Wybór kosmetologa

SkinTra - Let Your Skin Feed On - Prebiotyczny Krem Odżywczy - 50ml

  • Prebiotyczny krem odżywczy intensywnie regenerujący
ID towaru: 4985
74,00 zł
74,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
74 pkt.
3700 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Opis produktu

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Let Your Skin Feed On

Prebiotyczny krem odżywczy

Pojemność: 
50ml

SkinTra - Let Your Skin Feed On 
- lekki krem odżywczy o szerokim zakresie pielęgnacyjnym.  Polecany głównie dla osób, których skóra potrzebuje silnego nawilżania, a jednocześnie nie lubi ,,masłowych’’ formuł. Zawiera składniki NMF, czyli Naturalnego Czynnika Nawilżającego oraz prebiotyki fermenty przywracające balans mikrobiomu. W sposób fizjologiczny i aktywny dogłębnie nawilża oraz regeneruje skórę. Zawarte składniki uzupełniają niedobory, które powodują przewlekłą bądź tymczasową suchość, tym samym przywracając odpowiedni poziom nawilżenia i zapobiegając powtórnemu wysuszeniu. Substancje antyoksydacyjne i przeciwzapalne przyspieszają mechanizmy regeneracji. Receptura została skomponowana tak, aby w wysokim stopniu ograniczyć potencjał komedogenny, a jednocześnie aby wygenerować wzmocnione właściwości odżywcze. Pełen wachlarz właściwości zaznasz po kilku aplikacjach i będą się one utrzymywały przez długi czas.

Produkt zawiera: 
  • skwalan - emolient, odpowiednik ludzkiego skwalenu, który wchodzi w skład sebum i cementu międzykomórkowego, zapewnia ochronę skóry m.in. nadmiernym odparowywaniem wody z naskórka i szkodliwym działaniem wolnych rodników, dodatkowo zmiękcza i poprawia elastyczność skóry, nie działa komedogennie,
  • olej z pestek arbuza i olej z pestek malin - tzw. oleje schnące, które nie mają potencjału komedogennego, bogate w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe oraz witamin z grupy B, oraz A, E, C, dzięki czemu zapobiega nadmiernemu odparowywaniu wody z naskórka, odbudowują barierę lipidową, odżywiają, zmiękczają i regenerują,
  • Galactomyces Ferment Filtrate 10% - produkt uboczny procesu fermentacji drożdży. Jest silnym antyoksydantem, przez co opóźnia procesy starzenia się skóry oraz przyspiesza regenerację, dogłębnie nawilża oraz reguluje fizjologiczny proces złuszczania, ponadto wycisza stany zapalne i zapobiega powstawaniu przebarwień,
  • Izomerat Sacharydowy 3% - polisacharyd - dogłębnie nawilża oraz utrzymuje odpowiedni stopień nawilżenia skóry, redukuje przesuszenie, podrażnienia oraz świąd,
  • azeloglicynę 2,5% - połączenie kwasu azelainowego oraz glicyny - rozjaśnia przebarwienia naskórkowe i skórno-naskórkowe, hamuje tyrozynazę (zapobiega powstawaniu przebarwień), reguluje pracę gruczołów łojowych, a ponadto właściwości antybakteryjne, przyczyniają się do zminimalizowania ilość powstających wyprysków; podobnie jak kwas azelainowy działa przeciwzapalnie, przyczyniając się redukcji stanów zapalnych oraz przyspieszenie mechanizmów regeneracji; antyoksydant, ogranicza utlenianie sebum i aktywność wolnych rodników,
  • inulinę 1% - prebiotyk - stymuluje wzrost fizjologicznej mikroflory skóry, będąc pożywką dla probiotyków bytujących na powierzchni skóry. Wspomaga właściwości nawilżające kosmetyku, łagodzi podrażnienia oraz stany atopowe oraz wycisza aktywność wyprysków bakteryjnych,
  • Bioceramidyl Pure - połączenie ceramidów, fosfolipidów oraz cholesterolu - dba o utrzymanie optymalnego poziom nawilżenia, regeneruje płaszcz hydrolipidowy oraz wnika do naskórka, uzupełniając niedobory cementu międzykomórkowego,
  • beta-glucan - polisacharyd penetrujący w głąb skóry; silnie nawilża, pobudza oraz minimalizuje szorstkość, dodatkowo chroni przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, spowalniając przedwczesne starzenie i wspomagając procesy regeneracji,
  • Black BeeOme ™ Powder - opatentowany składnik pozyskiwany z fermentowanego miodu czarnych pszczół ze Szwajcarii. Przywraca zdrowy balans mikroflory skóry, poprawia poziom nawilżenia, elastyczności oraz ogranicza nadprodukcję sebum, zapobiegając tzw. wyświecaniu,
  • alantoinę - pochodna kwasu moczowego, dogłębnie nawilża, a także zmiękcza i koi, dodatkowo wspomagają regenerację.
Działanie produktu:
  • pielęgnacja mikrobiomu,
  • nawilżanie i zmiękczanie,
  • łagodzenie podrażnień,
  • przyspieszanie regeneracji,
  • regulowanie pracy gruczołów łojowych.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • każdy rodzaj skóry,
  • skóra w trakcie stosowania kwasów, retinoidów i innych produktów, które mogą wysuszać, ścieńczać czy podrażniać skórę.
Sposób aplikacji: Niewielką ilość produktu nałóż na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy, szyi i dekoltu albo na wybrane partie twarzy, które mają tendencję do wysuszania. Produkt możesz używać również w okresie, gdy skóra jest przesuszona i/lub podrażniona np. zimą czy w trakcie stosowania kwasów lub retinoidów. Najlepsze rezultaty zauważysz dopiero po pierwszych kilku aplikacjach.

