Mokosh - Cosmetic Raspberry Seed Oil - Olej z Pestek Malin Kosmetyczny - 100ml

  • Olej z pestek malin
ID towaru: 1449
Pojemność:
69,00 zł
69,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
69 pkt.
3450 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Opis produktu

Mokosh - Cosmetic Raspberry Seed Oil - Olej z Pestek Malin Kosmetyczny

Pojemność: 100ml

Mokosh - Cosmetic Raspberry Seed Oil - Olej z Pestek Malin Kosmetyczny - olej tłoczony na zimno z drobnych pestek owoców malin z rodzaju Rubus Idaeus. Zawiera wysoką ilość egzogennych kwasów tłuszczowych (NNKT) takich jak: kwas linolowy i alfa-linolenowy. Zawiera silne przeciwutleniacze takie jak witamina C, karotenoidy oraz flawonoidy. Olej przyspiesza regenerację i gojenie skóry, a dzięki swojej niskiej komedogenności może być stosowany także do cer mieszanych i tłustych.

Produkt zawiera: 

  • 100% olej z pestek malin - przyspiesza regenerację skóry, odżywia i zapobiega odparowywaniu wody z naskórka.
Działanie produktu:
  • nawilża i odżywia,
  • przyspiesza regenerację skóry,
  • wzmacnia i nawilża również włosy i paznokcie.
Rodzaje skór oraz defekty kosmetyczne, dla których ten produkt może być pomocny:
  • każdy rodzaj skóry, w tym mieszana i tłusta.
Sposób aplikacji: Zaaplikuj niewielką ilość oleju na twarz, szyję lub całe ciało, a następnie delikatnie wmasuj w skórę. Produkt nie wymaga rozcieńczania.

Nie wiesz, jak pielęgnować swoje włosy? Sprawdź nasze wpisy blogowe o pielęgnacji włosów!


Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Data ważności: 
na opakowaniu.

Skład

Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (3)

5.00
Liczba wystawionych opinii: 3
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Wielofunkcyjny olej, pure nature! Dobry do demakijażu, masażu twarzy, jako baza pod krem, na końcówki włosów, a wymieszany z balsamem swietnie sprawdzi sie na calym ciele.  Bardzo lubię i zawsze mam w kosmetyczce, ale do pielęgnacji twarzy preferuję lżejsze i lepiej wchłaniające się oleje. 
2020-11-25
Aleksandra, Amsterdam
5/5
Polecam osobom, które zmagają się z trądzikiem, robią różnego rodzaju peelingi. Bardzo dobrze nawilża i radzi sobie z podrażnieniami. W moim przypadku ten olejek zmniejszył ilość wydzielania sebum, a mam cerę w tendencji do tłustej.
2020-05-06
Magdalena, Kodeń
5/5
Używam go wielofunkcyjnie, nawilżam końcówki włosów, skórki wokół paznokci, czasem do nawilżania skóry twarzy. Polecam jako kosmetyk wielofunkcyjny na wyjazdy:)
2019-08-09
Sabina, Wrocław

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel