Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Bestseller Wybór kosmetologa

SkinTra - Let Your Skin Drink Up - Prebiotyczny Krem Nawilżający - Butelka 50ml

  • Nawilżający krem do twarzy intensywnie regenerujący
ID towaru: 4983
74,00 zł
74,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
74 pkt.
3700 pkt.

Opis produktu

Kupując ten produkt, zapewniasz posadzenie 0,5m² lasu!

SkinTra - Let Your Skin Drink Up

Nawilżający krem do twarzy z prebiotykami

SkinTra - Let Your Skin Drink Up - lekki krem nawilżający o szerokim zakresie pielęgnacyjnym. Polecany głównie dla osób, które potrzebują optymalnego nawilżenia skóry bez efektu tłustości po aplikacji. Zastosowane emolienty wykazują niski potencjał komedogenny. Ponadto skład olei odpowiada ludzkiemu sebum, dzięki temu w naturalny sposób zapobiegają powstawaniu zaskórników oraz odbudowują warstwę lipidową, zachowując odpowiedni poziom nawilżenia oraz wspierając procesy regeneracji. Bogactwo prebiotyków i fermentów intensywnie kondycjonuje mikrobiom skóry, dzięki czemu składniki w fizjologiczny sposób wyciszają trądzik bakteryjny, łagodzą egzemę oraz pobudzają mechanizmy naprawcze. Hydrofilowe składniki aktywne działają silnie sebostatycznie, redukują aktywny trądzik, koją oraz przyspieszają procesy regeneracji. Pełnego wachlarza właściwości zaznasz po kilku aplikacjach i będą się one utrzymywały przez długi czas.

Produkt zawiera:

  • skwalan - emolient, odpowiednik ludzkiego skwalenu, który wchodzi w skład sebum i cementu międzykomórkowego, zapewnia ochronę skóry m.in. nadmiernym odparowywaniem wody z naskórka i szkodliwym działaniem wolnych rodników, dodatkowo zmiękcza i poprawia elastyczność skóry, nie działa komedogennie,
  • olej z pestek arbuza - tzw. olej schnący, który nie ma potencjału komedogennego, bogaty w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe tj. linolowy ok. 60%, oleinowy ok. 20%, bogate źródło antyoksydantów, witaminy z grupy B, oraz A, E, C, dzięki czemu wygładza i regeneruje oraz opóźnia procesy starzenia,
  • olej konopny - działa silnie przeciwzapalnie, kojąco oraz regenerująco. Jego skład chemiczny jest zbliżony do ludzkiego sebum, co działa seboregulująco oraz ogranicza powstawanie zaskórników. Zawiera niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, tj. linolowy ok. 50%, alfa-linolenowy ok. 20% i gamma-linolenowy ok. 4% Zawiera również witaminy grupy B oraz A, E, K, fitosterole, fosfolipidy i minerały,
  • Isoamyl Laurate - emolient suchy - nazywany naturalnym silikonem; zmiękcza i wygładza, pozostawiając jedwabistą warstwę na skórze, obniża tłustość formuły i poprawia jej właściwości aplikacyjne, niekomedogenny,
  • Galactomyces Ferment Filtrate 15% - produkt uboczny procesu fermentacji drożdży. Jest silnym antyoksydantem, przez co opóźnia procesy starzenia się skóry oraz przyspiesza regenerację, dogłębnie nawilża oraz reguluje fizjologiczny proces złuszczania, ponadto wycisza stany zapalne i zapobiega powstawaniu przebarwień,
  • niacynamid 5% - witamina B3 - składnik o wielokierunkowych właściwościach, przyspiesza regenerację, nawilża oraz wycisza stany zapalne, ponadto ogranicza produkcję sebum oraz syntezę melaniny,
  • azeloglicynę 3% - połączenie kwasu azelainowego oraz glicyny - rozjaśnia przebarwienia naskórkowe i skórno-naskórkowe, hamuje tyrozynazę (zapobiega powstawaniu przebarwień), reguluje pracę gruczołów łojowych, a ponadto właściwości antybakteryjne, przyczyniają się do zminimalizowania ilość powstających wyprysków; podobnie jak kwas azelainowy działa przeciwzapalnie, przyczyniając się redukcji stanów zapalnych oraz przyspieszenie mechanizmów regeneracji; antyoksydant, ogranicza utlenianie sebum i aktywność wolnych rodników,
  • Izomerat Sacharydowy 3% - polisacharyd - dogłębnie nawilża oraz utrzymuje odpowiedni stopień nawilżenia skóry, redukuje przesuszenie, podrażnienia oraz świąd,
  • inulinę 2% - prebiotyk - stymuluje wzrost fizjologicznej mikroflory skóry, będąc pożywką dla probiotyków bytujących na powierzchni skóry. Wspomaga właściwości nawilżające kosmetyku, łagodzi podrażnienia oraz stany atopowe oraz wycisza aktywność wyprysków bakteryjnych,
  • beta-glucan - polisacharyd penetrujący w głąb skóry; silnie nawilża, pobudza oraz minimalizuje szorstkość, dodatkowo chroni przed szkodliwym działaniem wolnych rodników, spowalniając przedwczesne starzenie i wspomagając procesy regeneracji,
  • Black BeeOme ™ Powder - opatentowany składnik pozyskiwany z fermentowanego miodu czarnych pszczół ze Szwajcarii. Przywraca zdrowy balans mikroflory skóry, poprawia poziom nawilżenia, elastyczności oraz ogranicza nadprodukcję sebum, zapobiegając tzw. wyświecaniu,
  • alantoinę - pochodna kwasu moczowego, dogłębnie nawilża, a także zmiękcza i koi, dodatkowo wspomagają regenerację.

Działanie produktu:

Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:

  • każdy rodzaj skóry.

Sposób użycia: Niewielką ilość produktu nałóż na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy, szyi i dekoltu. Produkt możesz stosować na wybrane partie twarzy, które mają tendencję do wyprysków i/lub powstawania zaskórników. Najlepsze rezultaty zauważysz dopiero po pierwszych kilku aplikacjach.

W pielęgnacji porannej i wieczornej sprawdzi się u skóry normalnej, mieszanej i tłustej. W przypadku cery suchej zalecamy stosowanie kremu nawilżającego podczas pielęgnacji porannej, a podczas wieczornej kremu odżywczego.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 50 ml
Data ważności: 6 miesięcy od otwarcia.
Kraj pochodzenia: Polska.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua, Galactomyces Ferment Filtrate, Isoamyl Laurate, Squalane, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil, Niacinamide, Propanediol, Potassium Azeloyl Diglycinate, Glyceryl Stearate, Saccharide Isomerate, Inulin, Maltodextrin, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Cetearyl Alcohol, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Urea, Zymomonas Ferment Extract, Propolis Extract, Honey Extract, Allantoin, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (236)

4.68
Liczba wystawionych opinii: 236
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest super, bardzo cieszę się również z tego, że zapach jest mniej intensywny dla mnie niż np. zapach tonika skintry. Mój jedyny problem to opakowanie, ponieważ pompka nie jest aż tak wygodna do użycia - ale dlatego cieszę się bardzo na opcję tego samego kremu w tubce, na pewno następnym razem zdecyduje się na inne opakowanie
2024-05-21
Hanna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, bardzo lekki.
2024-05-16
Karolina, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny krem, bardzo dobrze nawilża i leczy cerę trądzikową
2024-05-15
Nina, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem świetny, bardzo dobrze nawilża skórę i sprawia, że zdrowo wygląda. Do opakowania trzeba jednak mieć dużo cierpliwości, kiedy produktu jest już niewiele - trudno go wydostać.
2024-05-14
Anna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo dobrze nawilżający dla cery mieszanej. W lato dla mnie za ciężki na dzień, jednak na noc idealny. Po wstaniu rano skóra jest ukojona i mieciutka
2024-05-03
Klaudia, Peine
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem to odkrycie! Najlepszy krem nawilżający ❤️
2024-05-03
Julia, Szydłowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skóra miękka, nawilżona, krem nadaje sie pod makijaż tylko musi się troche wchłonąć. Polecam
2024-04-28
Martyna, Sieradz
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki, początkowo trochę podrażniał.
2024-04-24
Alicja, Sobolew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze nawilża. Następnego dnia po zastosowaniu kremu na noc, skóra w dotyku jest bardzo miekka i nawilżona. Samo opakowanie w szklanej butelce jest średnio wygodne - ciężko wybrać resztki produktu z dna opakowania.
2024-04-24
Weronika, Cegłów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry, lekki krem nawilżający
2024-04-23
Aneta, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem z cudownym składem, jako posiadaczka cery bardzo skłonnej do zapychania krem nie ma w składzie żadnych składników które zapychają moją skórę, a to się często nie zdarza. Po nałożeniu jest wrażenie, że krem „siedzi” na skórze i się nie wchłania, pomimo tego robi to co ma robic - super nawilża, działa wyciszająco a z tonikiem z tej samej serii to połączenie idealne, chociaż uważam że oba produkty są do siebie bardzo podobne pod względem działalnia, konsystencji (krem jest odrobinkę cięższy) i składu to jednak nie wyobrażam sobie mojej pielęgnacji bez nich
2024-04-21
Oliwia, Baranowo
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie jest to zły krem, ale bez szału. Jest lekki, fajny na rano, nawilża jak każdy zwykły krem. Zapach sztuczny, totalnie nie dla mnie. Fajne opakowanie.
2024-04-10
Mola, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze nawilżający krem, nie jest za ciężki dla mojej skóry tłustej, nie zapycha
2024-03-29
Olga, Konin, WIELKOPOLSKIE
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem nie jest zły, ale też bez rewelacji. Jeśli chodzi o nawilżanie to pół na pół - raz jest okej, a raz mam po nim przetłuszczoną skórę. Zapach strasznie mi nie podchodzi, pachnie chemicznie, mało naturalnie. Raczej nie kupię go ponownie, choć to najlepszy krem z moich dotychczasowych wyborów. Szukam dalej swojego ulubieńca. :)
2024-03-23
Kaja, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem do cery mieszanej, bardzo ładnie nawilża skórę.
2024-03-12
Joanna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem o lekkiej , rzadkiej konstytucji. Mam skórę suchą , z początku słabo się wchłaniał , zostawiał lekką poświatę jakby nie wchłaniał sie. Nie chcąc go od razu odstawić stosowałam nadal i z czasem faktycznie było coraz lepiej. Zużyłam prawie całą buteleczkę i jestem nim zachwycona , na pewno kupię ponownie. Dziewczyny nie spisujcie go na straty, po dwóch tygodniach stosowania widać efekty.
2024-03-04
Kamila, Sokółka
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety krem się u mnie kompletnie nie sprawdził. Pierwszą rzeczą, która mi zaczęła przeszkadzać jest zapach kremu, który kojarzy mi się z mokrą sierścią psa. Następnie, mimo lejącej konsystencji krem ciężko mi się wchłaniał, raczej zostawiał tłustą warstwę, czasami się nawet rolował. Nie spełnia też swojego zadania nawilżania, na początku stosowania nawet okej, ale szybko przestał robić cokolwiek z moją twarzą.
2024-02-29
Karolina, Racibórz
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam ten krem z myślą o nawilżeniu mojej skóry i odbudowie bariery hydrolipidowej, ponieważ od dłuższego czasu zmagam się z tego powodu z trądzikiem, jednak niestety krem w ogóle mi się nie sprawdził. Zaraz po nałożeniu czułam jedynie, że coś na tej twarzy jest - krem pomimo dość rzadkiej konsystencji pozostawia na skórze lepką warstwę, która - w moim przypadku - nie wchłania się i utrzymuje dopóki jej nie zmyję, za czym niestety nie przepadam. Po dłuższym stosowaniu nie zauważyłam nawilżenia ani ukojenia skóry, a wręcz przeciwnie - czasami po nałożeniu czułam lekkie pieczenie i ciepło (podejrzewam, że to przez niacynamid zawarty w składzie, ale nie mam pewności). Tak czy inaczej nie zauważyłam też aby stan mojej cery pogorszył się po stosowaniu tego kremu ale też nie pomógł, pozostawiał jedynie uczucie oblepienia na twarzy. Na pewno nie kupiłabym tego kremu ponownie, jednak nie skreślam marki SkinTra i będę testować inne ich produkty, bo tonik złuszczający z tej firmy, który kupiłam w tym samym zamówieniu sprawdził mi się super.
2024-02-11
Natalia, Dominów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cere mieszaną, krem sprawdza się idealnie na dzien, polecam!
2024-02-10
Zuzanna, Myślenice
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety moja cera nie polubiła się z tym produktem. Mam cerę mieszaną ze skłonnością do niedoskonałości i podrażnień. Krem świetnie nawilża i zapewnia skórze komfort, ale u mnie dodatkowo wzmagał powstawanie zaskórników.
2024-02-08
Oliwia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na początku obawiałam się, że obecny w kremie niacynamid spowoduje u mnie trądzik i podrażnienie, ponieważ tak zazwyczaj reaguje moja cera na ten składnik, jednak bardzo pozytywnie się zaskoczyłam. Nie występują u mnie żadne niepożądane efekty po jego użyciu, a twarz wygląda promiennie (ale nie jest ani świecąca, ani tłusta) i jest bardzo nawilżona. Skład jest świetny i na pewno krem zostanie u mnie na długi czas, zwłaszcza, że jest bardzo wydajny.
2024-02-06
Barbara, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Idealny krem dla cery tłustej ! Pięknie łagodzi i nawilza. Teraz mam już 3 opakowanie i jeżeli go zdradzę to zawsze żałuję i wracam szybciutko. Kocham produkty Skintry, mam wrażenie że tworzy je ktoś kto bardzo rozumie potrzeby tłustej i trądzikowej skóry.
2024-01-28
Hair Shape, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skusił mnie bardzo ciekawy skład, bo właśnie szukałam różnych produktów do nawilżenia, odbudowy, antyoksydacji, dodatkowo przyglądałam się środkom z niacynamidem oraz kwasem azelainowym – i nawet nie myślałam, że uda się znaleźć całość w jednej buteleczce :) Duży plus za brak "zapychających" składników, bo niestety wiele kremów nawilżających je zawiera. Krem ma bardzo lekką konsystencję i przyjemnie się rozprowadza po skórze, natomiast jak już tam się znajdzie – wcale nie jest taki lekki i niezauważalny: natychmiast nawilża, dodaje takie widoczne głów, generalnie widać i czuć ten krem na twarzy. Dlatego używam go w pielęgnacji wieczorowej. Na razie bardzo mi się podoba, ale zobaczymy, jak będzie pod koniec opakowaniu :)
2024-01-26
Da, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest lekki w formule ale dość tłusty i niestety nie wchłania się u mnie, na noc świetny ale na dzień pod makijaż na pewno bym go nie nałożyła, nie umiem określić czy poprawił nawilżenie w mojej skórze ale dobrze łączy się z serum lub innymi produktami w wieczornej pielegnacji.
2024-01-26
Gabriela, Gdów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, nadaje się pod malijaz. Bardzo dobrze nawilża. Mam cerę skłonna do zapychania ten krem nie robi mi krzywdy
2024-01-25
Justyna, Stargard
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt świetny
2024-01-23
Katarzyna, Tłuchowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem dobrze nawilża , stosuje razem z serum z niacynamidem
2024-01-14
Jolanta, Maków Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem, super nawilża i nie powoduje niechcianych niespodzianek. Polecam.
2024-01-08
Dorota, Legnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny krem, bardzo dobrze nawilża i nie zostawia tłustej warstwy
2024-01-04
Małgorzata, Izabelin C
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Z racji mojej tłustej cery dobry krem nawilżający jest trudno dobrać, ale po paru miesiącach testów Skintra zdało test :) Używam max 2/3 na noc w tygodniu, buzia jest niesamowicie nawilżona i miękka na następny dzień. Pro tip: u mnie się swietnie sprawdza nałożenie po peelingu na noc. Efekt kosmos :)
2023-12-31
Anna, Pabianice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pomimo tego, że mam cerę mieszaną krem świetnie się sprawdził. Kupuję już drugie opakowanie. Raczej nie na lato, może być za ciężki, ale w czasie jesienno-zimowym jak najbardziej się sprawdzi.
2023-12-28
Urszula, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Warto go mieć i używać. W sezonie letnim może być troszkę za bogaty - przy cerze mieszanej - ale mi to nie przeszkadza. Doceniam jak bardzo zmiękcza skórę i zapewnia długotrwałe nawilżenie. Bardzo wydajny. Zapach? taki sobie, ale mija szybko.
2023-12-19
Agnieszka, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam go, zostanie moim ulubionym. Nie obciąża skóry nie pozostawia uczucia lepkości, świetnie nawilża. Używam naprzemiennie z odżywczym
2023-12-15
Amanda, Torzym
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem. Często do niego wracam. Mam skórę mieszaną i dla mojej skóry sprawdza się idealnie. Skóra jest nawilżona ale nie obciążona . Krem nie zapycha
2023-12-14
Wiktoria, Katowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem. Sprawdza się przy mojej tłustej cerze. Podkład mineralny również się ładnie wypracowuje. Używam dwa razy dziennie i widzę poprawę cery. Jedyny minus to buteleczka. Nie można wybrać produkt do końca.
2023-12-08
Anna, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ratuje przy niedoskonałościach :)
2023-12-04
Marzena, DĄBROWA GÓRNICZA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
myślę że tu nie trzeba wiele dodawać, moje drugie opakowanie i myślę że zostanie ze mną na długo dłużej, nawilża koi jest na prawdę świetny
2023-11-26
Malwina, Otmuchów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam na dzień i jestem bardzo zadowolona. Nawilża, nie podrażnia, nie zapycha. Lejąca konsystencja, która sprawnie się wchłania. Skóra jest znacząco nawilżona i mięciutka. Polecam wszystkim niezdecydowanym!
2023-11-26
Anna, Poznań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest super. Używam wieczorem, skóra rano jest zregenerowana, promienna i gładka. Spodziewałam się jednak mocniejszego nawilżenia.
2023-11-25
Marta, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny, lekki krem, który szybko się wchłania i nawilża cer. Polecam!
2023-11-24
Liza, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
kolejne opakowanie, super formuła i działanie
2023-11-20
Zofia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem o bogatym składzie, skóra jest miękka i nawilżona.
2023-11-15
Kamila, Turka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem z super składem aczkolwiek za trochę wyższą cenę używałam kremów, które dawały lepszy efekt ukojenia
2023-11-14
Karolina, Mierzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak dla mojej dojrzałej cery krem jest super ! Nawilża i świetnie się wchłania .
2023-11-14
Anna, Łosice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem dla mojej problematycznej, dojrzałej cery
2023-11-09
Katarzyna, Krośniewice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Całkiem niezły krem dla mojej mieszanej cery. Dobrze się wchłania, choć pozostawia trochę lepką warstwę.
2023-11-05
Natalia, Parchowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem na noc. Pozostawia skore przyjemnie nawilżona ukojona. Rano wstaje się z piękna buzia, polecam
2023-10-31
Oresta, Kolbuszowa Dolna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, chyba najlepiej dba o nawilżenie z moich dotychczasowych nabytków, jednak jeśli nakłada się na niego jeszcze krem z SPF 50, na jakiś czas pozostawia uczucie lepkości, twarz się mocno błyszczy. Mimo to bardzo polecam.
2023-10-26
Katarzyna, Tychy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony krem nawilżający. Wystarczy wklepać niewielką ilość, stan cery poprawia się bardzo szybko . Używam razem z żelem CeraVe i tonikokremem ze Skintry :)
2023-10-25
Dorota, Biłgoraj
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety produkt nie sprawdził się na mojej mieszanej, skłonnej do zapychania, atopowej skórze. Pozostawia bardzo tłusty film, ponadto powodował wysyp niedoskonałości. Podejrzewam, że to za sprawą wysokiego stężenia niacynamidu. Szkoda, bo produkty SkinTra bardzo lubię.
2023-10-23
Julia, Dankowo
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mi się nie sprawdził mam lekko przetłuszczającą się skórę i stosowałam go na noc pozostawia bardzo tłustą warstwę i nie czuć żeby nawilżał
2023-10-22
Ewa, Warszawa
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Posiadam cerę tłustą i u mnie ten krem się nie sprawdził. Pozostawiał bardzo tłustą i świecącą się warstwę, przez co nie lubiłam używać go nawet na noc. Nie czułam, aby dobrze nawilżał.
2023-10-15
Laura, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam
2023-10-12
Vitaliia, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny, lekki krem, który dość szybko się wchłania i nawilża cerę
2023-10-11
Małgorzata, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny krem, mi się podoba dobrze nawilża skórę.
2023-10-09
Rita, Chorzów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny krem . Jeden z nielicznych , które nie zapychają mojej wymagającej skóry . Buzia bardzo dobrze nawilżona , mięciutka . Super współgra z kremami spf i inna pielęgnacja . Polecam każdemu
2023-10-09
Roksana, Lubatowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze nawilża, ale troche jest lepki
2023-10-09
Snizhana, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem
2023-09-20
Dominika, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze nawilża, jeden z lepszych jaki do tej pory używałam . Stosuję go na noc, buzia rano jest pięknie wygładzona i nawilżona.
2023-09-19
Sylwia, Jędrzejów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze nawilża i koi moją wrażliwą skórę,uwielbiam
2023-09-16
Małgorzata, Gdańsk
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
krem ma przyjemną konsystencję, ale niezbyt przyjemny zapach, występuje działanie nawilżające
2023-09-13
Yuliia, Tuchola
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem, szybko nawilżył przesuszone miejsca na skórze mieszanej, na razie nie jestem w stanie powiedzieć czy zapycha. Przyjemna konsystencja, trochę rzadka ale jednocześnie bogata
2023-09-11
Aleksandra, Sieradz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super mi się sprawdził. Polecam
2023-09-03
Wiktoria, Mrowla
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubieniec, produkt idealny. Nie obciąża skóry, dobrze ją nawilża. Używam już kolejną butelkę i pozostaje w mojej pielęgnacji z pewnością. Polecam niezdecydowanym. W mojej rodzinie używają tego produktu przeróżne skóry pod względem typu i wieku i każdemu pasuje :)
2023-09-03
Sylwia, Mińsk Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mega krem, bardzo nawilża, a przy tym ma lekką konsystencje. Jak dla mnie do idealny na lato
2023-08-29
Natalia, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie nawilżający krem na dzień przy suchej skórze 50+ polecam
2023-08-27
Małgorzata, Tarnów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam od ponad tygodnia i już widzę efekty. Moja cera była w złym stanie przez całe lato - strasznie sie przetluszczala i zapychała. Postanowiłam zmienić dotychczas stosowany krem Pyunkang yul na Skintre. Przez pierwsze dwa użycia krem spowodował dodatkowe wypryski ale później cera stopniowo zaczęła się przyzwyaczajac i bardzo się uspokoiła. Z dnia na dzień jest coraz lepiej, wypryski zniknęły i struktura skory wygładza się, mam wrażenie ze wyregulowala sie pod katem przetłuszczania. Polecam dla tłustej cery!
2023-08-25
Julia, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem naprawdę dobry, spełnia oczekiwania, bardzo dobrze nawilża. Mam problemy z przesuszaniem się skóry, a odkąd go używam problem zniknął.
2023-08-23
Dorota, Hanna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kremu używam na dzień jak potrzebuje ekstra nawilżenia i zdaje swoją role fenomenalnie! Uspokaja i koi moją suchą skórę.
2023-08-21
Olga, Heilbad Heiligenstadt
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem przepięknie nawilża wygładza skórę ze względu na obecność- Niacynamidu azeloglicyny i fermentowanych drożdży w dłuższej perspektywie czasu może znacząco wpłynąć na ilość wydzielającego się sebum i mniejsza częstotliwość pojawiania się zmian w postaci krostek grudek.Ogromnym plusem tych kosmetyków jest brak zapachu. Posiadam również odżywcza wersję i też jest super. Polecam z całego serducha
2023-08-14
Mateusz, Działdowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uważam, że rozwiernego krem dla każdego rodzaju cery!! Sama mam mieszaną i dosyć problematyczną, zmagałam się długo z zaburzoną barierą hydrolipidową i nawracającymi trądzikiem. Odczuwalne jest niesamowite nawilżenie i odżywienie przy bardzo interesującej konsystencji - taka tłusto niestłusta
2023-08-09
Marika, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy na świecie krem nawilżający;) jest wspaniały. Skóra po nim jest cudowna.
2023-08-09
Monika, Dzierzoniow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pięknie nawilża skórę, ale nie jest ani ciężki, ani lepiący. Stosuję go na dzień i na noc w różnych kompilacjach
2023-08-07
Agata, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super leciutki krem, idealny na noc i do tłustej cery. Zamówiłam już drugą buteleczkę :)
2023-08-02
Małgorzata, Stargard
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem nawilżający, jednak zalecam na noc, ponieważ zostawia tłusty film
2023-07-29
Katarzyna, Nawojowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Do cery tłustej na dzień jest świetny! Nie roluje się, nawilża i ogólnie poprawił wygląd cery.
2023-07-28
Dominika, Żmigród
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Genialny produkt! To moje drugie opakowanie i zdecydowanie będą kolejne!
2023-07-24
Ewa, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie miałam nigdy lepszego kremu do twarzy ( z kremem odżywczym tej marki się nie dogadałam) ,doskonale nawilża i przy tym jeszcze rozświetla! Mam cerę problematyczną, trądzikową, odkąd używam tego kremu moja buzia wygląda zdecydowanie lepiej. Polecam!
2023-07-17
Elwira, Grabowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt, dobrze odżywia i likwiduje zaskórniki
2023-07-16
Edyta, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem. Nie zatyka porów, świetnie sprawdza się pod makijaż. Na początku stosowania moja skóra chłonęła go jak gąbka i dokładałam drugą warstwę. Po kilku smarowaniach nasyciła się, nareszcie nawilżona :) Polecam!
2023-07-14
Joanna, Puławy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry lekki krem nawilżający. Idealny do odwodnionej skóry
2023-07-10
Agnieszka, Kłecko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem przy dobrej cenie. Świetnie odżywia skórę, szczególnie po pelingu. Jednak zostawia tłusty film.
2023-07-07
Klaudia, Sanok
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam wypróbowanych już kilka produktów tej firmy i uważam, że są naprawdę godne polecenia. Skóra odrazu po nałożeniu kremu czuje ulgę i ukojenie. Jest doskonale nawilżona, a mam już 42 lata ;) i w tym wieku potrzeba już naprawdę czegoś dobrego aby widzieć efekty :) Stosuje też Tonik i Krem Odżywczy tej firmy już przeszło ponad rok i czasami wysmarowałabym się tymi kosmetykami cała ;)
2023-07-06
Magdalena, Wilczyce
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekka wersja kremu idealna na lato oraz na dzień. Świetnie sprawdza się pod makijaż czy krem z filtrem. Nie zapycha, koi i nawilża skórę.
2023-07-05
Tatiana, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam z polecenia. I na początku nie byłam nim zachwycona, ale wzięłam go na wyjazd z pracy jako jedyny krem (plus oczywiście spf) I byłam zachwycona. Buzia ukojona, wypoczęta,zero problemów. Ani zmiana wody, ani stres, a było go dużo nie wpłynął na stan mojej cery, a zazwyczaj jest to problem. Moja rada, dać mu czas, żeby mógł spokojnie działać i będzie pięknie. Podoba mi się opakowanie, ale przy wykończeniu buteleczki będzie problem. Może szpatułki sylikonowe się sprawdzą. Kupię ponownie
2023-07-01
Kinga, Nowy Dwór Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny krem! Świetnie współgra z moimi kosmetykami do makijażu
2023-06-21
Weronika, Blizne Łaszczyńskiego
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny krem, zużyłam już kilka opakowań. Wycisza stany zapalne, i ładnie nawilża cere. Cena adekwatna do jakości.
2023-06-20
Nikola, Rybna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem to coś niesamowitego. Bardzo dobrze odbudowuje barierę ochronną skóry, nawilża i sprawia, że skóra jest miękka. Lekka konsystencja, łatwość użycia, piękne opakowanie. Jedyną małą wadą jest nieco nieprzyjemny zapach, ale z czasem nie czuć go na skórze.
2023-06-18
Karyna, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem polecony przez kosmetolog. Bardzo lekki, świetnie nawilża. Początkowo musiałam zużywać więcej, bo skóra tego potrzebowała. Teraz starczy jedna warstwa i twarz jest dobrze nawilżona. Polecan na codzień pod krem z filtrem.
2023-06-18
Barbara, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem bardzo miele zaskoczona tym produktem. kupiłam bardziej z ciekawości żeby przetestować. Krem przyjemnie otula skórę i daje jej dodatkowe nawilżenie, zwłaszcza podczas używania retinolu. Krem używam w duecie z tonikiem tej samej firmy, naprawdę idealna kombinacja. Polecam!
2023-06-14
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjny produkt choć jest dość tłusty i używam go na wieczór. Ale skóra jest bardzo miękka a na rano jest taka bardzo odświeżona. Polecam!
2023-06-01
Joanna, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry lekki krem o świetnym składzie. Nawilża i uspokaja skore
2023-05-27
Katarzyna, Krakow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kocham ten krem, uważam, że nie istnieje żaden lepszy dla cer mieszanych. Jednocześnie cudownie nawilża, ale też nie zostawia takiej tłustej warstwy, jak niektóre inne, których używałam.
2023-05-26
Katarzyna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pierwszy raz używam takiego kremu. Miłe zaskoczenie. Krem nie zapycha jest lekki i dobrze nawilża. Stosuję w pielęgnacji porannej na serum na twarz a potem na ten krem nakładam SPF50 i na koniec makijaż. Jestem zadowolona.
2023-05-18
Katarzyna, Jaworze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Szybko się wchłania, bardzo dobrze nawilża i koi skore przy jednoczesnym stosowaniu z retinolem.
2023-05-17
Cynthia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Coś fantastycznego. Zakochałam się ja, mama i teściowa. Krem super nawilża. Jest bogaty. Myśle ze sprawdzi się bardziej do suchej i mieszanej cery niż tłustej. Ja stosuje na noc i bardzo regeneruje cerę
2023-05-10
Michalina, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo fajny krem, kupiłam też przyjaciółce na urodziny:) takie samo dobro, krzywdy nikomu nie zrobi, ukoi, otuli, ale nie przeciąży
2023-05-10
Natalia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekka konsystencja, szybko się wchłania, współgra z makijażem, dobrze nawilża.
2023-05-08
Magdalena, Legnica
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
krem słabo nawilża
2023-05-06
Ola, Pabianice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mega krem, to już moje drugie opakowanie, bardzo fajnie nawilża, idealnie sprawdza się pod makijaż, dzięki niemu gładko się nakłada. Przez jakiś czas czuć, że jest na twarzy ale potem super się wchłania.
2023-05-06
Natalia, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma przyjemną, lekka konsystencje. Mam cerę mieszaną, skłonną do zapychania. Świetnie się sprawdza zwłaszcza przy używaniu retinolu. Koi, nawilża i regeneruje. Pozostawia on na skórze lekki film i nie wchłania się do zera, ale nie przeszkadza mi to, ponieważ używam tego kremu tylko na noc (na dzień byłby za ciężki). Dodatkowy plus za to, że nie ma zapachu.
2023-05-06
Wiktoria, Głogów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dzieki temu preparatowi wyleczyłam Łzs. Bardzo polecam! Jest lekki, nie obciąża skóry, nie powoduje przetłuszczania. Miałam też tonik z tej samej linii i szczerze mówiąc róznicy między niemi nie widzę aczkolwiek krem jest w mniejszym opakowaniu więc wygodniejszy przy zabieraniu w podróż.
2023-04-30
Julia, Szczecin
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używałam tego kremu jedynie na noc, ponieważ przy mojej problematycznej, mieszanej cerze używanie na dzień zupełnie się nie sprawdzało - krem zostawia trochę lepką/tłustawą warstwę i bardzo szybko i mocno się wyświeca. Nie używałam go pod makijaż. Konsystencja jest bardzo miła, zapach produktu kompletnie mi nie przeszkadza, zauważyłam delikatną poprawę jeśli chodzi o poziom nawilżenia, chociaż mam wrażenie, że krem jest bardziej tłusty i chroni jedynie od zewnątrz, a słabo odżywia skórę od środka, więc może ogólna poprawa wynikała ze stosowania kilku produktów o podobnym działaniu w tym samym czasie. Bardzo dobrze sprawdza się w połączeniu z tonikiem z tej samej serii, tego duetu używam zwłaszcza po używaniu kwasów. Kończę już drugie opakowanie, używałam kremu głównie w okresie jesienno-zimowym, jednak na lato zostanę tylko przy toniku.
2023-04-27
Katarzyna, Opatów
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niezbyt mi się sprawdził. Podrażnia moją cere i nie daje efektu nawilżenia. Plus za to, ze jest lekki, nie zapycha porów, szybko sie wchłania.
2023-04-27
Izabela, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super pod makijaż skóra nawilżona
2023-04-26
Justyna, Kobiór
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem się roluje, używam wieczorem bo nie da się na niego nałożyć makijaż. Posiada nieprzyjemny zapach, ale nawilża dobrze
2023-04-20
Ina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Naprawdę świetny krem, genialny skład, moja mieszana problematyczna cera się z nim bardzo polubiła.
2023-04-19
Jagoda, Gdynia
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety pomimo wielu pozytywnych opinii u mnie produkt się nie sprawdził (skóra tłusta z niedoskonałościami). Według mnie daje słabe nawilżenie, ale mocno natłuszcza, przez co po godzinie skóra mocno się błyszczy, a produkt przyczynia się do powstania wyprysków.
2023-04-18
Gabriela, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma bogatą konsystencję. Po nałożeniu na twarz tworzy nawadniającą warstwę na twarzy, wielkim plusem jest niacynamid w składzie.
2023-04-13
Martyna, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajnie nawilża, nie zapycha, idealny pod makijaż
2023-04-13
Małgorzata, Sopot
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam bardzo.
2023-04-13
Natalia, Mroczkowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest świetnii, dobrzy do codziennego stosowania. Ma lekką texture i dobre nawilża skore, nie ma wyróżnionego zapachu, co dla mnie jest ważne. To jest totalny hit, kocham
2023-04-12
Yana, Ustka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest bardzo fajny, chociaż pierwsze zetknięcie to był love hate. Jest leciutki, ale na buzi daje uczucie jak po użyciu średnio treściwego kremu. Jak da mnie sztos! Nawilża i mam wrażenie, ze po nim zaczęły mi się szybciej goić zmiany trądzikowe
2023-04-12
Berenique, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem. Ma lekką konsystencję, która idealnie sprawdza się u mnie pod makijaż. Skóra po nim jest miękka i nawilżona. Na pewno nie będzie to moje ostatnie opakowanie.
2023-04-10
Julia, Radziwiłłów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma bardzo fajną, lekka konsystencję. Dobrze nawilża i świetnie sprawdza się do codziennego stosowania. Od kiedy używam toniku + kremu nawilżającego sintra widzę ogólna poprawę kondycji skóry twarzy.
2023-03-31
Dorota, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niesamowity! Używam go od kilku miesięcy i dopiero po zaprzestaniu jego używania zauważyłam, jak dobrze działa na moją skórę. Przede wszystkim ją reguluje - rzadziej pojawiają się zaskórniki, a jak już się pojawią, to szybciej znikają. Krem ma lekką konsystencję, z moją mieszaną cerą lubiłam go stosować rano pod spf (dobrze współgra z holika holika aloe). Polecam!
2023-03-20
Nicole, Strzelce Opolskie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem dobrze się rozprowadza. Stosowałam rano, pod makijaż. Bardzo fajnie nawilża, jest delikatny. Polecam :)
2023-03-20
Dominika, Ołdrzychowice Kłodzkie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem idealny na codzień. Jest nawilżający a przy tym na tyle lekki że bez problemu się wchłania. Świetnie współpracuje z makijażem. Nie zapycha ani nie podrażnia. Nie wiem czy w tej cenie ma jakaś konkurencje.
2023-03-16
Magdalena, Brenna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam. Za chwilę kupię go ponownie. Mam cerę normalną ze skłonnością do suchej i dojrzałą. Dobrze u mnie nawilża, skóra jest po nim delikatna, przyjemna. Krem nieperfumowany, naturalny . Szkoda, że poleca się krem stosować dwa razy , a potem zmienić.
2023-03-15
Teresa, Radom
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo podstawowy nawilżający krem, był ok
2023-03-12
Paulina, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
stosowałam go póki co tylko na noc, ale zamierzam go dołożyć na dzień - u mnie nie ma problemu z rolowaniem, bardzo lubie produkty firmy skintra
2023-03-08
Monika, Gdańsk
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skład na pięć ⭐, jednak krem się roluje. Nie wiem czy to kwestia egzemplarza, ale oddałam go koleżance i tak samo się dzieje.
2023-03-05
Kamila, Łęczna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem. Jest lekki, nie zapycha, a nawilża, rozjaśnił mi czerwone blizny potrądzikowe.
2023-02-27
Ilona, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny, lekki krem dla skóry mieszanej! Szybko się wchłania, bez zapachu. Uważam, że dużym plusem jest również opakowanie, które jest szklane. Na pewno kupię kolejne opakowanie!
2023-02-27
Paulina, Iława
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem za lekką, ale odżywcza konsystencje i za ratunek bariery hydrolipidowej po kwasach. Kupię drugie opakowanie :)
2023-02-17
Oliwia, Radom
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Idealny wraz z swoim drugim bratem, bardzo fajny na dzień i na noc, dobrze nawilża super konsystencja
2023-02-15
Marcelina, Limanowa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt super nawilża, ale dla skóry problematycznej raczej nie wycisza stanów zapalnych, a mam wrażenie że wręcz je zaognia. Ogólnie przyzwoity produkt
2023-02-14
Edyta, Krościenko Nad Dunajcem
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Treściwy krem ale nie tłusty. Dla mnie unierwsalny na dzień I na noc. Na noc dodaje trochę olejku jeśli potrzebuje więcej nawilżenia
2023-02-12
Aleksandra, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki nawilżający krem, który super się sprawdza dla mojej mieszanej, trądzikowej cery. Zapewnia lekką regenerację bariery hydrolipidowej bez zapychania.
2023-02-12
Aleksandra, Tomaszów Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Byłam z niego zadowolona, nie podrażniał, nawilżał, nie nasilił problemów skórnych.
2023-02-10
Paula, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem o lekkiej konsystencji, bardziej na dzień pod makijaż - sprawdza się bardzo dobrze. Ale zastosowany w wieczornej pielęgnacji również robi dobrze buzi. :-) Ładnie nawilża i wycisza buzie. Używałam go w lecie także na noc teraz wolę coś bogatszego.
2023-02-02
Aneta, Krasnystaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemna konsystencja, nie jest za gęsty, ani zbyt lejący, dobrze nawilża. Osobiście stosuję go zarówno rano jak i wieczorem. Nadaje się pod makijaż. Na podrażnionej skórze podczas stosowania retinolu może przez chwilę delikatnie mrowić, ale po chwili to przechodzi i nie ma zaczerwienionej skóry czego doświadczyłam z innymi kremami nawilżającymi.
2023-01-31
Monika, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki i bardzo nawilżający krem. Stosuję go przy pielęgnacji z kwasami. Koi podrażnienia i zostawia miłą w dotyku skórę
2023-01-29
Klaudia, Skopanie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt o lekkiej konsystencji i przyjemnym nawilżeniu. Stosowałam go codziennie rano. Jedyny minus - zapach, ciężko było mi go znieść.
2023-01-27
Kinga, Szczecin
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie niestety zupełnie nietrafiony produkt. Kupiłam go na lato, kiedy moja skóra nie potrzebuje aż tak dużego nawilżenia jak zimą, w nadziei, że będzie lekkim, ale solidnym nawilżaczem. Niestety.dla mnie nie jest ani lekki, ani nie nawilża wystarczająco. Czasem po nalożeniu coś mnie zapiekło, nawet w te dni kiedy moja cera nie wykazywała oznak podrażnienia. Plus za to, że nie zapycha, bo nie zauważyłam niespodzianek podczas używania. Niestety produkt nie jest dla mnie, a szkoda, bo wydawał się być strzałem w 10.