W pielęgnacji porannej i wieczornej sprawdzi się u skóry normalnej i suchej. W przypadku cery mieszanej i tłustej zalecamy stosowanie kremu odżywczego podczas pielęgnacji wieczornej, a podczas porannej kremu nawilżającego. 

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: 6 miesięcy od otwarcia.

Kraj pochodzenia: Polska
Opinia Kosmetologa
Katarzyna Kozłowska
Mój faworyt wśród kremów odżywczych! Daje uczucie otulenia skóry regenerującą i silnie nawilżającą warstewką. Idealny w trakcie kuracji retinoidami i kwasami. Mała rada: nałóż grubszą warstwę kremu na noc, a rano obudzisz się z mięciutką i wypielęgnowaną skórą :)
Zobacz więcej

Skład

Aqua(Water), Galactomyces Ferment Filtrate, Squalane, Isoamyl Laurate, Coco-Caprylate/Caprate, Panthenol, Propanediol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxy-Stearate/Sebacate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Saccharide Isomerate, Inulin, Urea, Glucosyl Ceramide, Phospholipids, Cholesterol, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Zymomonas Ferment Extract, Honey Extract, Allantoin, Maltodextrin, Magnesium Sulfate, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (109)

4.85
Liczba wystawionych opinii: 109
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Krem ma bardzo fajna konsystencje, bardzo fajnie nawilza i jestem bardzo zadowolona. Dlugo szukalam takiego kremu do mojej buzi
2022-11-30
Malgorzata, Gdańsk
5/5
Świetnie nawilża. Potrzebuje trochę czasu na wchłonięcie dlatego stosuję na noc a nie pod makijaż. Jestem mu wierna od pierwszego użycia.
2022-11-25
Agata, Lublin
5/5
Krem zapowiada się obiecująco. Bardzo fajna aplikacja, wygodna. Delikatny, ciekawy zapach- ledwo wyczuwalny. Fajnie nawilża. Czuję, że się polubimy. Na razie jedno użycie.
2022-11-23
Anna, Wieliczka
5/5
Na początku jest lekko tłusty a kiedy się wchłonie skóra staje się super nawilżona. Polecam szczególnie na noc
2022-11-06
Klaudia, Ostrów Wielkopolski
5/5
Bardzo dobry krem. Ma dość rzadką konsystencję, ale jest bardzo treściwy. Polecam stosować na noc :)
2022-11-05
Karolina, Szczecin
5/5
Świetny mocno nawilżający krem, który doskonale sprawdzi się na jesień oraz zimę, przyjemnie otula skórę i zostawia ją mocno nawilżoną i wypielęgnowaną. Będę do niego wracać bo jest świetny dodatkowo nie zapycha mojej problematycznej skóry.
2022-11-05
Weronika, Rzeszów
5/5
Mam cerę suchą, naczyniową, dotkniętą LZS. Po pierwszym użyciu bylam trochę rozczarowna. Krem wydawał się tłusty. Jednak po kilku zastosowaniach muszę przyznać ,że jest to bardzo przyjemny w użyciu produkt. Skóra jest nawilżona, ukojona. Stosuje go na noc. Polecam
2022-11-04
Malgorzata, Poznań
5/5
Super nawilżający krem. Używam na noc I rano skóra jest pięknie nawilżona, gładka i miękka. Super krem w dobrej cenie.
2022-11-02
Marta, Warszawa
5/5
fajny krem wart wypróbowania zresztą jak wszystkie produkty skintra
2022-10-31
Dorota, Olkusz
5/5
Świetny krem, mam problematyczną suchą cerę i spisuje się idealnie
2022-10-18
Sandra, Bobrowniki
5/5
Bardzo dobry krem. Polecam.
2022-10-15
Grażyna, Opatów
5/5
Świetny krem. Treściwa konsystencja, ale jednocześnie nieobciążająca mojej mieszanej cery. Podczas systematycznego stosowania kwasów i retinalu, ten krem genialnie odbudowuje barierę hydrolipidową skóry.
2022-10-08
Paulina, Warszawa
5/5
Jestem posiadaczką cery bardzo suchej i skłonnej do podrażnień. Ten krem to zbawienie. Działa jak opatrunek. Sprawdza się u mnie w pielęgnacji porannej, jak i wieczornej. Konsystencja jest jednocześnie tłustawa i lekka, nie odczuwam kremu na skórze po aplikacji. Duży plus za brak zapachu.
2022-09-28
Sandra, Głogów
5/5
Ten krem w połączeniu z tonikiem z tej samej serii to najlepsze połączenie, które pozostawia skore nawilżona i mila w dodatku.
2022-09-25
Cynthia, Warszawa
5/5
Latem nie zrobił wrażenia, natomiast teraz, przy peelingach, złuszczaniu.... opatrunek. Świetny.
2022-09-23
Krzysztof, Balice K/Krakowa
5/5
Wcześniej miałam krem nawilżający z tej samej marki z którego byłam również zadowolona. Nie mam cery problematycznej. Koi, skóra po nim jest przyjemna. Nie wyświecam się. Nie zauważyłam też zapychania. Raczej do niego wrócę.
2022-09-18
Natalia, Księżpol
2/5
Заказала крем на этом сайте.Пришла посылка,когда открыла была неприятно удивлена.Крем без упаковки,когда я взяла его в руки флакон был жирным,этикетка испорчена,с флакона текла жидкость крема.Так как крем имеет срок годности 6 мес,я теперь и не знаю пользоваться ли ,ибо не знаю когда он был открыт до меня.Очень надеюсь,что сайт мне ответит ,потому что это мои деньги и не хотелось их бы выбрасывать на ветер.
2022-09-14
Anastasiia, Koszalin
5/5
Świetny krem do cery suchej. Wygładza i uspokaja wszelkie zmiany.
2022-09-12
Zofia, Oborniki
5/5
Fajny lekki krem, ma ciekawy skład. Wygodna aplikacja dzięki pompce. Nie zaszkodził mojej skórze, ale również nic nie zrobił. Ja do niego nie wrócę, ale uważam, że jest godny uwagi i wypróbowania, być może na innej skórze z innymi potrzebami zdziała cuda :)
2022-09-09
Marta, Tczew
5/5
Rzeczywiście doskonały krem, pomimo bogatej konsystencji jest dość rzadki, przez co wspaniale się rozsmarowuje. Łagodzi i koi skórę.
2022-09-02
Ewa, Poznań
5/5
świetny krem. idelany na noc. cała marka moim zdaniem to jedno wielkie WOW
2022-08-31
Nadia, Zielona Góra
4/5
Fajny krem, jednak mam wrażenie że lekko zapycha moją mieszaną cerę.
2022-08-30
Paulina, Łódź
5/5
Świetny krem, który pomógł mi odbudować moją barierę hydrolipidową skóry. Bardzo dobrze nawilża i koi skórę. Idealnie nadaje się na noc przy stosowaniu różnych kwasów. Napewno zostanie ze mną na dłużej!
2022-08-25
Julia, Poznań
5/5
Super krem , pokochałam tę markę !
2022-08-24
Klaudia, Łódź
5/5
Rewelacyjny krem treściwa konsystencja, mam skórę mieszaną, używam na noc, po kwasach kiedy skóra potrzebuje ukojenia. Bardzo polecam.
2022-08-19
Marta, Kalisz
5/5
Świetny krem, bardzo dobrze sprawdził mi się w pielęgnacji wieczornej. Przyjemnie otula i koi skórę, ratuje przy podrażnieniu.
2022-08-19
Adrianna, Kołobrzeg
5/5
Najlepszy krem na noc, cudownie otula skórę czy to po kwasach, peelingu, czy też słońcu. Po retinolu to już w ogóle wejdzie pewnie jak złoto. Kończy mi się pierwsza buteleczka i już zamawiam następną
2022-08-15
Joanna, Juszkowo
5/5
Ten produkt to moje tegoroczne odkrycie, prawdziwy Święty Graal wśród kremów odżywczych!Kupiłam go z myślą o problematycznej sferze poniżej ust, gdzie często zmagam się z AZS. Ten krem działa jak plaster!Nawilża, niweluje świąd i przesuszenie. Leczy, tak jak obiecuje producent- regeneruje. Moc składników łagodzących plus kompleks probiotyków. Jestem pod wrażeniem , stał się stałym elementem kosmetyczki.
2022-08-11
Maria, Oława
5/5
Jeden z lepszych kremów na rynku. Super szybko jest wchłania , skóra jest po nim mega nawilżona. Wart swojej ceny.
2022-07-27
Agnieszka, Zadroże
5/5
Mega tłuścioch! Działa jak kojący plaster na skore. Używam okazjonalnie, gdy przesadzę w retinalem. Taki ratunkowy krem dla mojej tłustej odwodnionej skory :)
2022-07-11
Maja, Stargard
5/5
Przy pierwszych użyciach muszę przyznać, że nie byłam zadowolona z tego kremu. Zapach wyjątkowo mi nie odpowiadał, wydawał się zbyt tłusty i ciężki. Ale cieszę się, że dałam mu czas - po kilku tygodniach stosowania naprawdę widzę różnicę w tym jak nawilżona i wygładzona jest moja cera rano :)
2022-07-04
Dominika, Wrocław
4/5
Idealny podczas kuracji retinolem. Treściwy, odżywczy, kojący. Na początku wydaje się bardzo tłusty, ale potem się delikatnie wchłania i zostawia okluzyjną warstwę. Jedyne do czego mogę się przyczepić to opakowanie - kocham pompki, ale ten krem jest zdecydowanie za gęsty na to rozwiązanie. 1/4 produktu zostało i pompka nie dawała rady.
2022-06-22
Alicja, Zabrze
5/5
Dobry krem, świetnie łagodzi i nawilża, natomiast nie zauważyłam nic poza tym.
2022-06-12
Marta, Chwałowice
5/5
Świetny krem! Po peelingu Destructor idealnie nawilża i koi skórę. Bardzo wydajny.
2022-05-29
Monika, Jelcz-Laskowice
3/5
Nie do końca polubiliśmy się z tym kremem. Jego plusy: +Nawilża + Używam go na noc i jest dość tłusty, wiec dla mojej suchej cery dawał przyjemne nawilżenie całą noc Minusy: -mam wrażenie, że nie wiele robi oprócz samego nawilżenia, mam wrażenie, że wręcz męczy moją skórę - mam wrażenie, że dostałam po nim wyprysków W skrócie, nawilża przyjemnie, ale nic poza tym nie robi są taką cenę można poszukać czegoś przyjemniejszego
2022-05-22
Anna Maria, Gdańsk
5/5
Świetny krem. Stosuję przy kuracji z kwasami, ale nie tylko. Nakładam go na noc, ale również na dzień, gdy mam przesuszoną skórę. Efekty widać już po piereszym zastosowaniu. Muszę zrobić zapasy, bo szybko się wyprzedaje :)
2022-05-21
Małgorzata, Stargard
5/5
Świetny krem z bogatym składem, bardzo odżywia skórę twarzy.
2022-05-16
Patrycja, Wrocław
5/5
Stosuję ten krem jako produkt nawilżający podczas kuracji izotretynoiną. Sprawdza się rewelacyjnie! Z pewnością szybko się z nim nie rozstanę :)
2022-05-12
Małgorzata, Lublin
5/5
W połączeniu kremy odżywczy i nawilżający dają świetne efekty. Bardzo polecam, rezultaty można zauważyć już po pierwszych aplikacjach! Wspaniały dla cery suchej i wrażliwej!
2022-05-12
Weronika, Weronika
5/5
Jestem mile zaskoczona. Mam cerę mieszaną i trądzikową, ale produkt nie podrażnił jej ani nie zapchał porów. Używam na serum z retinolem i skóra była ukojona, wygładzona i nawilżona, a zmiany były znacznie bardziej wyciszone.
2022-05-10
Emilia, Skalbmierz
5/5
Na początku nie widziałam różnicy po zastosowaniu kremu ale pod koniec buteleczki zauważyłam że rzeczywiście łagodzi skórę:) kupię drugie opakowanie
2022-05-09
Katarzyna, Warszawa
5/5
Krem przecudownie odżywia skórę, ale nie jest przy tym tłusty i nie pozostawia filmu na skórze, jedynie delikatną lepkość. Konsystencja jest dosyć lejaca, co na początku mnie zdziwiło, bo przy kremach raczej spotyka się taką bardziej stała formułe. Krem ma specyficzny zapach, taki apteczny. Mi to nie przeszkadza, ale na początku faktycznie trochę drażniło. Bardzo polecam! Ja mam cerę suchą z AZS i naprawdę świetnie sobie z nią radzi, uspokajając i odżywiając.
2022-05-04
Agata, Szczecin
5/5
Bardzo dobry krem. Za tą cenę i z tym składem polecam zakupić.
2022-05-02
Justyna, Bydgoszcz
5/5
Cudowny krem na noc. Gdy go stosowałam spełniał moje wszystkie oczekiwania co do nawilżenia i łagodzenia stanów zapalnych. Skład prosty i bez kompozycji zapachowej, co moim zdaniem ogromnie na plus. Na dzień raczej nie polecam, ponieważ pozostawia tłustą błyszczącą warstwę.
2022-04-29
Aleksandra, Dominów
5/5
Rewelacja! Super nawilżenie i odżywienie, szczególnie dobrze sprawdza mi się w dni aplikowania retinolu! Łagodzi podrażnienia, nawilża i wygładza skórę. Stosuję na noc.
2022-04-15
Martyna, Gdańsk
5/5
Mam cerę problematyczną skłonną do trądziku i testowałam już wiele produktów ale ten krem bardzo mnie zaskoczył, jest w stanie wyciszyć zmiany i spowodować, że skóra nabiera równomiernego kolorytu oraz niweluje zaczerwienienia! Gorąco polecam !
2022-04-15
Sara, Warszawa
5/5
Uwielbiam ten krem, ma gęstą konsystencje i zostawia na skórze piękne glow bez efektu klejenia. Uratował mnie podczas choroby, używałam tylko tego kremu i pierwszy raz nie miałam łuszczącej się suchej skóry przy gorączce i minimalnej pielęgnacji.
2022-04-11
Zuzanna, Warszawa
5/5
Krem bardzo treściwy, fajnie nawilża. Widoczne nawilżenie po pierwszym użyciu. Po kilku użyciach czuć miękka i nawilżona skórę. Opakowanie bardzo higieniczne.
2022-04-04
Weronika, Cegłów
5/5
Produkt bardzo miło mnie zaskoczył. W tej niewielkiej buteleczce z pompką umieszczony jest mocno odżywczy krem, który potrafi zregenerować przez noc moją suchą i podrażnioną pielęgnacją skórę. Świetnie odbudowuje barierę hydrolipidową, nawilża, ujędrnia i dodaje jej sprężystości. Nie zapycha, nie szczypie. Ogromnie polecam szczególnie dla skór wymagających specjalnej troski bądź podczas kuracji z retinolem.
2022-04-01
Anna, Wrocław
5/5
Uwielbiam ten krem. Mam cerę mieszaną skłonną do trądziku i podrażnień. Krem pięknie otula i koi skórę. Mimo, że jest odżywczy to jest bardzo lekki, dzięki czemu używałam go zarówno na noc jak i na dzień kiedy miałam przesuszoną skórę. Polecam
2022-03-30
Ewelina, Kamienica
5/5
Ten krem to prawdziwe cudo, ma super konsystencję - bardzo bogatą, ale jednocześnie taka, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Jest zbawieniem dla mojej suchej i wrażliwej skóry. Korzystam z niego na noc i na dzień, sprawdza mi się również pod makijażem. Warto go przetestować!
2022-03-30
Agata, Wiązowna
5/5
świetny krem, to moja druga buteleczka. Doskonale odżywia skóre, mój partner też uwielbia i stosuje po goleniu
2022-03-30
Gabrysia, Sosnowiec
5/5
Najlepszy krem odżywczy na noc, nie podrażnia mojej skóry , która jest bardzo kapryśna i łatwo ją zapchać
2022-03-20
Ewelina, Sędziszów Mlp
5/5
kocham ten krem pieknie pachnie i jak na taki tłusty krem jest bardzo lekki polecam!
2022-03-15
Oliwia, Łódź
5/5
Krem CUDO! Wspaniale nawilża, odżywia, koi, wycisza stany zapalne i jakby otula skórę. Po wieczornej aplikacji rano cera ma ujednolicony koloryt i bardzo zdrowy wygląd. Konsystencja specyficzna - trochę tłusta, trochę lepka, ale jak najbardziej ok do stosowania na noc. Jedynie opakowanie nie zdaje egzaminu, bo kiedy w buteleczce jest jeszcze 1/3 kremu, pompka nie chce już działać. Mam nadzieję, że Skintra wkrótce zmieni opakowanie.
2022-02-23
Joanna, Nieborów
5/5
Krem dobrze nawilża i koi cerę. Ma dość specyficzny zapach ale po czasie się do niego przyzwyczaiłam. Jest treściwy, idealny po pilingach kwasowych.
2022-02-17
Asia, Otwock
4/5
Krem bardzo treściwy, idealny podczas kuracji retinolem. W zwykłej pielęgnacji lekko mnie zapychał.
2022-02-06
Weronika, Sękowo
5/5
Super krem. Idealny to cery trądzikowej. Nakładam na noc. Rano twarz nawilżona i ukojona. Super. Bardzo polecam.
2022-01-22
Urszula, Mysłowice
5/5
Fantastyczny krem na noc. Bogaty, otulający, dający uczucie komfortu na skórze. Fajny opakowanie i skład. Mam jeszcze pół opakowania a już myślę o następnym.
2022-01-14
Magdalena, Poznań
4/5
Ulubiony krem na noc! Treściwy, ma ciekawą konsystencję i przyjemnie otula skórę. Do tego szklane opakowanie co dla mnie zawsze jest wielkim plusem. Jedyny problem jaki mam z tym kremem to wydobywanie go. Pod koniec opakowania pompka nie daje sobie rady i ciężko wydobyć produkt. Musiałam wygrzebywać rurką pozostałości żeby móc go wykończyć, za co muszę odebrać gwiazdkę. Mimo tej niedogodności polecam każdemu ten krem :)
2022-01-07
Julia, Mszczonów
5/5
Zamawiam już kolejny :) jest świetny dla problematycznej cery. Rano po przebudzeniu skóra jest jakby piękniejsza :)
2021-12-30
Katarzyna, Sopot
5/5
Krem jest super na noc dla lubiących treściwe konsystencje. Jedyną uwagę mogę mieć do opakowania - rzeczywiście pod koniec trudno go wydobyć.
2021-12-13
Martyna, Warszawa
4/5
Zazwyczaj nie przywiązuję się do kosmetyków, lubię eksperymentować. Jednak w tym kremie dosłownie zakochałam się od pierwszego wejrzenia! Cudownie nawilża, wycisza skórę, rano twarz jest mięciutka, a co najważniejsze koi i sprawdza się przy stosowaniu retinolu. Minusem jednak jest opakowanie - miałam jeszcze 1/3 buteleczki, a pompka już nie chciała w ogóle pompować kremu, przez co musiałam dłubać rureczką w środku, co nie jest zbyt higieniczne. Mam nadzieję, że w przyszłości mechanizm zostanie ulepszeony :)
2021-12-08
Agata, Białobrzegi
5/5
Absolutnie fantastyczny. Treściwa konsystencja, doskonałe nawilżenie i odżywienie cery. Rano twarz wygląda promiennie. Jedynie martwi mnie opakownie - pod koniec opakowania moze byc problem z wydobyciem
2021-11-24
Martyna, Ostrów Mazowiecka
5/5
Po pierwszym użyciu obawiałam się, że krem może być zbyt ciężki i zapychający. Mam skórę tłustą z tendencją do wyprysków. Po tygodniu mogę stwierdzić, że absolutnie nie zapycha, a skóra wydaje się bardzo nawilżona.
2021-11-21
Aleksandra, Gdańsk
5/5
Produkt plasuje się dla mnie gdzieś pomiędzy kremem a serum. Na prawdziwe zimno nałożyłabym na niego coś jeszcze, ale póki temperatury są całkiem wysokie, wystarczy jako główny krem pod spf. Wydaje mi się, że faktycznie koi i otula skórę. Mniej wygładza w porównaniu z kremem nawilżającym Skintry, ale jest delikatniejszy. Nie podoba mi się tylko zapach mocznika.
2021-11-20
Karolina, Kraków
5/5
Mam suchą skórę jednocześnie skłonną do wyprysków. Ten krem to zbawienie. Wiele przetestowałam już kosmetyków drogich marek ale żaden nigdy nie sprawił że chciałam zamówić następne opakowanie . Za to ten krem to mój ulubieniec i nie zamierzam go zmieniać. Moja skóra jest idealnie nawilżona , a wypryski jak dotąd nie pojawiły się ani razu. Polecam wszystkie kosmetyki tej marki , składy mówią same za siebie.
2021-11-18
Paulina, Zamość
5/5
Najlepszy krem na noc jakiego kiedykolwiek używałam! Mam cerę suchą, wrażliwą i reaktywną, ten krem potrafi ją wyciszyć i trzyma nawilżenie do rana. Jest bardzo okluzyjny i dosyć ciężki więc trzeba lubić takie formuły, mi pasuje w 100%, na pewno kupię ponownie!
2021-11-12
Joanna, Mysłowice
5/5
Krem uzylam dopiero dwa razy, ale musze przyznac, ze napewno znow go zamowie po skonczeniu buteleczki. Swietnie sie sprawdza na moja mieszana cere.
2021-11-08
Beata, Kloosterzande
5/5
Fajny, treściwy krem. Konsystencja nie jest lekka, z początku wydaje się, że dość gęsta, ale jak się już krem rozsmarowuje, to jest to bezproblemowe. Przyjemny i lekki zapach. Używam go dopiero tydzień, ale mam wrażenie, że ładnie nawilża odwodnioną cerę.
2021-11-07
Paula, Jabłonka
5/5
Używam tego kremu od dwóch tygodni . Mam cerę mieszaną z tendencją do zaskórników . Stosuję na noc, krem jest treściwy, wspaniale nawilża odwodnioną cerę. Rano cera jest nawilżona, ale nie tłusta, a tego się obawiałam. Świetnie nawilża po retinolu. Nie próbowałam stosować go pod makijaż. Polecam
2021-11-06
Paulina, Żyrardów
5/5
Pierwszy krem do twarzy, który robi to co powinien. Idealnie sprawdza się dla mojej suchej i odwodnionej skóry. Już jedna pompka wystarczy żeby poczuć ulgę. Polecam z całego serca. Na pewno kupię kolejną sztukę :)
2021-10-30
Marta, Gdańsk
5/5
Super polecam
2021-10-21
Ewa, Gorzów Wielkopolski
5/5
Wspaniały krem do skóry suchej/ odwodnionej. Daje uczucie ukojenia i długotrwałe nawilżenie. Mój nowy ulubieniec.
2021-10-02
Katarzyna, Warszawa
5/5
Mój nowy ulubiony krem. Bardzo podoba mi się szklane opakowanie z pompką, dzięki której nie trzeba otwierać słoiczka, a można szybko i efektywnie wybrać odpowiednią ilość kosmetyku. Krem bardzo dobrze nawilża skórę, koi ją oraz poprawia jej strukturę. Do tego ma bardzo fajny skład. Na pewno kupię ponownie.
2021-09-26
Jakub, Warszawa
5/5
Ten krem daje na mojej twarzy podobny efekt jak serum Buffet- the Ordinary (czyli bardzo dobry). Skóra jest po nim ukojona i nawilżona. Po nałożeniu zostawia delikatny film, który jednak szybko znika i nie przeszkadza w nałożeniu makijażu w przypadku skóry suchej.
2021-09-26
Milena, Łódź
5/5
Na początku żałowałam zakupu bo wcześniej miałam krem z niacynamidem Skintry i lepiej działał na skórę mieszaną. Natomiast po jakimś czasie przy złuszczaniu zaczął się sprawdzać. Mimo złego początku na okres zimowy powinien się znaleźć w wieczornej pielęgnacji.
2021-09-23
Magdalena, Kołobrzeg
5/5
Najlepszy krem pomagający ukoić i utrzymać prawidłową barierę fydrolipidiwą po retinolu. Polecam ❤️
2021-09-18
Joanna, Mińsk Mazowiecki
5/5
Bardzo treściwy i odżywczy krem dokładni taki jak oczekiwałam. Moja problematyczna cera bardzo go polubiła, używam na noc, na dzień mógłby być za ciężki.
2021-09-15
Julia, Leszno
5/5
Świetny Nawilżający krem.
2021-09-09
Weronika, Sierakowice
4/5
Moja skóra mieszana, dojrzała. Stosuję w swojej pielęgnacji składniki aktywne. Potrzebuję konkretnego, odżywczego kremu. Krem jest rzeczywiście dobry, używam go dwa razy dziennie, moja skóra jest ukojona i zaopiekowana pod każdym względem. Dałam 4 gwiazdki, byłoby 5 ale.. Opakowanie jest do bani. Nie wiem jak można było wsadzić tak gęsty krem do butelki z tak fatalnie działająca pompką. Jasne że wolę pompki żeby do kremu nie dostawało się powietrze. Taka aplikacja jest zwyczajnie bardziej higieniczna. Tutaj cos zwiodło, nie jestem w stanie wypompować kremu do końca a zostało mi jeszcze 1/3 opakowania. Więcej nie kupię, nie mam czasu zwłaszcza rano bawić się patyczkami do uszu, żeby coś wygrzebać z butelki. Sugeruję jak najszybciej zmienić opakowanie.
2021-09-07
Danuta, Cieszyn
5/5
Uzywam na noc i rano skóra jest miekka, nawilżona, ukojona i widocznie lepszej kondycji, polecam, robi mega robotę:)
2021-09-01
Magdalena, Warszawa
4/5
Produkt kupilam kolezance. Szukala gestszej konsystencji, wiec nie spelnil jej oczekiwan. Poza tym ok.
2021-08-30
Magda, Warszawa
5/5
To aktualnie mój ulubiony krem, bo mogę nałożyć go na wszystko. Bardzo polecam!
2021-08-20
Dominika, Wrocław
5/5
Bardzo dobry skład, odżywia, koi i nawilża, jednocześnie nie jest ciężki. Nie zapycha. Stosuję na noc i sprawdza się rewelacyjnie. Higieniczne opakowanie, minimalistyczna szata graficzna także bardzo na plus.
2021-08-20
Anna, Łódź
5/5
Dobrze się uzupełnia z serum rewitalizującym. Ładnie nawilża buzię jednak pod makijaż w ogóle się nie nadaje. Robi robotę
2021-08-04
Marta, Nowy Konik
5/5
Mój ukochany na noc naprawdę. Mam cerę mieszną i po opiniach bałam się że będzie za tłusty na moją skórę. Ku mojemu zaskoczeniu krem bardzo dobrze się wchłania, fakt faktem jest trochę tłustawy choć wolałabym to nazwać bardziej treściwym. Ze względu właśnie na jego treść używam go na noc i sprawuje się obłędnie. Rano po przebudzeniu skóra widocznie jest odżywiona ba moja mieszana strefa T praktycznie się nie świeci. Wraz z produktami kwasowymi w pielęgnacji naprawdę daje sobie radę skóra nie jest ściągnięta i przesuszona. Skóra jest widocznie odżywiona i nie spowodował wysypu nowych przyjaciół więc na pewno do niego wrócę i wypróbuję jego brata!
2021-08-01
Paulina, Górowo Iławeckie
5/5
Krem ma piękny skład, działanie i mimo odżywczej konsystencji wchłania się dość szybko, nie jest ciężki ani tłusty i koi buzię nawet w wieloetapowej rutynie pielęgnacyjnej.
2021-07-08
Elżbieta, Radostowice
5/5
Krem jest świetny, skóra po jego użyciu jest naprawdę ukojona, odżywiona, miękka. Mam wrażliwą, trądzikową cerę która na wiele kosmetyków reaguje nowymi krostkami, po tym kremie nic się nie dzieje.
2021-07-03
Marta, Chyby
5/5
Krem jest super na noc, daje uczucie ulgi. Wydaje mi się, że rozjaśnił mi delikatnie przebarwienia po miesiącu stosowania. Kupiłam kolejne opakowanie i zostanie na dłużej:) Brawo za eko podejście ze szklanymi butelkami ale niestety pod koniec nie można już wydobyć kremu z opakowania , a szkoda bo część się marnuje - to chyba jedyny minus jaki mi się udało znaleźć. Polecam!
2021-07-03
Małgorzata, Wrocław
5/5
Mam cerę trądzikową, ale skłonną do odwodnienia, a to jest najlepszy krem, jaki kiedykolwiek miałam. Skóra jest po nim niesamowicie ukojona i otulona, wyraźnie nawilżona i zmiękczona. To moje pierwsze, ale na pewno nie ostatnie opakowanie.
2021-07-02
Julia, Rogoźnik
5/5
Krem przy cerze tłustej na noc rewelacja!
2021-06-23
Agata, Tarnów
1/5
Krem zostawia ciężką warstwę, niczym wosk. Niestety po jego stosowaniu zauważyłam więcej zaskórników i wysyp grudek.
2021-06-20
Wiktoria, Szczecin
5/5
Ten krem to złoto, świetnie regeneruje, daje okluzję, ale nie robi wrażenia ,,oleju na skórze”. Bardzo polecam, szczególnie na noc ;)
2021-06-19
Natalia, Mszczonów
5/5
Bardzo dobry, mocno odżywczy krem. Myślę, że będzie dobry dla każdego typu skóry. Polecam
2021-06-07
Marta, Wołomin
5/5
Super produkt dla suchej i odwodnionej skóry twarzy, po 2 tygodniach stosowania można zobaczyć znaczną poprawę. Produkt zostawia lekki film, który wygląda bardzo naturalnie, po jakimś czasie znika też cienka tłusta warstwa, która sie utrzymuje na twarzy kilkanaście minut po aplikacji. Bardzo fajne jest też zgrabne szklane opakowanie i dozownik.
2021-06-06
Karol, Ostrowiec
5/5
Ciekawy produkt: pomimo gęstej, dosyć zwartej konsystencji, dobrze się wchłania i nie jest to formuła tłustej mazi; na skórze zostawia taki tłustawy glow, ale z kolei skóra nie jest przetłuszczona; dobrze odżywia skórę; w chłodne dni świetnie sprawdza się nawet pod makijaż, ale już w upalne dni lepiej stosować go na noc; zdecydowanie NIE ZAPYCHA no i jest wydajny. Mam cerę mieszana, trądzikową, która bardzo często się przesusza i jestem zadowolona z tego kremu.
2021-06-06
Paulina, Potok Górny
5/5
Mam skórę mieszaną stosuję ten krem w wieczornej pielęgnacji, nie zapycha, wręcz koi i super nawilża. Jestem z niego bardzo zadowolona- poleca zakup.
2021-05-30
Sylwia, Racibórz
5/5
Ten krem uratował moją przesuszoną i podrażnioną skórę. Wystarczyło kilka użyć, by zauważyć poprawę. Cera jest miękka i rozświetlona. Krem nie zapycha :)
2021-05-24
Izabela, Warszawa
5/5
Ten krem to magia... Używam od 2 tygodni i widzę spore zmiany na mojej buzi: mniej zaskórników zamkniętych i nowych stanów zapalnych, a po tych starych prawie nie ma śladu. Cera jest ukojona, znacznie mniej zaczerwieniona, w dodatku świetnie nawilżona! Nie wyobrażam sobie teraz zmiany kremu, a kolejne produkty z tej firmy już w drodze do mnie :)
2021-05-16
Magdalena, Poznań
5/5
Udało mi się wygrać ten krem w konkursie Cosibelli :) Używam go na noc już od miesiąca i moja skóra nigdy nie wyglądała tak dobrze rano. Jest nawilżona, miękka, a stany zapalne są wyciszone. Dodatkowy plus za brak zapachu, wiele kremów z intensywnym zapachem piekło mnie w oczy. Jestem nim naprawdę zachwycona, na pewno kupię kolejne opakowanie.
2021-05-15
Kinga, Warszawa
5/5
Bardzo miłe zaskoczenie. Świetny krem na noc, nawilża a w dodatku wycisza i łagodzi podrażnienia. Polecam
2021-05-03
Urszula, Warszawa
5/5
Bardzo dobry krem, po nałożeniu pozwala na masaż, lecz później szybko się wchłania. Doskonały w nocnej pielęgnacji, rano skóra jest wyraźnie ukojona i nawilżona.
2021-05-03
Paulina, Kraków
5/5
Krem jest genialny, szybko się wchłania, cudownie odżywia, koi skórę a przy tym nie jest tłusty ani ciężki. Bardzo polecam :)
2021-04-28
Natalia, Zielona Góra
5/5
Krem stosuję po użyciu peelingu kwasowego albo po toniku kwasowym. Skóra po nim jest fantastycznie ukojona. Ten produkt daje na skórze taki delikatny film, który ubóstwiam wieczorem, po całym dniu. Nie mam po nim efektu pocenia się skóry, który mam przy innych kremach odżywczych. Produkty SkinTra- love.
2021-04-28
MAGDA, Jordanów Śląski
5/5
Jest miłość. Jestem mile zaskoczona konsystencja i tym jak szybko się wchłania ten krem, pięknie regeneruje i nawilża Polecam wypróbować
2021-04-28
Monika, Lublin
5/5
Krem dobrze odżywia i nawilża skórę, sprawia, że jest ona pełna blasku przez cały dzień. Konsystencja jest lekka i szybko się wchłania. Polecam
2021-04-22
Dominika, Osiecznica
5/5
Jestem zachwycona, krem stosuję razem z tonikiem tej samej firmy. Ma nieprawdopodobne właściwości naprawcze, koi skórę i szybko pomaga uporać się z zapalnymi niedoskonałościami. Po zastosowaniu pozostawia na skórze przyjemny film, który utrzymuje się do następnego dnia, skóra jest miękka, aksamitna, dobrze nawilżona, odżywiona i ma ładny, zdrowy koloryt.
2021-04-16
Anna, Warszawa
5/5
Produktu używam już od około tygodnia, a po pierwszym użyciu rano cera była ukojona, stany zapalne wyciszone. Jest to niezastąpiony produkt przy odbudowywaniu/ podtrzymywaniu zdrowej bariery hydrolipidowej. Mam skórę kapryśną, alergiczną i wiele produktów mi nie służy, natomiast ten krem, pomimo swoich właściwości odżywczych jest niesamowicie lekki i wręcz wspomaga walkę z niedoskonałościami. Bardzo polecam każdemu !
2021-04-13
Anna, Chorzów

Zadaj pytanie

Pytania innych klientów
Dzień dobry, czy krem może być używany przez kobiety w ciąży i karmiące?

Dzień dobry,

nie mamy badań potwierdzających bezpieczeństwo stosowania tego produktu w ciąży i podczas karmienia piersią, jednak nie zawiera on składników potencjalnie szkodliwych. Wybór pozostawiam Pani.

Pozdrawiam
Kosmetolog 
Karolina

Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?
Skorzystaj z formularza zapytania lub zadzwoń pod numer 226022832
Zadaj pytanie
Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel