolona. Nie lepi się, nie świeci zbyt mocno i nie zostawia nieprzyjemnej warstwy na skórze. Świetna cena i pojemność.
2023-01-02
Gabriela, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem zachwycona. Co prawda nie stosuję produktu długo, ale muszę napisać co o nim sądzę. Bezapelacyjnie największą jego zaletą jest cena- 26 zł za 100ml przy UV 56?! Jak za darmo. Mnie nie bieli, rozprowadza się bardzo ładnie. Nie noszę co prawda makijażu, więc nie wiem jak sprawdziłby się pod niego. Mam cerę suchą, więc jest dla mnie idealny, bo nawilża, ale nie jest ciężki. Nie pozostawia ,,lepkiego" wykończenia. Bardzo ładnie się wchłania, będzie super w porannym pośpiechu. Jego wykończenie jest również dla mnie zaletą, lekki glow, jak dla mnie mógłby się nawet bardziej świecić. Ale no jak pisałam mam cerę suchą, więc tu każdy glow jest na wagę złota. Również nie szczypie mnie w oczy, ale nigdy mi się to nie zdarzyło przy żadnym spf, a przetestowałam całkiem sporo.Podsumowując- warto dać temu produktowi szansę, przy cerach tłustych może nie koniecznie pasować wykończenie czy nawilżenie, ale warto spróbować. Jak nie sprawdzi się do twarzy to do ciała można zużyć. Pamiętajcie o dwuetapowym oczyszczaniu przy nim, bo jest wodoodporny. Mam nadzieję, że z czasem nie znajdę w nim żadnych poważnych wad, bo póki co jest on na dobrej drodze do stania się TYM spf dla mnie.
2023-01-02
Dorota, Krynica-Zdrój
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
nie sprawdził mi się, raczej nie wrócę. mam cerę tłustą, a filtr i efekt świecenia się jest dość mocny. lekko bieli, trzeba go długo wpracowywać w skórę i nie współgra mi z makijażem. to była okej opcja jak kosztował coś koło 30zł na lato i po przypudrowaniu jedynie, teraz po wzroście ceny znam dużo lepszych opcji
2022-12-26
Klaudia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie nawilża i super cena
2022-12-15
Aleksandra, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bieli jedynie na początku aplikacji. Zostawia lepką warstwę, ale ja lubię ten efekt i wystarczy mi że go przypudruję. Podkład wygląda na nim świetnie, jedynie trochę szybciej zaczynam się świecić. Dobrze nawilża buzię, a stosunek ceny do jakości to cudo.
2022-12-12
Aleksandra, Gliwice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych kremów przeciwsłonecznych do codzeiennego stosowania. Stosunek wydajności do ceny jest zaskakująco dobry - opakowanie wystarcza na bardzo długo. Produkt łatwo się rozprowadza , nadaje się pod makijaż , nie zostawia białych smug. Niewielka ilość wystarcza na całą twarz plus szyja. Konsystencja bardzo przyjemna , nie czuć produktu na twarzy po paru minutach od nałożenia.
2022-12-09
Dorota, Lubenia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest jak najbardziej ok.
2022-12-05
Marzena, Wągrowiec
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny krem za tą cenę, na mojej skórze mieszanej przy kuracji retinolem sprawdza się okej. Nie jest to krem marzenie, świeci się i moim zdaniem podkreśla pory, ALE za tą cenę nie da się znaleźć innego filtra z tak wyskokim PPD a wyżej wymienione wady są do naprawawienia odrobiną pudru ;). No i polecam nakładanie ilości 0.8g na raz, u mnie jak nakładałem partiami to zacyznał się rolować przy żuchwie, ale jak nałożylem wszytko na raz i przy okazji wklepałem to wszystko było na swoim miejscu
2022-12-03
Hubert, Łask
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem, fajnie się wchłania, nie daje uczuciia ciężkości.
2022-11-30
Marta, Płock
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo fajny krem, lekki, wydajny i w dobrej cenie. Bezposrednio po nałożeniu skóra dośc mocno sie błyszczy, ale po wchłonięciu jest ok.
2022-11-29
Małgorzata, Łaskarzew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam go! Bardzo dobrze się wchłania, nie bieli, duża pojemność i niska cena.
2022-11-24
Wiktoria, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo wydajny, nawilżający, zostawia połysk. Przy cerze mieszanej w kierunku tłustej, jak moja, nie sprawdził się pod makijaż.
2022-11-23
Aleksandra, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych kremów przeciwsłonecznych, jakie miałam. Plus fajnie mi nawilża skórę. Idealnie sprawdza się pod makijaż, ale to dlatego, że używam wszystkiego na bazie wody. Jeśli używacie podkładów na bazie olejku, to tak, będzie się rolował i łuszczył, ale to nie wina produktu, tylko złego dobrania do podkładu
2022-11-21
Paulina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super cena w stosunku do jakości i wydajności. Zdecydowanie dla skory suchej, może mieszanej. Zostawia świecąca skore, dla wielbicielek blasku będzie idealny
2022-11-16
Paulina, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy SPF, nie bieli i nie roluje się. Świetny dla skóry trądzikowej.
2022-11-13
Monika, Andrychów
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skusiłam się na ten SPF ze względu na promocję i stosunkowo dobre opinie. Pominęłam te negatywne na swoje nieszczęście. Produkt ciągle się rolluje i łuszczy, nawet przy zaaplikowaniu dość cienkiej warstwy (!sic). Trzy gwiazdki to jedynie za przyjemną konsystencję i dobrą cenę, chociaż nie wiem czy ostatecznie warto, skoro nie da się go nosić...
2022-11-10
Magdalena, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest to moje drugie opakowanie i z ręką na sercu mogę śmiało polecić. Nie dość, że świetnie chroni to dodatkowo nawilża i makijaż prezentuje się znakomicie. Mam cere mieszana, sprawdza się naprawdę na 5. Ponadto nie roluje się i nie szczypie w oczy.
2022-11-09
Wiktoria, Skierniewice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny spf, nie bieli, nie roluje się, idealny pod makijaż.
2022-11-09
Agnieszka, Gliwice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam ten krem specjalnie na wyjazd do ciepłych krajów. Stosowałam na skórę ciała i na twarz. Bardzo dobrze chroni i bardzo dobrze nawilża. Polecam.
2022-11-09
Justyna, Bydgoszcz
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem ​​bardzo mi się podobał. Widzę, że trochę wyrównuje fakturę skóry, co pozwala na stosowanie jej jako podkładu przed makijażem, naprawdę przyjemną konsystencję i neutralny zapach. Musisz trochę poczekać przed nałożeniem makijażu. Jeśli nakładasz dużo produktu, masz wrażenie, że skóra stała się lepka. Naprawdę lepiej omijać okolice brwi, ponieważ krem ​​może gromadzić się na włoskach.
2022-10-26
Kateryna, Gdansk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem nie bieli i dobrze współgra z makijażem.
2022-10-20
Kinga, Rybnik
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem taki sobie. Roluje się, lekko bieli, czasami szczypie w oczy, chowa się we włoskach (zwłaszcza w brwiach) i pozostawia gorzki posmak w ustach. Męczę się już używając go, bo nie lubię marnować kosmetyków i czekam aż go zużyję do końca. Nie zamierzam go więcej kupować. Plusy: cena, pojemność no i nie zapycha mojej cery skłonnej do trądziku. Zdecydowanie nie kupię go kolejny raz, wolę dołożyć kilkadziesiąt złotych i kupić ten z Holika Holika, bo nigdy mnie nie zawiódł .
2022-10-14
Katarzyna, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest wręcz idealny! Nie bieli, jest lekki, mam wrażenie, że wręcz lekko matuje skórę, a dodatkowo świetnie nadaje się jako primer pod makijaż. Daję mu 5/5 i kupuję na zapas!
2022-10-11
Julia, Opole
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę suchą i stosuję ten krem tylko na tonik nawilżający i to w zupełności wystarczy. Mimo, że obficie smaruję, już po jakichś 10-15 min mogę się malować :) Prawie wcale nie szczypie w oczy. Czasem jak za długo mam go solo bez niczego później nałożonego. Ogólnie to bardzo mi podpasował, kupuję już chyba 3 opakowanie. Do tego ta cena śmiesznie mała jak na krem spf.
2022-10-10
Natalia, Siemianowice Śląskie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny niedrogi krem z spf. Nie bieli się i nadaje pod makijaż. Dobry do cery mieszanej.
2022-10-06
Ola, Słońsk
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Krem sprawdza się świetnie i na pewno kupię ponownie. Plus za brak rolowania, szybkie wchłanianie oraz niską cenę. Jeśli ktoś lubi nie lubi zapachów, krem go praktycznie nie posiada.
2022-10-05
Katarzyna, Gdansk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem lekki dobrze nawilżający nie czuć go w ogóle na skórze jestem z niego bardzo zadowolona plusem jest też to że ma dużą pojemność napewno kupię go ponownie
2022-10-05
Klaudia, Bieździedza
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Produkt troche się roluje, używam raczej w domu. Poza tym troche świeci i szczypie w oczy. Oczywiście cena jest zachęcająca, takze mozna mu wiele wybaczyc - tragiczny nie jest, ale nada się raczej dla niewymagających.
2022-10-04
Magda, Zabrze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt. Nie bieli i mega rozświetla!
2022-10-02
Przemek, Ełk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam skórę suchą i raczej wrażliwą. Ten SPF sprawdził mi się do twarzy naprawdę świetnie. Wchłania się dobrze i nie bieli. Wykończenie lekko świecące, ale mi to nie przeszkadza, nie lubię i nie używam "matowych" wykończeń. W okolicy oka stosuję go ostrożnie, bo powoduje u mnie łzawienie. Za tę cenę - naprawdę warto go chociaż przetestować, a ja myślę że wrócę po kolejne opakowanie.
2022-09-29
Magdalena, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony SPF na zimę. Nie wchłania się do "matu", zostawia skórę z lekkim filmem. Sprawdzi się dla suchej skóry. Myślę, że dla pozostałych typów może być zbyt tłusty. Mnie po przerwie w używaniu lekko szczypie w oczy. Na szczęście po kilku użyciach to wrażenie znika. Wspaniały stosunek jakości do ceny.
2022-09-25
Kaja, KATOWICE
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie podrażnia skóry, ma przyjemną konsystencję. Początkowo bieli, ale po dobrym rozsmarowaniu efekt bielenia znika. Dobrze sprawdzi się u skór suchych, potrzebujących nawilżenia.
2022-09-21
Magdalena, Krasne
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem z filtrem! Łatwo się rozprowadza, nie bieli nadmiernie, ładne wykończenie, nie zapycha. I ta pojemność w tej cenie. Bardzo na tak.
2022-09-19
Joanna, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemna konsystencja, łatwo się naklada. Plus za pojemność. Nakładałam na wakacjach dość dużo kremu na twarz i wtedy ciężko było z szybkim wchlonięciem. Ogólnie bardzo na plus.
2022-09-15
Karolina, Brzesko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem zostawi efekt nawilżone skory. Mam skore mieszana i w strefie T wyglądał naprawdę w porządku. Ogromnym plusem jest pojemność bo starcza na długo. Super cena. Podejrzewam ze zaopatrzę się w kolejne opakowanie. Jest bardzo w porządku przy kuracji izotekiem. Nic nie dzieje się z makijażem.
2022-09-15
Emilia, Oborniki Śląskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pozostawia lekki, biały film przy niedokładnym wsmarowaniu i w parze z niektórymi kremami, ale za taką proporcję cena-objętość, jest to jeden z lepszych kremów z filtrem jakich używałam. Jedyne, co mam mu do zarzucenia, to to, że lubi się zbierać i "chować" między włoskami na twarzy.
2022-09-14
Patrycja, Toruń
3/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Krem bardzo dobrze się nakłada i nie beli, ale niestety przy cerze mieszanej cały czas pozostawia bardzo tłusty i lepki film. Moim zdaniem lepszy do ciała niż do twarzy.
2022-09-13
Agata, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
mój ukochany krem do ciała!! Jeśli chodzi o buzię - w moim wypadku (cera skłonna do trądziku, zapychania) niestety chyba spowodował lekki wysyp, bardzo ciężko było mi go także zaaplikować w taki sposób aby dobrze się wchłonął. Super stosunek jakości do ceny ale uważałabym w przypadku cer skłonnych do zapychania
2022-09-08
Julia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używałam tego kremu do ciała bo niestety szczypie w oczy więc na twarz nie mogłam go nakładać; delikatnie bieli więc trzeba go wpracować, ale się nie roluje, po kąpieli w morzu bez natychmiastowej reaplikacji dalej dawał radę.
2022-09-07
Joanna, Mysłowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem dobrze się sprawdza przy mojej tłustej cerze, dobrze się wchłania i nie zapycha, polecam!
2022-08-30
Monika, Czacz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
W tej cenie bezkonkurencyjny. Duże opakowanie, nie roluje się, nie bieli, fajnie współpracuje w makijażem. Mój top :)
2022-08-25
Natalia, Ruda Śląska
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny krem bezzapachowy za niewielką cenę, nie bieli .Pozostawia lekko tłustawa warstewkę na skórze ,fajnie sprawdza się pod makijaż
2022-08-25
Magdalena, Pabianice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry produkt za dobrą cenę. Trzeba nałożyć mniejszą ilość niż ta która jest zalecana. Daje delikatny glow i nadaje się pod makijaż
2022-08-25
Julia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy SPF na twarz. Nie lepi się, nie bieli, nawilża, lekki. Świetny pod makijaż. Ma piękny zapach. Ulubieniec!
2022-08-24
Michalina, Tylmanowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny krem za dobrą cenę. Szybko się wchłania, trzeba aplikować mniej niż zalecana ilość, daje lekki glow. Ja polecam.
2022-08-23
Joanna, Hrubieszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny spf na co dzień, pod makijaż. Produkt jest specyficzny i należy nałożyć naprawdę niewielką ilość i wtedy nic się nie roluje, szybko się wchłania. Pozostawia lepką i święcącą skórę, co pod makijaż jest dobre, ale wole bardziej matowe spf. Jednak jest tani i to mnie przekonuje
2022-08-21
Joanna, Juszkowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super stosunek ceny do jakości. Jak się nałoży odpowiednia ilość to nic się nie roluje. Jedynie trochę wyświęca twarz, ale ja lubię taki efekt. Najważniejsze ze nie szczypie w oczy, polecam!
2022-08-17
Nikola, Warszawa
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
roluje się i jest po prostu ciężki i tłusty po jakimś czasie używania wysypało mnie i powstały na twarzy pełno podskórnych grudek mi się nie sprawdził ale nie watpie ze dla niektórych może być świetny bo jednak da się go dobrze wpracować i utrzymuje się cały dzień
2022-08-16
Julia, Mechnice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetna cena w stosunku do kupowanej ilości i dostępności. Dobrze się nakłada i szybko wchłania. Jedyny minus, że łatwo przesadzić i wtedy natychmiast się roluje, dlatego należy ostrożnie dozować.
2022-08-15
Jarosław, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mnie nie szczypie w oczy, alemnie nic nie szczypie. Na szyję i twarz wystarcza jeden palec, trochę się świeci, ale jak się całkiem wchłonie jest okej. Nakładam trochę korektora na niego i nie roluje się nic
2022-08-12
Alicja, Jastarnia
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry filtr ale w moim przypadku tylko do szyi i ciała, niestety szczypie mnie w oczy niemiłosiernie mimo omijania rejonu oczu mocno, nie do zniesienia szczypanie :( Na wakacjach miałam przez to kilka dni w plecy i musiałam kupić w aptece coś bardziej przyjaznego wrażliwym oczom.
2022-08-09
Klaudia, Siemianowice Śląskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spf jest ok, za tą cenę. Nie bieli, jednak potrafi szczypać w oczy, gdy nie noszę soczewek. Roluje się, jeśli nałoży się go za dużo. Przy tłustej cerze bardzo się wyświeca. Jednak plusy przeważają.
2022-08-09
Natalia, Szydłowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry SPF - nie bieli, cena bardzo dobra w stosunku do pojemności, jest wydajny. Na mojej skórze pozostawia efekt glow bez wrażenia, że ma się coś tłustego na twarzy, bez problemu można go przypudrować do matu.
2022-08-05
Katarzyna, Międzyrzec Podlaski
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten SPF po prostu niesamowicie się roluje. Na początku nakładałam go tylko na twarz, więc myślałam, że nie współpracuje z moją pielęgnacją, ale później spróbowałam go zaaplikować na ręce, a i tak się cały zrolował. Fajnie, że niska cena i wysoki SPF, ale przy takim rolowaniu, taka ochrona nie ma sensu.
2022-08-02
Karolina, Białystok
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubieniec! Bardzo przyjemny w stosowaniu, nie bieli, nie klei się, dobrze się wchłania.Po użyciu skóra jest przyjemnie nawilżona. Cena jest dodatkowym atutem. Polecam :)
2022-07-25
Malgorzata, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Za taka cenę jakość i pojemność jest świetna, krem jest treściwy, nie bieli, nie roluje się, zostawia bardziej takie glow na twarzy niż tłusta warstwę
2022-07-23
Maja, Wagrowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Za tą cenę nie mam nic do zarzucenia. Bardzo fajny spf. Jest gęsty a mimo tego nie bieli.
2022-07-20
Zuzanna, Rybarzowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny kremowy filtr do twarzy i nie tylko. Szybko się aplikuje, nie bieli, nie roluje się (jedynie przy jednym serum to zauważyłam). Stosunek ceny do pojemności -bomba. Przy cerze mieszanej trochę się wyświeca dlatego 4 gwiazdki. Można go jednak przypudrować, wtedy problem znika. Na pewno wrócę do tego kosmetyku.
2022-07-17
Katarzyna, Gdańsk
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie bieli. Nie szczypie w oczy. Nie klei się. Nie świeci się. Nie jest ciężki. Bardzo fajna formuła, wygodnie się nakłada i dobrze rozprowadza. Daję 4 gwiazdki, bo gdy mam więcej niż 2 warstwy pielęgnacji pod spodem, to się roluje, ale mam ten problem często też z innymi kremami SPF, więc może to domena mojej cery.
2022-07-15
Anna, Katowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak na tę cenę to super, chociaż holika holika, którą używałam wcześniej, zdecydowanie wygrywa jakościowo, trochę lepszy jest też dla mnie Revox, ale raczej nie będę kupować kolejnego, bo ma dla mnie za małą pojemność na tę cenę. Nie zauważyłam, żeby krem się rolował, jednak troszkę bieli na początku, chociaż to znika, plus okazjonalnie mnie szczypie w oczy, ale rzadko
2022-07-14
Lucyna, Włocławek
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moim zdaniem ten produkt nie sprawdza się na cerze tłustej. Jednak jest wiele pozytywnych rzeczy na jego temat. Świetnie nawilża skórę, chroni przed słońcem i łatwo się rozprowadza. Nie sprawdzi się dla osób , które nie lubią efektu ,, glow ,, na skórze. Początkowo mocno się wyświeca i pozostawia tłusty film. Jednak po czasie używania go zauważyłam , że z czasem mocno się wchłania, jednak nie zmienia to faktu , że dalej wygląda tłusto. Pod makijażem w moim przypadku mocno się roluje, wiec używam go w wolniejsze dni oczywiście dalej dawajac mu szansę. Jest to moja opinia, lecz dla wielu osób napewno świetnie się sprawdza Pozdrawiam
2022-07-14
Amelia, Łomża
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Filtr niezwykle przyjemny w aplikacji. Kremowa, nawilżająca konsystencja świetnie wpasowuje się w potrzeby skory suchej i wrażliwej. Formuła nie bieli, a co najważniejsze posiada wysoką ochronę przeciwsłoneczną praz wysokie PPD.
2022-07-09
Małgorzata, Opoczno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny, krem nie bieli i przyjemnie się rozprowadza.
2022-07-04
Małgorzata, Częstochowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ze względu na opinie, trochę się wahałam, czy krem nie będzie dla mnie za ciężki, ale zamówiłam - zawsze można go też używać do ciała :) Absolutnie się nie zawiodłam, co prawda jest dość tłusty, jednak szybko się wchłania, cera jest ładnie rozświetlona, makijaż się fajnie nakłada, nic się nie roluje., nie używam przy nim kremu nawilżającego. Wcześniej używałam Cosrx Aloe Soothing Sun Cream i myślę, że jeśli ktoś lubi jeden - polubi też drugi :)
2022-07-04
Dominika, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem to prawdziwe cudo! Nie roluje się, zostawia super glow, nie szczypie w oczy. To moje odkrycie roku. Fantastyczny stosunek ceny do jakości :D
2022-06-30
Sandra, Gdańsk
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Powoduje dosyć mocne świecenie, ale nieźle współgra z podkładem i nie roluje się na twarzy.
2022-06-25
Klaudia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem w trakcie leczenia trądziku i z całą pewnością ten SPF spełnia moje oczekiwania. Krem ma delikatny, nierażący zapach i konsystencję [jest lekki, nie czuję dyskomfortu po aplikacji], skóra jest jędrna i się świeci, co mi nie przeszkadza, a raczej daje taki efekt "glow". Cena też jest super jak za taki produkt.
2022-06-23
Dominika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem z filtrem z bardzo dobrymi parametrami. Rzeczywiście trzeba nauczyć się go rozprowadzać i delikatnie szczypie w oczy, ale za te ochronę w takiej cenie wybaczam te wady. ;) Kolejny plus jest taki, że dla mnie jest on zupełnie bezzapachowy, a więc można go zaaplikować w dużej ilości na twarz i ciało, a zapach nie koliduje np. z użytymi później perfumami. Kupuję następne opakowanie i będę próbować innych produktów z filtrami od Altrusit.
2022-06-21
Iwona, Gorlice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem z filtrem jakiego używałam. Dość lekki, łatwo się rozprowadza, nie roluje się i nie szczypie w oczy. Ma bardziej świetliste wykończenie, co mi osobiście odpowiada.
2022-06-16
Nikoletta, Tarnów
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
mi niestety się nie sprawdził, nadawał skórze tłuste glow, a dodatkowo rolował się niemiłosiernie niezależnie od tego, co miałam nałożone pod nim
2022-06-13
Angelika, Nowa Sól
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest bardzo tłusty i trudno nałożyć go więcej. Mocno się roluje po przejechaniu palcem (pod spodem noszę serum z basiclab z wot. C). Kupiłam ponownie, bo jest tani i ma dużą tube oraz wysoką ochronę, ale produkt jest raczej średni
2022-06-10
Daria, Otwock
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na mojej skórze wygląda super, ALE tylko wiosną i jesienią, czy wyższych temperaturach bardzo się wyświeca i spływa. Mimo to, uważam że to naprawdę dobry filtr w korzystnej cenie, łatwo się aplikuje i daje efekt błysku, co bardzo lubię :)
2022-06-08
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF! Przyjemnie się go rozprowadza, nie roluje się i dobrze radzi sobie pod makijażem; daje ładne glow na twarzy :)
2022-06-07
Joanna, Uszew
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Byłoby super, bo bardzo wysoki filtr UV a i b, a po bezpośrednio po nałożeniu skóra wygląda ładnie. Ale nieważne jak go nakładam - roluje się nawet wtedy kiedy go nakładam na skórę bez żadnych innych produktów.
2022-06-01
Małgorzata, Warszawa
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Oj… kupiłam bo jest bardzo polecany, ale niestety okazał się nie dla mnie. Bardzo się roluje, skóra się po nim mega świeci i wydaje mi się ze od kiedy go stosuje mam wysyp niespodziewanych pryszczy. Nie kupię ponownie :(
2022-05-27
Karolina, Łomża
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, a stosunek jakości do ceny to już w ogóle kosmos. Nie bieli, dobrze się aplikuje, nawet nie szczypie w oczy. Na pewno zostanie ze mną na dłużej.
2022-05-24
Olga, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem z filtrem. Nie bieli nie szczypie w oczy. Dobrze trzyma się pod makijażem. Dla cery suchej idealny, ale wydaje mi się że dla cery tłustej będzie za ciężki. Polecam z całego serduszka
2022-05-23
Martyna, Ełk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny spf, gęsty i odrobinę tłusty, ale mam mieszaną cerę i nosi się go komfortowo. Minus za szczypanie w oczy, ale nadal 5 gwiazdek, bo po prostu wystarczy nie dojeżdżac kremem do samej linii wodnej i jest okej.
2022-05-21
Dominika, Leszno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten spf przede wszystkim polecam na zimę lub cera suchym ze względu na bogata konsystencje. Nie roruje się, nie bieli i noe szczypie w oczy. Ma super pojemność jak na ta cenę. Bardzo polecam :)
2022-05-16
Olga, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie ten produkt jest świetny, stosunek ceny do jakości (i ilości) jest rewelacyjny. Mam cerę suchą, choć ze skłonnościami do wyświecania się w strefie T i zapychania. Krem sprawdza się u mnie świetnie, daje lekkie glow, nie zapycha, nie piecze w oczy. Moja wskazówka: wklepuję go, a nie wmasowuję.
2022-05-11
Natalia, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam skórę normalną w kierunku suchej, obecnie leczącą się z trądziku i przebarwień. Właśnie skończyłam całe opakowanie tego kremu. Według mnie spf bardziej sprawdzi się dla skór suchych i normalnych, gdyż konsystencja jest bardziej gęsta. Z racji swojej konsystencji, krem pozostawia lekko wyczuwalny na skórze film. Trzeba nauczyć się rozprowadzać go na skórę. Ja najpierw rozcieram go we dłoniach i dopiero nakładam na twarz, w ten sposób nic mi się nie roluje i mogę nałożyć odpowiednią ilość. Reaplikuję go w dokładnie taki sam sposób. Ja nie zauważyłam bielenia. Niestety produkt świeci się dosyć mocno. Ja używałam go poza domem w okresie zimowo wiosennym podczas chłodnych dni bez słońca i wtedy na mojej skórze wyglądał całkiem przyjemnie, natomiast w cieplejsze dni nie nakładałam go gdy miałam wyjść z domu. Altruist naprawdę dobrze nawilża. Ze względu na jego gęstszą konsystencję nie musiałam nakładać żadnego kremu pod spód, który by mi dodatkowo nawilżał skórę (a robię to przy większości kremów z filtrem). Nie nakładałam go na powieki, bo przedostawał się do oczu i wywoływał lekkie szczypanie, natomiast pod oczy bez problemu. Nie miałam problemu z wieczornym zmywaniem tego kremu. Nie zapchał mnie, ale jak wiadomo to kwestia indywidualna. Ja jestem zadowolona z tego kremu. Kupię go ponownie, na okres zimowy do używania w domu.
2022-05-09
Agata, Wolbrom
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny, bardzo nawilzajacy oraz treściwy kremik. Niestety nie sprawdzi się moim zdaniem do cery tłustej czy trądzikowej, używam do ciała i dekolt/szyje.
2022-05-04
Nikola, Osiek
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Trochę dziwne uczucia. Niby spoko krem, ale trzeba się nauczyć z nim pracować. Nie bieli i się wyświeca po nałożeniu. Spoko krem za swoją cenę i obiętość.
2022-04-25
Nataliia, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam krem całkiem niedawno, ponieważ był bardzo chwalony na social media za cenę w stosunku do ilości i działania. I faktycznie, krem nie wybiela, świetnie nawilża, pozostawia buzię gładką i promienną. Nie roluje się z innymi kosmetykami i dobrze sobie daje radę przy cięższym makijażu. Jestem naprawdę zadowolona i najpewniej zamówię na zapas.
2022-04-20
Adrianna, Maków
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Do cery tłustej nie za bardzo się nadaje. Pod koniec dnia bardzo się wyświeca. Czasami nie da się nałożyć odpowiedniej ilości na twarz bo się roluje. Potrafią po nim szczypać oczy. Na plus na pewno cena. Nie wiem czy kupię ponownie- na razie nie spisuje się za dobrze.
2022-04-17
Maria, Łochów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie ideał! Duża pojemność za tak niską cenę. Kremowy i delikatny. Nie zapycha.
2022-04-15
Patrycja, Katowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Prawie ideał! Jedyne do czego mogę się przyczepić to podczas malowania brwi brzydko się roluje podczas wyczesywania. Dużymi plusami są cena i pojemność a także brak zapachu.
2022-04-15
Zuzanna, Goszczyno
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety trzeba się troszkę napracować, aby wpracować go w skórę w odpowiedniej ilości. Najlepiej zacząć stopniowo, raz nałożyłam trochę za dużo na raz i ciężko było go wpracować w skórę oraz zaczął się rolować. Przy wypracowaniu techniki i odpowiedniej ilości krem się nie roluje i fajnie współgra z kremem bb. Super pojemność jak za taką cenę, krem ma lekką konsystencje lecz zostawia lekki film na buzi, nie przeszkadza mi to ponieważ mam suchą skórę i lubię taki efekt.
2022-04-11
Zuzanna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super stosunek ceny do pojemności, to już pierwszy plus tego produktu. Ten SPF ma bardzo przyjemną konsystencję, szybko się rozprowadza. Nie roluje się oraz po dokładnym rozsmarowaniu nie bieli. Zostawia lekki okluzyjny film, aczkolwiek mi to nie przeszkadza. Nie szczypie w oczy, a jego wykończenie jest satynowo/rozświetlające. Na mojej suchej skórze wygląda pięknie! Jak na razie jeden z nielicznych filtrów, który mi w 100% odpowiada.
2022-04-07
Wiktoria, Luboń
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
trzeba nauczyć się z nim pracować. nie jest to lekki produkt, którego nałożymy w odpowiedniej ilości na raz i wklepiemy. raczej polecam małymi porcjami powoli dokładać, inaczej, przy dobrych wiatrach, się będzie wchłaniał wieki, a przy gorszych dodatkowo zroluje. jako okulistyczny wraźliwiec byłam sceptycznie nastawiona do tego spfa z uwagi na wszechobecne opinie o szczypaniu w oczy, ale o dziwo nic takiego się nie dzieje. produkt jest dość tłusty i treściwy, ale nie jest tępy jak na przykład nacomi. bardziej niż revoxa, przypomina mi svr sebiaclear. podsumowując, za tę cenę w stosunku do pojemności warto zakupić i przetestować - najwyżej skończy jako "domowy" spf :)
2022-04-06
Gabriela, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem. Świetny stosunek ceny do jakości. Pozostawia delikatny film na skórze, który zupełnie mi nie przeszkadza. Przy tłustej cerze może być to bardziej kłopotliwe. Krem nie bieli, jednak trzeba go dobrze wpracować w skórę. Super alternatywna dla drogich kremów z filtrem. Bardzo polecam.
2022-04-03
Natalia, Gdańsk
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry spf w dobrej cenie. Nie piecze w oczy, nie roluje się i nie bieli. Trzeba go trochę powklepywać i „powpracowywać” ale wygląda na skórze naprawdę świetnie! Daję 4/5 bo po prostu znam lepsze spfy :)
2022-03-30
Agata, Wiązowna
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Duża pojemność, niska cena i oczywiście PPD 54 jest wielką zaletą.Nie jest tłusty, nie bieli, nie piecze mnie w oczy, skóra wygląda po nim bardzo ładnie, świetliście. Ma jedną wadę, trochę się roluje, trzeba go dobrze rozprowadzić i jak się wchłonie to ten zrolowany produkt zanika.
2022-03-26
Aleksandra, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Do zakupu przekonał mnie fajny skład, duża pojemność i przede wszystkim ogromna ochrona przeciwko UVA, PPD 54 jest niespotykane, zwłaszcza w takiej cenie, osobiście nie kojarzę żadnego drogeryjnego kremu z filtrem, który choćby zbliżył się do tego poziomu ochrony. Trochę się obawiałam po przeczytaniu wielu opinii, że będzie za ciężki,ale na mojej normalniej cerze wygląda pięknie, świetliście, ale nie tłusto. Mnie na szczęście nie szczypie mnie w oczy. Jestem absolutnie zakochana.
2022-03-22
Katarzyna, Dąbrówka
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosunek jakości do ceny jest świetny. Bardzo polubiłam się z tym produktem. Bardzo przyjemnie się aplikuje, nie ma efektu bielenia, nie jest tlusty- a dużo takich opinii przeczytałam. Rzeczywiście daje lekko świetlisty efekt na skórze, ja nie lubię efektu świecenia po spf, ale tutaj efekt jest naprawdę delikatny i po ok 15 minutach ten efekt jeszcze lzejs. Osobiście bardzo polecam. Mogę go porównać do SPF50 z Revoxa, który kocham, ale tutaj mamy większą pojemność za podobną cenę.
2022-03-20
Martyna, Gdańsk
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem za taką cenę! Faktycznie jest raczej tłusty (ale da się go przeżyć!) i szczypie w oczy. Nie bieli. Czasem faktycznie się roluje - trzeba nauczyć się go rozprowadzać. Polecam mimo wszystko.
2022-03-13
Weronika, Włocławek
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
100 ml spf za taką cenę to cudo! jestem posidaczką cery tłustej i niestety dla mnie jest on zbyt ciężki lecz dla mojej mamy z cerą suchą jest on idealny.
2022-03-11
Aleksandra, Piotrków Trybunalski
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zachęciła mnie cena, ale nadaje się tylko wtedy gdy nie noszę makijażu, bo bardzo się roluje.
2022-03-06
Klaudia, Radomsko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jedynym jego minusem jest to, że migruje do oczu i szczypie, ale poziom ochrony, nawilżenie i cena w stosunku do pojemności to hit!
2022-02-01
Julia, Olsztyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak dla mnie super ! Nie zapycha, nie świece się po nim i nie roluje sie pod makijażem
2022-01-30
Anna, Chorzów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych spfów. Nawilża, bardzo dobrze się rozciera, idealny na zimę.
2022-01-25
Jolanta, Zaręby Kościelne
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Konsystencja lekka, nie bieli, efekt nawilżenia. Jak na tak niską cenę i pojemność produkt jest w porządku. Myślę, że jeszcze do niego wrócę.
2022-01-22
AURELIA, WARSZAWA
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zacznę od plusów. Cena jest bardzo atrakcyjna. Krem zostawia ładny efekt na skórze, lekko świetlisty, ale zdrowy. Co ważne, jest bezzapachowy i daje uczucienawilżenia. Niestety przy mojej tłustej skórze się wyświeca dość mocno, jednak myślę że cery mieszane czy suche mogą być naprawdę zadowolone.
2021-12-17
Weronika, Poczta Grudziądz
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zachęcona opiniami i poleceniami na tik toku kupiłam go. Jeden z gorszych jakie miałam. Miał być porównywalny do holiki, od której niestety mam wysyp. Tłusty na maksa, świeci się, roluje, gęsty, ciężko się wchłania. Zdecydowanie nie pod makijaż. Po prostu okropny
2021-12-16
Anna, Białystok
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetna pojemność i cena. Dobrze sprawdził się podczas wakacji nad morzem. Daje dobre nawilżenie, będę go używać także podczas zimy, myślę że sprawdzi się idealnie.
2021-11-25
Karolina, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super spf w świetnej cenie. Konsystencja nie jest żelowa, ale też nie jest zbyt ciężka, nie obciążał mojej cery. Wykończenie po nałożeniu na twarz jest świetliste, ale nie jest to nadmierne wyświęcenie, tylko ładny i zdrowo wyglądający błysk. Nie podrażnia oczu, nie powoduje łzawienia i szczypania. W tej cenie jest to mój absolutny ulubieniec.
2021-11-13
Magdalena, Jastrzębie Zdrój
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na pewno na plus cena oraz fakt, że zawiera zarówno filtry chemiczne i mineralne, na minus, że delikatnie bieli i wyświeca
2021-11-07
Magdalena, Końskie
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeżeli szukacie idealnego, budżetowego kremu przeciwsłonecznego do twarzy to to nie jest ten. Pierwsze wrażenie było straszne - świeciłam się po nim w sposób który wyglądał na bardzo niezdrowe, tłustawe glow . Niestety krem niemiłosiernie roluje na skórze, trzeba się nauczyć z nim wpółpracować. Po pierwsze trzeba nałożyć tylko jedną , niegrubą ale średnią warstwę i dobrze , równomiernie go rozsmarować. Jeżeli będziecie próbować go dokładać, nakładać drugą warstwę lub go źle rozsmarujecie -zroluje się. To jest problem przy tego typu produkcie gdyż zawsze stosuję metodę na dwa palce a z Altruist po prostu się nie da. Fakt przyzwyczaiłam się do niego, do glow i do nakładania, i zużyłam go,
2021-10-09
Róża, Legnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Do tej pory najlepszy kosmetyk z ochroną przeciwsłoneczną, jaki stosowałem. Krem nadaje się do użytku zarówno na twarz, jak i do ciała. Zapewnia świetną ochronę, zabezpieczając zarówno przed promieniowaniem UVA, jak i UVB, co jest ogromnym plusem dla osób z wrażliwą skórą. Formuła jest bardzo przyjemna, bardziej płynna, a przy nakładaniu na twarz w odpowiedniej ilości pozostawia lekki, biały odcień który po pewnym czasie wchłania się w skórę. Przy nałożeniu na powieki może lekko szczypać, jednak za taką cenę uważam, że jest to jeden z najlepszych kosmetyków dostępnych w sieci do codziennego użytku.
2021-09-26
Jakub, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekko zapycha, ale na tle innych kremów z spf wypada naprawdę nieźle
2021-09-17
Wiktoria, Markowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny, nie bieli, delikatnie nawilża, szybko i łatwo się rozprowadza, nie roluje się pod makijażem. Twarz się po nim trochę świeci, nie wchłania się do całkowitego matu, ale nie przeszkadza mi to. Za tę cenę i w tej pojemności nie znalazłam lepszego kremu z filtrem.
2021-09-10
Anna, Luzino
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dość nawilżający, nie bieli, łatwo się rozprowadza. Porównałabym go do osławionego SPFu z COSRX.
2021-09-03
Izabela, Warszawa
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Najlepszy filtr dla mojej alergicznej, suchej i wiecznie zapchanej buzi. Wiele lat używałam Garniera, lecz po zmianie formuły dodali aloes, na który jestem uczulona... Szukałam długo produktu, który nada się na co dzień sam ze sobą, pod makijaż, oraz na rower. I to był strzał w dziesiątkę, nie zapycha, fajnie rozświetla twarz, dobrze wygląda pod makijażem a nakładam go w ilości 2 długości palców tylko na samą twarz! Przetestowałam go na ciele i na twarzy na urlopie w ciepłych krajach, spisał się na 100% Jedyny minus, że jeśli zapomnę go zmatowić pudrem przed wyjściem na rower to jak się spocę to szczypie w oczy, ale gdy zapudruję nie ma takiego problemu. Nie oddałabym go na żaden inny, a największym plusem jest to, iż został stworzony przez lekarza chorób nowotworowych, a część dochodów idzie na dzieci z albinizmem! Tym bardziej zachęca mnie to do zakupu :)
2021-08-29
Natalia, Opole
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mimo filtrów mineralnych mało bieli. Co prawda ma większe predyspozycje do bielenia niż np. Holika holika czy Skin79, ale wciąż jest obiecujący. Daje ładny naturalny glow. Nie ma problemu z nałożeniem odpowiedniej ilości. Zdecydowanie polecam, szczególnie biorąc pod uwagę stosunek ceny do objętości.
2021-08-23
Aneta, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spf ma przyjemną konsystencję kremu nawilżającego, jednak zostawia lepką, odczuwalną na skórze warstwę, która utrzymuje się do około 6 godzin od aplikacji. Nie zapycha mojej trądzikowej cery. Lekko szczypie w oczy (mam na bardzo wrażliwe i większość spf-ów mnie szczypie). Niestety dla mnie nie nadaje się jako spf na twarz, przez swoją ciężkość.
2021-08-16
Zofia, Wrocław

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel