Your Natural Side - Nasiona Ogórka Olej 100% - 30ml

  • Naturalny olej z ogórka nierafinowany
ID towaru: 13513
Wybór tej pozycji powoduje konieczność dostosowania innych opcji.
29,00 zł
29,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
29 pkt.
1450 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Opis produktu

Your Natural Side - Nasiona Ogórka Olej 100%

Pojemność:
30ml


Your Natural Side - Nasiona Ogórka Olej 100% - naturalny olej pozyskiwany podczas tłoczenia nasion ogórka. Jest tłoczony na zimno i nierafinowany, dzięki czemu zawiera substancje aktywnie naturalnie zawarte w nasionach takie jak np. nienasycone kwasy tłuszczowe czy antyoksydanty. Podczas przechowywania chroni je także szklana, przyciemniona butelka, ograniczająca dostęp światła do produktu. Olej posiada cenne właściwości pielęgnacyjne. Intensywnie odżywia skórę i poprawia jej poziom nawilżenia. Może być stosowany jako odpowiedni zamiennik dla kremu.

Produkt zawiera:
  • nierafinowany olej z nasion ogórka - działa odżywiająco, poprawia poziom nawilżenia skóry oraz wspomaga pracę naturalnej bariery hydrolipidowej.
Działanie produktu:
  • poprawia poziom nawilżenia skóry,
  • poprawia kondycję bariery hydrolipidowej,
  • odżywia skórę.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • skóra sucha,
  • skóra łuszcząca się,
  • skóra problematyczna,
  • skóra mało elastyczna,
  • nierównomierny koloryt.
Sposób aplikacji: Aplikuj bezpośrednio na oczyszczoną skórę twarzy i/lub ciała w celach pielęgnacyjnych lub podczas masażu. 

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Data ważności: na opakowaniu.

Kraj pochodzenia:
Polska.

Skład

Cucumis Sativus (Cucumber) Seed Oil

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel