Bestseller Wybór kosmetologa

SkinTra - Light Your Skin - Serum z Witaminą C 20% i Kwasem Ferulowym - 30ml

  • Silnie rozświetlające serum z 20% witaminą C, kwasem ferulowym i witaminą E
ID towaru: 4990
41,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
41 pkt.
2050 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Oszczędź kupując więcej

SkinTra - Zestaw «Oczyszczenie i Rozjaśnienie»

SkinTra - Zestaw «Oczyszczenie i Rozjaśnienie»

144,00 zł 144,00 zł
Taniej w zestawie o 0.00 %
Zobacz zestaw

Opis produktu

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Light Your Skin

Serum z witaminą C 20% i kwasem ferulowym

Pojemność: 
30ml

SkinTra - Light Your Skin 
- rozświetlająco-rozjaśniające serum z kompleksem antyoksydantów. Zawiera 20% witaminę C w postaci kwasu askorbinowego, która przyczynia się do poprawy kolorytu skóry, redukuje ziemistość, zwalcza wolne rodniki, spowalniając proces starzenia, a także działa przeciwzapalnie. Formuła serum została wzbogacona o witaminę E, znaną jako witaminę młodości, a także kwas ferulowy, który działa synergistycznie z witaminą C, a także ją stabilizuje. Produkt wykazuje silne właściwości rozjaśniające przebarwienia, poprawiające koloryt cery, redukujące wolne rodniki oraz przyspieszające metabolizm komórkowy, dzięki czemu stanowi doskonałą podstawę pielęgnacji przeciwstarzeniowej oraz przeciwzmarszczkowej. Przeznaczony jest do wszystkich typów cery, ale w szczególności polecany dla osób z cerą poszarzałą, o nierównym kolorycie, łojotokowej oraz z pierwszymi oznakami starzenia. Serum ma pH ok. 2,2.


Produkt zawiera: 
  • 20% witamina C w postaci kwasu L-askorbinowego - składnik aktywny, głównie kojarzący się z właściwościami rozjaśniającymi przebarwienia, ale też do ogólnej poprawy kolorytu, redukując ziemistość. Ponadto kwas askorbinowy zwalcza wolne rodniki, spowalniając procesy starzenia oraz pobudza produkcję kolagenu i elastyny, zwiększając jędrność i elastyczność skóry, działanie antyoksydacyjne dodatkowo zapobiega powstawaniu zaskórników. Wykazano również zdolności przeciwzapalne co przyczynia się do przyspieszania procesów regeneracyjnych, a także zmniejsza występujący rumień posłoneczny oraz oparzenie wywołane promieniowaniem UVB,
  • kwas ferulowy - antyoksydant, działa synergistycznie z kwasem askorbinowym, stabilizuje aktywność witaminy C oraz E, a dodatkowo potęguje ich działanie,
  • witaminę E - znana nam, jako witamina młodości: przede wszystkim, wykazuje właściwości antyoksydacyjne, stabilizując witaminę C i wpływając na redukcję wolnych rodników, a tym samym spowalnia procesy starzenia, dodatkowo silnie nawilża oraz przyspiesza procesy regeneracyjne.
Działanie produktu:
  • antyoksydacyjne, 
  • przeciwzapalne,
  • rozświetlające,
  • rozjaśniające przebarwienia i wyrównujące koloryt skóry,
  • redukuje szarość i ziemistość skóry, 
  • zwiększa jędrność i elastyczność skóry.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • każdy typ cery,
  • skóra dojrzała i z pierwszymi oznakami starzenia,
  • skóra tłusta i mieszana, 
  • skóra szara i o nierównym kolorycie,
  • przebarwienia.
Pierwsza aplikacja: Na oczyszczony, stonizowany i suchy obszar twarzy, szyi i dekoltu nałóż 4-5 kropli serum. Na tym etapie możesz zakończyć pielęgnację lub poczekać do pełnego wchłonięcia produktu i nałożyć krem. W ciągu dnia pamiętaj o wysokiej ochronie przeciwsłonecznej, tj. krem z SPF50.
 
Pozostałe aplikacje: Częstotliwość aplikacji jest zależna od reakcji skóry na produkt. Jeśli nie wystąpiło wysuszenie, to możesz powtórzyć aplikację nawet następnego dnia. Zalecamy max. 3 użycia, a następnie min. 1 dzień przerwy. W ciągu dnia pamiętaj o wysokiej ochronie przeciwsłonecznej, tj. krem z SPF50.

Uwaga! Nie przechowuj produktu w lodówce, może to spowodować jego krystalizację.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.


Data ważności: 3 miesiące od otwarcia.

Kraj pochodzenia: Polska
Opinia Kosmetologa
Izabela Bednarczyk
Muszę przyznać, że nie podchodziłam super entuzjastycznie do tego produktu, ponieważ nie jestem wielką fanką wysokich stężeń kwasu askorbinowego w produktach. Nic bardziej mylnego! Serum nie powoduje podrażnienia, świetnie rozjaśnia przebarwienia i jest lekkie niczym woda Chcesz podkręcić jego efekt? Użyj go bezpośrednio po użyciu Destructora, a obudzisz się z totalnym #babyface!
Zobacz więcej

Skład

Aqua (Water), Ascorbic Acid, Propanediol, Polysorbate 20, Ethoxydiglycol, Panthenol, Ferulic Acid, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

Wskazówki

  • Nie stosuj produktu na skórę naczyniową, alergiczną, podrażnioną, poparzoną (w tym przez promienie słoneczne), uszkodzoną mechanicznie oraz na aktywne wypryski.
  • Nie stosuj produktu na mokrą skórę.
  • Stosuj ochronę przeciwsłoneczną z wysokim filtrem SPF50.
  • Jeśli wystąpi silne podrażnienie, zaprzestań używania skonsultuj się z lekarzem lub skontaktuj z nami natalia@cosibella.pl
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci. 
  • Nie łącz z produktami zawierającymi kwasy, witaminę C, witaminę A, ich pochodne oraz o pH ⩽3 oraz ⩾8 lub skonsultuj bezpieczeństwo stosowania natalia@cosibella.pl
  • Jeśli jesteś w trakcie kuracji kosmetologicznych dermatologicznych, skonsultuj bezpieczeństwo stosowania natalia@cosibella.pl lub lekarzem. 

Opinie (185)

4.74
Liczba wystawionych opinii: 185
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Jestem bardzo zadowolona. Stosuje je na noc i rano mam rozswietlona i swieza twarz
2022-11-30
Malgorzata, Gdańsk
5/5
To testowa opinia naszej super marki! :D
2022-11-25
AnnnaTest, Warszawa
5/5
Serum zakupione dla mamy (z wrazliwa cera, sklonna do zaczerwienienia), super lekka konsystencja, cera jest rozswietlona, ale nie podrazniona, mama bardzo sobie ceni
2022-11-20
Aleksandra, Kraków
5/5
Kolejna buteleczka, miałam przerwę na inna markę ale wróciłam ❤️ Nie podrażnia skory, widocznie rozjaśnia przy regularnym stosowaniu
2022-11-16
Paulina, Szczecin
5/5
Trzecia buteleczka świadczy o tym ze jest to produkt dla mnie idealny do którego z przyjemnością wracam
2022-11-14
Renata, Głuchołazy
5/5
Świetne serum, dobra tolerancja skóry (cera mieszana). Ładnie rozjaśnia skórę, nie wysusza, nawilża. Zmniejsza błyszczenie cery.
2022-11-13
Katarzyna, Wałbrzych
5/5
Sztos. Efekty widoczne niemal od razu. Przebarwienia rozjaśniły się. Po nocy skóra wygląda pięknie. 3 krople serum powinny wystarczyć jednak mi do rozprowadzenie zabiera dużo więcej. Mam obawy czy serum starczy na więcej niż 2 miesiące
2022-11-12
Sylwia, Kościerzyna
5/5
Powoli rozjaśnia cerę. Fajna konsystencja, niestety pod makijaż się kompletnie nie nadaje, wzmaga przetłuszczanie. Ale działanie decydowanie to wynagradza. Polecam na noc
2022-11-11
Marta, Nowy Konik
5/5
Świetne Serum. Polecam.
2022-11-10
Dorota, Warszawa
5/5
Bardzo fajne serum. W moim przypadku mocno rozjaśnił przebarwienia i plamki na twarzy
2022-11-09
Aleksandra, Gdańsk
5/5
Po kilku miesiącach użytkowania w końcu mogę się wypowiedziec ;) to moja pierwsza styczność z witamina C i jestem zachwycona. Konsystencja może nie każdemu przypadnie - jest lepka, ale mi to nie przeszkadza. Skóra się pieknie swieci, koloryt skory wyrównany. Na pewno jeszcze zamówię jak będzie dostępne
2022-11-08
Karolina, Nasielsk
5/5
Serum bardzo ładnie rozjaśnia przebarwienia i dodaje blasku skórze. Plus za lekką konsystencje, która nadaje się zarówno na dzień i na noc.
2022-11-05
Weronika, Rzeszów
4/5
serum lepkie u mnie nie do końca się wchłaniało efekt ok ale przez tą tłustość nie miałam cierpliwaści w stosowaniu teraz zastanawiam się nad kupnem 2 opakowanie ale i używac chciała by mgo systematycznie zobaczymy polecam
2022-10-31
Dorota, Olkusz
5/5
Fajne serum, pozostawia na skórze lepką warstwę,ale szybko się wchłania.
2022-10-30
Magdalena, Pabianice
5/5
Szczerze polecam. Lekkie blizny po trądziku po systematycznym 3-miesiecznym stosowaniu zostaly rozjasnione. Poza tym cena rano wyglada bardziej świeżo.
2022-10-25
Emilia, Ceków-Kolonia
5/5
Super serum, lekkie, łatwo się rozprowadza. Korzystna cena:)
2022-10-24
Anna, Dobre Miasto
5/5
Bardzo przyjemny produkt . Jak dla mnie dość ważną jego zaletą jest fakt, że nie trzeba nakładać na niego kremu.
2022-10-16
Agnieszka, Szczecin
5/5
Skóra po tym serum jest rozjaśniona i ma łady zdrowy koloryt, jest odżywiona. Nie widzę żadnych wad. Polecam.
2022-10-12
Marzena, Wągrowiec
4/5
Używałam serumu rano, żeby wieczorem móc stosować tonik z kwasem - faktycznie było widać efekt rozjaśniania, ale często buzia robiła się mocno czerwona (licząc ten fakt ze nie mam wrażliwej skóry). Myślę, że stosowany na noc dałby lepsze efekty. No i nie udało mi się zużyć buteleczki w 3 miesiące, tak że szkoda że czas ważności jest tak krótki
2022-10-12
Elena, Poznań
5/5
Skóra jest nawilżona i rozjaśniona. Świetny produkt. Polecam.
2022-10-10
Katarzyna, Koło
5/5
To moja pierwsza butelka, ale już jestem bardzo zadowolona. Pięknie rozświetlona skóra!
2022-10-02
Przemek, Ełk
5/5
Świetne serum z wit. C, warte każdej ceny. Skóra jest po nim rozjaśniona, świetlista. Używam już trzeciej buteleczki i na pewno kupię ponownie
2022-09-28
Weronika, Poznań
5/5
Bardzo fajny produkt, „wycisza” aktywne zmiany na skórze i rozjaśnia przebarwienia. Polecam.
2022-09-28
Joanna, Łódź
5/5
Super produkt. Juz po tygodnij skora zdecydowanie rozswietlona i rozjasniona. Polecam.
2022-09-24
Joanna, Skawina
5/5
Świetny stosunek jakości do ceny. Produkt szybko się wchłania, idealny latem pod filtr. Super.
2022-09-23
Krzysztof, Balice K/Krakowa
5/5
Produkt super. Lekka konsystencja, super działanie, jak dla mnie genialny zamiennik dużo, dużo droższego produktu z tymi samymi składnikami aktywnymi. Bardzo polecam!
2022-09-22
Małgorzata, Warszawa
5/5
Już po kilku użyciach widać było wyraźne efekty. Skóra twarzy pięknie się wygładziła i przestała być „szara”. Polecam
2022-09-19
Patrycja, Radoszyce
5/5
Serum ma lekką konsystencję, nie obciąża skóry, nie zapycha. Jako posiadaczka cery tłustej stosowałam głównie na noc, ale w dzień również ż mi się sprawdzało pod krem z SPF. Po dłuższym stosowaniu przebarwienia rozjaśniają się, a skóra jest bardziej nawilżona. Gorąco polecam.
2022-09-18
Klaudia, Oborniki
4/5
Serum jest bardzo dobre w stosunku do przystępnej ceny - ładnie się wchłania, lekko nawilża, i oczywiście daje wszystkie korzyści witaminy C. Niestety po miesiącu używania rozkleiło się złączenie nakrętki z pipetką i całe serum rozlało się po szufladzie :( Nigdy nie zdażyło mi się żeby opakowanie tak łatwo sie zniszczyło, przez co odejmuję jedną gwiazdkę
2022-09-18
Julia, Warszawa
5/5
Daję pięć gwiazdek "na zachętę", bo uważam, że zbyt krótko używam tego serum, żeby wyrokować na temat jego działania na mojej skórze. Mam 49 lat, skórę bardzo płytko unaczynnioną i bardzo reaktywną. Nawet mycie czasem powoduje duże podrażnienie, zaczerwienienie i pieczenie. Produktów z wit. C używam od około 3 lat, więc skórę mam raczej przyzwyczajoną do jej działania. To serum nie robi mi absolutnie żadnej krzywdy. Mam wrażenie, że odrobinę (już po kilku użyciach) rozjaśniło moje przebarwienia. Na większe rezultaty muszę poczekać, ale póki co mogę polecić.
2022-09-17
Joanna, Modzerowo
5/5
To serum pieknie rozswietla i nawilza,po dluzszym stosowaniu plamy na skorze znikaja,zmarszczki nie sa az tak bardzo widoczne.Polecam
2022-09-15
Joanna, Grebocin
5/5
Mimo wysokiego stężenia serum nie przesusza i nie podrażnia, jako posiadaczka cery mieszanej, naczynkowej z tendencją do trądziku zauważyłam rozjaśnienie przebarwień oraz rozświetlenie cery. Na pewno zamówię ponownie.
2022-09-07
Wioletta, Dwikozy
5/5
Bardzo fajne serum z witaminą C. Nie klei się, skóra jest wyraźnie rozświetlona. Mnie nie podrażnia. Przebarwienia jakby się zmniejszyły . zamówiłam kolejną buteleczkę:)
2022-08-30
Olga, Warszawa
5/5
Bardzo fajne serum, po dwóch tygodniach używania (3-4 razy w tygodniu) nie ma śladu przesuszenia ani podrażnienia. Zdecydowanie warto wypróbować, ogromny plus za świetną cenę!
2022-08-29
Anna, Warszawa
5/5
Świetny produkt! Po nałożeniu pozostawia skórę pięknie rozświetlona, odżywiona, polecam!
2022-08-28
Magdalena, Łódź
3/5
