Wybór kosmetologa

SkinTra - Reviver - Serum Rewitalizujące - 30ml

  • Serum rewitalizujące
ID towaru: 5087
54,00 zł
54,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
54 pkt.
2700 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Opis produktu

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Reviver


Serum rewitalizujące

Pojemność: 
30ml

SkinTra - Reviver 
- wodne serum o bogatej w składniki aktywne recepturze. Silne działanie antyoksydacyjne oddziałuje na łagodzenie stanów zapalnych, przyspieszenie regeneracji oraz opóźnianie procesu starzenia. Produkt sprawdzi się do poprawy poziomu nawilżenia nawet bardzo suchej skóry poprzez zatrzymanie wilgoci w naskórku oraz pobierania ją z otoczenia. Rozjaśnianie przebarwień jest prowadzone dwutorowo tzn. pobudzając fizjologiczny proces obrotu komórkowego, hiperpigmentacje ulegają stopniowemu złuszczaniu, jednocześnie synteza melaniny (barwnika skóry) zostaje ograniczona, dzięki czemu tendencja do powstawania nowych przebarwień jest znacznie zminimalizowana. Sprawdzi się u każdego typu skóry, zarówno w pielęgnacji wieczornej, jak i porannej. 

Produkt zawiera: 
  • Galactomyces Ferment Filtrate 30% - produkt uboczny procesu fermentacji drożdży. Jest silnym antyoksydantem, przez co opóźnia procesy starzenia się skóry oraz przyspiesza regenerację, dogłębnie nawilża oraz reguluje fizjologiczny proces złuszczania, ponadto wycisza stany zapalne i zapobiega powstawaniu przebarwień,
  • azeloglicynę 10% - połączenie kwasu azelainowego oraz glicyny - rozjaśnia przebarwienia naskórkowe i skórno-naskórkowe, hamuje tyrozynazę (zapobiega powstawaniu przebarwień), reguluje pracę gruczołów łojowych, a ponadto właściwości antybakteryjne, przyczyniają się do zminimalizowania ilość powstających wyprysków; podobnie jak kwas azelainowy działa przeciwzapalnie, przyczyniając się redukcji stanów zapalnych oraz przyspieszenie mechanizmów regeneracji; antyoksydant, ogranicza utlenianie sebum i aktywność wolnych rodników,
  • niacynamid 5% - witamina B3 - składnik o wielokierunkowych właściwościach, przyspiesza regenerację, nawilża oraz wycisza stany zapalne, ponadto ogranicza produkcję sebum oraz syntezę melaniny,
  • kwas laktobionowy 2% - kwas PHA - wykazuje właściwości podobne do kwasów AHA tj. przyspieszanie złuszczania czy stymulacja produkcji kolagenu i elastyny, dodatkowo działa nawilżająco oraz regenerująco,
  • pantenol 2% - silnie nawilża, regeneruje i łagodzi podrażnienia,
  • alantoinę - pochodna kwasu moczowego, dogłębnie nawilża, a także zmiękcza i koi, dodatkowo wspomaga regenerację.
Działanie produktu:
  • nawilżające i zmiękczające,
  • anti-aging,
  • przyspieszające złuszczanie,
  • przyspieszające regenerację,
  • łagodzące stany zapalne,
  • regulujące pracę gruczołów łojowych,
  • rozjaśniające przebarwienia.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • skóra problematyczna,
  • trądzik różowaty,
  • zaskórniki,
  • przebarwienia pozapalne,
  • skóra tłusta,
  • skóra sucha,
  • skóra dojrzała.
Sposób aplikacji: Na oczyszczony obszar twarzy, szyi i dekoltu nałóż niewielką ilość serum i poczekaj do wchłonięcia. Serum wykazuje najlepsze właściwości pielęgnacyjne w pielęgnacji wieczornej, ale w okresie jesienno-zimowym możesz go stosować również rano. Jeśli chcesz uniknąć efektu łuszczenia się naskórka, aplikuj serum maksymalnie 2-3 dni po rząd.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: 3 miesięcy od otwarcia.

Kraj pochodzenia: Polska
Opinia Kosmetologa
Sandra Sasinowska
To mój niezawodny sprzymierzeniec! Ma mega wartościowy skład, który robi cuda z moją cerą. Niweluje wypryski, redukuje przebarwienia i normalizuje produkcję sebum. Już po kilku zastosowaniach cera nabiera zdrowego, rozświetlonego kolorytu. Serum jest lekkie, wodniste i od razu się wchłania, dlatego świetnie się sprawdzi pod krem.
Zobacz więcej

Skład

Aqua (Water), Galactomyces Ferment Filtrate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Propanediol, Niacinamide, Lactobionic Acid, Panthenol, Allantoin, Polysorbate 20, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Lactic Acid

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (120)

4.62
Liczba wystawionych opinii: 120
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
4/5
Widoczne rozjaśnienie skóry i wsparcie w wyciszeniu cery. Szybko się wchłania. Nie podrażnia. Na minus konsystencja - dla mnie zbyt wodnista.
2022-12-07
Aleksandra, Szczecin
5/5
Dla mnie niestety okazało się za słabe (stosowałam na przebarwienia po trądziku), ale ogromnym plusem jest to, że mnie nie podrażniło (mam całą wrażliwą) ani nie zsypało mnie.
2022-12-05
Ewelina, Biała Podlaska
5/5
Meega serum! Zwlaszcza polecam efekt WOW:) mam totalna baby face
2022-11-30
Malgorzata, Gdańsk
4/5
Serum po nałożeniu lekko szczypie. Poza tym dość szybko zauważyłam efekty działania - rozjśniona skóra i mniej wyprysków, a te które się pojawiły o wiele szybciej znikały. Fajne, ale raczej nie dla wrażliwców :)
2022-11-29
Karina, Kraków
3/5
Produkt jest zbyt wodnisty i bardzo trudno go nałożyć. Nie zauważyłam jakichś spektakularnych efektów, ale też mi nie zaszkodził. Nie wiem czy do niego wrócę.
2022-11-18
Zuzanna, Warszawa
3/5
Używałam, bo używałam, ale nie widzę w nim nic „wow”, na razie podaruję sobie kolejne opakowanie. Plus za wydajność i wodnistą konsystencję, to lubię :)
2022-11-14
Katarzyna, Brzozów
4/5
Nie mam zastrzeżeń do działania produktu, fajnie wycisz stany zapalne, skóra po 2 tygodniach stosowania wyraźnie poprawiona. Natomiast produkt jest bardzo wodnisty co utrudnia nakładanie - większość wsiąka / przecieka przez rękę nim zdążę nałożyć produkt na twarz. Dodatkowo butelka pomimo dokręcenia się rozszczelnia, ale może to być problem z konkretnie moją butelką.
2022-11-13
Kamila, Warszawa
5/5
To już 2 opakowanie. Kupiłam też mamie 60plus jest bardzo zadowolona.
2022-11-11
Marcin, Mielec
4/5
Jest ok, dobry skład, po wykorzystaniu jednego opakowania nie zauważyłam jakichś zmian (a ni dobrych, a ni złych) . Jest dość wodnisty i szybko się wchłania, co utrudniało aplikację.
2022-11-11
Iryna, Warszawa
5/5
dobre serum polecam
2022-11-04
Dorota, Olkusz
4/5
Skóra po regularnym używaniu serum jest ujednolicona, wyraźnie rozjaśniona, stany zapalne są wyciszone a nowe niedoskonałości nie powstają. Wyraźne rozjaśnia też subtelne przebarwienia bez widocznego złuszczania. Oczywiście gdy stosowany rozważnie. U mnie rzeczywiście początkowo musiałam budować tolerancję poprzez dodawanie do kremu. Serum jest całkowicie wodne (co bywa problematyczne), wchłania się w sekundę. Przy zalecanej ilości 5 kropli trudno pokryć twarz, jednak przez to jest bardzo wydajne. Trudno zużyć w krótkim terminie ważności po otwarciu - 3 m-ce. Praktycznie bezzapachowe. Polecam spróbować.
2022-10-21
Marta, Milanówek
4/5
Fajny skład serum. Jednak ta formuła według mnie aż prosi się o bycie bardziej żelową, jest bardzo wodnista. Trzeba szybko domknąć kosmetyk czymś bardziej nawilżającym. Potrafił też podrażnić po nałożeniu.
2022-10-21
Kinga, Łódź
5/5
Dobrze się wchłania, nie podrażnia
2022-10-06
Natalia, Sitno
4/5
Piszę w imieniu córki. Cera z pojawiającymi się raz w miesiącu niedoskonałościami, w kierunku suchej. Była zadowolona, skóra zaopiekowana, łagodnie zmniejsza stany zapalne, lekko nawilża. Bez spektakularnego efektu, ale skład bardzo dobry. Myślę że jeszcze kiedyś ponowię zakup dla Niej.
2022-10-06
Danuta, Cieszyn
4/5
Dobre serum nawilżające, jednak spodziewałam się bardziej spektakularnych efektów. Plus za to że dobrze się wchłania i jest dość wydajne.
2022-09-13
Klaudia, Skierniewice
4/5
Minus za opakowanie. Przez oleistą formułę kosmetyku, zamknięcie cały czas się odkręcało i nie chciało zamknąć. Skończyło się rozlaniem całej zawartości produktu w kosmetyczce...
2022-09-07
Manuela, Goleniów
5/5
Posiadam cerę mieszaną skłonną do trądziku, szczególnie hormonalnego, dzięki temu serum stany zapalne są złagodzone, pojawia się również znacznie mniejsza ilość nowych wykwitów. Serum bardzo ładnie nawilża i wygląda skórę.
2022-09-05
Wioletta, Dwikozy
5/5
Bardzo dobre serum, skora jest gladka,nawilzona i wypoczeta. Bardzo dobrze sprawdza sie pod makijaz i kremy z spf.
2022-08-25
Dorota, Niepołomice
5/5
Stosuje razem tonikiem kwasowym tej samej firmy i moja cera trądzikowa się bardzo wygładziła i nie wyskakują mi nowe pryszcze, mega polecam.
2022-08-24
Aleksandra, Kartuzy
5/5
Polubiłam się z tym produktem i widzę efekty, kończy mi się pierwsza buteleczka, już zamówiłam następną. To serum stosuje po nałożeniu najpierw tomiku klasowego, bo mam wrażenie, że on polepsza działanie tego serum. Jego składniki są świetnie dobrane, antyoksydacja i kwasy, ale też te nawilżające super się uzupełniają
2022-08-21
Joanna, Juszkowo
5/5
Cudo, niweluje przebarwienia, ewentualnie powstające wypryski wycisza. Stosuję wraz z prebiotycznym tonikiem na noc od tej samej firmy, skóra na następny dzień wygląda na odnowioną. Na pewno będę do niego wracać.
2022-08-16
Anna, Radzyń Podlaski
5/5
Jest świetny! To moja pierwsza buteleczka, ale na pewno zamówię więcej. Polecam
2022-08-11
Julia, Katowice
5/5
Najlepsze serum jakie używałam. Cera jest gladka, przyjemna w dotyku, a wszelkie niedoskonałości i stany zapalne pięknie się goją.
2022-08-08
MARTA, Tarnowskie Góry
5/5
To już kolejna buteleczka tego wspaniałego serum. Lekka konsystencja zapewnia komfort użytkowania latem, nie pozostawia tłustej/lepiej warstwy na skórze. Baardzo odżywia skórę i przywraca jej tak ważną równowagę.
2022-08-04
Daria, Pustków
4/5
Serum ma wodnista konsystencję,bardzo szybko się wchłania.Nawilza i rozjaśnia skórę.Ale sam produkt jest mało wydajny.
2022-08-03
Monika, Bytom
4/5
Wow, Już po pierwszym użyciu niedoskonałości były mniejsze i bardziej uspokojone. Świetne serum. Jedynie minus to bardzo wodna konsystencja, z która ciężko się pracuje.
2022-08-01
Maja, Stargard
4/5
bardzo lekka formuła,szybko sie wchłania
2022-07-27
Martyna, Ostrów Mazowiecka
5/5
Już po 1 użyciu zauważyłam jego efekty! Stosuje go na noc, pod krem nawilżający. Produkt wycisza stany zapalne i rozjaśnia skórę, wydaje mi się, że zadziałał również na świeże przebarwienia. Stosuje go od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona.
2022-07-22
Katarzyna, Warszawa
2/5
Serum ma bardzo lekką, lejącą konsystencję, szybko się wchłania. No i to koniec pozytywów. Jest podrazniajace, wysuszajace, na mojej cerze powodowalo wysyp. Nie zauważyłam żadnych efektów pozytywnych. Nie da się go wykończyć w 3 miesiące. Ponad połowę butelki wylalam do zlewu. Nie kupię ponownie.
2022-07-14
Katarzyna, Szczecin
5/5
Serum sprawdziło się u mnie. Mam cerę wrażliwą, suchą i problematyczną. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam znaczną poprawę cery: o wiele mniej wyprysków, gładsza skóra, wyrównany koloryt. Przebarwienia lekko się rozjaśniły. Zamawiam ponownie ^^
2022-07-09
Aleksandra, Pierzchnica
5/5
Bardzo dobre serum w bardzo dobrej cenie, fajna konsystencja. Używam rano i wieczorem, nie mam efektu łuszczenia, ale skóra jest fajnie wygładzona i rozświetlona i już zauważyłam zmniejszenie ilości grudek pod skórą. Bardzo polecam
2022-07-09
Aneta, Krasnystaw
4/5
Produkt spełnia założenia producenta jednak na mojej super wrażliwej cerze się nie sprawdza do końca. Niestety zaobserwowałam podrażnienie i wysyp małych alergicznych krostek. Natomiast u mojej mamy sprawdza się doskonale! Wycisza rumień, wygładza i ujednolica kolor.
2022-07-09
Małgorzata, Opoczno
4/5
Serum faktycznie rozjaśnia, w moim przypadku delikatnie złuszcza. Po nałożeniu przez chwilkę delikatnie szczypie, później już nie ma żadnego dyskomfortu. Na pewno nie zauważyłam właściwości nawilżających, a wręcz przeciwnie - po zastosowaniu 2-3 dni pod rząd pojawiało się przesuszenie. Minus za bardzo wodnistą formułę - dosłownie przecieka między palcami i mam wrażenie, że dużo produktu się marnuje. Do serum pewnie będę wracać, ale będę ostrożna przy stosowaniu
2022-07-08
Monika, Szczejkowice
5/5
Bardzo lekkie, wodniste serum. Ja stosuję najczęściej wieczorem, a rano skóra jest wyciszona, jest mniej zaczerwienień i wyprysków. Polecam, zresztą jak całą serię od skintry, tam nie ma nawet średniego produktu. Wszystko jest strzałem w 10 :)))
2022-07-08
Małgorzata, Stargard
5/5
Serum jest rzeczywiście bardzo lekkie i przyjemne, fajnie się go używa, nie zauważyłam żadnych drastycznych efektów, w tym też złuszczania, mimo stosowania codziennie :) Jednak moja cera już jest bardzo odporna i przyzwyczajona do mocnych składników. Na pewno mogę je polecić dalej :)
2022-07-04
Dominika, Wrocław
5/5
Jeden z ulubieńców porannej pielęgnacji. Cera jest ładnie rozświetlona przy regularnym stosowaniu + pomaga w walce z wypryskami. Konsystencja bardzo wodnista, serum jest bardzo wydajne.
2022-06-29
Kinga, Rybnik
5/5
Serum stosuje w wieczornej pielęgnacji. Przez lekką wodnistą konsystencję szybko się wchłania. Pięknie wycisza wszelkie wypryski, niweluje zaczerwienienia skóry i nawilża. Polecam posiadaczom cery mieszanej ze skłonnością do niedoskonałości.
2022-06-16
Emilia, Łomża
5/5
Używam dopiero dwa tygodnie, ale już widzę lekką poprawę mojej cery. Skóra jest trochę bardziej jednolita, mniej podrażniona i bardziej nawilżona. Serum jest lekkie, wodniste, szybko się wchłania i ma delikatny zapach - prawie niewyczuwalny. Będę jeszcze testować, ale na ten moment jestem bardzo zadowolona z produktu.
2022-06-10
Katarzyna, Mysiadło
4/5
Bardzo dobre, wszechstronne serum, idealne dla cer trądzikowych. Ma bardzo wodnistą konsystencję, a mimo to jest bardzo wydajne. Niestety trzeba je zużyć w ciągu trzech miesięcy od otwarcia, więc nie ma jak tej wydajności wykorzystać, za co odejmuję jedną gwiazdkę.
2022-06-05
Ewelina, Warszawa
5/5
Rewelacyjne bardzo delikatne o lekkiej konsystencji serum dobrze nawilża i szybko się wchłania dla mojej cery jest jak najbardziej odpowiednie na pewno kupię ponownie
2022-05-28
Klaudia, Bieździedza
5/5
Bardzo dobry składowo produkt, ładnie rozświetla skórę, rzadka formuła, lekka. Stosuję wieczorem. Polecam
2022-05-23
Justyna, Świebodzice
5/5
Jestem bardzo zadowolona z działania serum. Mam cerę bardzo wrażliwą, atopową i szybko zauważyłam poprawę stanu skóry oraz jej rozjaśnienie.
2022-05-18
Patrycja, Wrocław
2/5
Kupiłam w celu złuszczania naskórka i łagodzenia stanów zapalnych przy skórze skłonnej do trądziku (ze względu na azeloglicynę i niacynamid w składzie), ale niestety serum działało zbyt przesuszająco i drażniąco na moją skórę, a pozytywnych efektów nie dało. Może trochę obkurczyło pory i zmniejszyło przetłuszczanie. Poza tym zbyt wodnista konsystencja, która przecieka przez palce i z tego powodu serum nie jest zbyt wydajne. Miałam spore nadzieje, a jest rozczarowanie.
2022-05-10
Joanna, Nieborów
5/5
Produkt świetnie wycisza stany zapalne, łagodzi wypryski i szybciej się goją :)
2022-05-08
Monika, Zielona Góra
4/5
Skóra mieszana z tendencja do trądziku, skóra wrażliwa. Wysyp na początku i lekkie szczypanie, trzeba powoli wprowadzać do pielęgnacji.
2022-05-04
Nikola, Osiek
5/5
Mam skórę mieszaną z tendencją do trądziku. Podoba mi się, że serum jest bardzo lekkie, jak woda, od razu się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy a przy okazji ma właściwości pięlęgnacyjno- nawilżające.
2022-04-30
Karolina, Poznań
5/5
Uwielbiam to serum, mam 24 lata, skórę mieszaną, ze skłonnością do odwodnienia, zaskórników zamkniętych i alergii. Wypróbowałam różne produkty ale nie wiem czy kiedykolwiek widziałam tak diametralną różnicę - bardzo bardzo polecam. Dla mnie serum wygląda jak woda, ale efekty sa rewelacyjne, mam bardzo ładną świetlistą cerę, zero zaskórników (nawet przez okresem) i zero wysuszenia. Używam na dzień pod Sesderma Azelac RU spf 50, + na noc pod La Roche Posay Nutritic Riche w dni nieretinolowe (epiduo).
2022-04-27
Oliwia, Warszawa
5/5
Ma fajny przemyślany skład za dobrą cenę, mamy pantenol, alantoinę, filtrat fermentowanych drożdży 30%, 5% niacynamid, 2% kwas laktobionowy, 10% azeloglicyny - cudo. Chyba najlepszy produkt ze Skintry obok lekkiego kremu nawilżającego. Bardzo fajne serum takie nawilżające - a zarazem na przebarwienia i trądzik. Żeby zobaczyć konkretne efekty ja bym polecał stosować rano i wieczorem, spektakularnych efektów nie ma, ale jest to jedne z lepszych serum w swojej kategorii, i ogólnie poprawia wygląd skóry.
2022-04-22
Marek, Słupsk
3/5
Nie zauważyłam efektu wow, lekko wygładza - plus za lekką formułę, chociaż trochę średnio się aplikuje (przelewa się przez palce, bezpośrednio z pipety na twarz też jest ciężko, bo cieknie np. do oczu). Raczej nie kupię ponownie.
2022-04-21
Daria, Otwock
5/5
Po pierwszym razie miałam wow, boże jakie on cuda zrobił z moją cerą była pięknie rozświetlona, a wypryski zminimalizowane. Jedynie z mojej głupoty trochę zaburzył mi barierę ale jak tylko ją naprawie wracam do tego cuda
2022-04-20
Amelia, Białystok
5/5
Świetny. Niby rzadka formula, jak woda - ale kiedy go używam mam idealną cerę - rzeczywiście nawilża, zmiękcza, nic mi nie wyskakuje, skóra jest jednolita i świeża. Gdy za pierwszym razem skończył mi się i zrobilam od niego 2 tygodnie przerwy - powróciły problemy z nawilżeniem i niedoskonałościami. Mam skórę normalną/mieszaną jeśli chodzi o tłustość, ale ze skłonnością do odwodnienia i zaskórników zamkniętych, często też coś mnie uczula i podrażnia. Ten produkt reguluje mi skore na wszystkich frontach, używam na noc pod nutritic riche z la roche posay, na dzień pod azelac ru spf 50 z sesdermy. Czasami tonik the ordinary 7%, potem reviver, potem krem. W każdej kombinacji sprawidził się rewelacyjnie.
2022-04-19
Oliwia, Warszawa
5/5
Bardzo ładnie rozjaśnia przebarwienia i poprawia stan cery przy dłuższym regularnym stosowaniu
2022-04-19
Małgorzata, Opinogóra Górna
5/5
Wodnista konsystencja, Bardzo szybko się wchłania, przystępny cenowo.
2022-04-14
Katarzyna, Zamość
4/5
Fajna, lekka konsystencja, szybko się wchłania. Nawilżenia nie zauważyłam, ale bardzo ładnie rozjaśnia. Dla wrażliwych cer do stosowania co kilka dni, mnie piecze po nim skóra przez chwilę po nałożeniu
2022-04-14
Edyta, Kościan
5/5
Bardzo dobre serum, jednakże dla cery wrażliwej do stosowania co dwa dni. Nie zauważyłam wpływu na nawilżenie, natomiast świetnie rozjaśnia przebarwienia i poprawia fakturę skóry twarzy.
2022-04-10
Julianna, Warszawa
5/5
Dobre serum, jest wodniste czyli idealnie, nie jest oleiste czego nie lubię w serum na noc,bardzo polecam
2022-04-07
Anna, Krakow
5/5
Bardzo dobre serum, efekt przychodzi stopniowo, ale ładnie rozjaśnia i wygładza skórę. Konsystencja prawie jak woda, bardzo lekka.
2022-04-06
Paulina, KRAKÓW
5/5
używam od niedawna. na pewno nawilża i rozświetla cerę. mam przeczucie że polubimy się na dłużej :)
2022-03-23
Beata, Piotrków Tryb.
5/5
Po kilku tygodniach użytkowania musze powiedzieć, że serum fajnie rozjaśnia czerwone przebarwienia potradzikowe (akurat mnie wysypało), jest leciutkie, nie podrażnia. Ciekawa jestem efektów po zużyciu całego opakowania. Mam też ładnie domknięte pory i fajny koloryt skóry (oprócz tych rejonów gdzie akurat wysypało ofc)
2022-03-21
Patrycja, Warszawa
5/5
Używam już prawie miesiąc i mogę stwierdzić, że na pewno jest to kosmetyk, który nie zrobi efektu WOW w krótkim czasie. Trzeba chwilę poczekać na efekt, ale naprawdę ładnie leczy. Nie podrażnia, aczkolwiek po nałożeniu czuję lekkie szczypanie. Zauważyłam, że przeprawienia po trądziku hormonalnym delikatnie się rozjaśniły.
2022-03-17
Paulina, Potok Górny
5/5
Na moją przetłuszczającą się skórę działa świetnie. Używam razem z emulsją z kwasem azelainowym.
2022-03-12
Katarzyna, Kraków
5/5
Używam od niedawna, ale jak dla mnie - bomba. wodnista konsystencja daje łatwość aplikacji i nie obciąża skóry, można zastosować mocniejsze i bogatsze serum jednocześnie z tym. Po tygodniu widzę pierwsze efekty - skóra lepiej wygląda, ma lepszy, równomierny odcień, jest bardziej sprężysta. Oby tak dalej!
2022-03-12
Patrycja, Siechnice
5/5
Świetny produkt, to jak to serum redukuje powstawanie stanów zapalnych jest niesamowite, widziałam różnice już po pierwszym zastosowaniu na noc. Mam cerę wrażliwa, bardzo suchą ze skłonnością do trądziku wiec nie widzę żadnego efektu nawilżenia ale daje genialny efekt redukcji pojawiania się czerwonych wyprysków oraz znikanie przebarwień pozapalnych.
2022-03-07
Natalia, Iwanowice
3/5
Nie zostanę fanką tego serum. Moja skóra reaguje po nim przesuszeniem. Według mnie jest całkiem przyjemne, jeśli chodzi o butelkę, łatwość aplikacji i nawet cenę. Niestety nie kupię ponownie, bo nie zauważyłam żadnego efektu nawilżenia. Może trochę sprzyja rozjaśnieniu skóry, ale do tego używam produktu z witaminą c.
2022-03-06
Karolina, Białystok
5/5
Stosowałam serum na noc. Mam cerę tłustą. Po nałożeniu trochę szczypie, ale tylko chwilę. Konsystencja lekka, dość wodnista. Serum rozjaśnia przebarwienia po trądziku. Moim zdaniem nowe zmiany szybciej się goiły . Zużyłam dwie buteleczki. Polecam
2022-03-06
Agnieszka, Jarocin
5/5
Serum jest wodniste, ale również bardzo lekkie i szybko się wchłania. Po wielokrotnym użytku można już zauważyć poprawę w wyglądzie skóry : napigmentowanie przebrawien się zmniejsza, a nowe wypryski nie powstają tak często. Poelcam!
2022-03-06
Karolina, Rymanów Zdrój
5/5
Mam cerę mieszaną skłonną do niedoskonałości, serum stosuję w pielęgnacji wieczornej. Efekty zauważyłam już po około 2-3 tygodniach stosowania - rozjaśniona cera i bardziej ujednolicony koloryt skóry oraz mniejsza ilość pojawiających się niedoskonałości. Serum jest wodniste i bardzo lekkie, co również jest dużym plusem szczególnie dla cer mieszanych czy też tłustych. Aktualnie to już moje drugie opakowanie tego produktu i z całego serca polecam :)
2022-03-03
Natalia, Fajsławice
5/5
Używam serum od tygodnia - codziennie, z wyjątkiem jednego dnia przerwy. Zakupiłam je głównie w celu rozjaśnienia przebarwień pozapalnych - sprawdza się świetnie! Po każdym użyciu widzę, jak przebarwienia są ciut bledsze. Do tego żadnych podrażnień, łuszczenia się skóry. Liczę na dalsze efekty :) To mój pierwszy produkt firmy SkinTra - zamówiłam dwa kolejne - mam nadzieję, że również będę zadowolona :)
2022-03-02
Adriana, Kraków
5/5
Stosuję na noc co drugi dzień razem z retinalem Skintry i jest to mistrzowskie połączenie. Na to nakładam jeszcze silnie nawilżający krem. Rano buzia jest napięta, rozjaśniona, zregenerowana. Po nałożeniu Revivera twarz lekko szczypie, czuć, że składniki aktywne działają. Będę jeszcze na pewno kupować ten produkt.
2022-03-01
Karolina, Kraków
5/5
Uwielbiam ten produkt! Wcześniej nie stosowałam nigdy serum pod krem na noc, ale to był strzał w 10! Poleciła mi go pani kosmetolog na konsultacji premium z Cosibella i stosuję go do dziś. Pięknie wygładza i zmiękcza buzię - koniec z suchymi skórkami!
2022-02-22
Zuzanna, Zaniemyśl
5/5
Serum ma wodnistą konsystencje, nie jest tłuste oraz po nałożeniu nie lepi się na skórze. Serum stosuję wieczorem, po nocy skóra jest nawilżona i lekko rozświetlona. Po dłuższym stosowaniu widzę, że moje przebarwienia są o wiele jaśniejsze. Na pewno kupię kolejne opakowanie i szczerze polecam to serum każdemu!!
2022-02-17
Wiktoria, Luboń
5/5
Bardzo dobre serum. Po użyciu skóra jest nawilżona i ukojona. Konsystencja jest wodnista, ale przyjemna.
2022-02-11
Magdalena, Jastrzębie Zdrój
5/5
Ideał. Wodnista konsystencja, intensywne w działaniu, ale nie podrażniające. Dodatkowo skóra na drugi dzień po użyciu jest miękka.
2022-02-06
Weronika, Sękowo
5/5
Mam cerę dojrzałą ,mieszaną i serum jest dla mnie jak najbardziej na plus. Bardzo fajnie nawilża i koi moją buzię.
2022-02-04
Sylwia, Racibórz
5/5
Uwielbiam ten produkt ,który mam juz poraz kolejny. pięknie koi,łagodzi, nawilża. Podstawa mojej pielęgnacji.
2022-01-28
Eliza, Siemiatycze
5/5
Bardzo dobre serum. Wypryski rzeczywiście rzadziej się pojawiają, a jeśli już to serum je "wycisza". To już moje drugie opakowanie.
2022-01-18
Agnieszka, Rzeszów
5/5
Używam w pielęgnacji wieczornej dodając kilka kropel do kremu, mam cerę dojrzała i mieszana , nawilża , uspokaja zmiany zapalne, ma wodna bezoleistą konsystencje .
2022-01-12
Marta, Kalisz
4/5
Serum fajnie nawilża, jednak czasami mam wrażenie, że przez kilka sekund po nałożeniu piecze mnie twarz.
2022-01-08
Joanna, Jarosław
5/5
Serum przyjemne w konsystencji ,Nie zostawia tłustej warstwy, Szybko się wchłania, bezzapachowe. Wycisza i łagodzi stany zapalne, rozjaśnia świeże przebarwienia. Polecam cerom tłustym:)
2021-12-28
Karolina, Gorzów Wielkopolski
2/5
Kupiłam aby rozjaśnić przebarwienia, jednak to serum nie dało mi wcale takich efektów. Nie zauważyłam żadnej zmiany w przebarwieniach po zużyciu całej buteleczki. Przydało się jednak jako nawilżacz. Przyjemna, wodnista konsystencja.
2021-12-20
Monika, Garwolin
4/5
Bardzo przyjemne, lekkie serum do cer mieszanych i ze skłonnością do niedoskonałości i zapychania. Minus za opakowanie - wolałabym airless, nie lubię pipet. Idealne do używania z retinolem.
2021-12-13
Martyna, Warszawa
5/5
Cudowne serum. Stosuję rano, bardzo dobrze koi, nawilża i wygładza skórę. Zostanie ze mną na dłużej.
2021-12-10
Magdalena, Łódź
5/5
Uwielbiam to serum, konsystencja lekka wodnista, łatwa w aplikacji. Widoczne działanie i łagodzące, wyrównujące koloryt, myśle, że działa również anti - ageing :)
2021-12-01
Łukasz, Wrocław
5/5
Zdecydowanie czuć nawilżenie, stosuje 2 tygodnie, a skóra już wydaje się bardziej sprężysta i jakby taka pełniejsza. Kolejny produkt skintra który się u mnie super sprawdza.
2021-11-28
Karol, Ostrowiec
5/5
Rewelacja!!! Pięknie się wchłania, wodnista konsystencja bardzo odpowiada mojej mieszanej cerze. Świetny skład produktu naprawdę działa i poprawił stan mojej skóry. Kupię kolejny raz
2021-11-18
Justyna, Ząbki
3/5
Serum fajne, natomiast problemem jest opakowanie, które bardzo łatwo się otwiera. Byłam zmuszona zamówić drugie opakowanie ponieważ podczas transportu w dobrze zabezpieczonej kosmetyczce całe serum mi się wylało, a było tam ponad pół buteleczki...
2021-11-17
Magdalena, Trzebiatow
4/5
Dobre serum, ogranicza przetłuszczanie się cery, jednak wodnista konsystencja utrudnia nakładanie produktu i część się traci, przez co nie jest wydajne.
2021-11-14
Paulina, Wrocław
5/5
To co robi ten produkt, to jest bajka. Używam produktów SkinTra od momentu ich pojawienia się i jestem im wierna, nie chce innych. (naprawdę trudno było mi wcześniej zobaczyć jakiś efekt po produktach innych marek)
2021-11-05
MAGDA, Jordanów Śląski
5/5
To moje drugie opakowanie. Świetnie się spisuje w porannej pielęgnacji. Koloryt skóry mnie zadawala, mimo trudnego okresu. Czyli kosmetyk działa
2021-11-02
Monika, Bezrzecze
5/5
To mój pierwszy zakup kosmetyku marki Skintra i już wiem, ze nie ostatni. Zaledwie po dwóch tygodniach stosowania widzę poprawę kolorytu cery jak i lekkie rozjaśnienie przebarwień. Kosmetyk stosuje trzy, cztery razy w tygodniu. Ma on konsystencję wodną, która dobrze się rozprowadza. Liczę na większe efekty przy dłuższym stosowaniu przez okres zimowy. Przede mną do wypróbowania kosmetyk z witaminą C Skintra.
2021-10-27
Sylwia, Wołomin
5/5
Super serum. Używam co 2-gi dzień od dwóch tygodni i widzę już efekty - cera gładsza, rozświetlona, równomierny koloryt. Wiek przed 50tką. Gorąco polecam.
2021-10-24
Małgorzata, Kraków
5/5
Serum używam od niedawna, ale zdecydowanie polecam o tej porze roku ,super nawilża i odżywia. Konsystencja bardzo lekka
2021-10-22
Edyta, Krościenko Nad Dunajcem
4/5
Bezbarwne serum o wodnistej konsystencji, wydajne. Kupiłam, bo bardzo lubię działanie kwasu azelainowego i miałam nadzieję, że azeloglicyna również przypadnie mojej skórze do gustu. Podczas używania myślałam, że nie daje żadnego rezultatu, ale z perspektywy czasu, gdy już mi się skończyło, przyznaję, że ładnie wygładzało skórę i lekko łagodziło stany zapalne. Dodam, że mogłam je bez problemu używać codziennie (wieczorem), skóra nigdy się nie łuszczyła ani nie była podrażniona. Nie jestem pewna, czy bym do niego wróciła, ale chętnie wypróbuje inne produkty marki.
2021-10-16
Katarzyna, Katowice
5/5
Przyjemne w użytkowaniu, lekkie i wodniste serum. Stosowane regularnie 2 razy w tygodniu świetnie wygładziło mi skórę i rozjaśniło przebarwienia. Nie podrażnia, jest prawie bezproblemowe (ja nie mogłam używać dzień po dniu, bo to było już za dużo dla mojej cery). Bardzo serdecznie polecam zakup tego serum, jest świetne i super wydajne;)
2021-10-02
Aleksandra, Piastów
5/5
Mój pierwszy produkt marki SkinTra. :) Mogę polecić z czystym sumieniem. Uspokoiło moją skłonną do wyprysków cerę, jednocześnie w ogóle jej nie wysuszając. Stosowałam co dwa dni. Nie zauważyłam żadnego podrażnienia.
2021-09-29
Lynn, Murowana Goślina
5/5
Jest to mój drugi produkt marki SkinTra zakupiony z czystej ciekawości po genialnych efektach peelingu Destructor. Do tej pory stosowałam je tylko na noc mniej więcej dwa razy pomiędzy peelingiem, którego używam raz na tydzień. Za każdym razem cera jest niesamowicie rozświetlona i ukojona.
2021-09-24
Małgorzata, Tarnobrzeg
5/5
Super produkt, już po paru użyciach widzę różnicę w kolorycie i poziomie nawilżenia skóry. Świetny zestaw składników aktywnych, chyba jedyny taki na rynku a już na pewno jedyny w takim przedziale cenowym. Polecam!
2021-09-24
Dobrosława, Poznań
5/5
Cudowne serum :)) równie dobrze nawilża jak i złuszcza brzydkie suche skórki, po jednej nocy widać jak zmniejsza stany zapalane, świetne!!
2021-09-21
Anna, Chorzów
5/5
Świetne serum, sprawdza się u mnie przy skórze bardzo wrażliwej, uspokaja ją i zmniejsza zaczerwienienie.
2021-09-21
Anita, Łódź
5/5
Cudo ❤️ Zresztą jak reszta kosmetyków od SkinTry :) serum świetnie wygładza, wyrównuje strukturę skory, koniec z zaskórnikami i niedoskonałościami. Uwielbiam i polecam ❤️
2021-09-14
Aleksandra, Plettenberg
5/5
Ukochane serum, które zostanie ze mną chyba na zawsze!! Nic tak nie ratuje mojej cery. Nawet jak rozdrapię pół twarzy, na noc wystarczy spora dawka serum pod krem nawilżający, a rano po czerwonych śladach po wyciskaniu ani śladu. Ogranicza powstawanie zaskórników, cudownie rozjaśnia. Polecam!
2021-08-17
Izabela, Warszawa
5/5
Bardzo dobre serum, bomba witaminowa na twarz, szybko widać efekty przyjemnie nawilża, wygładza cerę, rozświetla ją, tylko trzeba ostrożnie nakładać na twarz ponieważ konsystencja jest bardzo lejąca. Wszystkie produkty ze SkinTra są bardzo dobre i żaden mnie jeszcze nie zawiódł
2021-08-15
Marta, Sława
5/5
Stosuję na noc pod krem i rano widać znaczną poprawę stanu skóry. Jednak nie polecam codziennie tylko np co drugi bo jest to silny kosmetyk.
2021-08-10
Magdalena, Kołobrzeg
4/5
szczerze liczyłam na więcej, ale moja sucha skóra ma po prostu większe wymagania i ciężko o efekt wow
2021-08-06
Klaudia, Warszawa
5/5
Genialne serum! Wg mnie po tym produkcie zmniejszyły mi się zaskórniki na nosie. Po nałożeniu serum wieczorem i domknięciem go kremem z tej samej firmy twarz jest jak nowa. Zmian trądzikowych mniej, mnie nie podrażnił.
2021-08-04
Marta, Nowy Konik
5/5
Razem z serum z retinalem uratowały moją skórę. Idealne w pielęgnacji porannej.
2021-07-28
Barbara, Poznań
5/5
Jedno z lepszych serum jakie zakupiłem Bardzo długo szukałam idealnego serum z bogatym składem a nie tylko z jednym czy dwoma składnikami aktywnymi, na pewno kupię druga butelkę. Gorąco polecam
2021-07-21
Katarzyna, Łęczyca
5/5
Mam dość wrażliwą cerę i trądzik różowaty. Serum bardzo dobrze mi się sprawdza. Stosuję od kilku tygodni i znacznie zmniejszyło widoczność rumienia na mojej twarzy. Poza tym rozjaśnia przebarwienia i ujednolica koloryt.
2021-07-12
Sylwia, Rabka-Zdrój
5/5
Bardzo dobre serum, mam skórę problematyczną. Po tygodniu wyciszyła moją skórę. Cera tłusta z wypryskami.
2021-07-11
Aleksandra, Nasielsk
5/5
Używam już drugiego opakowania, ponieważ jestem bardzo zadowolona z ukojenia i rozjaśnienia jakie pierwsze opakowanie serum zapewniło i nie wyobrażam już sobie, że mogło by go zabraknąć w mojej pielęgnacji, a rzadko kiedy sięgam ponownie po jakieś produkty, gdyż tyle ciekawych nowości się pojawia.
2021-07-08
Elżbieta, Radostowice
5/5
Ode mnie dla tego produktu lecą same ochy i achy! Dawno już nie kupiłam serum, które byłoby tak skuteczne i dawało efekty w tak krótkim czasie! Moja cera jest bardzo wrażliwa, bardzo kapryśna i borykam się z trądzikiem hormonalnym i zaskórnikami zamkniętymi. Serum działa wielopoziomowo - oprócz nawilżenia (które mimo wodnistej konsystencji jest naprawdę konkretne!!) działa regulująco i rozjaśniająco, więc daje mi wszystko czego potrzebuję w jednym kroku. Używam go codziennie wieczorem, jest szalenie wydajne i jestem naprawdę bardzo zadowolona z efektów! To pierwszy, ale na pewno nie ostatni produkt SkinTry, który wypróbowałam i będę do niego wracać zawsze!
2021-07-04
Natalia, Grudziądz
5/5
Serum wygładza i zmiękcza skórę. Pomaga w redukcji, wyciszaniu zmian trądzikowych oraz rozjaśnia przebarwienia. Ogólnie polecam!
2021-06-20
Wiktoria, Szczecin
5/5
Stosuje serum od dwóch tygodni i jestem bardzo zadowolona z działania.Ma świetny skład, bez zbędnych substancji. Mam cerę mieszana z trądzikiem hormonalnym i śladami po zapalnymi.Serum wygładza skórę,wypryski szybciej się goją i zmniejszają się czerwone ślady po nich. Nie wysusza skóry,stosuje codziennie na noc. jedyne do czego mogę się przyczepić to konsystencja ,jest płynne jak woda i przy pierwszej aplikacji wszystko spłynęło mi z palców ale teraz już wiem jak je aplikować poprawnie. Na pewno będę testować inne produkty tej marki.
2021-06-12
Katarzyna, Pińczów
1/5
bardzo mnie wysypało po tym serum, spróbowałam kilka razy i niestety nie dam rady, mam skórę dojrzałą, która potrzebuje nawilżenia i skuteczności przeciwzmarszczkowej nie sprawdziło się oddam córce może ona wykorzysta
2021-06-10
Iwona, Warka
5/5
Posiadam cere mieszaną z zaskórnikami otwartymi. Serum jest bardzo lekkie, wodniste oraz szybko się wchłania bez uczucia ściągnięcia jakie mam przy innych wodnych serach. Stany zapalne szybciej się goją bez powstawania bolących wykwitów. Zaskórniki są mniej widoczne. Polecam:)
2021-05-27
Daria, Zielona Góra
5/5
Cudowne Serum wodne! Mam skórę mieszaną ze skłonnością do zapychania, przebarwienia oraz rozszerzone pory. To Serum sprawia, że skóra jest wyciszona, przebarwienia bladną szybciej. Skóra dzięki niemu jest wyrównana, produkt jest bardzo lekki i świetnie się nakłada. Polecam :)
2021-05-17
Monika, Skierdy
5/5
Rewelacyjne serum - już po pierwszym użyciu buzia była rozjaśniona. Używam go 3 razy w tygodniu i uważam, ze mam mniej niespodzianek, a przebarwienia się powoli rozjaśniają. Czuję, ze zostaniem razem na dłużej
2021-05-11
Martyna, Poznań
5/5
Świetne serum! Przebarwienia i plamy po kilku aplikacjach znacznie się wyciszają. Z pewnością kupię kolejne opakowanie.
2021-05-08
Anna, Godziszów
5/5
Bardzo dobre serum, już po tygodniu używania skóra jest bardziej ujednolicona.
2021-05-02
Natalia, Zielona Góra
5/5
Bardzo dobre serum. Mam skórę problematyczna z przebarwieniami. Po tygodniu stosowania skóra wyciszyła się a przebarwienia delikatnie pomniejszyły .
2021-04-29
Jagoda, Pełczyce

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel