Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta

Geek & Gorgeous - HA 5 Rich - Serum z 5 Formami Kwasu Hialuronowego do Skóry Suchej i Odwodnionej - 30ml

  • Serum z 5 formami kwasu hialuronowego i pantenolem
ID towaru: 5112
53,00 zł
53,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
53 pkt.
2650 pkt.

Opis produktu

Geek & Gorgeous - HA 5 Rich

Serum z kwasem hialuronowym

Pojemność: 
30ml

Geek & Gorgeous - HA 5 Rich
 - serum z 5 formami kwasu hialuronowego, który intensywnie nawilża, napina i wygładza skórę. Zostało wzbogacone o ekstrakt z grzyba - trzęsaka morszczynowatego o działaniu nawilżającym i antyoksydacyjnym oraz pantenol, który niweluje podrażnienia skóry. Serum zapewnia skórze odpowiednie nawilżenie, wzmacnia barierę ochronną skóry i zmiękcza naskórek. Ma gładką, żelową konsystencję, która nie pozostawia uczucia lepkości. Najlepiej sprawdza się do skóry suchej i normalnej. Ma pH równe 4,5-5,5. Kosmetyk jest wegański.

Produkt zawiera: 
  • kwas hialuronowy - w 5 formach o różnych rozmiarach cząsteczek, nawilża, wygładza i delikatnie napina skórę,
  • betainę - nawilża i zmniejsza podrażnienia,
  • ekstrakt z trzęsaka morszczynowatego - ekstrakt z grzyba, poprawia nawilżenie skóry, działa antyoksydacyjnie,
  • pantenol - nawilża i łagodzi skórę.
Działanie produktu:
  • nawilżające,
  • zmiękczające,
  • napinające,
  • wygładzające.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • każdy rodzaj skóry,
  • skóra sucha,
  • skóra normalna,
  • skóra problematyczna.
Sposób aplikacji: Kilka kropli produktu nałóż na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy, szyi i dekoltu. Serum możesz też łączyć bezpośrednio z kremem. Stosuj rano i/lub wieczorem.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: 6 miesięcy od otwarcia. 

Kraj pochodzenia: Węgry.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Water/Aqua, Betaine, Glycerin, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Panthenol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Propanediol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (26)

4.81
Liczba wystawionych opinii: 26
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niestety serum nie dogaduje się z moją skórą. Stosuję na ciało, bo po aplikacji na twarzy, otwierały się pory i skóra wyglądała źle: pojawiało się sebum, tak jakby skóra się dusiła i pociła. Stosuję po balsam ten co zazwyczaj i efektu nawilżającego nie zauważyłam.
2024-02-18
Joanna, Pętkowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze nawilża - trzeba pamiętać, że kwas hialuronowy kładziemy na wilgotną skórę!
2024-01-10
OLI Sp. Z O.o., Piotrków Tryb.
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetna marka, mam do niej kompletne zaufanie. Kolejny znakomity produkt po serum z witaminą C.
2023-12-27
Aneta, Bestwina
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum nawilżające. To moje czwarte opakowanie. Ma przyjemną, lekką konsystencję, szybko się wchłania. Skóra jest widocznie nawilżona. Dobry stosunek jakości do ceny.
2023-11-02
Ewa, Manieczki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo polecam, serum ma bogatą konsystencję, ale szybko się wchłania i nadaje się pod makijaż. Dobrze nawilża
2023-08-07
Natalia, Wroclaw
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Samo serum jest przyjemne, po prostu dla mojej skóry robi trochę za mało - rano wole serum z witaminą C, a na wieczór bardziej bogate konsystencje. Ale jeśli komuś kwas hialuronowy daje fajne efekty to myślę, ze produkt może się dobrze sprawdzić.
2023-06-30
Anna, Tomaszowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemna konsystencja, dobrze się rozprowadza i szybko wchłania. Stosuje na serum z witamina C - fajne połączenie. Sprawdza się tez pod makijaż. Dobrze nawilża, skóra jest miękka i napięta. Polecam.
2023-05-17
Aleksandra, Katowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest ok, bardzo szybko się wchłania.
2023-04-27
Paulina, Torun
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekkie nawilżające serum, szybko się wchłania. Idealnie na lato, ale na zimę dla mnie trochę za słabe nawilżenie
2023-03-29
Paulina, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Sprawdza się idealnie, kupię podobnie
2023-03-18
Magdalena, Młodzieszyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum dobrze nawilża i wchłania się. Myślę, że kupię ponownie. Polecam
2023-03-15
Teresa, Radom
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam tę markę! Efekty są natychmiastowe, aż jestem ciekawa jak odżywiona i jędrna będzie moja skóra po dłuższym stosowaniu. Pozostaję wierna już tej marce!
2023-03-12
Marta, Piotrowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry nawilżacz, Fajnie się wchłania, dobrze współpracuje z innymi kosmetykami.
2023-02-17
Krystyna, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mega efekt nawilżenia
2023-02-14
Edyta, Krościenko Nad Dunajcem
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum szybko się wchłania ,nie lepi się na skórze, ładnie nawilża.
2022-12-10
Barbara, Zabrze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny i bardzo dobre nawilżenie, szybko się wchłania, nie mam zastrzeżen
2022-10-21
Aleksandra, Wolsztyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum bardzo dobre, spełnia swoje zadanie i świetnie nawilża skore.
2022-10-18
Wiktoria, Józefów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum dla skór przesuszonych, dojrzałych, ale nie jest to jakiś przełomowy kosmetyk. Jeśli ktoś szuka serum z kwasem hialuronowym, warto go wypróbować, bo ma fajny skład i jest przystępne cenowo.
2022-08-09
Ewelina, Rybnik
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemne serum. Nakładam po wchłonięciu serum aktywnego, na górę krem okluzyjny. Skóra ładnie napięta, nawilżona.
2022-07-25
Karina, Siemianowice Śląskie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kwas hialuronowy jest przereklamowny, po swojej skórze i dociekliwości przekonałam się; Ale nie ten, wysmienity skład który polecam. Tylko ten albo rzaden inny nie zatrzyma wody w naskórku ....zapewne, a stosowałam juz wiele . Dla mnie ta marka to odkrycie roku .
2022-04-21
Jolanta, Sokołów Podlaski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skutecznie nawilża i szybko się wchłania. Nie ma problemu przy stosowaniu z innymi produktami. Sprawdza się przy suchej cerze.
2022-04-05
Julia, Bolesław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry nawilżacz, porównywalny do mojego ulubionego z podobnej półki cenowej - Nacomi Next Level. Moja skóra odczuwa jego brak.
2021-12-29
Martyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt bardzo dobrej jakości. Dobrze nawilża skórę i mam wrażenie, że ma również właściwości kojące. Świetnie sprawdza się przy cerze tradzikowej, mieszanej, która się przesusza - nawadnia i nie zapycha. Faktycznie jest problem z opakowaniem, bo się odkręca, ale zawsze można przelać do buteleczki po innym serum hialuronowym i po problemie ;). Jak do tej pory to jest u mnie na drugim miejscu spośród 10 serum, które używałam.
2021-06-25
Paulina, Potok Górny
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry produkt - skutecznie nawilża, nie roluje się. Korek rzeczywiście trzeba bardzo mocno dokręcać, bo samoczynnie się odkręca...
2021-06-23
Agata, Bytom
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam to serum świetnie nawilża, ale mam to samo korek sam się odkręca nie ma opcji dokręcenia buteleczki.
2021-06-01
Dominika, Pruszków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny produkt - po aplikacji skóra jest nawilżona i napięta. Stosuję go zarówno rano jak i wieczorem i widzę znaczną poprawę stanu skóry. Minusem jest opakowanie - przy każdej próbie zakręcenia fiolki, korek samoczynnie się odkręca. Nie wchodzi w grę zapakowanie fiolki do kosmetyczki i zabranie jej gdziekolwiek ze sobą.
2021-05-09
Martyna, Warszawa

Ekologia

współpracuje z

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel