Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta

Q+A - Peptide - Facial Serum - Nawilżająco-Regenerujące Serum do Twarzy z Peptydami - 30ml

  • Serum peptydowe do skóry dojrzałej
ID towaru: 7075
41,00 zł
41,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
41 pkt.
2050 pkt.

Opis produktu

Q+A - Peptide - Facial Serum

Serum do twarzy z peptydami 

Pojemność: 
30ml

 Q+A - Peptide - Facial Serum - serum do skóry dojrzałej, zawiera betainę, która wiąże wodę w naskórku, działa nawilżająco i przyspiesza regenerację skóry. Dodatek ekstraktu z aloesu łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia, nawilża i koi skórę, a peptydy działają uelastyczniająco, redukują widoczność zmarszczek i działają odżywczo. Obecny w kosmetyku kwas hialuronowy wiąże wodę w naskórku oraz utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia skóry. Magnez PCA działa rewitalizująco i odżywczo.

Produkt zawiera: 
  • betainę - wiąże wodę w naskórku, utrzymuje nawilżenie, łagodzi podrażnienia i przyspiesza regenerację naskórka, 
  • ekstrakt z aloesu -  przyspiesza gojenie ran, koi i łagodzi podrażnioną skórę, posiada właściwości nawilżające, 
  • peptydy - uelastyczniają, redukują widoczność zmarszczek i odżywiają skórę, 
  • kwas hialuronowy - wiąże wodę w naskórku, utrzymując optymalny poziom nawilżenia skóry, działa wygładzająco, 
  • magnez PCA - wspomaga rewitalizację i odżywianie skóry.
Działanie produktu:
  • nawilża, łagodzi i koi,
  • uelastycznia skórę, redukuje widoczność zmarszczek, 
  • odżywia i regeneruje.
Rodzaje skór oraz defekty kosmetyczne, dla których ten produkt może być pomocny:
  • skóra dojrzała, 
  • skóra normalna, 
  • skóra sucha.
Sposób aplikacji: Po dokładnym oczyszczeniu skóry nałóż kilka kropli preparatu na czoło i wokół oczu. Stosuj przed kremami/ olejami. 

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: 12 miesięcy od otwarcia.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua (Water), Propylene Glycol, Betaine, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Sodium Phytate, Glycerin, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Biosaccharide Gum-2, Lonicera Japonica (Japanese Honeysuckle) Extract, Sodium Levulinate, Tripeptide-29, Sodium Hyaluronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Magnesium PCA, Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Cocoyl Proline, Sodium Anisate, Leuconostoc/ Radish Root Ferment Filtrate, Citric Acid

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (20)

4.85
Liczba wystawionych opinii: 20
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze nawilża i wycisza skórę. Idealne pod makijaż.
2024-02-29
Michał, Witnica
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry nawilżający serum. Również jest fajny przeciw pierwszym zmarszczkom więc jest uniwersalny dla każdego rodzaju skóry.
2024-01-05
Sofiia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum nawilżająco-kojące. Fajnie, że w składzie ma dodatkowo peptydy :)
2023-11-24
Aleksandra, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne lekkie serum, o konsystencji wodno żelowej, dobrze się wchłania . Lekko napina skórę. Przyjemne w użyciu :)
2023-11-14
Łukasz, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie zauważyłam działania witaminy C ale świetnie nawilża cerę
2023-10-19
Violeta, Poznan
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super serum nawilżające, używam je rano bo ma w składzie trochę witaminy C, super mi się sprawdza pod spf, wraz z jego używaniem skóra stała się jaśniejsza i mięciutka
2023-09-24
Maja, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
naprawdę super produkt dla takiej ceny. wyświetla skórę i zmniejsza widoczność zmarszczek
2023-09-23
Kateryna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skończyłam jedno opakowanie. Bardzo przyjemny produkt. Nie świecę się po nim bardzo. Słabo nawilża ale skóra jest po nim jędrna. Nie zauważyłam innych efektów. Ocena 5/5 bo cenę ma bardzo dobrą.
2023-09-05
Karolina, Wilkowiczki
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemne serum. Po zużyciu około połowy opakowania widzę poprawę jędrności skóry. Dolne powieki również skorzystały i mają odrobinę mniej zmarszczek i linii. Nie są to może tak powalające efekty jak przy retinolu, ale jeśli ktoś potrzebuje lekkiej poprawy jakości skóry z dodatkowym nawilżeniem, to będzie to dobry wybór.
2023-06-18
Dominika, Krobia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam! Rewelacyjne serum, poprawiło jakoś mojej skory na szyi i jest zdecydowanie bardziej napięta :)
2023-05-19
Aleksandra, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
kupiłam ten produkt sugerując się dobrymi opiniami, jednak odejmuję gwiazdkę, bo odczuwam poczucie lepkości po nałożeniu (tak, niby serum się nie wchłaniało, a tylko pokrywało twarz). generalnie jest ok, dobrze współdziała z innymi kosmetykami, jednak to serum na pewno nie zostanie moim ulubieńcem w rutynie pielęgnacyjnej.
2023-05-13
Hanna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie znalazłam lepszych peptydów w tej cenie. Szybko się wchłania, dobrze nawilża i współgra z makijażem
2023-05-08
Magdalena, Legnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze nawilża, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Taka żelowa konsystencja, trochę lejąca (to trochę na minus, bo ciężko trafić z odpowiednią dozą z pipety). Ale z pewnością w tej cenie i działaniu kupię ponownie.
2023-05-04
Dorota, RASZYN
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny produkt, nawilża moją podrażnioną cerę. Polecam ten serum!
2023-03-19
Anastasiia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajne serum, nie "kłóci się" z innymi kosmetykami. Zostaje na stałe w mojej pielęgnacji.
2023-03-19
Katarzyna, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
żelowa konsystencja, dobrze współgra z kremami, nie podrażnia, nie klei się, ładnie się wchłania pozostawiając skórę nawilżoną, myślę, że za taką cenę serum nawilżającego ten produkt zostanie ze mną na dłużej
2023-03-04
Milena, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre nawilżenie i wygładzenie skóry. Idealny przy cerze suchej pod krem na dzień.
2023-02-24
Sandra, Klucze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum dobrze nawilża, odżywia i wygładza. Zakupiłam już kolejne opakowanie. Polecam
2023-01-27
Angelika, Sułkowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum ładnie się rozprowadza i dobrze wchłania na efekty muszę jeszcze poczekać gdyż dopiero zaczęłam używać ale już wydaje się super jak na razie to polecam.
2022-11-08
Katarzyna, Rzeszow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajne serum. Dobrze mi się sprawdza. Efekt widoczny jest już po kilku zastosowaniach.
2022-07-16
Ewelina, Zielona Gora

Ekologia

współpracuje z

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel