Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta

Natural Secrets - Aloe Essence - Esencja Aloesowa Premium - 20ml

  • Esencja aloesowa premium
ID towaru: 2147
Pojemność:
39,00 zł
39,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
39 pkt.
1950 pkt.

Opis produktu

Natural Secrets - Aloe Essence - Esencja Aloesowa Premium

Pojemność: 20ml

Natural Secrets - Aloe Essence - Esencja Aloesowa Premium - produkt z serii premium, który przynosi ulgę najbardziej wymagającej skórze. Esencja jest na bazie soku aloesowego, którego jest aż 90% w produkcie, działa on nawilżająco, kojąco i antybakteryjnie. Zawiera także ekstrakt z zielonego ogórka, który ujednolica koloryt cery oraz ekstrakt z wąkroty azjatyckiej przyspieszający gojenie ran. Produkt delikatnie rozjaśnia przebarwienia i łagodzi stany zapalne. Nie posiada substancji zapachowych, co sprawia, że jest ona bezpieczna nawet dla najbardziej wrażliwej i delikatnej skóry. Produkt zapakowany w szkło biofotonowe, które ochrania przed działaniem promieni słonecznych. Może być stosowany przez kobiety w ciąży i karmiące piersią.

Produkt zawiera: 
  • 90% soku aloesowego - działa nawilżająco, kojąco i antybakteryjnie,
  • pantenol - koi i łagodzi podrażnienia, 
  • ekstrakt z zielonego ogórka - działa przeciwzapalnie i rewitalizująco, ujednolica koloryt cery, 
  • wyciąg z fermentacji bakterii Lactobacillus - koi, łagodzi i wzmacnia naczynia krwionośne,
  • hialuronian sodu - sól sodowa kwasu hialuronowego, wiąże wodę w naskórku,
  • ekstrakt z wąkroty azjatyckiej - przyspiesza gojenie ran, nawilża i działa antyoksydacyjnie,
  • alantoina - koi i łagodzi skórę.
Działanie produktu:
  • nawilża,
  • koi i łagodzi,
  • przyspiesza gojenie ran,
  • działa antyoksydacyjnie.
Nasz kosmetolog poleca ten produkt w przypadku:
  • każdego rodzaju skóry.
Sposób aplikacji: Na oczyszczoną skórę twarzy oraz szyi nałóż niewielką ilość produktu i wklep go delikatnie do całkowitego wchłonięcia. Przystąp do następnych kroków pielęgnacyjnych.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Data ważności:
na opakowaniu. 

Kraj pochodzenia: Polska.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aloe Vera Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Lactobacillus Ferment, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica Extract, Allantoin, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (32)

4.66
Liczba wystawionych opinii: 32
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobra esencja, nawilża przy czym nie obciąża cery.
2023-12-15
Sylwia, Racibórz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zabrałam tę esencje ze sobą do Tajlandii - tam sprawdziła się super, zwłaszcza kiedy przesadziłam z kąpielami słonecznymi. :) Stosowana jako tonik / serum + bogaty krem dawała radę nawilżyć moją odwodnioną skórę w tropikalnym klimacie. Taki żel aloesowy ale na wypasie (z dodatkowymi nawilżającymi składnikami).
2023-07-30
Alicja, Goch
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam skórę tłustą, produkt świetnie się wchłania choć na początku jest wrażenie jakby był tłusty. Nic mylnego, pozostawia matową skórę ale bardzo dobrze nawilżoną i miękką. Nadaje się pod makijaż. Polecam!
2023-06-01
Joanna, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt, konsystencja lekka, bez zapachu, skóra przy regularnym stosowaniu nawilżona i złagodzona, do tego produktu z pewnością wrócę.
2023-02-26
Bożena, Bielsko-Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny produkt. Stosuje juz 3 tydzien przy cerze mieszanej z tendencja do tłustej.
2022-11-14
Marianna, Olsztyn
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krzywdy nie robi, ale jakoś super też nie nawilża. Używam mniejszego opakowania. To co na plus - to duża wydajność. Niewielka ilość jest w stanie pokryć twarz, szyje i dekolt.
2022-09-26
Joanna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum dobrze nawilża, koi skórę. Lekka konsystencja szybko wchłaniająca się. Buteleczka z bardzo wygodnym dozownikiem.
2022-06-28
Maja, Komorów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nic tak nie koi mojej skóry! Esencję traktuję jako serum i używam szczególnie w dni, w które moja cera jest podrażniona i zaczerwieniona. Gorąco polecam!
2022-06-14
Klaudia, Żory
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Esencja przynosi ukojenie podrażnionej skórze, a dodatkowo nawilża. Ma krótki i ładny skład. Warto wypróbować :)
2022-06-08
Lila, Gdynia
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
To taki średni. Skład mogłoby się wydawać idealny, ale jednak coś nie pykło. Dosyć ciężki (przez kwas hialuronowy), zostawia wysuszoną warstwę na skorze. Może będzie lepszy do cert normalnej lub suchej, do mojej tłustej niestety za ciężki.
2022-05-26
Dominika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt idealny do skory podrażnionej i wrażliwej. Esencja koi i nawilża. Używanie jej to czysta przyjemność
2022-04-27
Ewa, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo wydajny produkt. Nie podrażnia, nie piecze, dobrze łagodzi skórę po goleniu.
2022-03-19
Katarzyna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre nawilżenie. Skóra wręcz "wypija" ten produkt, a uczucie odżywienia na skórze jest bardzo wyraźne. Zapach jest bardzo delikatny.
2022-01-28
Anna, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak dla mnie bardzo dobra esencja, używam pod filtr z Asoa i ładnie razem współgrają, skóra jest nawilżona. Bardzo poręczne opakowanie. Esencja jest bez zapachu, ma formę lekkiego żelu. Polecam ten produkt, ja na pewno do niego wrócę.
2021-11-05
Bożena, Kraków
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pokładałam w tej esencji bardzo duże nadzieje i byłam na nią napalona odkąd dowiedziałam się, że istnieje. Ale w moim przypadku tak naprawdę poza lekkim nawilżeniem nie robi nic :( w momentach kiedy mam naprawdę mocno podrażnioną cerę (a od hormonów i trądziku z nimi związanego, przesuszenia i podrażnienia zdarzają mi się nagle i często) lekko piecze przy nakładaniu. Do tego jest bardzo niewydajna i znika w błyskawicznym tempie. Cieszę się, że mogłam wypróbować mini-wersję, żeby przekonać się, że to produkt nie dla mnie.
2021-07-04
Natalia, Grudziądz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nawilża, cera jest miękka i ukojona lecz okropny wysyp krost miałam po zastosowaniu, chyba przez uczulenie jakieś na któryś składnik. Wydaje mi się, że przez hialuran sodu a to jest chyba pochodne kwasu hialuronowego którego nie mogę stosować.
2021-06-28
Wirginia, Kuślin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam jako serum, ładnie nawilża, odświeża.
2021-04-09
Agnieszka, Sobolew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ładnie łagodzi podrażnienia,lekko chłodzi, wykończenie lekko ściągające, ale to uczucie napięcia po chwili znika. Ma bardzo przyjemną konsystencję, dobrze się rozprowadza i wchłania. Naturalny, prosty skład na plus.
2021-03-29
Monika, Katowice
4/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Esencję stosuje jako serum pod krem, kiedy odczuwam większą potrzebę nawilżenia. Mieszam też z olejem tworząc nawilzażająco- okluzyjną mixturę
2021-03-27
Anna, Janowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten kosmetyk ma same plusy szybko się wchłania , działanie rozjaśniające na mojej twarzy dzięki aloesowi a także wydajność :) polecam
2021-03-25
Sylwia, Zagorzyce
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie widzę by ten produkt odpowiadał mojej skórze. Uwaga! W składzie jest alkohol i czuć wyraźnie jego zapach.
2021-03-12
Hanna, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam! Pięknie nawilża i wygładza skórę. Na pewno zamówię kolejną butelkę.
2021-03-08
Agnieszka, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Łagodzi zaczerwienienia i przygotowuje skórę do dalszej pielęgnacji. Polecam
2021-03-05
Julia, Golub-Dobrzyń
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem neutralna. Właściwie to powiem krótko, nie zrobił mi krzywdy, ale nie zrobił mi nic pożytecznego dla skóry. Średnie nawilżenie, moim zdaniem. Wolę kwas hialuronowy z The Ordinary. Nie ma siły przebicia.
2021-02-15
Katarzyna, Dukla
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatnie nawilża i super łagodzi moją wrażliwą cerę. Zauważyłam, że podczas regularnego stosowania wyskakujące wypryski/krostki/zaczerwienienia są mniejsze niż zazwyczaj i goją się zauważalnie szybciej.
2021-02-04
Marta, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super łagodzi i nawilża skórę. Przynosi ukojenie mojej cerze która jest teraz podrażniona po retinolu. stosuje jako pierwszy etap pielęgnacji.lepik
2021-01-18
Ewa, Gorzów Wielkopolski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
łagodzi skórę, pozostawia nawilżoną, używam pod krem. Polecam.
2021-01-15
Monika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tonik jest niesamowity, byłam nastawiona sceptycznie, bo mam bardzo wrażliwą i suchą, skłonną do zaczerwienień buzię ale on świetnie koji i gasi skórę , naprawdę teraz nie mogę się bez niego obyć absolutny must have.
2020-12-01
Alicja, Poswiętne
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zakupiłam cały produkt po otrzymaniu próbki. Świetny, komfortowy dla skóry. Współgra z każdym innym produktem. Przystępny cena i niezwykle przyjazny, naturalny skład. Z pewnością będzie stałym elementem mojej pielęgnacji.
2020-08-18
Aneta, Bestwina
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lubie toniki oraz esencje z aloesem jako ze świetnie nawilża moją skórę. W tym przypadku również się nie zawiodłam. Daje uczucie natychmiastowego ukojenia i nawilzenia. Używam rano po hydrolacie a przed serum i sprawdza się bardzo dobrze. Zdecydowanie polecam.
2020-06-24
Katarzyna, Gliwice
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Przyjemnie łagodzi skórę. Fajnie nawilża. Polecam!!
2020-06-22
Paulina, Lubaczów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Aloes kocham, więc ta esencja bardzo przypadła mi do gustu. Już po pierwszej aplikacji można odczuć mega wygladzenie oraz ukojenie skóry.
2020-06-04
Karolina, Kołaczyce

Ekologia

  • Anwen

    Kosmetyk wyprodukowany w Polsce na bazie składników naturalnych przy dodatkowym użyciu składników aktywnych. Stworzony z myślą o planecie dzięki ograniczeniu do minimum plastiku. Opakowanie nadaje się do recyklingu.

współpracuje z

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel