Your Natural Side - Cacay Olej 100% - 30ml

  • Naturalny olej Cacay tłoczony na zimno
ID towaru: 13510
Wybór tej pozycji powoduje konieczność dostosowania innych opcji.
48,00 zł
48,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
48 pkt.
2400 pkt.
SuperFair.Shop badge Wysyłamy wszystkie paczki w deklarowanym czasie

Posiadamy wyróżnienie SuperFair.Shop™ w ramach którego nasze wysyłki są codziennie automatycznie monitorowane pod względem zgodności z deklarowanym czasem wysyłki.

Przyznane wyróżnienie oznacza, że nasze przesyłki są wysyłane zgodnie z planem. Dbamy też o Twoje bezpieczeństwo i wygodę.

Opis produktu

Your Natural Side - Cacay Olej 100%

Pojemność:
30ml


Your Natural Side - Cacay Olej 100% - olej pozyskiwany z nasion rośliny Caryodendron Orinocense rosnącej w Ameryce Południowej. Posiada charakterystyczny orzechowy zapach. Dzięki niskiej temperaturze procesu wytłaczania, można uzyskać w pełni wartościowy produkt pod względem naturalnych substancji aktywnych, takich np. nienasycone kwasy tłuszczowe czy antyoksydanty. Są one chronione także podczas przechowywania dzięki szklanej, zaciemnionej butelce, ograniczającej dostęp światła do oleju. Może być stosowany jako skuteczny zamiennik kremu, szczególnie dla osób z cerą suchą. Intensywnie odżywia skórę i znacząco poprawia poziom jej nawilżenia.

Produkt zawiera:
  • olej z nasion Caryodendron Orinocense - działa odżywiająco, wspiera pracę naturalnej bariery hydrolipidowej, przez co poprawia poziom nawilżenia skóry.
Działanie produktu:
  • poprawia poziom nawilżenia skóry,
  • poprawia kondycję bariery hydrolipidowej,
  • odżywia skórę.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • skóra tłusta,
  • skóra mieszana,
  • skóra sucha,
  • skóra dojrzała,
  • skóra łuszcząca się,
  • zniszczone i suche włosy.
Sposób aplikacji: Aplikuj bezpośrednio na oczyszczoną skórę twarzy i/lub ciała w celach pielęgnacyjnych lub podczas masażu. Możesz stosować także do olejowania włosów, po olejowaniu wymaga zmycia.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Data ważności: na opakowaniu.

Kraj pochodzenia:
Brazylia.

Skład

Caryodendron Orinocense Seed Oil

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z robienia zakupów na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookie. Korzystając z naszych usług akceptujesz ich używanie. Więcej na ich temat możesz dowiedzieć się z polityki prywatności.
Zamknij
pixel