Ta forma witaminy c w tak wysokim stężeniu chyba nie jest dla mnie. Serum ładnie rozjaśniało moją skórę zaraz po nałożeniu, ale przy codziennym stosowaniu podrażniało.
2022-08-24
Marta, Warszawa
5/5
Najlepsze serum z witaminą C jakie w życiu używałam! Przetestowałam wiele, lecz dużo z nich nie dawało takich efektów! Nie podrażnia mojej normalnej, trądzikowej skóry. Wspaniałe rozświetla, pomaga w rozjaśnianiu przebarwień po wypryskach. Znajduje się w ciemnej buteleczce, która umożliwia poprawne przechowywanie produktu bez oksydacji. A do tego cena, która powala w porównaniu do jakości
2022-08-23
Anna, Łomża
5/5
Bardzo dobry produkt z wit. C, długo szukałam takiego. To serum cenie za lekką konsystencje, szybko się wchłania, pozostawia lekko klejącą się skórę co jest super rano. Nakładam jeszcze inne serum nawilżające i spf. Zauważyłam efekty rozjaśnienia skóry, plus stosując wieczorem tonik kwasowy i serum reviever widzę, że zaskórników jest coraz mniej, pory są oczyszczone i mniej widoczne.
2022-08-21
Joanna, Juszkowo
4/5
Serum rozjaśniło przebarwienia, lecz dużym minusem jest jego ciężka konsystencja. Serum zostawiało na mojej skórze lepkie wykończenie /:
2022-08-19
Lena, Krzeszów
5/5
Serum o świetnym składzie i bardzo dobrej cenie. Szybko się wchłania, używam codziennie rano i wieczorem
2022-08-16
Elżbieta, Nowy Sącz
4/5
Daje mu 4 gwiazdki. Działanie jest i nie można mu tego odebrać, ale u mnie bardzo szybko zaczęło się zbrylać przy pipecie na opakowaniu. Dodatkowo troszkę drażni mnie zapach. Ale działa i zapewne zakupie ponownie:)
2022-08-14
Martyna, Gdańsk
5/5
Lepszego serum z wit C nie miałam już nie mówiąc o tej cenie. Używam codziennie rano pod spf i pozbyłam się 80% przebarwień a jestem w połowie butelki, może zostało trochę mniej. Nic mi nie wyskakuje, cera jest rozświetlona no i te przebarwienia... Polecam wszystkim
2022-08-11
Klaudia, Lublin
5/5
Używam bardzo regularnie, kilka razy w tygodniu i jedyne serum, które rozjaśniło moje przebarwienia, super
2022-08-10
Dominika, Łódź
5/5
Niestety serum nie powaliło mnie na kolana, ale może dlatego, że od dawna codziennie stosuję witaminę C więc nie było efektu wow. Natomiast ma fajną konsystencję, wodnistą, szybko się wchłania i nie obciąża skóry. Na dzień, pod krem SPF jest idealny dla mojej mieszanej, przetłuszczającej się cery.
2022-08-10
Agata, Warszawa
4/5
Dobry produkt. Zostawia lepką warstwę po nałożeniu. Nie zauważyłam jeszcze efektów.
2022-08-09
Natalia, Szydłowiec
5/5
Badzo polecam. Próbowałam różnych witamin C, lekkich cięższych, tanich i drogich i ta jest bardzo dobra! Podobna do timeless (którego nie można teraz dostać :( ), ale troszkę słabsza. Rozjaśnia, wygładza i szybko się wchłania. Polecam skórą lubiącą mocne stężenia :)
2022-08-09
Katarzyna, Kraków
4/5
Dobry produkt. Serum stosuję rano i wieczorem. Szybko się wchłania. Polecam
2022-07-28
Maria, Olkusz
5/5
Serum ma lekką konsystencję, szybko się wchłania. Dobry wybór pod krem z spf. Polecam
2022-07-27
Agnieszka, Zadroże
2/5
Mimo tego, że serum ma bardzo dobry skład ja jestem na nie. W moim przypadku serum było za ciężkie do stosowania pod makijaż. Dodatkowo zaobserwowałam delikatny wysyp po stosowaniu go.
2022-07-15
Weronika, Cegłów
5/5
Serum ma bardzo dobry skład . Po dwóch tygodniach widzę różnicę w wyglądzie mojej skóry
2022-07-14
Ewelina, Gmina Żmudż
5/5
Uwielbiam witaminę C i od długiego czasu szukałam kosmetyku, do którego będę wracać. No i znalazłam:) Bałam się tej formy wit. C, ale teraz powiem tak - jedynie kwas askorbinowy daje efekt "wow". Trzeba wprowadzać z rozwagą, ale po jakimś czasie używałam i używam nadal codziennie pod SPF. Uwielbiam, co tu dużo gadać. Rozświetlenie, wygładzenie, brak zaskórników, skóra robi się taka hmm 'mięsista', nie wiem jak to inaczej ująć. Piękne efekty, polecam!
2022-07-12
Agata, Warszawa
5/5
Super serum, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy co jest częste w produktach z wit c. Dodatkowy plus za cenę. Polecam
2022-07-12
Roksana, Jędrzejów
5/5
Bardzo fajna witaminka C , szybko się wchłania, stosuję wieczorem, rano twarz wygląda świeżo, niedoskonałości są uciszone. super produkt
2022-07-10
Wioleta, Jaworzynka
5/5
Serum świetne stosuje 10 dni raz w miesiacu dla szoku skóry jak ampułki polecam :) kupie ponownie
2022-07-10
Katarzyna, Ruda Śląska
5/5
Serum o bardzo dobrym składzie, spełnia obietnice producenta.
2022-07-01
Marta, Ozorków
5/5
Serum po dłuższym stosowaniu przynosi zamierzony efekt. Posiada specyficzny zapach typowy dla produktów z witaminą C.
2022-07-01
Aleksandra, Warszawa
5/5
serum ma bardzo lekką, wodnistą strukturę. nakładam je bezpośrednio po umyciu twarzy rano, na suchą twarz. po 30 sekundach jest już całkowicie wchłonięte i wtedy nakładam krem SPF. nigdy mi się nie zrolował żadne filtr na nim. stosunek jakość cena jak najbardziej na plus.
2022-06-30
Aleksandra, WARSZAWA
4/5
serum ma przyjemną wodnistą konsystencję, po kilku zastosowaniach widać rozjaśnienie przebawień, niestety przy początku stosowania serum mnie podrażniło
2022-06-26
Marta, Kraszewice
5/5
Mega się polubiliśmy! konsystencja przyjemna, na tyle komfortowo się czuje po aplikacji że wystarczy mi SPF i voila! nie spowodował podrażnienia (mam ultra wrażliwą skóre ) myśle, ,ze zostanie ze mną na długo to serum :)
2022-06-26
Kaja, Warszawa
3/5
Zdecydowanie nie jest to moje top serum z witaminą C. Na plus połączenie z kwasem ferulowym i wysokie stężenie witaminy C. Jednak bardzo nie podoba mi sie zapach produktu (dla mnie po prostu śmierdzi) i lejąca, zbyt wodnista konsystencja.
2022-06-24
Zuzanna, Kraków
5/5
Bardzo podoba mi się konsystencja tego serum, jest lekkie i szybko się wchłania, lubię takie wodniste formuły. Produkt używam kilka dni, ale już zauważam pierwsze efekty: skóra jest bardziej promienna, ma ujednolicony koloryt, a stany zapalne pomału się wyciszają. Polecam!
2022-06-22
Katarzyna, Warszawa
5/5
Bardzo lekka formuła. Jak na pierwsze kilka zastosować jestem zadowolona.
2022-06-21
Martyna, Waszawa
1/5
Niestety spowodował u mnie wysyp i podrażnienie
2022-06-20
Katarzyna, Kolonia-Brzeziny
5/5
Używam kilka tygodni wieczorem pod krem, i jestem zadowolona. Buzia rano świetlista , niedoskonałości wyciszone. Nieco się klei, nie wiem czy nadaje się pod makijaż, Polecam wypróbować, dobra cena w stosunku do jakości i stężenia.
2022-06-16
Marta, Kalisz
5/5
Polubiłam się z tym serum. Używam codziennie pod spf , pozostawia na skórze efekt rozświetlenia, idealnie łączy się z kolejnym etapem pielęgnacji. Zmniejsza wydzielanie sebum i rozjaśnia przebarwienia pozapalne.
2022-06-16
Emilia, Łomża
5/5
Zdecydowanie polecam :).Jedno z lepszych serum z witaminą C z którym miałam styczność :) świetne uwzględniając stosunek jakości do ceny:) przy mojej cerze wrażliwej przyzwyczajonej do witaminy C idealne w codziennej rannej pielęgnacji
2022-06-16
Weronika, Kraków
5/5
Polecam produkt świetny skład duża zawartość wit.C cera gładka i jaśniejsza blizny spłycone i mniej widoczne kupię ponownie
2022-06-13
Katarzyna, Rzeszow
5/5
Serum jest genialne. Rozświetla twarz, nadaje blask, a przebarwienia są nieco mniej widoczne.
2022-06-12
Marta, Chwałowice
5/5
Szukałam serum z witaminą C, które dodatkowe wzbogacone będzie o witamine E i kwas ferulowy. Produkt spełnił moje wszelkie oczekiwania, pięknie rozświetla twarz, nadaje blask, przebarwienia i blizny mniej widoczne. Super produkt, godny polecenia. 10/10
2022-05-31
Ola, Słońsk
5/5
Kiedyś używałam serum Timeless o składzie takim jak to serum i w niczym nie odstępuje kroku swojemu droższemu odpowiednikowi. Moja skóra uwielbia witaminę C, używałam wielu różnych produktów ale ten po prostu jest idealny dla mnie pod względem składu, ceny. Przyjemnie się rozprowadza, szybko wchłania się, po trzech użyciach widzę efekty, rozświetlona skóra i do tego lekkie rozjaśnienie świeżych przebarwień. Zostanę przy nim na dłuższy czas.
2022-05-30
Izabela, Poznań
5/5
Skóra tłusta, wrażliwa. Serum działa. Przez dwa dni używałam z rana i wieczorem, widać było glow. Z drugiej strony przesadziłam z ilością, bo pojawił się wysyp. Może stężenie za duze dla mnie, zmieszalam z serum z propolisem i jest ok :) polecam :)
2022-05-26
Dominika, Warszawa
5/5
Fajne. Lekkie, nie podrażnia. Rozjaśnia i rozświetla skórę. Polecam.
2022-05-25
Monika, Warszawa
5/5
Serum spełnia swoje zadania, pięknie rozjaśnia skórę, nie wywołuje podrażnień. Polecam
2022-05-23
Justyna, Świebodzice
5/5
Bardzo dobre serum. Przebarwienia zaczynają znikać po około 2-3 tygodniach, stosuję na noc a rano cera jest pięknie rozświetlona. Na pewno kupię jeszczę nie jedną buteczkę :)
2022-05-19
Małgorzata, Stargard
5/5
Świetne serum, już po dwóch tygodniach stosowania przebarwienia zaczęły blednąć, a skóra stała się bardziej promienista i jędrna. Serum takze świetnie nawilża i mimo stosowania go codziennie, nie zauważyłam żadnych podrażnień.
2022-05-19
Justyna, Kraków
5/5
Świetne serum przebarwienia zniknęły po kilku użyciach . Formuła jest świetna szybko się wchłaniania. No i te efekty, rozświetlona.
2022-05-18
Ania, Krynki
5/5
Bardzo polecam, efekty zauważyłam już po kilku pierwszych aplikacjach. Produkt kupiłam ponownie i najpewniej nie jest to moja ostatnia sztuka.
2022-05-12
Weronika, Weronika
5/5
Mam skórę raczej normalną w kierunku suchej. Zmagam się z przebarwieniami potrądzikowymi, posłonecznymi na całej twarzy. Serum na lekko żółty kolor, konsystencji jak woda. Bardzo szybko się wchłania, nie powoduje u mnie pieczenia. Używam wieczorem, pod krem. Po 2 miesiącach stosowania widzę poprawę w kolorycie skóry. Mam mniej widocznych przebarwień, skóra po chwili od nałożenia produktu jest rozświetlona. Ja jestem bardzo zadowolona z działania serum, na pewno kupię ponownie.
2022-05-10
Agata, Wolbrom
4/5
Serum ma lekką konsystencję, nadaje się pod makijaż/filtr. Nie zauważyłam rozjaśnienia przebarwień potrądzikowych, ale skóra była zdecydowanie "zdrowsza" i miała ładniejszy kolor. Być może kupię ponownie.
2022-04-21
Daria, Otwock
5/5
Bardzo dobre, ale mocne serum z witaminą C, dlatego warto wprowadzać je powoli do schematu pielęgnacji. Jest wodnista i nie obciąża skóry, bardzo fajne pod SPFa lub makijaż.
2022-04-16
Patrycja, Siechnice
5/5
Bardzo dobry produkt! Konsystencja oleista co pozwala dobrze rozprowadzić serum a efekt widoczny po 2 tygodniach, cera rozjaśniona i z mniej widocznymi przebarwieniami!
2022-04-15
Sara, Warszawa
5/5
Serum idealne! Wodnista konsystencja, bardzo szybko się wchłania i nie zostawia żadnej nieprzyjemnej warstwy, świetny pod krem z SPF. Rozjaśnia skórę już po 2 tygodniach używania, skóra przestaje być szara i ziemista a nabiera życia. Polecam
2022-04-14
Edyta, Kościan
5/5
Serum dosyć wodniste, ale dzięki temu dobrze i szybko się rozprowadza. Pozostawia skórę pięknie rozświetloną i rozjaśnia przebarwienia.
2022-04-11
Nikoletta, Tarnów
4/5
Lepi się po nałożeniu na twarz i minus za opakowanie bo nie widać ile produktu zostało do końca butelki.
2022-04-10
Barbara, Hrubieszów
5/5
Absolutnie kocham ten produkt! Zamawiam już 2 butelkę. Super się wchłania, idealna pod makijaż, łącze z ich kremem nawilżającym
2022-03-31
Katarzyna, Łódź
4/5
Serum rozświetla, jednak odejmuję gwiazdkę z powodu szczypania przy nakładaniu mojej wrażliwej cery. Skład dobry i cena bardzo atrakcyjna, jednak nie wiem czy zdecyduję się na kolejną sztukę.
2022-03-29
AURELIA, WARSZAWA
5/5
Świetne serum, nie podrażnia, ale działa. Konsystencja łatwa do rozprowadzania. Polecam
2022-03-25
Aleksandra, Kiełczów
5/5
Produkt ma lekką, wodnistą konsystencje. Po kilku tygodniach używania skóra jest odżywiona, bardziej rozjaśniona i ma więcej blasku. Bardzo lubię ten produkt, należy także pamiętać aby stosować rownież krem z filtrem.
2022-03-21
Paulina, Łódź
3/5
+ serum rozświetliło cerę - moją skórę szczypało i powodowało zaczerwienienia znikające po 20-30 min. Musiałam z nim uważać i stosować co kilka dni na zmianę z serum kojącym cerę. - pod koniec używania rozwaliła się pompka :(
2022-03-20
Paulina, Mrągowo
5/5
bardzo dobre serum. Miałam już kiedyś jedno i właśnie kupiłam drugą butelkę. Robi co powinno robić solidne serum z wit. c: rozjaśnia, dodaje blasku, skóra wygląda b. b. zdrowo.
2022-03-18
Beata, Piotrków Tryb.
5/5
Świetne serum i znowu go chcę, a nie często zdarzają mi się powroty. Formuła bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, wodnista nie olejowa , jak to zwykle w tego typu serach bywało, o świetnym wchłanianiu. No i te efekty, rozświetlona i promienna cera. ❤️
2022-03-06
Izabella, Opole
2/5
niestety serum się u mnie nie sprawdziło - szczypało i powodowało zaczerwienienie, które ustępowało po około pół godziny. konsystencja wodna na plus, dzięki temu produkt jest wydajny.
2022-02-26
Gabriela, Warszawa
5/5
Ta witamina C to prawdziwa bomba, bomba witaminowa! Jest bardzo mocny, moją wrażliwą cerę szczypie, ale tylko przez kilka sekund. Konsystencja jest bardzo wodnista, lejąca się, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona.
2022-02-16
Natalia, Warszawa
5/5
Kończę stosowanie produktu i jestem w stanie z całą pewnością stwierdzić, że kosmetyk świetnie działa. Moja skóra na twarzy jest rozświetlona, rozjaśniły się przebarwienia, wygląda na zdrowszą. Serum po nałożeniu jest na początku troszkę lepkie, ale po kilku minutach się wchłania i można nałożyć kolejny produkt pielęgnacyjny. Z pewnością zakupię kolejne opakowanie. Szczerze polecam.
2022-02-16
EDYTA, JELENIA GÓRA
4/5
Lubię połączenie kwasu askorbinowego i ferulowego, serum pomaga w rozjaśnianiu delikatnych przebarwień. Natomiast odejmuję jedną gwiazdkę bo po dość szybkim czasie zmieniło kolor na pomarańczowy co może świadczyć o utlenieniu się. Pomimo trzymania w szafce i unikania ekspozycji na światło.
2022-02-04
Anna, Rumia
5/5
To serum jest po prostu wspaniałe!! Najlepszy produkt z witaminą C jakiego używałam i jedyny po którego stosowaniu widzę efekty. Moja buzia nabrała zdrowego blasku. Polecam każdemu!
2022-02-02
Agata, Wiązowna
5/5
Kwas askorbionowy w bardzo ekonomicznej cenie. Fajne działanie rozświetlające.
2022-02-02
Karolina, Warszawa
5/5
świetny produkt, jeśli wiadomo jak go używać – zdecydowanie lepiej działa na, naturalnie, skórze poddanej eksfoliacji; wtedy działa na żywej skórze, a rezultat jest zdecydowanie bardziej widoczny. był w stanie rozjaśnić moją skórę z oddziaływania na nią słońca, jeśli chodzi o przebarwienia trądzikowe – jeśli jakkolwiek, to minimalnie. produkt dobrej jakości i w przystępnej cenie, jednak ze względu na stopień zaawansowania moich blizn, następnym razem sięgnę po coś innego.
2022-01-29
Anna, Lublin
5/5
Rewelacyjne sreum z witamina C. Świetnie rozjaśnia Przebarwienia potrądzikowe na twarzy. Baardzo polecam warte swojej ceny. Rano skóra jest po nim promienna. Cudo
2022-01-22
Urszula, Mysłowice
5/5
Jestem bardzo zadowolona z tego serum, błyskawicznie sie wchłania, pozostawia skórę ładnie napiętą, bez uczucia ściągnięcia. Nie piecze, nie podrażnia i delikatnie rozjasnia przebarwienia.
2022-01-18
Małgorzata, Łaskarzew
5/5
Najlepsze serum z witaminą C biorąc pod uwagę stosunek jakości do ceny. Duże stężenie daje szybki efekt i podczas stosowania nie pojawiały mi się niechciane niespodzianki :)
2022-01-18
Aleksandra, Radom
5/5
Świetne serum, skuteczne i z prostym składem. Rozświetla i wygładza skórę, działa też na przebarwienia, Ja stosuję zazwyczaj rano, bo bardzo dobrze zgrywa się z pozostałymi etapami pielęgnacji.
2022-01-12
Ewelina, Rybnik
5/5
Za taką cenę to nic tylko brać i testować. Na początku serum wydawało się mocne , skóra po użyciu trochę piekła, ale efekt rozświetlenia pojawił się dość szybko. Serum stosowałam pod makijaż i spisało się dobrze, nie wpłynęło na trwałość makijażu, choć przebijał spod niego lekki blask.
2022-01-10
Karolina, Białystok
4/5
Serum jest bardzo mocne i osobom niewprawionym radzę uważać. Sam produkt jest bardzo dobry, przy zachowaniu rozsądku świetnie rozświetla cerę i nie podrażnia. Jedyny minus to konsystencja oraz opakowanie - wolę wersje airless za większą higienę i wygodę.
2022-01-10
Martyna, Warszawa
5/5
Lekki produkt, nie zapycha, ładnie rozświetla cerę
2022-01-09
Joanna, Plewiska
5/5
Moja przygoda z produktem zaczęła się fatalnie od bardzo dużego podrażnienia i uczulania. Nie wykonałam próby uczuleniowej bo uznałam że skoro używam produkty z Wit Co to wszystko będzie dobrze. Wylądowałam u dermatologa który jednak pozwolił na wykonanie drugiego podejścia po 10 dniach od pierwszego razu. Jestem po 3 użyciach i wszystko jest w porządku. Włączyłam produkt do wieczornej pielęgnacji. O efektach nie mogę się jeszcze wypowiedzieć ale o kontakcie z managerem produktu owszem. Pani Natalia cały czas była ze mną w kontakcie i podpowiadała co robić lub czego nie zaleca. Jak pisałam o efektach nie mogę się jeszcze wypowiedzieć ale zostaje z marką dla ludzi którzy ja tworzą. Brawo !
2022-01-07
Paulina, Kraków
5/5
Serum świetnie się sprawdziło. Moja skóra bardzo często reaguje alergicznie, w przypadku tego produktu pod warunkiem korzystania z ilości wskazanej na opakowaniu, reakcja nie wystąpiła. Dopiero gdy nałożyłam zdecydowanie więcej niż zalecono. Skóra widocznie poprawiła swój wygląd przy regularnym używaniu, kolor był ujednolicony, wszelkie przebarwienia szybciej znikały.
2021-12-30
Joanna, Wrocław
4/5
Nie zauwazyłam aby to serum jakoś szczególnie rozświetlało moją cerę oraz rozjaśniało jakiekolwiek przebarwienia. Wydaje mi się, że efekt jest minimalny. Serum używam od 2 miesięcy. Nie wykluczam, że serum robi swoją robotę, bo to, że nie zauważyłam rozświetlenia, nie oznacza, że ono nie działa. Serum oceniam jako dobre, bo i tak wypada lepiej niż dotychczas używane przeze mnie produkty
2021-12-29
Paula, Jabłonka
4/5
Przyjemne, lekkie serum, które nie podrażnia. Jest bardzo wydajne, rano cera jest faktycznie rozświetlona. W moim przypadku się pozostawiało lepką warstwę na skórze.
2021-12-26
Aneta, Rudawa
5/5
Używam rano od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Nie podrażnia (mam cerę suchą i wrażliwą), szybko się wchłania, nie lepi się. Ma bardzo rzadką konsystencję, dzięki której świetnie się rozprowadza i jest bardzo wydajny. Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, jakie będą efekty dłuższego używania!
2021-12-21
Jolanta, Warszawa
5/5
Serum ma konsystencję lekkiego olejku, który łatwo się rozprowadza. Szybko widać efekt rozświetlenia. Ogólnie jestem bardzo zadowolona.
2021-12-15
Karolina, Kraków
5/5
Jak do tej pory jest to mój nr 1 jeśli chodzi o witaminę C. Idealna zarówno na noc jak i na dzień. I co ważne, nadaje się pod makijaż!
2021-12-12
Michał, Warszawa
5/5
Serum dla mnie ma bardzo dobrą konsystencje, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej konsystencji. Używam od dwóch miesięcy, codziennie rano i zużyłam 1/4 opakowania, więc jest też bardzo wydajne.
2021-12-08
Wiktoria, Luboń
5/5
Bardzo do re serum z witaminą C w świetnej cenie. Produkt ten zdecydowanie zasługuje na uwagę - posiada bardzo wysokie stężenie witaminy C, ale nie podrażnia cery. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam zdecydowanie poprawę kolorytu cery, lekkie rozjaśnienie. Na plus brak zapachu.
2021-12-03
Justyna, Warszawa
5/5
Fajne serum z dużą zawartością skutecznej witaminy C. Używam w pielęgnacji wieczornej w dni bez retinolu. Rano skóra jest ładnie rozświetlona bez podrażnień :)
2021-12-01
Łukasz, Wrocław
4/5
Na pewno trochę rozjaśniła przebarwienia. Ale minus za lepką konsystencję, od razu po aplikacji trzeba umyć dłonie
2021-11-23
Ewa, Mała Słońca
5/5
Bardzo dobre serum! Działał u mnie nawet lepiej niż ten z Klairs, a cenowo wypada korzystniej :). Skóra jest rzeczywiście rozjaśniona, a przebarwienia wydają się bardziej "stłumione".
2021-11-23
Patrycja, LUBOŃ
5/5
Bardzo dobry produkt, cera jest po nim bardzo promienna i gładka.
2021-11-22
Magdalena, Jastrzębie Zdrój
5/5
Bardzo dobre serum w bardzo atrakcyjnej cenie. Witaminę c stosuję od dawna i do tej pory wybierałam inne marki, ale od tej chwili pozostanę wierna Skintra. Cera po zastosowaniu tego serum nabiera blasku, rozjaśnia się i nabiera jędrności. Szczerze polecam ten produkt jako obowiązkowe serum do pełnej pielęgnacji w codziennej rutynie.
2021-11-21
Małgorzata, Kraków
4/5
Produkt działa intensywnie ale nie podrażnił mi skóry a stosuję codziennie rano pod krem . Rozjaśnił cerę i zmniejszył ilość zaskórników. Minusem jest lepka konsystencja, która ciężko się wchłania.
2021-11-18
Justyna, Ząbki
5/5
Lubię nakładać na noc pod krem. Rozświetla cerę, wygląda na zdrowszą
2021-11-09
Izabela, Warszawa
5/5
Super serum! Już po pierwszym użyciu przebarwienia lekko się rozjaśniły. Nie mogę się doczekać efektów długotrwałego stosowania.
2021-11-05
Klaudia, Gdańsk
5/5
Rewelacyjne! Świetnie sprawdza się przy mojej tłustej skórze na noc, nie nakładam na nie już żadnego kremu a mimo to skóra jest nawilżona i rozpromieniona. Ponadto świetnie radzi sobie z niedoskonałoścami.
2021-11-03
Anna, Bochnia
5/5
Bardzo lekka konsystencja, która mi bardzo odpowiada. Kompilacja składników wręcz idealna. Używam trzecią porcję i nie zamierzam przestać. Dla mojej suchej, 50 letniej skóry najlepsza
2021-11-02
Monika, Bezrzecze
5/5
Najlepsza wit c jaką używałam, super rozjaśnia przebarwienia
2021-11-02
Natalia, Zielona Góra
5/5
To najlepsze moje serum z witaminą,,C,,
2021-10-26
Helena, Katowice
5/5
To mój kolejny produkt marki Skintra i jeszcze żaden nie był bublem. Serum z witaminą C używam rano pod spf co drugi dzień. Po dwóch tygodniach stosowania mogę powiedzieć, że cera jest po nim pięknie rozświetlona ale na dalsze efekty musze poczekać. Jest bardzo lekkie i szybko się wchłania ale ma specyficzny zapach, który nie każdemu może się podobać.
2021-10-22
Małgorzata, Tarnobrzeg
5/5
Super . Polecam
2021-10-21
Ewa, Gorzów Wielkopolski
5/5
B.dobry produkt . Nie roluje się pod makijażem Stosuje go w codziennej rannej pielęgnacji .
2021-10-19
Barbara, Dąbrowa Górnicza
5/5
Moja skóra polubiła się z tym produktem, skóra jest rozjaśniona, pory skóry zminimalizowane, skóra jest gładka, wręcz śliska. Używam na noc wraz z olejem z ogórecznika, oraz żelem Acnatac. Nie powoduje podrażnień, nie zapycha. Jestem ciekawa co będzie dalej.
2021-10-18
Anna, Radzymin
5/5
Dla mnie rewelacja. Super produkt spełniający wszystkie obietnice producenta.
2021-10-15
Beata, Dąbrowa Górnicza
4/5
Świetny w swoim działaniu, nie podrażnia, rozświetla, nie mam uwag poza zapachem, który dla mnie jest nieprzyjemny i utrzymuje się przez dłuższy czas. Ale to może ja mam z tym problem, może innym to nie przeszkadza. Za działanie 5, za zapach odejmuję jedną gwiazdkę. Za tę cenę polecam każdemu !!!
2021-10-14
Bożena, Warszawa
5/5
Kocham to serum za wszystko skład,działanie ;opakowanie na pewno zamówię kolejne
2021-10-12
Małgorzata, Zawoda
1/5
Niestety moja skóra z tym produktem się nie polubiła. Użyte dwa razy, po każdym użyciu mega bolesny wysyp zmian na twarzy.
2021-10-11
Agnieszka, Niepołomice
5/5
świetnie rozświetla skórę
2021-10-07
Justyna, Łódź
5/5
Używałam wcześniej produktów z witaminą C i nie rozumiałam o co chodzi z tym rozświetleniem skóry. Teraz już wiem. Serum jest doskonałe. Nie podrażnia, nie ma zapachu, ładnie się wchłania. Ogromny plus za cenę przystępną dla każdego i za to, że produkt jest przezroczysty, co pozwoli kontrolować ewentualne utlenienie. Dodatkowo nie trzyma się go w lodówce! Same plusy.
2021-10-03
Anna, Brwinów
1/5
Tak jak lubię tonik czy krem odżywczy ze skintra tak to serum jest okropne. Strasznie się lepi na twarzy, muszę je nakładać pędzelkiem. Dosłownie jakbym się posmarowała klejem. Poza tym w ogóle się nie wchłania, rano trzeba tę warstwę zmyć. Zupełnie nie wiem skąd te zachwyty. Sama kupiłam zachęcona pozytywnymi opiniami i nic tu się nie pokrywa z rzeczywistością.
2021-10-02
Monika, Lublin
5/5
Ma specyficzny zapach ale za to skóra prezentuje się super! Daje fajne glow na mojej twarzy takie rozświetlenie ! Wyrównuje koloryt skory !
2021-10-01
Kinga, Nowy Sącz
5/5
Super produkt w świetnej cenie!! Wrócę z pewnością po niego.
2021-09-28
Joanna, Mlawa
5/5
Bardzo dobre serum, poprzednio używałam basic lab i moim zdaniem są porównywalne.
2021-09-27
Barbara, Skórzewo
5/5
Moje ulubione serum z witaminą C. Wyrównuje koloryt, bardzo dobrze się wchłania i wcale nie podrażnia. Spodziewałem się pieczenia skóry, natomiast kosmetyk bardzo szybko się wchłania, pozostawia skórę nawilżoną i lekko napiętą.
2021-09-26
Jakub, Warszawa
5/5
Fajny produkt zostawia troszkę lepki film na twarzy, jest przyjemny.
2021-09-24
Marta, Sława
5/5
Serum naprawdę godne polecenia, ze mną zostanie na dłużej. Wyrównuje koloryt, rozjaśnia, rozświetla skórę, dobrze się wchłania, nie zapycha, nie podrażnia.
2021-09-20
Anna, Łódź
5/5
Czekałam długo i się doczekałam. Hit Skintra :) Ładnie rozjaśnia skórę.
2021-09-17
Gabriela, Trzebnica
5/5
Kocham tak wysokie stężenie witaminy C, zwłaszcza z kwasem ferulowym, który cudownie podbija jej działanie. Rewelacyjny stosunek ceny do jakości. Z pewnością zakupię kolejne opakowania. Może lekko piec, ale jest to akceptowalne,skórę trzeba przyzwyczaić. Najlepiej zaczynając od niższych stężeń.
2021-09-15
Patrycja, Katowice
5/5
Najlepsze serum z witaminą C jakie miałam i nie za miliony monet.Polecam
2021-09-15
Agata, Tarnów
5/5
Świetne! Skóra rozjaśniona i rozświetlona :)
2021-09-14
Aleksandra, Plettenberg
4/5
Skończyłam całą butelkę serum, zauważyłam poprawę kolorytu cery i zredukowanie przebarwień po trądziku. Stosuję serum na dzień, ze względu na witaminę C i kwas hialuronowy. Nie jest to mój ideał w kategorii serum z witaminą C, ale jest bardzo dobry. Polecam wypróbować.
2021-09-06
Aleksandra, Jaźwiska
5/5
Bardzo ciekawy produkt i dobry skład. Z witamina C miałam już wiele produktów jednak z tym zostanę chyba na dłużej. Wysokie stężenie bardzo mi odpowiada, ładnie rozświetla skore
2021-09-05
Katarzyna, Łęczyca
2/5
Szkoda, że nie wypał dla mnie, długo oczekiwałam produktu, który byłby porównywalny do Timelesse... Niby nie był zły, bo nic złego się po nim nie działo, ale miałam wrażenie, że smarowałam się wodą z wit. c
2021-08-29
Natalia, Opole
5/5
bardzo fany produkt. polecam
2021-08-14
Suza, Warszawa
5/5
Jedno z najlepszych ser z witaminą C, na pewno kupię kolejne opakowanie.
2021-08-02
Barbara, Miedzna
5/5
Cudowne serum z witaminą C. W swoim życiu testowałam wiele produktów z tym składnikiem. Produkt marki Skintra zachwycił mnie najbardziej. Skóra rozświetlona, niedoskonałości wyciszone, przebarwienia ujednolicone. Za tą cenę nie ma lepszego serum z witaminą C na rynku. Polecam z całego serca
2021-07-27
Elżbieta, Kraków
4/5
Serum używam obecnie pod oczy i sprawdza mi się świetnie, moje spojrzenie z każdym dniem coraz bardziej rozświetlone. Nic nie piecze itp. Jeśli chodzi o cerę to tu lepiej mi się sprawdza etylowana forma witaminy c. Zamierzam kupić serum ponownie do stosowania pod oczy, gdyż cena i jakość produktów to jest coś co wyróżnia markę Skintra na bardzo duży plus!
2021-07-22
Anna, JANOWIEC
5/5
Świetne serum, naprawdę polecam.
2021-07-21
Kinga, Warszawa
5/5
Bardzo dobre serum, mam cerę wrażliwą i bardzo dobrze się sprawdza. Nie podrażnia.
2021-07-16
Dorota, Niepołomice
5/5
Synergistyczny skład i super cena.
2021-07-15
Przemysław, Warszawa
5/5
Serum ciekawe, zostawia na buzi klejącą powłokę, która dobrze przyjmuje kolejne kroki pielęgnacji. Skóra ładnie ujędrniona, świeża. Przebarwień nie usunęło ale stosuję krótko.
2021-07-13
Karina, Siemianowice Śląskie
5/5
Wspaniałe serum. Spodobało mi się ze względu na wodnistą konsystencję, co przy mojej mieszanej, lubiącej się świecić skórze, jest bardzo na plus. Nie podrażnia jak inne kosmetyki z wysoką zawartością wit c. No i co najważniejsze! Już po paru zastosowaniach zauważyłam, że moje przebarwienia widocznie się rozjaśniają. Niesamowity efekt. Stosuję razem z kroplami brązującymi Joik i jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona.Na pewno wypróbuję inne produkty skintra. Polecam
2021-07-10
Martyna, Warszawa
5/5
Najlepszy stosunek ceny do jakości serum z witaminą C na rynku- nie bez powodu jest często wysprzedane- nawet dla wrażliwej cery te 20% kwasu askorbinowego nie jest w tym kosmetyku drażniące- kupię ponownie
2021-07-08
Elżbieta, Radostowice
5/5
Serum jest na prawdę dobre. Mialam z różnych firm sera z wit C ale to jest najlepsze.
2021-07-06
Anna, Dobre Miasto
4/5
Dobry skład, nie podrażnia mimo wysokiego stężenia kwasu. Plus za kwas ferulowy - nadal ciężko znaleźć serum z wit.c które miałoby go w składzie. Konsystencja akceptowalna choć wolę bardziej wodniste. Zapach ok, szybko się ulatnia. Produkt dobrze współgra z resztą moich kosmetyków. Cena to duży plus, podobnie jak opakowanie z ciemnego szkła. Nie zauważyłam efektu wow jeśli chodzi o rozświetlenie, przebarwień pozbyłam się już wcześniej więc tu też ciężko się wypowiedzieć.
2021-07-04
Julia, Łódź
5/5
Bardzo go lubię, zamówiłam 2 opakowania żeby wystarczyło na długo, świetny produkt.
2021-07-03
Anna, Krakow
5/5
Nie wiem skąd takie pozytywne oceny. Serum przede wszystkim się klei i powoduje wysyp pryszczy (przynajmniej u mnie). W mojej ocenie obok Timelessa nawet nie stało. Szkoda, liczyłam, że się polubimy.
2021-07-03
Dorota, Gdańsk
5/5
Doskonały produkt. Brawo dla twórców. Skład, działanie, cena. Lekki, nietłusty, właściwe ph (sprawdziłam:)) Działa jak marzenie, nakładam rano, zaraz po oczyszczeniu twarzy, czekam z aplikacją następnych produktów 10 minut, po to by serum miało szansę zadziałać i żeby nie wpływać na jego aktywność innymi kosmetykami. Sera z kwasem ascorbinowym w takiej formulacji to złoto dla skory. Antyoksydacja, wyrównanie kolorytu to tylko początek. Przerobiłam mnóstwo takich ser, to jest wybitne. Czapki z głów. Dziękuję i liczę na stałą dostępność. Kupiłam po raz drugi. POLECAM:))
2021-06-29
Danuta, Cieszyn
5/5
Serum jest bardzo dobre! Kupiłam go w zastępstwie za Timeless (został wycofany) skuszona bardzo podobną zawartością substancji aktywnych. Jestem bardzo miło zaskoczona. Serum używam rano pod SPF - szybko się wchłania (czekam ok 10 min żeby sobie podziałało 'samo', przed nałożeniem dalszych kroków pielęgnacji), jest lekkie, po użyciu cera jest rozjaśniona i promienniejsza. Bardzo dobre serum w bardzo dobrej cenie, polecam każdemu pod SPF!
2021-06-26
Alicja, Ostrowiec Świętokrzyski
5/5
Serum super rozświetla,nawilża. Troszkę piecze przy nakładaniu. Polecam
2021-06-22
Agnieszka, Sobolew
5/5
Bardzo lekkie serum, nie klei się. Nie podrażniło mnie. Już po kilku użyciach widziałam różnice, rozjaśniło przebarwienia i pomaga nawet uspokoić stany zapalne. Bardzo polecam!!
2021-06-11
Paula, Bolesławiec
5/5
Lekkie, wodnistej serum, pierwsze z kwasem askorbinowym które mnie nie podraznia
2021-06-04
Karolina, Grabownica Starzeńska
5/5
POLECAM.Serum bardzo dobre. Lekka wodna konsynstencja. Po pierwszym użyciu nie podrażniło,nie piekło,nie szczypalo.. Użyte na noc a rano efekt WOW... Tanie serum w porównaniu z innymi a mega działanie... Polecam
2021-06-01
Marcin, Zabrze
5/5
Serum widocznie ujednolica kolor mojej cery i świetnie ją rozświetla, gdy nałoże go pod spf
2021-05-30
Magdalena, Końskie
5/5
Serum jest super, nie podrażnia, nie szczypie, nie uczula. Nakładam go wieczorem, rano skóra jest fajnie rozświetlona. Mam skórę mieszaną 40+ polecam zakup!!
2021-05-30
Sylwia, Racibórz
5/5
Moja skóra 40+ bardzo szybko polubiła serum. Efekty są widoczne po kilku użyciach. Jestem zachwycona! Polecam!
2021-05-27
Joanna, Kraków
5/5
Byłam ciekawa nowej marki Cosibelli ale niestety nie polubiłam się z tym serum, skóra po nim piekła, na 2 z 3 aplikacji była pokryta białym nalotem. Wracam do sprawdzonego Serum z 12% witaminą C The Ordinary.
2021-05-25
Sylwia, Warszawa
5/5
Serum ma wodnistą konsystencję i jest bardzo lekkie. Nie podrażnia. Ma bardzo dobry skład i świetną cenę bardzo polecam.
2021-05-19
Aleksandra, Warszawa
5/5
Super składniki za świetna cenę. Bardzo podoba mi się pomysł z przyciemnioną buteleczką, która pomaga w niedostawaniu się dużej ilości światła do produktu. Używam niedługo, ale już widzę efekty.
2021-05-16
Malwina, Szczecin
5/5
serum używam wieczorem, nie nakładam na niego kremu według zaleceń i efekty są niesamowite :) widzę rozjaśnienie skóry i przebarwień, używam max. 3 razy pod rząd. nie mogę się doczekać aż spróbuję innych produktów od skintra!
2021-05-11
Julia, Bydgoszcz
5/5
Serum jest rewelacyjne. Ma bardzo lekką, wodnistą konsystencję, przez co nie powoduje wyświecania się cery. W dodatku już po kilku użyciach widać efekty. Buzia jest pięknie rozświetlona, a jej koloryt wyrównany.
2021-05-10
Beata, Piekoszów
5/5
Serum genialne, na efekty nie trzeba długo czekać, lubię sera z wit. C, używałam wielu marek, to przebija wszystkie, ale jest jeden warunek- skóra musi tolerować wit. C w postaci kwasu askorbinowego, bo stężenie duże, miksturka z racji składu stabilna. Jeśli reszta "rodziny" działa jak to serum, to zapowiada się pielęgnacyjny hicior. Polecam.
2021-05-04
Gabriela Undefi, Świdnik
5/5
Bardzo fajne serum, ktore wyrownuje koloryt skory, rozjasnia i daje piekny glow. Chyba pierwsze z witamina C, ktore mnie nie podraznilo (mimo, ze tez uzywalam takiej z kwasem ferulowym, HA, wit. E). Uzywam rano na skore wilgotna od toniku Supple preparation uscented od Klairs. Fajna buteleczka z ciemnego szkla i eko etykietka. Za ta cene, nie ma produktu, ktory przebije ten! Goraco polecam!
2021-05-03
Katarzyna, Szczecin
5/5
Jest to moje pierwsze serum z wit. C, bardzo zaufałam obietnicom i postawiłam na markę SkinTra. Stosuje to serum razem z tonikiem probiotycznym codziennie rano, wszystko ze sobą współgra.
2021-04-28
MAGDA, Jordanów Śląski
5/5
Serum ma wodna konsystencję dopiero przy nakładaniu na twarz lekko wyczuwa sie ta oleistość mi jako osobie nie lubiącej oleistych konsystencji to nie przeszkadza. Fajnie rozjaśnia buzię w połączeniu z innymi kosmetykami skintry widzę ze moje przebarwienia ładnie sie rozjaśniają polecam
2021-04-28
Monika, Lublin
5/5
Wprowadzając serum stopniowo kilka razy w tygodniu, nie zauważyłam żadnego przesuszenia skóry, jedynie przez kilka pierwszych sekund odczuwane jest delikatne szczypanie. Po nałożeniu preparatu skóra jest lekko napięta. Po stosowaniu na noc, rano skóra jest ładnie rozświetlona.
2021-04-27
Paulina, Górno
5/5
Serum kupiłam dla mamy, dopiero zaczyna stosować, ale aktywne składniki bardzo na plus, jak przy serum z górnej półki za kilkaset złotych.
2021-04-26
Joanna, Warszawa (Włochy)
5/5
Bardzo lekkie serum co mi odpowiada, nie lepi się, skora się po nim nie świeci.Polecam do używania rano do rozświetlenia cery.
2021-04-13
Anna, Krakow

Zadaj pytanie

Pytania innych klientów
Czy żółty kolor serum skintra LIGHT YOUR SKIN z 20% Wit. C jest prawidłowy? Otworzyłam dzisiaj butelkę i trochę się martwię czy wszystko jest w porządku?

Dzień dobry,

tak, kolor jest prawidłowy. Kwasowa wit. C może mieć kolor od bezbarwnego po słomkowo żółty. Jeśli byłaby bardzo ciemna, brązowa, zmieniła konsystencję lub wywoływała silne podrażnienie, to wtedy możemy uznać, że serum nie jest zdatne do użytku.

Pozdrawiam
Kosmetolog Karolina

Czy serum z witaminą c można łączyć z kremem skintra nawilżającym (ma w składnie niacinamid)?

Dzień dobry,

tak, można zaaplikować serum z wit. C, odczekać przynajmniej kilkanaście minut, aby mogło nieco popracować na skórze, a następnie nałożyć krem. W takiej kolejności nie powinny ze sobą kolidować.

Pozdrawiam
Kosmetolog Karolina

Dzień dobry:) czy produkt można stosować w ciąży lub karmiąc piersią?

Dzień dobry,

nie mamy badań potwierdzających bezpieczeństwo stosowania tego produktu w ciąży i podczas karmienia piersią, jednak nie zawiera on składników potencjalnie szkodliwych. Wybór pozostawiam Pani. :)

Pozdrawiam
Kosmetolog Karolina

Witam, mam pytanie czy można tego sera używać rano?

Dzień dobry,

serum przeznaczone jest do pielęgnacji wieczornej. Ma wysokie stężenie witaminy C i kwasowe pH, dlatego poranne stosowanie nie jest wskazane, natomiast mimo aplikacji wieczornej będzie on dalej podbijać ochronę przed promieniowaniem UV, ponieważ kwas askorbinowy magazynuje się w skórze i działa w niej aktywnie przez cały dzień. 

Pozdrawiam

Kosmetolog Sandra

Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?
Skorzystaj z formularza zapytania lub zadzwoń pod numer 226022832
Zadaj pytanie
Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel