Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Wybór kosmetologa

SkinTra - Let Your Skin Feed On - Prebiotyczny Krem Odżywczy - 50ml

  • Prebiotyczny krem odżywczy intensywnie regenerujący
ID towaru: 4985
74,00 zł
74,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
74 pkt.
3700 pkt.

Opis produktu

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Let Your Skin Feed On

Odżywczy krem do twarzy z prebiotykami

SkinTra - Let Your Skin Feed On - lekki krem odżywczy o szerokim zakresie pielęgnacyjnym. Polecany głównie dla osób, których skóra potrzebuje silnego nawilżania, a jednocześnie nie lubi ,,masłowych’’ formuł. Zawiera składniki NMF, czyli Naturalnego Czynnika Nawilżającego oraz prebiotyki i fermenty przywracające balans mikrobiomu. W sposób fizjologiczny i aktywny dogłębnie nawilża oraz regeneruje skórę. Zawarte składniki uzupełniają niedobory, które powodują przewlekłą bądź tymczasową suchość, tym samym przywracając odpowiedni poziom nawilżenia i zapobiegając powtórnemu wysuszeniu. Substancje antyoksydacyjne i przeciwzapalne przyspieszają mechanizmy regeneracji. Receptura została skomponowana tak, aby w wysokim stopniu ograniczyć potencjał komedogenny, a jednocześnie, aby wygenerować wzmocnione właściwości odżywcze. Pełnego wachlarzu właściwości zaznasz po kilku aplikacjach i będą się one utrzymywały przez długi czas.

Produkt zawiera:

  • skwalan - emolient, odpowiednik ludzkiego skwalenu, który wchodzi w skład sebum i cementu międzykomórkowego, zapewnia ochronę skóry m.in. nadmiernym odparowywaniem wody z naskórka i szkodliwym działaniem wolnych rodników, dodatkowo zmiękcza i poprawia elastyczność skóry, nie działa komedogennie,
  • olej z pestek arbuza i olej z pestek malin - tzw. oleje schnące, które nie mają potencjału komedogennego, bogate w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe oraz witamin z grupy B, oraz A, E, C, dzięki czemu zapobiega nadmiernemu odparowywaniu wody z naskórka, odbudowują barierę lipidową, odżywiają, zmiękczają i regenerują,
  • Galactomyces Ferment Filtrate 10% - produkt uboczny procesu fermentacji drożdży. Jest silnym antyoksydantem, przez co opóźnia procesy starzenia się skóry oraz przyspiesza regenerację, dogłębnie nawilża oraz reguluje fizjologiczny proces złuszczania, ponadto wycisza stany zapalne i zapobiega powstawaniu przebarwień,
  • Izomerat Sacharydowy 3% - polisacharyd - dogłębnie nawilża oraz utrzymuje odpowiedni stopień nawilżenia skóry, redukuje przesuszenie, podrażnienia oraz świąd,
  • azeloglicynę 2,5% - połączenie kwasu azelainowego oraz glicyny - rozjaśnia przebarwienia naskórkowe i skórno-naskórkowe, hamuje tyrozynazę (zapobiega powstawaniu przebarwień), reguluje pracę gruczołów łojowych, a ponadto właściwości antybakteryjne, przyczyniają się do zminimalizowania ilość powstających wyprysków; podobnie jak kwas azelainowy działa przeciwzapalnie, przyczyniając się redukcji stanów zapalnych oraz przyspieszenie mechanizmów regeneracji; antyoksydant, ogranicza utlenianie sebum i aktywność wolnych rodników,
  • inulinę 1% - prebiotyk - stymuluje wzrost fizjologicznej mikroflory skóry, będąc pożywką dla probiotyków bytujących na powierzchni skóry. Wspomaga właściwości nawilżające kosmetyku, łagodzi podrażnienia oraz stany atopowe oraz wycisza aktywność wyprysków bakteryjnych,
  • Bioceramidyl Pure - połączenie ceramidów, fosfolipidów oraz cholesterolu - dba o utrzymanie optymalnego poziom nawilżenia, regeneruje płaszcz hydrolipidowy oraz wnika do naskórka, uzupełniając niedobory cementu międzykomórkowego,
  • beta-glucan - polisacharyd penetrujący w głąb skóry; silnie nawilża, pobudza oraz minimalizuje szorstkość, dodatkowo chroni przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, spowalniając przedwczesne starzenie i wspomagając procesy regeneracji,
  • Black BeeOme ™ Powder - opatentowany składnik pozyskiwany z fermentowanego miodu czarnych pszczół ze Szwajcarii. Przywraca zdrowy balans mikroflory skóry, poprawia poziom nawilżenia, elastyczności oraz ogranicza nadprodukcję sebum, zapobiegając tzw. wyświecaniu,
  • alantoinę - pochodna kwasu moczowego, dogłębnie nawilża, a także zmiękcza i koi, dodatkowo wspomagają regenerację.

Działanie produktu:

Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:

  • każdy rodzaj skóry,
  • skóra w trakcie stosowania kwasów, retinoidów i innych produktów, które mogą wysuszać, ścieńczać czy podrażniać skórę.

Sposób użycia: Niewielką ilość produktu nałóż na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy, szyi i dekoltu albo na wybrane partie twarzy, które mają tendencję do wysuszania. Produkt możesz używać również w okresie, gdy skóra jest przesuszona i/lub podrażniona np. zimą czy w trakcie stosowania kwasów lub retinoidów. Najlepsze rezultaty zauważysz dopiero po pierwszych kilku aplikacjach.

W pielęgnacji porannej i wieczornej sprawdzi się u skóry normalnej i suchej. W przypadku cery mieszanej i tłustej zalecamy stosowanie kremu odżywczego podczas pielęgnacji wieczornej, a podczas porannej kremu nawilżającego.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 50 ml
Data ważności: 6 miesięcy od otwarcia.
Kraj pochodzenia: Polska.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua(Water), Galactomyces Ferment Filtrate, Squalane, Isoamyl Laurate, Coco-Caprylate/Caprate, Panthenol, Propanediol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxy-Stearate/Sebacate, Potassium Azeloyl Diglycinate, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Saccharide Isomerate, Inulin, Urea, Glucosyl Ceramide, Phospholipids, Cholesterol, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Zymomonas Ferment Extract, Honey Extract, Allantoin, Maltodextrin, Magnesium Sulfate, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Citric Acid

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (273)

4.74
Liczba wystawionych opinii: 273
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo komfortowy krem. Mimo, że treściwy, bardzo szybko się wchłania. Stosuję jako krem na noc i na dzień pod makijaż. Warto zwrócić uwagę na różne pojemności.
2024-05-23
Katarzyna, Rybnik
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
To jest moja największa relacja love-hate. Śmierdzi, ma dziwną konsystencję i przeokropne opakowanie. Na buzi zostaje warstwa, którą czuć i się świeci. Ale z drugiej strony bardzo dobre działa. Rzeczywiście nawilża, odżywia i regeneruje. Do zaburzonej BHL idealny. A przy zaskórnikach połączenie tego kremu z Comedo killerem to ideał. Tylko zmieńcie to okropne opakowanie!!!!
2024-05-22
Magdalena, Juszkowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Plaster na przesuszoną skórę.
2024-05-16
Karolina, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, lekki, ale przy tym nawilżający i według mnie dość wydajny. Uważam, że jak najbardziej wart swojej ceny. Zauważyłam, że dzięki używaniu go oraz serum z Torriden "kaszka" z policzków zaczęła mi znikać
2024-05-14
Karolina, Wiskitki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Treściwy, bogaty krem, idealny na noc. Działa! Opakowanie nietrafione, bo krem jest gęsty i kiedy jest go już niewiele, to trudno go wydostać. Mimo tego warto go kupić.
2024-05-14
Anna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę suchą, wrażliwą, dojrzałą, przy której krem ten choć tłusty, treściwy dobrze się wchłania, nawilża i nie uczula.
2024-05-13
Marzena, Kraków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, mega treściwy. Osobiście ciężko nakłada mi się go solo ale jeżeli nałożę przed nim tonik prebiotyczny to nakładanie nie jest już takie złe.
2024-05-06
Dagmara, Chorzów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest dosyć tłusty dlatego lepiej sprawdzi się stosowany na noc, świetne nawilżenie i ukojenie.
2024-05-04
Klaudia, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ulubiony krem na noc. W końcu porządne nawilżenie!
2024-05-01
Katarzyna, Tychy
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem - tłustsza konsystencja mi nie przeszkadzała. Zapach dziwny, ale można się do niego przyzwyczaić. Minus za opakowanie - krem jest zbyt gęsty i rozwarstwia się (czasami przez pompkę wycieka tylko rzadkie) i zatyka
2024-04-23
Aneta, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie wiem co jest nie tak z tym kremem, ale raz się sprawdza i cera jest nawilżona oraz gładka, a raz nie i sam efekt jest odwrotny. Generalnie zapach produktu nieprzyjemny. Raczej nie kupię go po raz kolejny. Mam cerę mieszaną z zaskórnikami i ewidentnie z takim typep skóry twarzy nie współgra.
2024-04-21
Paulina, Piekary Śląskie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem! Świetnie nawilża, skóra rano jest ukojona, nawodniona, promienna, wygląda zdrowo! Poleciłabym raczej skórom suchym, bo to niezły tłuścioszek ;)
2024-04-18
Aleksandra, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Idealnie nawilża, skóra jest lekko tłusta po nałożeniu ale szybko się wchłania
2024-04-13
Klaudia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem! Jako posiadaczka skóry mieszanej w kierunku do suchej idealnie sprawdził mi sie do wieczornej pielęgnacji. Jest bardzo odżywczy jednocześnie lekki w odczuciu po nałożeniu na twarz. Pozostawia glow na skórze, ale jest bardzo komfortowy. Rano skóra jest mięciutka i w o wiele lepszej kondycji
2024-04-09
Wiktoria, Głogów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem aż zaskoczona jak dobry jest to krem. Nie jest ani ciężki ani oblepiający. Dobrze odżywia skórę. Daje uczucie nawilżonej i ukojonej skóry. Na pewno kupię ponownie
2024-04-08
Agata, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem. Sprawdza się przy mojej skórze mieszanej.
2024-04-06
Martyna, Lipie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To jest mój ulubiony krem nocny. Używam retinal, kwasy i robię sobie mikronakłucia, więc moja pielęgnacja jest intensywna. Jako że jestem kosmetologiem ważny dla mnie jest skład a w tym kremie jest on naprawdę świetny. Po nałożeniu tego kremu buźka jest miękka a rano nawilżona. To już moje drugie opakowanie ❤️
2024-04-03
Paulina, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ok, dobrze nawilża.
2024-04-01
Malg, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest fantastyczny, momentalnie łagodzi podrażnienia, otula, odżywia. Wiele osób skarży się na zapach ale ja go uwielbiam
2024-03-30
Aleksandra, Mrowiska
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem otulający skórę na noc. Jest gęsty ale nie zbyt tłusty, nawet nałożony na olej konopny nie zostawia mega tłustej skóry, przyjemnie ją otula. Rano budzę się z mięciutką i nawilżoną skórą, dla mnie bomba!
2024-03-19
Agnieszka, Chorzów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem! Cerę suchą idealnie nawilża i powoduje że jest mniej podrażniona. Jak dla mnie to działa bardzo dobrze przeciwzmarszczkowo. To moje drugie opakowanie.
2024-03-16
Katarzyna, Opole
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Miałam wrażenie, że krem bardziej natłuszczał niż nawilżał, niestety przy mojej wrażliwej, przesuszonej skórze się nie sprawdził. Zapychał i niekoniecznie upiększał…
2024-03-12
Aleksandra, Szczytno
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie polecam dla skóry suchej. Chwilę po posmarowaniu, skóra jak sucha papier. Poza tym słaba pompka i zapach kremu nie do końca przyjemny. Ale jakby dobrze nawilżał skórę to byłyby szczegóły…
2024-03-06
Magdalena, Bielany Wroclawskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem trafia do mojego top, właśnie zamówiłam drugą butelkę. Bardzo dobrze nawilża i daje uczucie gładkiej skóry. Jedyny minus to opakowanie, problemy z pompką i końcówka kremu do wyciągania ręcznie.
2024-03-03
Natalia, Parchowo
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo fajnie nawilża, jest dosyć wodnisty co nie każdemu musi odpowiadać. Jedyny minus to zapach, który wyjątkowo mi nie podpadł i mnie drażni.
2024-02-29
Katarzyna, Sosnowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem to mój must-have. To już trzecia kolejna buteleczka z kolei. Zawsze mnie ratuje przy naruszonej barierze hydrolipidowej. Po nim w ciągu doby cera wraca do normy. Nie zapycha. Jest odżywczy, a zarazem nie ciężki.
2024-02-26
Agnieszka, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To już moja druga buteleczka , ogólnie polecam wszystkie kosmetyki od skintra . Ten krem to mój ulubieniec . Lubię mieć nawilżona twarz , a on mi to właśnie zapewnia . Tylko buteleczka lub pompka powinna być inna bo nie do końca można krem wyciągnąć . Trzeba wacikiem wygrzebać końcówkę . Mimo wszystko polecam
2024-02-23
Paulina, IZBICA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudo do suchej skóry, jednak tylko na noc bo skóra po nim jest świecąca. Po zastosowaniu otula skórę pozostawiając przez dłuższy czas warstwę, która potrzebuje więcej czasu na wchłonięcie.
2024-02-19
Irena, Polanka Wielka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę łojotokową, odwodnioną, dojrzałą - trudną. Kremik na noc świetny. Używam na serum. Niby owszem wydaje się być tłusty, ale absolutnie nie zapycha. Ładnie odżywia. Zapach w pierwszej chwili specyficzny, ale szybciutko się ulatnia.
2024-02-17
Joanna, Karczew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubieniec
2024-02-14
Halina, Nawojows
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Proszę o wersję tego samego kremu w tubce. Krem zostawia skórę bardzo ukojoną i na plus jest brak dodatków zapachowych.
2024-02-12
Aleksandra, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Naprawdę dobrze nawilża. Jest dość tłusty, długo się wchłania. Jak dla mnie ma trochę irytujący zapach, ale ja lubię kremy bezzapachowe. Super na okres zimowy. Skóra rano jest wygładzona, miękka i nawilżona. Mam cerę wrażliwą z rumieniem. Tylko do stosowania na noc, raz spróbowałam na dzień- nic się nie stało ale człowiek się świecił pół dnia :)
2024-02-06
Anna, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest świetny, pierwszy krem, który tak naprawdę nawilżył moją skórę, a w połączeniu z tonikiem pozwala mi na używanie retinolu. Wcześniej nie byłam w stanie niczym nawilżyć odpowiednio skóry i każda próba stosowania retinolu (o naprawdę niskim stezeniu) kończyła się katastrofą. Za to uwielbiam, ale potwierdzam to, co już kilka osób tutaj napisało. Opakowanie jest fatalne, krem się rozwarstwia, więc trzeba go mocno wstrząsnąć przed użyciem. W przeciwnym razie najpierw będzie wychodzić wodna część, a ta gęsta zostanie na dole. Dodatkowo końcówka kremu nie wychodzi, trzeba rozkręcać butelkę i wyjmować patyczkiem. Błagam, poprawcie opakowanie i będzie 5/5, bo ten kosmetyk to cudo.
2024-02-03
Paulina, Bystra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony krem :) Ma ciekawa konsystencję, jest dość gęsty, okluzyjny, a jednocześnie pięknie się wchłania i robi wrażenie nawodnienia skóry. Mam skórę suchą i ta wersja znacznie lepiej się sprawdza u mnie niż Drink up - dopiero tutaj nawilżenie jest wystarczające. Kremu używam na noc. Pod makijaż może się nie sprawdzać, gdyż zostawia tłustawą powłokę na skórze.
2024-02-03
Marta, Bukowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem jaki miałam, zużyłam co najmniej 5 opakowań i cały czas wracam po więcej. Krem jest bardzo odżywczy i kojący. Kocham całym serduchem!
2024-01-26
Wiktoria, Łączki Kuch
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem na noc jest tłusty ale nie zapycha cery. Wiem co pisze ponieważ jestem posiadaczka cery bardzoooo sklonnej do zapychania. Ten krem świetnie nawilża
2024-01-25
Justyna, Stargard
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla skóry suchej idealny. Dziwnie pachnie... cały czas po użyciu utrzymuje się lekko tlusta warstwa, ale mi to akurat nie przeszkadza. Świetnie sobie radzi z przesuszem.
2024-01-24
Natalia, Jabłonna
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przerabiałam wiele dziwadeł, z tworzeniem własnych kosmetyków naturalnych włącznie, więc wiem, że zapachy składników bywają różne, ale ten krem dość intensywnie śmierdzi... kocią kuwetą :D Konsystencja: jest to bardziej tłuste mleczko niż krem. Opakowanie: niehigieniczne - można bez problemu odkręcić pompkę niezabezpieczoną żadną plombą/czymkolwiek - więc tak naprawdę nie możemy mieć pewności czy kosmetyk jest świeży i spełnia wymogi sanitarne (ważność od daty otwarcia to 6 miesięcy). Jeżeli powyższe mankamenty Was nie zniechęcają, to być może znaleźliście waszego Graala pielęgnacji :D Kosmetyk naprawdę wycisza poretinolowe podrażnienia już po jednej aplikacji! Dla mnie to raczej plaster opatrunkowy niż produkt do regularnego użycia i z taką intencją go nabyłam. Pozostawia tłuste glow, które niekoniecznie pokochają skóry tłuste czy mieszane, ale i tak w tej półce cenowej to bezkonkurencyjny zawodnik. Podsumowując: Cosibello, podrasujcie ten produkt, bo póki co, to taki nieoszlifowany diament ;)
2024-01-24
Alicja, Sławków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Odżywia skórę. Nie polecam codziennie, ale dla podratowania przesuszonej skóry. Plaster kojący. Duży plus.
2024-01-19
Paulina, Lublin
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety za ciężki dla cery mieszanej. Nie jestem pewna, czy to kwestia jedynie kremu, czy może dodatkowo zmian hormonalnych, ale niestety u mnie zatykał pory. Na dodatek nie wchłaniał się przez co czułam na skórze tłustą warstwę, która sprawiała, że aż mnie swędziała twarz. Nie mniej jednak jest do dobry produkt, ponieważ mój partner ma skórę suchą i u niego sprawdza się perfekcyjnie
2024-01-18
Katarzyna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak najbardziej polecam ten krem :) od jakiegoś czasu walczę z pojawiającymi się niedoskonałościami w rejonie szyi, próbowałam dosłownie wszystkiego,a i tak wracały.. używam tego kremu od kilku dni i już widzę znaczą poprawę. Przebarwienia bledną, a nowe niedoskonałości się nie pojawiają! Poza tym skóra jest bardzo miękka. Używam rano i wieczorem i nie uważam żeby na cerę mieszaną był on nieodpowiedni rano. Na mojej skórze dobrze się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Używam jednorazowo jednej miarki i na całą twarz i szyję. Bardzo polecam w obecnym, zimowym okresie. Dla skóry to zbawienie
2024-01-14
Patrycja, Krasnystaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem. Skóra jest bardzo dobrze po nim odżywiona, gładka i rano wygląda bardzo dobrze. Krem nie zapycha.
2024-01-11
Dominika, Poznań
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem, ale fatalne opakowanie. Mam w buteleczce jeszcze połowę zawartości i nie mogę jej wydobyć załączoną pompką. Muszę dłubać w opakowaniu patyczkiem, nie ma szans na wydobycie wszystkiego. Opakowanie airless byłoby bardziej odpowiednie.
2024-01-10
Sylwia, Dobrcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem świetnie odżywia. Stosuje go głównie po aplikacji retinalu, ale także w dni regeneracji. Pozostawia na skórze uczucie otulenia i nawilżenia skóry. Moja skóra jest mieszana i problematyczna a mimo to krem super się na niej sprawdza. Po aplikacji skóra wizualnie wygląda lepiej. Działa trochę jak plaster na podrażnienia. Bardzo się polubiliśmy :)
2024-01-09
Wiktoria, Aleksandrów Łódzki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jedyny taki na rynku! Naprawdę świetny krem, szczególnie na noc do mocnego zregenerowania skóry :) Myślę, że fanki sławnego Cicaplast z La Roche Posay polubią się z tym kremem szczególnie. Wg mnie jest nawet lepszy, ponieważ ma więcej ciekawych składników aktywnych:)
2024-01-03
Martyna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem o lekkiej konsystencji, pięknie nawilża i zostawia glow na skórze. Jedyny minus to opakowanie, bo ciężko wydusić ten krem, myślę że standardowy słoiczek z zakrętka lepiej by się sprawdził.
2024-01-02
Patrycja, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniały krem do odbudowy BHL przy kuracji retinoidami, polecam !
2023-12-31
Magdalena, Wejherowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
wcześniej miałam drugą wersję tego kremu (drink up) i ona jest super na lato, ale ta... to idealna para dla pielęgnacji retinolami, przesuszenia i panującego za oknem chłodu. skóra jest miękka, otulona, odżywiona. to na pewno nie jest moje ostatnie opakowanie tego kremu :)
2023-12-22
Zuzanna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
U W I E L B I A M Lat 41, cera mieszana, lubiąca się wyświecić. To kremowe mleczko - gęste ale mleczko - nie zmatowi buzi ale nada jej równomierny estetyczny glow. Zimą, przy ogrzewaniu, zapewnia skórze komfort. Nie znika po 3 godzinach. Zapach jak to u Skintry, znika po kilku sekundach. Mój zimowy nr 1. Stosuje po tonku z tej samej linii.
2023-12-19
Agnieszka, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma bardzo przyjemną konsystencję i bardzo dobrze nawilża. Jest to dobry kosmetyk do "zimowej" pielęgnacji twarzy
2023-12-19
Dorota, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo dobrze nawilża i odżywia cerę, jak najbardziej jest to produkt godny polecenia.
2023-12-18
Klaudia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam go, zostanie moim ulubionym. Nie obciąża skóry nie pozostawia uczucia lepkości, świetnie nawilża. Używam naprzemiennie z nawilżającym
2023-12-15
Amanda, Torzym
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony. Łagodzi, uspokaja :) dla mnie na noc i dzien
2023-12-04
Marzena, DĄBROWA GÓRNICZA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam na noc, chwilę po nałożenie toniku z tej samej marki. Produkty idealnie współgrają. Konsystencja delikatnie gęstnieje na skórze powodując uczucie dogłębnego odżywienia. Nie zapycha, nie podrażnia. Plaster na odwodnioną, suchą buzię zwłaszcza w okresie zimowym!
2023-11-26
Anna, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To najlepszy krem jaki miałam. Regeneruje, odżywia i nawilża. Najważniejsze nie zapycha, a mam cerę tłustą skłonną do zapychania.
2023-11-25
Klaudia, Lisia Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To już moja druga buteleczka tego kremu. Uwielbiam jego bogatą formułę, bo tego potrzebuje moja sucha skóra. Stosuję na noc, krem nawilża i odżywia, czuję, że skóra go pije i łagodzi ją po wieczornej pielęgnacji oczyszczającej.
2023-11-23
Katarzyna, Radzionków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Specyficzna konsystencja. Świeci się bardzo na mojej skórze dlatego tylko na noc. Nie zawiodłam się podczas gdy używam retinolu. Tylko ta pompka! Proszę przemyśleć opakowanie bo to jest jakaś męczarnia. W tej chwili w butelce mam jakąś gęstą maziaję i nie chce pompować. Postaram się to jakoś zużyć bo krem jest super. Opakowanie airless albo większa pompka. - 1 gwiazdka za okrutne opakowanie. Kupię kolejne jak zmienicie opakowanie.
2023-11-23
Joanna, Tychy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam już drugie opakowanie. Bardzo dobrze się u mnie sprawdza w sezonie jesień/zima. Zapobiegł pojawianiu się zmian zapalnych na twarzy
2023-11-22
Katarzyna, Kętrzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo wydajny. Jestem zadowolona, odczuwam pozytywne działanie kosmetyku
2023-11-22
Magdalena, Radwanice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Treściwy, bardzo dobrze nawilża i odżywia. Gęstnieje na skórze tworząc wrażenie "drugiej skóry". Polecam
2023-11-21
Maja, Waśniów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam po kwasie salicylowym lub retinolu i świetnie się sprawdza. Na pewno kupię kolejny raz.
2023-11-18
Bożena, Nowy Dwór Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem okazał się świetny przy stosowaniu retinolu, bardzo dobrze nawilża cerę. I co najważniejsze nie mam wyprysków i zaskórników. Świetny krem który faktycznie działa.
2023-11-14
Anna, Łosice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem, ale dla mnie za tłusty(
2023-11-14
Yuliia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo odżywczy krem. Zostawia lekko oleistą dla mnie przyjemną warstwę więc moim zdaniem sprawdza się zdecydowanie lepiej na noc.
2023-11-12
Patrycja, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zamówiłam dla siostry, ma suchą skórę, bardzo go lubi, świetnie nawilża i koi cerę :)
2023-11-11
Kinga, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przy pierwszej buteleczce docierałam się z nim przez 3 tygodnie. Teraz nie wyobrażam sobie kuracji po retinolu bez niego. Uratował mnie, gdy inne kremy odbudowujące tylko drażniły. Myślałam, że będę musiała odstawić całkowicie retinol, ale całe szczęście nie muszę :)
2023-10-29
Monika, Kartuzy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dal mojej mieszanej skóry się nie nadaje, natomiast moja przyjaciółka z suchą skórą, którą obdarowałam kremem jest nim zachwycona. Wg niej jest skóra nawilżona, odżywiona. Jak mnie zapewnia na pewno go kupi.
2023-10-22
Krystyna, Katowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem absolutnie fantastyczny, szczególnie przy stosowaniu retinolu i jedyny taki na rynku. Cerę mam bardzo suchą i jest moim ulubionym kojąco-odżywczym kosmetykiem, szczególnie w okresie jesienno zimowym. Konsystencję ma specyficzną, i moim zdaniem jest trochę tłusty, ale w ogóle mi to nie przeszkadza. Jego OGROMNYM minusem za to jest opakowanie, które było w ogóle niedostosowane do jego konsystencji i dużo kremu zostawało na dnie, ale po jego lekkiej zmianie jest jeszcze gorzej i jeszcze więcej kosmetyku się marnuje. Fajnie, że jest szklane, ale na tym pozytywy się kończą. Proszę zmieńcie je albo na słoiczek, albo na airless, bo zniechęca do kupienia kolejnego opakowania.
2023-10-20
Justyna, Opole
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wróciłam do tego kremu na okres jesienno-zimowy i moja sucha skóra twarzy go kocha. Jedyny minusik to opakowanie z pompką, bo czasami ciężko chodzi a na koniec ciężko go wydobyć aby zużyć do końca. Gdyby zmienić opakowanie typu airless byłaby bomba
2023-10-18
Edyta, Ustanów
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po pierwsze - krem ma zapach, który dla mnie jest nie do zaakceptowania, nigdy jeszcze nie miałam do czynienia z tak strasznym zapachem kosmetyku (zapach stęchlizny). Po drugie - rozwarstwia się, bez wstrząsania przed użyciem pompowała mi się sama wodna część kremu, dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że gęsta część zostaje u góry butelki. Jedynym plusem i wskaźnikiem, że krem nie jest zepsuty było to, że nie miałam żadnych podrażnień czy stanów zapalnych po użyciu. Używam go od 6 tygodni co wieczór, bo szkoda mi go wyrzucić, ale na pewno nie kupię ponownie.
2023-10-16
Ina, Ruciane-Nida
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem to cudo. Jestem na początku stosowania, ale już widzę, jak skóra twarzy jest odżywiona i nawilżona.
2023-10-12
Ewelina, Kętrzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, świetnie odżywia skórę. Idealny na noc.
2023-10-10
Natalia, Brzeg
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem na noc, nie jest zbyt tlusty ale swietnie nawilza :)
2023-10-10
Anita, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem . Uzywam zamiennie z bratem z tej samej serii . Zostawia buzie nawilżona na całą noc. Nie zapycha , co u mnie sie bardzo rzadko zdarza , przy cerze skłonnej do trądziku . Produkty skintra są the best
2023-10-09
Roksana, Lubatowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry, bogaty i odżywiający skórę krem.
2023-10-08
Aleksandra, Skierniewice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny krem, pięknie koi i odżywia skórę, zupełnie nie nasila trądziku, co jest dla mnie niezmiernie ważne, najlepszy jak do tej pory chyba będę kupować butelkę za butelką
2023-10-02
Amelia, Starogard Gdański
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo odżywił moją skórę. Super sprawdza się na noc. Idealny dla mojej skóry. Polecam
2023-09-27
Joanna, Gorzanów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem
2023-09-20
Dominika, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze odżywia moją skórę,dla mnie idealny na noc,idealny dla mojej wrażliwej skóry twarzy.
2023-09-16
Małgorzata, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam, dobrze sprawdził się przy skórze mieszanej
2023-09-10
Zuzanna, Kostrzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze regeneruje i odżywia.
2023-09-06
Agnieszka, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Totalny ulubieniec i must have w wieczornej pielęgnacji. Otula i nawilża dogłębnie skórę, jak żaden inny krem, warty każdej złotówki! :)
2023-09-04
Katarzyna, Jastrzębie-Zdrój
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem świetnie regeneruje i nawilża. Posiadam cerę tłustą trądzikową. Używanie jednej pompki na całą twarz sprawia że mnie nie zapycha, natomiast jak nałożę za dużo może zapchać.
2023-09-04
Katarzyna, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo pomógł z naruszoną barierą hydrolipidową. Szybko się wchłania jednak pozostawia świecącą się warstwę ale NIE tłustą. Chociaż mam cerę tłustą to używam go również na dzień nawet pod makijaż i super się sprawdza.
2023-09-03
Dominika, Żmigród
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Odżywczy must have. Produkt ten dla mnie jest idealny jesienią i zimą. Daje uczucie dobrze nawilżonej i zabezpieczonej skóry jednocześnie nie zapychając jej. Fajny skład jak przystało na Skintrę
2023-09-03
Sylwia, Mińsk Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest niezły, bardzo treściwy. Mam cerę tłustą i mam wrażenie, że w okresie jego używania miałam więcej niedoskonałości, jednak uważałam go zimą, a wtedy u mnie zawsze twarz wygląda gorzej, więc trudno powiedzieć czy od niego. Jednak wolę wersję lżejszą „Let your skin drink up”
2023-08-31
Ilona, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem. Idealnie sprawdza się u mnie na noc. Nawilża i wycisza moją mieszaną skórę. Kończę drugie opakowanie i z pewnością zamówię kolejne.
2023-08-25
Joanna, Podegrodzie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kremu używam zawsze na noc i jest super. Jestem w trakcie odbudowy BHL i skład wydaje cię do tego wręcz przeznaczony. Jak na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolona
2023-08-21
Olga, Heilbad Heiligenstadt
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przy mojej skórze ze skłonnością do wyprysków krem się sprawdza, kupuję właśnie drugą buteleczkę. Po nałożeniu na noc budzę się z dobrze nawilżoną twarzą. Używam jako trzecia warstwa po retinolu i śluzie ślimaka
2023-08-14
Anna, Stęszewko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam, bardzo fajny krem, nawilża, nie ma różnych dodatków zapachowych, nie podrażnia skóre. Wykorzystuję jego po kwasu azelainowym i to super
2023-08-10
Karyna, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To jest zdecydowanie najlepszy krem do twarzy ever! Mam skore raczej tlustawa ale nie przeszkadza mi to, ze pozostawia warstwę okluzyjna na skorze. To jest moje drugie opakowanie, po zużyciu pierwszego zrobiłam krótka przerwe żeby potestować coś innego … i wróciłam do niego z podkulonym ogonem. Przepięknie działa na stany zapalne, łagodzi je, mam skore trądzikową i nawet jak zdarzy mi się jakiś wysyp to codzienne wieczorne używanie tego kremu robi mojej skórze tak dobrze, ze ona goi się w tempie ekspresowym! KOCHAM!
2023-08-10
Katarzyna, Płock
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem jaki miałam, polecam każdemu, to co robi ze skóra to cudo!
2023-08-08
Amelia, Żary
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem zakupiłam w czerwcu z polecenia pondi.pl..Dla mnie to jest cudo.Pięknie się rozprowadza,jest bardzo odżywczy,jest takim balsamem,ukojeniem.Konsystencja lekka,mega przyjemna .Stosuję pielęgnację warstwową więc trudno ocenić jego działanie ale już wiem ,że napewno pozostanie że mną na długo,długo.Szczerze polecam każdemu do cery suchej bo taką ja posiadam.
2023-08-04
Joanna, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam tego kremu od ponad roku, na dzień i na noc. Mam skórę mieszaną ze skłonnością do wyprysków i produkt doskonale mi się sprawdza - dobrze się wchłania, ładnie wygląda pod makijażem, nie zapycha, nie podrażnia.
2023-08-04
Julia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo wydajny krem, bezzapachowy, ja mam dojrzała skórę i dla mnie jest to bardzo dobry wybór
2023-07-18
Dorota, Legionowo
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma fajną konsystencję i przyjemnie rozprowadzało mi się go na twarzy. Używałam go na noc jako domknięcie pielęgnacji i musiałam sporo odczekać, zanim się dobrze wchłonął - lekko tłusta warstwa siedziała na twarzy około 30 minut. Rano, po obudzeniu się skóra nie była ani napita, ani miękka, ani odżywiona. Męczyłam produkt, zużyłam go do połowy i odstawiłam. Więcej nie wrócę.
2023-07-17
Elwira, Grabowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super nawilżenie, bezzapachowy. Plus za sposób aplikacji - 1 pompka wystarczy na twarz i nie jest to szałowa ilość. Polecam
2023-07-16
Edyta, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ideał wieczornej pielęgnacji. Właśnie zużywam drugie opakowanie. Na pewno uzupełnię zapas przed zimą.
2023-07-14
Joanna, Puławy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spodziewałam się czegoś lżejszego i nawilżającego, tymczasem to jest wg mnie krem dla suchych cer, zdecydowanie na noc i pewnie świetnie sprawdzi się zimą. Kupiłam latem, więc mieszam z czystym żelem hialuronowym i stosuję tylko na noc, a i tak czuję, że jest trochę zbyt ciężki. Ale zimą myślę, że to może być sztos. Mam cerę dojrzałą, mieszaną.
2023-07-07
Diana, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mojej mieszanej skóry jest to wybawienie. Stosuję na noc i czasem nawet na dzień. Krem nie zapycha, nawilża, odżywia i dba o barierę hydrolipidową.
2023-07-05
Tatiana, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest swietny na noc jako ostatni etap pielegnacji dla suchy skorej i normalnej (nikt u mnie nie ma tlustej, wiec w tym przypadku nie wiem...). Jedyne czego w nim nie lubie to opakowania. Szklo na ogromny plus, ale byloby lepiej gdyby byl to po prostu szklany sloiczek, bo nie ma jak sie dostac z pompka do koncowki kremu, co jest frustrujace.
2023-06-29
Zuzanna, Saint-Mandé
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie znalazłam narazie lepszego, polski produkt, doskonale nawilza. Mam cerę tłusta i ten krem pomaga mi zapanować nad prpdukcja sebum. Totalnie polecam
2023-06-27
Magdalena, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, super radzi sobie z suchą cerą jaką miałam przy kuracji izotekiem.
2023-06-20
Nikola, Rybna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo odżywczy krem na noc idealny dla cer suchych.
2023-06-16
Lena, Kwidzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lekki, odżywczy krem. Mam skórę wrażliwą, mieszaną i sprawdza mi się rewelacyjnie. Nie powoduje żadnych wyprysków, ślicznie nawilża, nie pozostawia skóry tłustej, dobrze się wchłania.
2023-06-15
Magdalena, SZCZĘSNE
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To moje drugie opakowanie, na noc idealnie odżywia i nawilża skórę oraz daje efekt glow.
2023-06-14
Paulina, Mrzeżyno
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na mieszanej cerze bardziej natłuszcza niż nawilża, więc nie za bardzo mi się sprawdził, jednak jestem pewna, że suche cery będą zadowolone.
2023-05-26
Katarzyna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super konsystencja, lekki, twarz jest nawilżona i odzywiona.
2023-05-24
Anna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super produkt zwłaszcza po retinolu czy kwasach koi skórę dobrze nawilża używam tylko na noc ale mi wystarcza nawilżenia. Ma specyficzny zapach który szybko się ulatnia mi nie przeszkadza zawsze coś innego. Bardzo polecam
2023-05-21
Ewelina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Co to jest za świetny krem! Idealna konsystencja - lekka, ale bardzo treściwa, moja atopowa, problematyczna cera go uwielbia
2023-05-18
Natalia, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na mojej suchej skórze spełnia się idealnie. Doskonale się wchłania i pozostawia moją twarz odżywioną, prawdziwie nakarmioną :)
2023-05-18
Izabela, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt. Na pewno kupię ponownie. Świetnie nawilża, cera gładka rozświetlona
2023-05-17
Mirosław, Brwinów
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie sprawdził się u mnie. Mam cerę mieszaną. Spowodował że moja cera stała się ziemista, nie wchłaniał się, w strefie T to już w ogóle. Sprawdzałam czy czasami nie było to spowodowane złą reakcją z innymi moimi kosmetykami, ale to nie było to. Plus pachnie jak klej.
2023-05-17
Oliwia, Szczytniki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjny krem. Stosuję go w swojej wieloetapowej pielęgnacji zarówno rano jak i wieczorem. Cera pięknie się domyka tym produktem. Rano nakładam na niego dodatkowo krem SPF. Na pewno nie jest to mój pierwszy zakup ze SkinTra.
2023-05-14
Dorota, Baranowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem kupiłam 2 tygodnie temu. To pierwszy mój produkt tej firmy. Od pierwszego użycia , aż do dziś mam wyłącznie pozytywne wrażenia po użyciu tego kosmetyku. Mam cerę bardzo suchą, matową, wymagającą kremów bogatych w składniki . Ten krem spełnił do tej pory moje oczekiwania. Bardzo dobrze skórę odżywia, koi, napina. Stosuję go na noc i po przebudzeniu nie ma nieprzyjemnego uczucia suchości czy ściągnięcia, które pojawiało się po wielu innych kremach. Na pewno nie skończę na 1 opakowaniu tego kremu:-) Na pewno też wypróbuję inne kosmetyki tego producenta.
2023-05-12
EWA, ŁANY
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
sprawdził mi się lepiej od lżejszej wersji, nie obciążył i nie zapchał, bardzo polecam (skóra mieszana)
2023-05-10
Natalia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem o lekkiej konsystencji, mimo tego bardzo fajny. Skóra odżywiona, promienna. Jestem bardzo zadowolona. Chętnie przetestuje inne produkty tej firmy
2023-05-05
Marta, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem mega nawilżający skórę, stosuje na noc, aby produkt się dobrze wchłonął, ponieważ ma bogatą Formułę. Rano skóra pięknie wygląda i jest wygładzona
2023-05-02
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Biorę już drugi raz. Doskonałe nawilżenie
2023-05-01
Anastasiia, Bytow
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo dobry produkt, co prawda moja skóra jest wrażliwa i naprawdę ma skłonności do przesuszania więc stosuję na zmianę z innymi kremami na noc ale jak dla mnie ten naprawdę działa, jestem zadowolona, pewnie kupię ponownie. Cena dobra jak na tak dobrze działający produkt.
2023-04-30
Aldona, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam już druga buteleczkę kremu bo jest to jeden z najlepszych kremów jakie używałam a przerobilam ich sporo. Absolutne cudo dla każdej skory która potrzebuje odżywienia. Cudownie łagodzi przy retinolu! Stosuje na noc i rano wstaje z uczuciem ze buzia jest mocno nawilżona odżywiona. Uwielbiam !!! Jedyny malutki minus jaki widzę to szklane opakowanie z którego jest bardzo trudno wyciągnąć „resztki” kremu. Stad odejmuje 1 gwiazdkę. Ale krem sztos !
2023-04-27
Oresta, Kolbuszowa Dolna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem świetny, gorąco polecam
2023-04-26
Małgorzata, Tarnów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest baaardzo treściwy, dużo bardziej, niż się spodziewałam. Świetnie odżywia skórę. Ma nieco dziwny, ale delikatny zapach.
2023-04-21
Agnieszka, Ząbki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacja ! Zaryzykowałam i jestem bardzo zadowolona , super odżywia i łagodzi skore , idealny również pod makijaż .
2023-04-19
Weronika, Niegowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem od pierwszego użycia . Świetna konsystencja , nadaje się pod makijaż i daje uczucie nawilżenia .
2023-04-15
Justyna, Hajnówka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam świetnie nawilża i nie zapycha
2023-04-13
Natalia, Mroczkowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Love this moisturiser, it works well for dull skin and really makes my face glow, fully recommend
2023-04-08
Ifechi, Warsaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To juz moja druga buteleczka dla mnie rewelacja krem ktory nie ma wad- konsystencja działanie nie zapycha pieknie odzywia skórę. Ja używam praktycznie non stop . Gdyby byl tanszy i wiekszy smarowalabym sie nim cała
2023-04-06
Marta, Wołomin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie nawilża . Stosuje razem z kuracja retinalem i widze ze skora stała się sprężysta , ustąpiły przesuszenia.
2023-04-05
Agnieszka, Unislaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
świetnie nawilża, ideał na odbudowanie bariery hydrolipidowej. Jedyny jego minus to specyficzny zapach ale można wybaczyć za wszystko co robi ze skórą
2023-04-03
Daria, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po dostaniu próbki do jednego z zamówień postanowiłam kupić pełnowymiarowy produkt i polecam! Osobiście mam bardzo sucha skórę i kocham mocne nawilżenie, wiec dla mnie krem idealny
2023-04-02
Sara, Zabrze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moja cera jest tłusta, problematyczna, odwodniona. Używam domowych peelingów kupionych w sklepie Cosibella. Sklep dał mi próbki tego kremu. Uderzył mnie świetnie! Tak, konsystencja wydawała mi się ciężka, ale koda zareagowała idealnie. Zapach nie jest uciążliwy. Nie ma nowych wyprysków. Krem koi moją odwodnioną i tłustą cerę. Nakładam go na noc. Teraz chcę kupić pełną wersję. Dziękujemy za udział w teście!
2023-03-29
Olha, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem jaki do tej pory miałam. Moja sucha skórka uwielbia ten skład. Zużyłam już z 5 opakowań
2023-03-27
Maja, Waalwijk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jako posiadaczka cery mieszanej, skłonnej do zapychania jest to krem do którego zawsze potulnie wracam- cudownie nawilża a przede wszystkim nie powoduje wysypu na twarzy! Jedyny minus to dość mała wydajność- przy używaniu codzienne wieczorem starcza mi na nieco ponad miesiąc, ale kocham go miłością nieskończona i jest to jeden z niewielu kosmetyków które mogłabym mieć w pojemności wiadra :)
2023-03-27
Michelle, Krakow
3/5