Wybór kosmetologa

SkinTra - Let Your Skin Feed On - Prebiotyczny Krem Odżywczy - 50ml

  • Prebiotyczny krem odżywczy intensywnie regenerujący
ID towaru: 4985
74,00 zł
74,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
74 pkt.
3700 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Opis produktu

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Let Your Skin Feed On

Prebiotyczny krem odżywczy

Pojemność: 
50ml

SkinTra - Let Your Skin Feed On 
- lekki krem odżywczy o szerokim zakresie pielęgnacyjnym.  Polecany głównie dla osób, których skóra potrzebuje silnego nawilżania, a jednocześnie nie lubi ,,masłowych’’ formuł. Zawiera składniki NMF, czyli Naturalnego Czynnika Nawilżającego oraz prebiotyki fermenty przywracające balans mikrobiomu. W sposób fizjologiczny i aktywny dogłębnie nawilża oraz regeneruje skórę. Zawarte składniki uzupełniają niedobory, które powodują przewlekłą bądź tymczasową suchość, tym samym przywracając odpowiedni poziom nawilżenia i zapobiegając powtórnemu wysuszeniu. Substancje antyoksydacyjne i przeciwzapalne przyspieszają mechanizmy regeneracji. Receptura została skomponowana tak, aby w wysokim stopniu ograniczyć potencjał komedogenny, a jednocześnie aby wygenerować wzmocnione właściwości odżywcze. Pełen wachlarz właściwości zaznasz po kilku aplikacjach i będą się one utrzymywały przez długi czas.

Produkt zawiera: 
  • skwalan - emolient, odpowiednik ludzkiego skwalenu, który wchodzi w skład sebum i cementu międzykomórkowego, zapewnia ochronę skóry m.in. nadmiernym odparowywaniem wody z naskórka i szkodliwym działaniem wolnych rodników, dodatkowo zmiękcza i poprawia elastyczność skóry, nie działa komedogennie,
  • olej z pestek arbuza i olej z pestek malin - tzw. oleje schnące, które nie mają potencjału komedogennego, bogate w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe oraz witamin z grupy B, oraz A, E, C, dzięki czemu zapobiega nadmiernemu odparowywaniu wody z naskórka, odbudowują barierę lipidową, odżywiają, zmiękczają i regenerują,
  • Galactomyces Ferment Filtrate 10% - produkt uboczny procesu fermentacji drożdży. Jest silnym antyoksydantem, przez co opóźnia procesy starzenia się skóry oraz przyspiesza regenerację, dogłębnie nawilża oraz reguluje fizjologiczny proces złuszczania, ponadto wycisza stany zapalne i zapobiega powstawaniu przebarwień,
  • Izomerat Sacharydowy 3% - polisacharyd - dogłębnie nawilża oraz utrzymuje odpowiedni stopień nawilżenia skóry, redukuje przesuszenie, podrażnienia oraz świąd,
  • azeloglicynę 2,5% - połączenie kwasu azelainowego oraz glicyny - rozjaśnia przebarwienia naskórkowe i skórno-naskórkowe, hamuje tyrozynazę (zapobiega powstawaniu przebarwień), reguluje pracę gruczołów łojowych, a ponadto właściwości antybakteryjne, przyczyniają się do zminimalizowania ilość powstających wyprysków; podobnie jak kwas azelainowy działa przeciwzapalnie, przyczyniając się redukcji stanów zapalnych oraz przyspieszenie mechanizmów regeneracji; antyoksydant, ogranicza utlenianie sebum i aktywność wolnych rodników,
  • inulinę 1% - prebiotyk - stymuluje wzrost fizjologicznej mikroflory skóry, będąc pożywką dla probiotyków bytujących na powierzchni skóry. Wspomaga właściwości nawilżające kosmetyku, łagodzi podrażnienia oraz stany atopowe oraz wycisza aktywność wyprysków bakteryjnych,
  • Bioceramidyl Pure - połączenie ceramidów, fosfolipidów oraz cholesterolu - dba o utrzymanie optymalnego poziom nawilżenia, regeneruje płaszcz hydrolipidowy oraz wnika do naskórka, uzupełniając niedobory cementu międzykomórkowego,
  • beta-glucan - polisacharyd penetrujący w głąb skóry; silnie nawilża, pobudza oraz minimalizuje szorstkość, dodatkowo chroni przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, spowalniając przedwczesne starzenie i wspomagając procesy regeneracji,
  • Black BeeOme ™ Powder - opatentowany składnik pozyskiwany z fermentowanego miodu czarnych pszczół ze Szwajcarii. Przywraca zdrowy balans mikroflory skóry, poprawia poziom nawilżenia, elastyczności oraz ogranicza nadprodukcję sebum, zapobiegając tzw. wyświecaniu,
  • alantoinę - pochodna kwasu moczowego, dogłębnie nawilża, a także zmiękcza i koi, dodatkowo wspomagają regenerację.
Działanie produktu:
  • pielęgnacja mikrobiomu,
  • nawilżanie i zmiękczanie,
  • łagodzenie podrażnień,
  • przyspieszanie regeneracji,
  • regulowanie pracy gruczołów łojowych.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • każdy rodzaj skóry,
  • skóra w trakcie stosowania kwasów, retinoidów i innych produktów, które mogą wysuszać, ścieńczać czy podrażniać skórę.
Sposób aplikacji: Niewielką ilość produktu nałóż na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy, szyi i dekoltu albo na wybrane partie twarzy, które mają tendencję do wysuszania. Produkt możesz używać również w okresie, gdy skóra jest przesuszona i/lub podrażniona np. zimą czy w trakcie stosowania kwasów lub retinoidów. Najlepsze rezultaty zauważysz dopiero po pierwszych kilku aplikacjach.

W pielęgnacji porannej i wieczornej sprawdzi się u skóry normalnej i suchej. W przypadku cery mieszanej i tłustej zalecamy stosowanie kremu odżywczego podczas pielęgnacji wieczornej, a podczas porannej kremu nawilżającego. 

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: 6 miesięcy od otwarcia.

Kraj pochodzenia: Polska
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.
Opinia Kosmetologa
Katarzyna Kozłowska
Mój faworyt wśród kremów odżywczych! Daje uczucie otulenia skóry regenerującą i silnie nawilżającą warstewką. Idealny w trakcie kuracji retinoidami i kwasami. Mała rada: nałóż grubszą warstwę kremu na noc, a rano obudzisz się z mięciutką i wypielęgnowaną skórą :)
Zobacz więcej

Skład

Aqua(Water), Galactomyces Ferment Filtrate, Squalane, Isoamyl Laurate, Coco-Caprylate/Caprate, Panthenol, Propanediol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxy-Stearate/Sebacate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Saccharide Isomerate, Inulin, Urea, Glucosyl Ceramide, Phospholipids, Cholesterol, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Zymomonas Ferment Extract, Honey Extract, Allantoin, Maltodextrin, Magnesium Sulfate, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (136)

4.82
Liczba wystawionych opinii: 136
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem dobrze się rozprowadza. Sprawdził się u mnie do odbudowy BHL (stosowałam na noc) - rano skóra była nawilżona i odżywiona. Super skład.
2023-03-20
Dominika, Ołdrzychowice Kłodzkie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest świetny :) zaraz po nałożeniu czuć ukojenie, nawilżenie i bardzo przyjemne odżywienie skóry :) Zapach na początku mi się nie spodobał, jest specyficzny, ale już teraz po kilkakrotnym użyciu tego kremu, już mi nie przeszkadza a nawet go polubiłam :) Na pewno jeszcze wrócę do tego kremu :) bo jest MEGA :) Serdecznie POLECAM !!! :))
2023-03-07
Maria, Trzciana
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo podoba mi się pod kątem działania - dobrze nawilża skórę i pomaga w odbudowie BHL. Niestety na mojej skórze nie dość, że bardzo się roluje, to jeszcze nieprzyjemnie pachnie kocim moczem. Zapach nie jest wyczuwalny już po nałożeniu, ale sama aplikacja nie jest zbyt przyjemna. Nie wrócę już do tego produktu.
2023-03-02
Marta, Wodzisław Śląski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wow ! Krem genialnie nawilża i wygładza. Twarz z rana ładnie nawilżona i wygładzona.
2023-02-26
BOZENA, RZESZÓW
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem dla sucher, wrażliwej i atopwej skóry jaki kiedykolwiek używałam! Widoczna i stała poprawa nawilżenia już po dwóch, trzech użyciach. Krem jest bardzo wydajny, jedna pompka na całą twarz :) Jeśli nie masz bardzo suchej skóry, może być za ciężki. Krem jest zdecydowanie tylko na noc! Zostawia lśniący filtr i wchłania się dośc długo, myślę że dlatego też takie dobre efekty :)
2023-02-22
Katarzyna, Mloszowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry, treściwy krem. Jednak dla mojej mieszanej cery (która nota bene lubi się z odżywczymi tłuścioszkami) jakby trochę za ciężki. Sprawdza się, gdy jest bardziej podrażniona, przyjemnie ją otula. Natomiast przy codziennym stosowaniu sprawia, że pojawiają mi się niedoskonałości. Ale ogólnie bardzo ciekawy produkt.
2023-02-20
Magdalena, Tychy
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety u mnie się nie sprawdził. Za ciężki. Twarz świecąca i z wysypem niedoskonałości co do tej pory mi się nue zdarzyło. Myślałam że w okresie zimowym będzie ok ale nie dla mnie.
2023-02-19
Agnieszka, Nowe Proboszczewice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kocham te kremy, już zużyłam chyba z 5, super sprawdza się rano pod makijaż jak i wieczorem, wyjątkowa konstytucja wyróżnia bardzo te kremy
2023-02-15
Marcelina, Limanowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę mieszaną i ten krem to zimowy hit. Na początku jest tłusty ale ładnie się wchłania, zostawia cerę otuloną i nawilżoną przez długi czas. Do tego stosowany przed wyjściem z domu doskonale cerę zabezpiecza przed zimowymi warunkami.
2023-02-13
Małgorzata, Tarnobrzeg
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem, odżywczy i regenerujący, aczkolwiek dla mojej mieszanej, trądzikowej cery jest odrobinę za ciężki i sprawdzał mi się jedynie, gdy moja skóra była mocniej podrażniona.
2023-02-12
Aleksandra, Tomaszów Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, gęsty i treściwy. Jak dla mnie był trochę zbyt odżywczy, bo mam skórę mieszaną w stronę tłustej, ale naprawdę świetnie chronił barierę hydrolipidową. W zimę na pewno będzie świetny dla każdego rodzaju skóry.
2023-02-06
Paulina, Grodzisk Wielkopolski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem na noc, rano buzia nawilżona i odżywiona. W zimie stosuje także na dzień, na lato sięgam po wersję lżejsza
2023-02-02
Aneta, Krasnystaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
O boziu jak ja kocham ten krem
2023-02-01
Kinga, Zabrze
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem to moje zimowe odkrycie. Ciekawa formuła, trochę lepka. Ultra nawilżenie. Odejmuję jedną gwiazdkę za zapach. Jakoś nie mogę się do niego przekonać
2023-01-28
Martyna, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak dla mnie krem jest świetny, uwielbiam takie otulające, zostawiające na skórze warstwę kremy. Niestety tak jak zauważyły inne użytkowniczki, kiedy zostaje około 1/3 kremu pompka już nie działa i nie można kremu wydostać z opakowania, jest to bardzo uciążliwe i denerwujące. Czas pomyśleć nad innym rozwiązaniem Skintra, tym bardziej że niektóre opinie dotyczące tego problemu są już dość stare.
2023-01-23
Anna, Marki
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem pozostawia bardzo tłusta i gruba warstwę na skórze. Z tego powodu stosuje go jedynie na noc.
2023-01-17
Marta, Gliwice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem w trakcie kuracji retinoidami i kwasami i krem Skintra jest jak opatrunek dla mojej skóry. Cudownie otula, koi i przynosi ulgę przesuszonej cerze. Po nałożeniu na twarz jest dość tłusty ale po chwili pięknie się wchłania. Rano budzę się z nawilżoną, gładką i mięciutką skórą. Konsystencja jest lejąca ale treściwa. Polecam używać na noc. Jedynie co mi przeszkadza to zapach, jakby nieświeży (a krem mam świeżutki, dopiero co otwarty).
2023-01-17
Sylwia, Inowrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam bardzo wymagającą cerę- mam zaczerwienioną skórę, miejscami sucha, łojotokowe zapalenie oraz początki trądziku różowatego, więc totalny miks
2023-01-12
Olga, Dąbrowa Tarnowska
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Krem idealnie pasuje do mojej skóry 50+, jego skład jest bardzo bogaty. Po nałożeniu czuć ukojenie, szybko się wchłania, nie podrażnia. To mój pierwszy, ale zapewne nie ostatni zakup. POLECAM.
2023-01-07
Grażyna, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, stosuję drugą buteleczkę. Z początku stosowałam jako jeden z kosmetyków do odbudowy bariery hydrolipidowej, używam kwasów, po nich fantastyczna regeneracja i odżywienie. Nie zniknie z mojej pielęgnacji.
2023-01-06
Agnieszka, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny jako krem na zimę. Nie obciąża, nawilża, fajnie zabezpiecza skórę.
2023-01-03
Monika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjny krem♡ napewno z niego szybko nie zrezygnuję. Stosuję już chyba 5 buteleczkę. Używam go na noc jak i na dzień(pod makijaż), ale moja cera poprostu tego potrzebuje, konkretnego odżywnienia, ktore ten krem mi zapewnia. Dlugo miałam problem z przesuszoną cerą, krem Skintra świetnie sobie poradził z tym problemem.
2023-01-03
Ewa, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny krem , ciekawa olejsta konstytucja, buzia nawilżona, ale rano nie ma efektu tłustej
2022-12-21
Karolina, Starachowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny, otulający krem-opatrunek. Cudowny na zimę.
2022-12-10
Izabela, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest nieco tłusty, co na początku nie wzbudziło mojego zaufania. Jednak po pierwszym użyciu zupełnie zmieniłem zdanie. Niesamowicie dobrze odżywia i ujędrnia skórę.
2022-12-10
Jakub, Gdansk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mega odżywczy,lekki. Polecam
2022-12-10
Agnieszka, Sobolew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Treściwy, odżywczy krem. Rano skóra jest promienna.
2022-12-08
Joanna, Raszków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma bardzo fajna konsystencje, bardzo fajnie nawilza i jestem bardzo zadowolona. Dlugo szukalam takiego kremu do mojej buzi
2022-11-30
Malgorzata, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie nawilża. Potrzebuje trochę czasu na wchłonięcie dlatego stosuję na noc a nie pod makijaż. Jestem mu wierna od pierwszego użycia.
2022-11-25
Agata, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem zapowiada się obiecująco. Bardzo fajna aplikacja, wygodna. Delikatny, ciekawy zapach- ledwo wyczuwalny. Fajnie nawilża. Czuję, że się polubimy. Na razie jedno użycie.
2022-11-23
Anna, Wieliczka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na początku jest lekko tłusty a kiedy się wchłonie skóra staje się super nawilżona. Polecam szczególnie na noc
2022-11-06
Klaudia, Ostrów Wielkopolski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem. Ma dość rzadką konsystencję, ale jest bardzo treściwy. Polecam stosować na noc :)
2022-11-05
Karolina, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny mocno nawilżający krem, który doskonale sprawdzi się na jesień oraz zimę, przyjemnie otula skórę i zostawia ją mocno nawilżoną i wypielęgnowaną. Będę do niego wracać bo jest świetny dodatkowo nie zapycha mojej problematycznej skóry.
2022-11-05
Weronika, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę suchą, naczyniową, dotkniętą LZS. Po pierwszym użyciu bylam trochę rozczarowna. Krem wydawał się tłusty. Jednak po kilku zastosowaniach muszę przyznać ,że jest to bardzo przyjemny w użyciu produkt. Skóra jest nawilżona, ukojona. Stosuje go na noc. Polecam
2022-11-04
Malgorzata, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super nawilżający krem. Używam na noc I rano skóra jest pięknie nawilżona, gładka i miękka. Super krem w dobrej cenie.
2022-11-02
Marta, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
fajny krem wart wypróbowania zresztą jak wszystkie produkty skintra
2022-10-31
Dorota, Olkusz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, mam problematyczną suchą cerę i spisuje się idealnie
2022-10-18
Sandra, Bobrowniki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem. Polecam.
2022-10-15
Grażyna, Opatów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem. Treściwa konsystencja, ale jednocześnie nieobciążająca mojej mieszanej cery. Podczas systematycznego stosowania kwasów i retinalu, ten krem genialnie odbudowuje barierę hydrolipidową skóry.
2022-10-08
Paulina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem posiadaczką cery bardzo suchej i skłonnej do podrażnień. Ten krem to zbawienie. Działa jak opatrunek. Sprawdza się u mnie w pielęgnacji porannej, jak i wieczornej. Konsystencja jest jednocześnie tłustawa i lekka, nie odczuwam kremu na skórze po aplikacji. Duży plus za brak zapachu.
2022-09-28
Sandra, Głogów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem w połączeniu z tonikiem z tej samej serii to najlepsze połączenie, które pozostawia skore nawilżona i mila w dodatku.
2022-09-25
Cynthia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Latem nie zrobił wrażenia, natomiast teraz, przy peelingach, złuszczaniu.... opatrunek. Świetny.
2022-09-23
Krzysztof, Balice K/Krakowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wcześniej miałam krem nawilżający z tej samej marki z którego byłam również zadowolona. Nie mam cery problematycznej. Koi, skóra po nim jest przyjemna. Nie wyświecam się. Nie zauważyłam też zapychania. Raczej do niego wrócę.
2022-09-18
Natalia, Księżpol
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Заказала крем на этом сайте.Пришла посылка,когда открыла была неприятно удивлена.Крем без упаковки,когда я взяла его в руки флакон был жирным,этикетка испорчена,с флакона текла жидкость крема.Так как крем имеет срок годности 6 мес,я теперь и не знаю пользоваться ли ,ибо не знаю когда он был открыт до меня.Очень надеюсь,что сайт мне ответит ,потому что это мои деньги и не хотелось их бы выбрасывать на ветер.
2022-09-14
Anastasiia, Koszalin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem do cery suchej. Wygładza i uspokaja wszelkie zmiany.
2022-09-12
Zofia, Oborniki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny lekki krem, ma ciekawy skład. Wygodna aplikacja dzięki pompce. Nie zaszkodził mojej skórze, ale również nic nie zrobił. Ja do niego nie wrócę, ale uważam, że jest godny uwagi i wypróbowania, być może na innej skórze z innymi potrzebami zdziała cuda :)
2022-09-09
Marta, Tczew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rzeczywiście doskonały krem, pomimo bogatej konsystencji jest dość rzadki, przez co wspaniale się rozsmarowuje. Łagodzi i koi skórę.
2022-09-02
Ewa, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
świetny krem. idelany na noc. cała marka moim zdaniem to jedno wielkie WOW
2022-08-31
Nadia, Zielona Góra
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny krem, jednak mam wrażenie że lekko zapycha moją mieszaną cerę.
2022-08-30
Paulina, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, który pomógł mi odbudować moją barierę hydrolipidową skóry. Bardzo dobrze nawilża i koi skórę. Idealnie nadaje się na noc przy stosowaniu różnych kwasów. Napewno zostanie ze mną na dłużej!
2022-08-25
Julia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem , pokochałam tę markę !
2022-08-24
Klaudia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjny krem treściwa konsystencja, mam skórę mieszaną, używam na noc, po kwasach kiedy skóra potrzebuje ukojenia. Bardzo polecam.
2022-08-19
Marta, Kalisz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, bardzo dobrze sprawdził mi się w pielęgnacji wieczornej. Przyjemnie otula i koi skórę, ratuje przy podrażnieniu.
2022-08-19
Adrianna, Kołobrzeg
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem na noc, cudownie otula skórę czy to po kwasach, peelingu, czy też słońcu. Po retinolu to już w ogóle wejdzie pewnie jak złoto. Kończy mi się pierwsza buteleczka i już zamawiam następną
2022-08-15
Joanna, Juszkowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten produkt to moje tegoroczne odkrycie, prawdziwy Święty Graal wśród kremów odżywczych!Kupiłam go z myślą o problematycznej sferze poniżej ust, gdzie często zmagam się z AZS. Ten krem działa jak plaster!Nawilża, niweluje świąd i przesuszenie. Leczy, tak jak obiecuje producent- regeneruje. Moc składników łagodzących plus kompleks probiotyków. Jestem pod wrażeniem , stał się stałym elementem kosmetyczki.
2022-08-11
Maria, Oława
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych kremów na rynku. Super szybko jest wchłania , skóra jest po nim mega nawilżona. Wart swojej ceny.
2022-07-27
Agnieszka, Zadroże
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mega tłuścioch! Działa jak kojący plaster na skore. Używam okazjonalnie, gdy przesadzę w retinalem. Taki ratunkowy krem dla mojej tłustej odwodnionej skory :)
2022-07-11
Maja, Stargard
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przy pierwszych użyciach muszę przyznać, że nie byłam zadowolona z tego kremu. Zapach wyjątkowo mi nie odpowiadał, wydawał się zbyt tłusty i ciężki. Ale cieszę się, że dałam mu czas - po kilku tygodniach stosowania naprawdę widzę różnicę w tym jak nawilżona i wygładzona jest moja cera rano :)
2022-07-04
Dominika, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Idealny podczas kuracji retinolem. Treściwy, odżywczy, kojący. Na początku wydaje się bardzo tłusty, ale potem się delikatnie wchłania i zostawia okluzyjną warstwę. Jedyne do czego mogę się przyczepić to opakowanie - kocham pompki, ale ten krem jest zdecydowanie za gęsty na to rozwiązanie. 1/4 produktu zostało i pompka nie dawała rady.
2022-06-22
Alicja, Zabrze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem, świetnie łagodzi i nawilża, natomiast nie zauważyłam nic poza tym.
2022-06-12
Marta, Chwałowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem! Po peelingu Destructor idealnie nawilża i koi skórę. Bardzo wydajny.
2022-05-29
Monika, Jelcz-Laskowice
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie do końca polubiliśmy się z tym kremem. Jego plusy: +Nawilża + Używam go na noc i jest dość tłusty, wiec dla mojej suchej cery dawał przyjemne nawilżenie całą noc Minusy: -mam wrażenie, że nie wiele robi oprócz samego nawilżenia, mam wrażenie, że wręcz męczy moją skórę - mam wrażenie, że dostałam po nim wyprysków W skrócie, nawilża przyjemnie, ale nic poza tym nie robi są taką cenę można poszukać czegoś przyjemniejszego
2022-05-22
Anna Maria, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem. Stosuję przy kuracji z kwasami, ale nie tylko. Nakładam go na noc, ale również na dzień, gdy mam przesuszoną skórę. Efekty widać już po piereszym zastosowaniu. Muszę zrobić zapasy, bo szybko się wyprzedaje :)
2022-05-21
Małgorzata, Stargard
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem z bogatym składem, bardzo odżywia skórę twarzy.
2022-05-16
Patrycja, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosuję ten krem jako produkt nawilżający podczas kuracji izotretynoiną. Sprawdza się rewelacyjnie! Z pewnością szybko się z nim nie rozstanę :)
2022-05-12
Małgorzata, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
W połączeniu kremy odżywczy i nawilżający dają świetne efekty. Bardzo polecam, rezultaty można zauważyć już po pierwszych aplikacjach! Wspaniały dla cery suchej i wrażliwej!
2022-05-12
Weronika, Weronika
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem mile zaskoczona. Mam cerę mieszaną i trądzikową, ale produkt nie podrażnił jej ani nie zapchał porów. Używam na serum z retinolem i skóra była ukojona, wygładzona i nawilżona, a zmiany były znacznie bardziej wyciszone.
2022-05-10
Emilia, Skalbmierz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na początku nie widziałam różnicy po zastosowaniu kremu ale pod koniec buteleczki zauważyłam że rzeczywiście łagodzi skórę:) kupię drugie opakowanie
2022-05-09
Katarzyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem przecudownie odżywia skórę, ale nie jest przy tym tłusty i nie pozostawia filmu na skórze, jedynie delikatną lepkość. Konsystencja jest dosyć lejaca, co na początku mnie zdziwiło, bo przy kremach raczej spotyka się taką bardziej stała formułe. Krem ma specyficzny zapach, taki apteczny. Mi to nie przeszkadza, ale na początku faktycznie trochę drażniło. Bardzo polecam! Ja mam cerę suchą z AZS i naprawdę świetnie sobie z nią radzi, uspokajając i odżywiając.
2022-05-04
Agata, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem. Za tą cenę i z tym składem polecam zakupić.
2022-05-02
Justyna, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny krem na noc. Gdy go stosowałam spełniał moje wszystkie oczekiwania co do nawilżenia i łagodzenia stanów zapalnych. Skład prosty i bez kompozycji zapachowej, co moim zdaniem ogromnie na plus. Na dzień raczej nie polecam, ponieważ pozostawia tłustą błyszczącą warstwę.
2022-04-29
Aleksandra, Dominów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacja! Super nawilżenie i odżywienie, szczególnie dobrze sprawdza mi się w dni aplikowania retinolu! Łagodzi podrażnienia, nawilża i wygładza skórę. Stosuję na noc.
2022-04-15
Martyna, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę problematyczną skłonną do trądziku i testowałam już wiele produktów ale ten krem bardzo mnie zaskoczył, jest w stanie wyciszyć zmiany i spowodować, że skóra nabiera równomiernego kolorytu oraz niweluje zaczerwienienia! Gorąco polecam !
2022-04-15
Sara, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem, ma gęstą konsystencje i zostawia na skórze piękne glow bez efektu klejenia. Uratował mnie podczas choroby, używałam tylko tego kremu i pierwszy raz nie miałam łuszczącej się suchej skóry przy gorączce i minimalnej pielęgnacji.
2022-04-11
Zuzanna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo treściwy, fajnie nawilża. Widoczne nawilżenie po pierwszym użyciu. Po kilku użyciach czuć miękka i nawilżona skórę. Opakowanie bardzo higieniczne.
2022-04-04
Weronika, Cegłów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt bardzo miło mnie zaskoczył. W tej niewielkiej buteleczce z pompką umieszczony jest mocno odżywczy krem, który potrafi zregenerować przez noc moją suchą i podrażnioną pielęgnacją skórę. Świetnie odbudowuje barierę hydrolipidową, nawilża, ujędrnia i dodaje jej sprężystości. Nie zapycha, nie szczypie. Ogromnie polecam szczególnie dla skór wymagających specjalnej troski bądź podczas kuracji z retinolem.
2022-04-01
Anna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem. Mam cerę mieszaną skłonną do trądziku i podrażnień. Krem pięknie otula i koi skórę. Mimo, że jest odżywczy to jest bardzo lekki, dzięki czemu używałam go zarówno na noc jak i na dzień kiedy miałam przesuszoną skórę. Polecam
2022-03-30
Ewelina, Kamienica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem to prawdziwe cudo, ma super konsystencję - bardzo bogatą, ale jednocześnie taka, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Jest zbawieniem dla mojej suchej i wrażliwej skóry. Korzystam z niego na noc i na dzień, sprawdza mi się również pod makijażem. Warto go przetestować!
2022-03-30
Agata, Wiązowna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
świetny krem, to moja druga buteleczka. Doskonale odżywia skóre, mój partner też uwielbia i stosuje po goleniu
2022-03-30
Gabrysia, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem odżywczy na noc, nie podrażnia mojej skóry , która jest bardzo kapryśna i łatwo ją zapchać
2022-03-20
Ewelina, Sędziszów Mlp
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
kocham ten krem pieknie pachnie i jak na taki tłusty krem jest bardzo lekki polecam!
2022-03-15
Oliwia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem CUDO! Wspaniale nawilża, odżywia, koi, wycisza stany zapalne i jakby otula skórę. Po wieczornej aplikacji rano cera ma ujednolicony koloryt i bardzo zdrowy wygląd. Konsystencja specyficzna - trochę tłusta, trochę lepka, ale jak najbardziej ok do stosowania na noc. Jedynie opakowanie nie zdaje egzaminu, bo kiedy w buteleczce jest jeszcze 1/3 kremu, pompka nie chce już działać. Mam nadzieję, że Skintra wkrótce zmieni opakowanie.
2022-02-23
Joanna, Nieborów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem dobrze nawilża i koi cerę. Ma dość specyficzny zapach ale po czasie się do niego przyzwyczaiłam. Jest treściwy, idealny po pilingach kwasowych.
2022-02-17
Asia, Otwock
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo treściwy, idealny podczas kuracji retinolem. W zwykłej pielęgnacji lekko mnie zapychał.
2022-02-06
Weronika, Sękowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem. Idealny to cery trądzikowej. Nakładam na noc. Rano twarz nawilżona i ukojona. Super. Bardzo polecam.
2022-01-22
Urszula, Mysłowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fantastyczny krem na noc. Bogaty, otulający, dający uczucie komfortu na skórze. Fajny opakowanie i skład. Mam jeszcze pół opakowania a już myślę o następnym.
2022-01-14
Magdalena, Poznań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ulubiony krem na noc! Treściwy, ma ciekawą konsystencję i przyjemnie otula skórę. Do tego szklane opakowanie co dla mnie zawsze jest wielkim plusem. Jedyny problem jaki mam z tym kremem to wydobywanie go. Pod koniec opakowania pompka nie daje sobie rady i ciężko wydobyć produkt. Musiałam wygrzebywać rurką pozostałości żeby móc go wykończyć, za co muszę odebrać gwiazdkę. Mimo tej niedogodności polecam każdemu ten krem :)
2022-01-07
Julia, Mszczonów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zamawiam już kolejny :) jest świetny dla problematycznej cery. Rano po przebudzeniu skóra jest jakby piękniejsza :)
2021-12-30
Katarzyna, Sopot
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest super na noc dla lubiących treściwe konsystencje. Jedyną uwagę mogę mieć do opakowania - rzeczywiście pod koniec trudno go wydobyć.
2021-12-13
Martyna, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zazwyczaj nie przywiązuję się do kosmetyków, lubię eksperymentować. Jednak w tym kremie dosłownie zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Cudownie nawilża, wycisza skórę, rano twarz jest mięciutka, a co najważniejsze koi i sprawdza się przy stosowaniu retinolu. Minusem jednak jest opakowanie - miałam jeszcze 1/3 buteleczki, a pompka już nie chciała w ogóle pompować kremu, przez co musiałam dłubać rureczką w środku, co nie jest zbyt higieniczne. Mam nadzieję, że w przyszłości mechanizm zostanie ulepszeony :)
2021-12-08
Agata, Białobrzegi
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Absolutnie fantastyczny. Treściwa konsystencja, doskonałe nawilżenie i odżywienie cery. Rano twarz wygląda promiennie. Jedynie martwi mnie opakownie - pod koniec opakowania moze byc problem z wydobyciem
2021-11-24
Martyna, Ostrów Mazowiecka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po pierwszym użyciu obawiałam się, że krem może być zbyt ciężki i zapychający. Mam skórę tłustą z tendencją do wyprysków. Po tygodniu mogę stwierdzić, że absolutnie nie zapycha, a skóra wydaje się bardzo nawilżona.
2021-11-21
Aleksandra, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt plasuje się dla mnie gdzieś pomiędzy kremem a serum. Na prawdziwe zimno nałożyłabym na niego coś jeszcze, ale póki temperatury są całkiem wysokie, wystarczy jako główny krem pod spf. Wydaje mi się, że faktycznie koi i otula skórę. Mniej wygładza w porównaniu z kremem nawilżającym Skintry, ale jest delikatniejszy. Nie podoba mi się tylko zapach mocznika.
2021-11-20
Karolina, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam suchą skórę jednocześnie skłonną do wyprysków. Ten krem to zbawienie. Wiele przetestowałam już kosmetyków drogich marek ale żaden nigdy nie sprawił że chciałam zamówić następne opakowanie . Za to ten krem to mój ulubieniec i nie zamierzam go zmieniać. Moja skóra jest idealnie nawilżona , a wypryski jak dotąd nie pojawiły się ani razu. Polecam wszystkie kosmetyki tej marki , składy mówią same za siebie.
2021-11-18
Paulina, Zamość
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem na noc jakiego kiedykolwiek używałam! Mam cerę suchą, wrażliwą i reaktywną, ten krem potrafi ją wyciszyć i trzyma nawilżenie do rana. Jest bardzo okluzyjny i dosyć ciężki więc trzeba lubić takie formuły, mi pasuje w 100%, na pewno kupię ponownie!
2021-11-12
Joanna, Mysłowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem uzylam dopiero dwa razy, ale musze przyznac, ze napewno znow go zamowie po skonczeniu buteleczki. Swietnie sie sprawdza na moja mieszana cere.
2021-11-08
Beata, Kloosterzande
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny, treściwy krem. Konsystencja nie jest lekka, z początku wydaje się, że dość gęsta, ale jak się już krem rozsmarowuje, to jest to bezproblemowe. Przyjemny i lekki zapach. Używam go dopiero tydzień, ale mam wrażenie, że ładnie nawilża odwodnioną cerę.
2021-11-07
Paula, Jabłonka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam tego kremu od dwóch tygodni . Mam cerę mieszaną z tendencją do zaskórników . Stosuję na noc, krem jest treściwy, wspaniale nawilża odwodnioną cerę. Rano cera jest nawilżona, ale nie tłusta, a tego się obawiałam. Świetnie nawilża po retinolu. Nie próbowałam stosować go pod makijaż. Polecam
2021-11-06
Paulina, Żyrardów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pierwszy krem do twarzy, który robi to co powinien. Idealnie sprawdza się dla mojej suchej i odwodnionej skóry. Już jedna pompka wystarczy żeby poczuć ulgę. Polecam z całego serca. Na pewno kupię kolejną sztukę :)
2021-10-30
Marta, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super polecam
2021-10-21
Ewa, Gorzów Wielkopolski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniały krem do skóry suchej/ odwodnionej. Daje uczucie ukojenia i długotrwałe nawilżenie. Mój nowy ulubieniec.
2021-10-02
Katarzyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój nowy ulubiony krem. Bardzo podoba mi się szklane opakowanie z pompką, dzięki której nie trzeba otwierać słoiczka, a można szybko i efektywnie wybrać odpowiednią ilość kosmetyku. Krem bardzo dobrze nawilża skórę, koi ją oraz poprawia jej strukturę. Do tego ma bardzo fajny skład. Na pewno kupię ponownie.
2021-09-26
Jakub, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem daje na mojej twarzy podobny efekt jak serum Buffet- the Ordinary (czyli bardzo dobry). Skóra jest po nim ukojona i nawilżona. Po nałożeniu zostawia delikatny film, który jednak szybko znika i nie przeszkadza w nałożeniu makijażu w przypadku skóry suchej.
2021-09-26
Milena, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na początku żałowałam zakupu bo wcześniej miałam krem z niacynamidem Skintry i lepiej działał na skórę mieszaną. Natomiast po jakimś czasie przy złuszczaniu zaczął się sprawdzać. Mimo złego początku na okres zimowy powinien się znaleźć w wieczornej pielęgnacji.
2021-09-23
Magdalena, Kołobrzeg
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem pomagający ukoić i utrzymać prawidłową barierę fydrolipidiwą po retinolu. Polecam ❤️
2021-09-18
Joanna, Mińsk Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo treściwy i odżywczy krem dokładni taki jak oczekiwałam. Moja problematyczna cera bardzo go polubiła, używam na noc, na dzień mógłby być za ciężki.
2021-09-15
Julia, Leszno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny Nawilżający krem.
2021-09-09
Weronika, Sierakowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moja skóra mieszana, dojrzała. Stosuję w swojej pielęgnacji składniki aktywne. Potrzebuję konkretnego, odżywczego kremu. Krem jest rzeczywiście dobry, używam go dwa razy dziennie, moja skóra jest ukojona i zaopiekowana pod każdym względem. Dałam 4 gwiazdki, byłoby 5 ale.. Opakowanie jest do bani. Nie wiem jak można było wsadzić tak gęsty krem do butelki z tak fatalnie działająca pompką. Jasne że wolę pompki żeby do kremu nie dostawało się powietrze. Taka aplikacja jest zwyczajnie bardziej higieniczna. Tutaj cos zwiodło, nie jestem w stanie wypompować kremu do końca a zostało mi jeszcze 1/3 opakowania. Więcej nie kupię, nie mam czasu zwłaszcza rano bawić się patyczkami do uszu, żeby coś wygrzebać z butelki. Sugeruję jak najszybciej zmienić opakowanie.
2021-09-07
Danuta, Cieszyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uzywam na noc i rano skóra jest miekka, nawilżona, ukojona i widocznie lepszej kondycji, polecam, robi mega robotę:)
2021-09-01
Magdalena, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt kupilam kolezance. Szukala gestszej konsystencji, wiec nie spelnil jej oczekiwan. Poza tym ok.
2021-08-30
Magda, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To aktualnie mój ulubiony krem, bo mogę nałożyć go na wszystko. Bardzo polecam!
2021-08-20
Dominika, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry skład, odżywia, koi i nawilża, jednocześnie nie jest ciężki. Nie zapycha. Stosuję na noc i sprawdza się rewelacyjnie. Higieniczne opakowanie, minimalistyczna szata graficzna także bardzo na plus.
2021-08-20
Anna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze się uzupełnia z serum rewitalizującym. Ładnie nawilża buzię jednak pod makijaż w ogóle się nie nadaje. Robi robotę
2021-08-04
Marta, Nowy Konik
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ukochany na noc naprawdę. Mam cerę mieszną i po opiniach bałam się że będzie za tłusty na moją skórę. Ku mojemu zaskoczeniu krem bardzo dobrze się wchłania, fakt faktem jest trochę tłustawy choć wolałabym to nazwać bardziej treściwym. Ze względu właśnie na jego treść używam go na noc i sprawuje się obłędnie. Rano po przebudzeniu skóra widocznie jest odżywiona ba moja mieszana strefa T praktycznie się nie świeci. Wraz z produktami kwasowymi w pielęgnacji naprawdę daje sobie radę skóra nie jest ściągnięta i przesuszona. Skóra jest widocznie odżywiona i nie spowodował wysypu nowych przyjaciół więc na pewno do niego wrócę i wypróbuję jego brata!
2021-08-01
Paulina, Górowo Iławeckie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma piękny skład, działanie i mimo odżywczej konsystencji wchłania się dość szybko, nie jest ciężki ani tłusty i koi buzię nawet w wieloetapowej rutynie pielęgnacyjnej.
2021-07-08
Elżbieta, Radostowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest świetny, skóra po jego użyciu jest naprawdę ukojona, odżywiona, miękka. Mam wrażliwą, trądzikową cerę która na wiele kosmetyków reaguje nowymi krostkami, po tym kremie nic się nie dzieje.
2021-07-03
Marta, Chyby
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest super na noc, daje uczucie ulgi. Wydaje mi się, że rozjaśnił mi delikatnie przebarwienia po miesiącu stosowania. Kupiłam kolejne opakowanie i zostanie na dłużej:) Brawo za eko podejście ze szklanymi butelkami ale niestety pod koniec nie można już wydobyć kremu z opakowania , a szkoda bo część się marnuje - to chyba jedyny minus jaki mi się udało znaleźć. Polecam!
2021-07-03
Małgorzata, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę trądzikową, ale skłonną do odwodnienia, a to jest najlepszy krem, jaki kiedykolwiek miałam. Skóra jest po nim niesamowicie ukojona i otulona, wyraźnie nawilżona i zmiękczona. To moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie opakowanie.
2021-07-02
Julia, Rogoźnik
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem przy cerze tłustej na noc rewelacja!
2021-06-23
Agata, Tarnów
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem zostawia ciężką warstwę, niczym wosk. Niestety po jego stosowaniu zauważyłam więcej zaskórników i wysyp grudek.
2021-06-20
Wiktoria, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem to złoto, świetnie regeneruje, daje okluzję, ale nie robi wrażenia ,,oleju na skórze”. Bardzo polecam, szczególnie na noc ;)
2021-06-19
Natalia, Mszczonów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry, mocno odżywczy krem. Myślę, że będzie dobry dla każdego typu skóry. Polecam
2021-06-07
Marta, Wołomin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super produkt dla suchej i odwodnionej skóry twarzy, po 2 tygodniach stosowania można zobaczyć znaczną poprawę. Produkt zostawia lekki film, który wygląda bardzo naturalnie, po jakimś czasie znika też cienka tłusta warstwa, która sie utrzymuje na twarzy kilkanaście minut po aplikacji. Bardzo fajne jest też zgrabne szklane opakowanie i dozownik.
2021-06-06
Karol, Ostrowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ciekawy produkt: pomimo gęstej, dosyć zwartej konsystencji, dobrze się wchłania i nie jest to formuła tłustej mazi; na skórze zostawia taki tłustawy glow, ale z kolei skóra nie jest przetłuszczona; dobrze odżywia skórę; w chłodne dni świetnie sprawdza się nawet pod makijaż, ale już w upalne dni lepiej stosować go na noc; zdecydowanie NIE ZAPYCHA no i jest wydajny. Mam cerę mieszana, trądzikową, która bardzo często się przesusza i jestem zadowolona z tego kremu.
2021-06-06
Paulina, Potok Górny
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam skórę mieszaną stosuję ten krem w wieczornej pielęgnacji, nie zapycha, wręcz koi i super nawilża. Jestem z niego bardzo zadowolona- poleca zakup.
2021-05-30
Sylwia, Racibórz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem uratował moją przesuszoną i podrażnioną skórę. Wystarczyło kilka użyć, by zauważyć poprawę. Cera jest miękka i rozświetlona. Krem nie zapycha :)
2021-05-24
Izabela, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem to magia... Używam od 2 tygodni i widzę spore zmiany na mojej buzi: mniej zaskórników zamkniętych i nowych stanów zapalnych, a po tych starych prawie nie ma śladu. Cera jest ukojona, znacznie mniej zaczerwieniona, w dodatku świetnie nawilżona! Nie wyobrażam sobie teraz zmiany kremu, a kolejne produkty z tej firmy już w drodze do mnie :)
2021-05-16
Magdalena, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Udało mi się wygrać ten krem w konkursie Cosibelli :) Używam go na noc już od miesiąca i moja skóra nigdy nie wyglądała tak dobrze rano. Jest nawilżona, miękka, a stany zapalne są wyciszone. Dodatkowy plus za brak zapachu, wiele kremów z intensywnym zapachem piekło mnie w oczy. Jestem nim naprawdę zachwycona, na pewno kupię kolejne opakowanie.
2021-05-15
Kinga, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo miłe zaskoczenie. Świetny krem na noc, nawilża a w dodatku wycisza i łagodzi podrażnienia. Polecam
2021-05-03
Urszula, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, po nałożeniu pozwala na masaż, lecz później szybko się wchłania. Doskonały w nocnej pielęgnacji, rano skóra jest wyraźnie ukojona i nawilżona.
2021-05-03
Paulina, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest genialny, szybko się wchłania, cudownie odżywia, koi skórę a przy tym nie jest tłusty ani ciężki. Bardzo polecam :)
2021-04-28
Natalia, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem stosuję po użyciu peelingu kwasowego albo po toniku kwasowym. Skóra po nim jest fantastycznie ukojona. Ten produkt daje na skórze taki delikatny film, który ubóstwiam wieczorem, po całym dniu. Nie mam po nim efektu pocenia się skóry, który mam przy innych kremach odżywczych. Produkty SkinTra- love.
2021-04-28
MAGDA, Jordanów Śląski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest miłość. Jestem mile zaskoczona konsystencja i tym jak szybko się wchłania ten krem, pięknie regeneruje i nawilża Polecam wypróbować
2021-04-28
Monika, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem dobrze odżywia i nawilża skórę, sprawia, że jest ona pełna blasku przez cały dzień. Konsystencja jest lekka i szybko się wchłania. Polecam
2021-04-22
Dominika, Osiecznica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem zachwycona, krem stosuję razem z tonikiem tej samej firmy. Ma nieprawdopodobne właściwości naprawcze, koi skórę i szybko pomaga uporać się z zapalnymi niedoskonałościami. Po zastosowaniu pozostawia na skórze przyjemny film, który utrzymuje się do następnego dnia, skóra jest miękka, aksamitna, dobrze nawilżona, odżywiona i ma ładny, zdrowy koloryt.
2021-04-16
Anna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produktu używam już od około tygodnia, a po pierwszym użyciu rano cera była ukojona, stany zapalne wyciszone. Jest to niezastąpiony produkt przy odbudowywaniu/ podtrzymywaniu zdrowej bariery hydrolipidowej. Mam skórę kapryśną, alergiczną i wiele produktów mi nie służy, natomiast ten krem, pomimo swoich właściwości odżywczych jest niesamowicie lekki i wręcz wspomaga walkę z niedoskonałościami. Bardzo polecam każdemu !
2021-04-13
Anna, Chorzów

Ekologia

  • SKINTRA

    Każdy zakupiony kosmetyk to 0,5m2 posadzonego lasu z Fundacją Las Na Zawsze. Produkt jest w brązowym szkle, które chroni kosmetyk przed czynnikami zewnętrznymi oraz w pełni nadaje się do recyklingu. Nie zawiera dodatkowych opakowań.

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Pytania innych klientów
Dzień dobry, czy krem może być używany przez kobiety w ciąży i karmiące?

Dzień dobry,

nie mamy badań potwierdzających bezpieczeństwo stosowania tego produktu w ciąży i podczas karmienia piersią, jednak nie zawiera on składników potencjalnie szkodliwych. Wybór pozostawiam Pani.

Pozdrawiam
Kosmetolog 
Karolina

Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?
Skorzystaj z formularza zapytania lub zadzwoń pod numer 226022832
Zadaj pytanie
Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel