Geek & Gorgeous - C-Glow - Serum z Witaminą C 15% - 30ml

  • Serum przeciwzmarszczkowe z witaminą C
ID towaru: 5111
65,00 zł
65,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
65 pkt.
3250 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Opis produktu

Geek & Gorgeous - C-Glow

Serum z witaminą C 15% 

Pojemność: 
30ml

Geek & Gorgeous - C-Glow 
- przeciwzmarszczkowe serum zawierające trzy składniki o silnym działaniu antyoksydacyjnym. Witamina C w stężeniu 15% oprócz zwalczania wolnych rodników, wpływa na syntezę kolagenu, opóźniając procesy starzenia się skóry, oraz wyrównuje jej koloryt, zmniejszając widoczność przebarwień. Serum zostało wzbogacone o kwas ferulowy i witaminę E, które również są przeciwutleniaczami i wpływają na stabilność witaminy C i wspomagają jej działanie. Serum posiada lekką, wodną formułę i szybko się wchłania. Ma pH równe 3,2-3,4. Odpowiednie jest do każdego rodzaju skóry, która potrzebuje antyoksydacji i wyrównania kolorytu, z wyjątkiem skóry wrażliwej, na którą stężenie kwasu askorbinowego i niskie pH produktu mogą działać drażniąco. Kosmetyk jest wegański.

Produkt zawiera: 
  • witaminę C 15% (w formie kwasu L-askorbinowego) - działa antyoksydacyjnie i przeciwstarzeniowo, rozjaśnia i wyrównuje koloryt skóry, wzmacnia ściany naczyń krwionośnych, wspomaga produkcję kolagenu,
  • kwas ferulowy - antyoksydant, stabilizuje witaminę C i wzmacnia jej działanie,
  • witaminę E - wzmaga działanie przeciwrodnikowe produktu.
Działanie produktu:
  • antyoksydacyjne,
  • rozjaśniające,
  • wyrównujące koloryt skóry,
  • przeciwstarzeniowe.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • każdy rodzaj skóry, poza skórą wrażliwą.
Nasz kosmetolog poleca ten produkt również w przypadku:
  • skóry tłustej,
  • skóry mieszanej,
  • skóry dojrzałej,
  • przebarwień,
  • skóry szarej, o nierównym kolorycie.
Sposób aplikacji: Kilka kropli produktu nałóż na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy, szyi i dekoltu. Następnie nałóż krem. Stosuj rano lub wieczorem.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: 3 miesiące od otwarcia/4 miesiące od daty produkcji. W temperaturze pokojowej utrzymuje się przed 6 tygodni, dlatego dla przedłużenia trwałości produkt przechowuj w lodówce.

Kraj pochodzenia: Węgry.

Skład

Water/Aqua, (L-)Ascorbic Acid, Dimethyl Isosorbide, Butylene Glycol, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Ferulic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (38)

4.74
Liczba wystawionych opinii: 38
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Serum jest wodniste,co mi bardzo odpowiada,po oleistym dostałam kiedyś dużego uczulenia,dlatego teraz to dla mnie jest kluczowe.Serum szybko się wchłania,nie lepi się ,używam z dużą przyjemnością ,zastępuję nim serum z witaminą c Dermomedica,które jest drogie.Myślę ,że kupię nie jedną buteleczkę.
2022-11-07
MONIKA, POGÓRZE
5/5
Konsystencja wody, nie lepi się. Rozświetla skórę, wyrównuje koloryt i pozostawia wspaniały glow na twarzy. Nie szczypie przy nakładaniu i nie podrażnia mnie mimo że mam bardzo reaktywną skórę.
2022-10-24
Monika, Wrocław
5/5
Konsystencja wodnista super, nie zostawia lepkiej powłoki. Trochę troche tańszy zamiennik baisiclab.
2022-09-16
Natalia, Parchowo
5/5
na ten moment moje ulubione serum z witamina C. przepieknie rozswietla, efekty widze od razu
2022-09-13
Julia, Bydgoszcz
5/5
Pierwszy raz używam witaminy C o tak lekkiej formule, co jest ogromnym plusem przy tłustej cerze.
2022-09-04
Julia, Warszawa
3/5
Serum zostawia fajne glow Bardzo lekko rozjaśnił przebarwienia więcej działania nie zauważyłam nie wrócę do niego bardzo wodnista konsystencja
2022-09-01
Beata, Warszawa
5/5
Serum ma bardzo fajną lekką (wodną) konsystencje. Doskonale się wchłania, pozostawiając na skórze lekkie glow. Moje ulubione obok niebieskiego basiclab i ukochanej Skintry light your skin. Geek wygrywa jedynie w pielęgnacji letniej. W pozostałych sezonach prym wiedzie Skintra :)
2022-08-19
Łukasz, Wrocław
5/5
Przyjemna formuła, szybko się wchłania . Używam dopiero od tygodnia, ale po kilku pierwszych aplikacjach jestem zadowolona
2022-07-30
Kamila, Kraków
5/5
Fajne serum.Jak na razie używam od kilku dni,ale już widzę że cera jest bardziej rozświetlona,wodnista konsystencja mi odpowiada,dobrze się wchłania.Polecam i czekam na dalsze efekty
2022-07-28
Marta, Ostrołęka
5/5
Jakatej pory moje ulubione serum z Cosunelli.
2022-07-27
Agnieszka, Szczecin
2/5
Skuszona opiniami kupiłam serum - i stanowczo nie jest dla mojej wrażliwej i suchej skóry. Mega podrażniające, niekomfortowe na skórze - uczucie pieczenia i niestety pojawiły się wypryski. Oddaję mężowi.
2022-07-13
Dolores, Klecza Górna
5/5
Dobre serum z witaminą C - ma wodnistą konsystencję, szybko się wchłania i nie podrażnia nawet skóry naczyniowej.
2022-07-11
Alicja, Warszawa
5/5
Bardzo polecam zarówno sam sklep jak i serum . To już moja kolejna buteleczka. Uwielbiam je i polecilam już kilku koleżankom.
2022-06-16
Joanna, Kraków
5/5
Serum kupione z polecenia interendo. Idealne pod SPF, bardzo lekkie, dobrze nawilża. Cerę mam suchą (przyjmuję izotek), sprawdza się dobrze. Korzysta z niego także moja mama (cera dojrzała, naczynkowa). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedyny minus to bardzo płynna konsystencja i czasami z pipety coś kapnie/ serum przecieka przez palce. Dlatego polecam nabierać trochę do pipety i od razu na twarzy wycisnąc kilka kropel, a nie na palce.
2022-06-13
Jakub, Kaźmierz
5/5
Chyba jedno z najbardziej zbliżonych serum do vit c z marki Timeless! To juz moja 2 butelka, buzia jest lekko rozświetlona ale nie tłusta dzieki wodnej konsystencji. Na razie sie lubimy! Czekam na efekty po dłuższym stosowaniu :)
2022-06-02
Natalia, Opole
5/5
Fajne serum z witaminą C. Nie klei się, szybko się wchłania.
2022-05-25
Weronika, Sękowo
4/5
Wodnista konsystencja - bardzo. Mimo to produkt mega wydajny! Daje swietne uczucie schlodzenia i pobudzenia krazenia w twarzy, po nalozeniu. Ja trzymam produkt w lodowce wg zalecen. Jedyny minus ale niestety musze go dac - zapach - w butelce nie jest jakis nie do zniesienia. Niestety po nalozeniu na rekach zostaje nieprzyjemny zapach (ja czuje metal). Podobnie po umyciu rak, zapach nadal zostaje jakis czas i osiada na reczniku :( Dla mnie to nie do przejscia wiec nie pokocham sie z serum.
2022-05-25
Karolina, Dortmund
5/5
Serum ma wodnistą konsystencję i aplikator w postaci pipety co bardzo ułatwia aplikację. Stosowałam go głownie na dzień w postaci serum pod filtr. Pięknie się wchłaniało, nie rolowało Mam cerę dojrzałą, mieszaną, skłonną do wyprysków. Serum nie uczula a wręcz wyciszą blizny po niedoskonałościach. Skóra po nim jest pięknie rozświetlona a koloryt ujednolicony. W sumie polecam, choć ja nadal szukam swojego ideału . :)
2022-05-19
Krystyna, Katowice
4/5
Aplikator w postaci pipety, bardzo łatwa aplikacja dzięki płynnej konsystencji. Jedyną wadą dla mnie jest zapach - sfermentowanych cytryn
2022-05-06
Izabela, Częstochowa
5/5
mam cerę wrażliwą więc wprowadzam produkt do swojej rutyny pielęgnacyjnej stopniowo, jednak po pierwszych użyciach już widać efekty: skóra jest rozjaśniona i miękka. polecam!
2022-05-03
Hanna, Kraków
5/5
Mam to serum pierwszy raz i juz wiem, że do niego wrócę . Skóra jest widocznie ujednolicona i promienna. Stosuje codziennie przed kremem z filtrem
2022-05-01
Aleksandra, Kraków
5/5
Serum świetnie sprawdziło się przy.mojej mieszanej cerze. Cera nabrala blasku. Jednak najbardziej zadowolona jestem z tego, ze przebarwienia zmniejszyly sie. Naprawdę polecam.
2022-04-30
Emilia, Ceków-Kolonia
5/5
Najlepsze serum na dzień jakie do tej pory miałam!Jestem posiadaczką cery naczyniowej dlatego trochę bałam się czy to serum mnie nie podrażni , ale nawet używane codziennie nie wyrządziło mi żadnej krzywdy , natomiast skóra jest pięknie rozświetlona
2022-04-23
Adrianna, Przeworsk
5/5
Fajne serum, o wodnej konsystencji, nie podrażnia, stosuje rano , polecam to serum , jest warte wypróbowania, przed tem używałam wielu innych ale to jest idealne
2022-04-07
Anna, Krakow
5/5
Dobre serum stosuje kilka tygodni , nie zrobił mi krzywdy . Ładnie wygląda na twarzy i łatwo się rozprowadza. Na efekty poczekam po dwóch słoiczkach ,. Zapowiada się obiecująco
2022-03-20
Ewelina, Sędziszów Mlp
4/5
Po 3 tygodniach używania stwierdzam, że nie uczula, nie podrażnia mojej wrażliwej cery. Lekko rozświetla, natomiast nie zauważyłam spektakularnych efektów po tym czasie stosowania. Minus, że trzeba przechowywać w lodówce.
2022-03-12
AURELIA, WARSZAWA
5/5
Moje pierwsze „poważne” serum z witaminą C. Nie podrażniło mojej skóry. Zauważyłam jedynie, że przy nałożeniu większej ilości produktu skóra robi się ściągnięta. Używam codziennie rano, cienką warstwę wraz z kremem nawilżającym i spf, sprawdza się pod makijaż! Na konkretne efekty na pewno trzeba poczekać, ale nawet po niedługim okresie używania buzia wydaje się bardziej rozjaśniona.
2022-03-09
Anna, Warszawa
5/5
Bardzo fajne serum. Ładnie się wchłania, nie jest za tłuste i nie podrażnia. Super skład, działanie porównywalne do droższych odpowiedników. Na pewno będę kupowała kolejne opakowania.
2022-02-10
Agata, Warszawa
5/5
po ponad miesiącu stosowania zużyłam pół opakowania, otwarte przechowuję w lodówce tak jak poleca producent. serum stosuję rano, przed nałożeniem kremu (cerave) i to kombo pozostawia super glow na skórze, nie podrażnia i zauważyłam zmniejszenie przebarwień. mam wrażenie, że przez serum podkład gorzej się utrzymuje, ale to mniejszy problem. jestem bardzo zadowolona.
2022-02-06
Sara, Warszawa
5/5
Jak ktoś kocha serum z Timeless to polubi się i z tym produktem. To bardzo dobry odpowiednik. Szukałam długo czegoś co mi zastąpi wspomniane serum w związku z tym, że nie było ono już dostępne. To był strzał w dziesiątkę. Jest prawie tak samo dobre, a cena o połowę mniejsza. Jest w formie wodnistej co lubię, bo po drodze natrafiłam na inne konsystencje serów z witaminą C, które mi nie odpowiadały. To spełnia moje wszystkie oczekiwania. - przyjemna lekka wodnista konsystencja - dodatek kwasu ferulowego i witaminy A - zapach wynikający z użytych surowców jest bardzo delikatny Polecam
2022-02-05
Aldona, LUBLIN
5/5
Świetne serum z kwasem ascorbinowym. Szkoda tylko że 15% a nie 20. Zakupiłam na próbę, ponieważ moje ostanie z innej marki bardzo szybko ściemniało. Mimo trzymania w lodówce:( Sera z kwasem ascorbinowym stosuję od bardzo dawna, kilka lat, wiem jak dobrej jakości serum z tym akurat składnikiem może działać. Nie tylko rozjaśnia skórę, zabezpiecza ją również przed wolnymi rodnikami, nakładane przed spf wspomaga antyoksydację, która może wystąpić podczas stosowania filtrów. Coraz częściej naukowcy wypowiadają się na ten temat. Tutaj mamy również kwas ferulowy i wit e. Święta trójca dobrego serum z kw.asc. Polecam.
2022-01-29
Danuta, Cieszyn
4/5
Stosuje w kompleksowej rutynie przeciw przebarwieniom potradzikowym. Po 3 msc efekt nie jest spektakularny ale jest poprawa. Nie podraznil, nie uczulil. Przy przechowywaniu go w lodowce nie widać symptomów oksydacji produktu (nie zmienia koloru) przez conajmniej 2msc. Jako ze to vit C to jest ważny punkt. Dlatego mogę go polecić.
2022-01-07
Marcin, Łopuszna
4/5
Nie posiadam przebarwień, więc mogę ocenić jedynie działanie anti-aging i jest poprawne, ale nie na tyle dobre, by kupić je ponownie.
2021-12-29
Martyna, Warszawa
5/5
W końcu trafiłam na idealną dla siebie witaminę C! Mam cerę mieszaną, gdzie strefa T jest bardzo BARDZO tłusta, a policzki bardzo suche. To serum ma konsystencje jak woda, niesamowicie szybko się wchłania i nie pozostawia po sobie śladu, a dla mnie to jak zbawienie, gdyż inne tego typu kosmetyki mnie zazwyczaj wyświecały. Polecam!
2021-12-24
Jagoda, Swarzędz
5/5
To moje drugie serum z witaminą C. Byłam nastawiona sceptycznie do tego produktu ze względu na to, że poprzednie serum strasznie podrażniło moją cerę. Miło się zaskoczyłam, gdy po około 3 tygodniach zobaczyłam pierwsze efekty stosowania serum C-Glow. Cera jest promienna, ale co najważniejsze, przebarwienia pięknie się rozjaśniają. Dla mnie strał w 10! Polecam!
2021-12-16
Weronika, Poczta Grudziądz
5/5
Produkt szybko się wchłania, bezposrednio po nałożeniu skóra jest lepiej napieta i rozjaśniona i gotowa na kolejne kroki pielęgnacji lub makijaż. Po dłuższym stosowaniu mam wrażenie, że zmarszczki uległy spłyceniu, a przebarwienia rozjaśnieniu. Na pewno kupiłabym jeszcze raz
2021-11-15
Małgorzata, Łaskarzew
5/5
Bardzo przyjemny produkt cera rozświetlona i gładka plus rozjaśniona trzymam w lodówce
2021-10-31
Agnieszka, Gryfino
5/5
Najlepsze serum z witaminą C jakie używałam do tej pory - lepsze m.in od Timeless . Jest lekkie i wodniste, całkowicie się wchłania, idealnie rozjaśnia skórę, skóra jest promienna. Moja skóra szybko się do niego przyzwyczaiła , przy odpowiednio ułożonej pielęgnacji nie wysusza dodatkowo i jej nie podrażnia .
2021-10-09
Róża, Legnica

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel