Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta

Geek & Gorgeous - C-Glow - Serum z Witaminą C 15% - 30ml

  • Serum przeciwzmarszczkowe z witaminą C
ID towaru: 5111
65,00 zł
65,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
65 pkt.
3250 pkt.

Opis produktu

Geek & Gorgeous - C-Glow

Serum z witaminą C 15% 

Pojemność: 
30ml

Geek & Gorgeous - C-Glow 
- przeciwzmarszczkowe serum zawierające trzy składniki o silnym działaniu antyoksydacyjnym. Witamina C w stężeniu 15% oprócz zwalczania wolnych rodników, wpływa na syntezę kolagenu, opóźniając procesy starzenia się skóry, oraz wyrównuje jej koloryt, zmniejszając widoczność przebarwień. Serum zostało wzbogacone o kwas ferulowy i witaminę E, które również są przeciwutleniaczami i wpływają na stabilność witaminy C i wspomagają jej działanie. Serum posiada lekką, wodną formułę i szybko się wchłania. Ma pH równe 3,2-3,4. Odpowiednie jest do każdego rodzaju skóry, która potrzebuje antyoksydacji i wyrównania kolorytu, z wyjątkiem skóry wrażliwej, na którą stężenie kwasu askorbinowego i niskie pH produktu mogą działać drażniąco. Kosmetyk jest wegański.

Produkt zawiera: 
  • witaminę C 15% (w formie kwasu L-askorbinowego) - działa antyoksydacyjnie i przeciwstarzeniowo, rozjaśnia i wyrównuje koloryt skóry, wzmacnia ściany naczyń krwionośnych, wspomaga produkcję kolagenu,
  • kwas ferulowy - antyoksydant, stabilizuje witaminę C i wzmacnia jej działanie,
  • witaminę E - wzmaga działanie przeciwrodnikowe produktu.
Działanie produktu:
  • antyoksydacyjne,
  • rozjaśniające,
  • wyrównujące koloryt skóry,
  • przeciwstarzeniowe.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • każdy rodzaj skóry, poza skórą wrażliwą.
Nasz kosmetolog poleca ten produkt również w przypadku:
  • skóry tłustej,
  • skóry mieszanej,
  • skóry dojrzałej,
  • przebarwień,
  • skóry szarej, o nierównym kolorycie.
Sposób aplikacji: Kilka kropli produktu nałóż na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy, szyi i dekoltu. Następnie nałóż krem. Stosuj rano lub wieczorem.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: 3 miesiące od otwarcia/4 miesiące od daty produkcji. W temperaturze pokojowej utrzymuje się przed 6 tygodni, dlatego dla przedłużenia trwałości produkt przechowuj w lodówce.

Kraj pochodzenia: Węgry.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Water/Aqua, (L-)Ascorbic Acid, Dimethyl Isosorbide, Butylene Glycol, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Ferulic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (84)

4.68
Liczba wystawionych opinii: 84
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum ma wodnistą konsystencję. Przy wrażliwej cerze niestety występuje podrażnienie co jest normalne przez tak wysokie stężenie kwasu askorbinowego. Delikatnie rozświetla i rozjaśnia przebarwienia.
2024-05-19
Maksym, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super serum za swoją cenę! Mam cerę kombi+trądzik w remisję, polecam! Idę kupować 2 opakowanie
2024-05-19
Inna, Piotrków Trybunalski
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum, chociaż nie do końca odpowiada mi jego konsystencja. Bardzo wodnista
2024-04-10
Sonia, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum po którym widać efekty. Cera rozświetlona. Będę wracać.
2024-03-26
Olga, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum, ładnie rozjaśnia i wycisza zmiany trądzikowe. Cera po użyciu rozświetlona.
2024-02-05
Kasandra, Wielgolas Duchnowski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum, zauważyłam, że przebarwienia się rozjaśniły.
2024-02-04
Maria, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo fajne serum, daje super efekty rozjasnienia przebarwien
2024-02-02
Wiktoria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt z witaminą C do którego mam największe zaufanie. Zawsze czysta barwa, gwarantująca świeżość produktu. Profesjonalny skład stabilizujący witaminę C. Kupuję już kolejne opakowania.
2023-12-27
Aneta, Bestwina
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cera po użyciu tego serum jest rozświetlona, ale dużym minusem jest zapach- gdy nakładam produkt na twarz i szyje metaliczny zapach jest uciążliwy. przy nakładaniu na sama twarz w małej ilosci nie ma tego problemu
2023-12-27
Patrycja, Świnoujście
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem zadowolona z tego serum. Do tej pory używałam wit C w formie tetry ale teraz wiem, że zamiana na ten była dobrym pomysłem. Cera jest bardzo dobrze nawilżona. Jedyny minus dla mnie to trzymanie w lodówce, ale można się przyzwyczaić.
2023-11-19
Sylwia, Zamość
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum. Minusem jest ze po otwarciu jest ważne tylko 3 miesiące gdy trzyma się je w lodowce ale efekty widać bardzo szybko. Mam skórę normalną, skłonną do trądziku. Bardzo szybko zauważyłam efekt rozjaśnienia skory. Polecam
2023-11-19
Julia, Kalisz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie sformułowane serum, lepsze niż wiele innych opcji za podobą cenę. Trzymam w lodówce tak jak wskazuje producent przez co serum jest dluzej swieze.
2023-11-08
Aleksandra, Kraków
4/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Good budget vit c but not enough for my skin, not gonna order for a second time. But If you just start using vit c serums this option will be perfect, stable and not causing irritation
2023-10-22
Oleksandra, Gdansk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajne serum, daje widoczne rozświetlenie ale nie za duże, nie lepi się, szybko się wchłania. Polecam
2023-10-16
Anna, Wilamowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lekkie, wodniste serum, idealne do stosowania rano jako antyoksydant. Trzymane w lodówce dodatkowo przynosi rano orzeźwienie i przyjemnie schładza skórę. Nie podrażnia, brawo za krótki skład.
2023-10-10
Eugenia, Dzierzgoń
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemne w użyciu, szybko się wchłania i nie wadzi w żaden sposób makijażowi, lecz niestety nie zauważyłam żadnej różnicy w trakcie korzystania z niego.
2023-09-15
Natalia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry serum, polecam!
2023-09-07
Myroslava, Krakow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum. Szybko się wchłania i widocznie rozświetla skórę. Po aplikacji nie zostawia lepkiej warstwy na twarzy. Polecam!
2023-09-06
Agata, Lublin
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemne serum o wodnistej konsystencji. Szybko się wchłania. Przy suchej cerze wymaga dodatkowego nawilżenia. Przy nakładaniu czuć nieprzyjemny zapach, który jednak szybko znika.
2023-09-03
Iwona, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum wodniste, szybko się wchłania. Zamiennik PC :)
2023-08-16
Karolina, Nasielsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Konsystencja wodnista, ale szybko się wchłania. Współgra z makijażem (nic się nie roluje). Trzymam w lodówce dla zwiększenia efektu
2023-08-08
Magdalena, Legnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny serum, dość wodnisty, dla tego trzeba szybko działać nakładając go.
2023-07-20
Iryna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum idealne po kuracji rerix c na dzień. Skora jak pupka niemowlaka
2023-07-20
Małgorzata, Ciężkowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tańszy zamiennik BasicLab o lżejszej konsystencji.
2023-07-14
Aleksandra, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo skuteczne serum. Używam codziennie rano i zdecydowanie widać efekty. Dzięki przechowywaniu w lodówce daje przyjemne uczucie na skórze.
2023-07-05
Tatiana, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wodnista konsystencja, co utrudnia aplikację, ale po 2 tygodniach jest lekkie rozświetlenie twarzy, więc czekam dalej
2023-06-14
Anita, Nowa Wieś Ełcka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum z witaminą C w dobrej cenie. Polubiłam je od razu. Dość wodnista formuła sprawia ze jest "lejące się", co moze wpływać na wydajność. Odczucia po kilku użyciach mam bardzo pozytywne.
2023-06-14
Jagoda, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem bardzo zadowolona z efektów po miesiącu codziennego stosowania. Przebarwienia widocznie rozjaśnione, cera rozświetlona ,aplikacja przyjemna dzięki wodnistej konsystencji, szybko się wchłania i nie powoduje u mnie podrażnień.
2023-06-08
Zuzanna, Włocławek
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten produkt. Zużyłam już 5 opakowań. Trzymam w lodówce i stosuje codziennie rano. Produkt się nie klei do twarzy, jest wydajny, dobrze rozjaśnia przebarwienia, nie zapycha. Po nim stosuje krem spf.
2023-05-16
Aleksandra, Gdańsk
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny produkt, rzeczywiście łagodny jak na takie duże stężenie. Dla osób które codziennie, a nawet dwa razy dziennie chcą stosować witaminę C w tej postaci to będzie odpowiednie serum . Niestety dla mnie ogromny minus za krótką datę ważności, w praktyce oznacza to że pół opakowania idzie do kosza więc niestety wiecie nie kupię.
2023-05-08
Paulina, Skarżysko-Kamienna
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie kupię go ponownie. Jeśli używa się go zaraz po myciu żeby wzmocnić działanie Wit c to rozprowadzenie przez tą konsystencję jest dla mnie zbyt uciążliwe, przez co mam tendencję do użycia podwójnej ilości.
2023-04-15
Iwona, Nowy Sącz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Szukałam serum, które nie będzie mnie podrażniać i je znalazłam! Lekka formuła, która nie zostawia lepkiej skóry.
2023-03-24
Paulina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo dobre lekkie serum, nie podrażnia, trzymałam je w lodówce gdzie wytrzymało 2 miesiące
2023-03-20
Wioleta, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum na lekka przyjemną konsystencje i w sposób zadowalający rozjaśnia cerę. Czasami niestety trochę podrażniało moja skórę.
2023-03-16
Magdalena, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
dobry, krótki skład, fajna konsystencja, widoczne efekty
2023-03-16
Julia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt, najlepszy tego typu jaki używałam, lekka konsystencja idealna do stosowania rano
2023-03-12
Paulina, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt - ładnie rozświetla buzię, bez wywoływania uczucia podrażnienia lub zaczerwienienia.
2023-03-12
Natalia, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum z witaminą C jakie miałam. Ma lekką, wodną formułę, super się wchłania i jako jedyne z wszystkich które używałam nie pozostawia lepkiej warstwy. Ładnie rozjaśnia i ujednolica koloryt skóry. Plus jest w bardzo dobrej cenie jak na swój skład.
2023-02-17
Dobrosława, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum antyoksydacyjne o lekkiej, wodnistej konsystencji. Wystarczyło mi na 3 miesiące stosowania, trzymałam je w lodówce i nie zauważyłam oznak oksydacji w buteleczce.
2023-02-12
Aleksandra, Tomaszów Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum jakie miałam jeśli chodzi o serum antyoksydacyjne.
2023-01-29
Magdalena, Młodzieszyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum z witaminą C! Robi efekt glow, jest wydajne i naprawdę działa!
2023-01-24
Magdalena, Wrocław
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo szybko się wchłania, ale mnie podrażnia. Jeśli ktoś zbudował już tolerancję na wit C o takim stężeniu, na pewno będzie zadowolony, dla mnie za mocny. Pojawiły się wypryski i podrażnienia.
2023-01-14
Katarzyna, Łęczna, Lubelskie, Polska
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum jest trochę za mocne dla mojej wrażliwej cery. Rzeczywiście bardzo szybko widać efekt rozświetlenia twarzy. Konsystencja jest bardzo wodnista, jednak wolę nieco bogatsze formuły.
2022-12-28
Izabela, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Swietny produkt z witamina C, idealne PH. Wodnista konsystencja, szybko sie wchlania. Serum produkowane jest swiezo, co tydzien..starcza na ok 3 miesiace, i w tym czasie zachowuje swiezosc, nie oksyduje (trzymane w lodowce). Polecam!
2022-12-26
Paula, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobra witamina C, zauważalne rozświetlenie twarzy. Niestety dla mojej suchej skóry trochę za mocny, 15% kwasu ascorbinowego to jednak troszkę za dużo ale produkt świetny!
2022-12-16
Aleksandra, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum jest wodniste,co mi bardzo odpowiada,po oleistym dostałam kiedyś dużego uczulenia,dlatego teraz to dla mnie jest kluczowe.Serum szybko się wchłania,nie lepi się ,używam z dużą przyjemnością ,zastępuję nim serum z witaminą c Dermomedica,które jest drogie.Myślę ,że kupię nie jedną buteleczkę.
2022-11-07
MONIKA, POGÓRZE
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Konsystencja wody, nie lepi się. Rozświetla skórę, wyrównuje koloryt i pozostawia wspaniały glow na twarzy. Nie szczypie przy nakładaniu i nie podrażnia mnie mimo że mam bardzo reaktywną skórę.
2022-10-24
Monika, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Konsystencja wodnista super, nie zostawia lepkiej powłoki. Trochę troche tańszy zamiennik baisiclab.
2022-09-16
Natalia, Parchowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
na ten moment moje ulubione serum z witamina C. przepieknie rozswietla, efekty widze od razu
2022-09-13
Julia, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pierwszy raz używam witaminy C o tak lekkiej formule, co jest ogromnym plusem przy tłustej cerze.
2022-09-04
Julia, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum zostawia fajne glow Bardzo lekko rozjaśnił przebarwienia więcej działania nie zauważyłam nie wrócę do niego bardzo wodnista konsystencja
2022-09-01
Beata, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum ma bardzo fajną lekką (wodną) konsystencje. Doskonale się wchłania, pozostawiając na skórze lekkie glow. Moje ulubione obok niebieskiego basiclab i ukochanej Skintry light your skin. Geek wygrywa jedynie w pielęgnacji letniej. W pozostałych sezonach prym wiedzie Skintra :)
2022-08-19
Łukasz, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemna formuła, szybko się wchłania . Używam dopiero od tygodnia, ale po kilku pierwszych aplikacjach jestem zadowolona
2022-07-30
Kamila, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum.Jak na razie używam od kilku dni,ale już widzę że cera jest bardziej rozświetlona,wodnista konsystencja mi odpowiada,dobrze się wchłania.Polecam i czekam na dalsze efekty
2022-07-28
Marta, Ostrołęka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jakatej pory moje ulubione serum z Cosunelli.
2022-07-27
Agnieszka, Szczecin
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skuszona opiniami kupiłam serum - i stanowczo nie jest dla mojej wrażliwej i suchej skóry. Mega podrażniające, niekomfortowe na skórze - uczucie pieczenia i niestety pojawiły się wypryski. Oddaję mężowi.
2022-07-13
Dolores, Klecza Górna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum z witaminą C - ma wodnistą konsystencję, szybko się wchłania i nie podrażnia nawet skóry naczyniowej.
2022-07-11
Alicja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo polecam zarówno sam sklep jak i serum . To już moja kolejna buteleczka. Uwielbiam je i polecilam już kilku koleżankom.
2022-06-16
Joanna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum kupione z polecenia interendo. Idealne pod SPF, bardzo lekkie, dobrze nawilża. Cerę mam suchą (przyjmuję izotek), sprawdza się dobrze. Korzysta z niego także moja mama (cera dojrzała, naczynkowa). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedyny minus to bardzo płynna konsystencja i czasami z pipety coś kapnie/ serum przecieka przez palce. Dlatego polecam nabierać trochę do pipety i od razu na twarzy wycisnąc kilka kropel, a nie na palce.
2022-06-13
Jakub, Kaźmierz
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Kocham miłością wielką! Zużyłam już kilka buteleczek. Po otwarciu trzymam w lodówce, więc poranna aplikacja jest czystą przyjemnością. Ma wodną konsystencję, więc wchłania się bardzo szybko. Inne witaminy C potrafiły mnie szczypać, przy nim nic takiego się nie dzieje. Jak sama nazwa wskazuje daje efekt glow, rozświetla cerę, wyrównuje przebarwienia. Spełnia wszystkie obietnice :) Przy regularnym codziennym stosowaniu starcza na 3 miesiące, więc na spokojnie można go zużyć w czasie PAO.
2022-06-10
Anonim
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Chyba jedno z najbardziej zbliżonych serum do vit c z marki Timeless! To juz moja 2 butelka, buzia jest lekko rozświetlona ale nie tłusta dzieki wodnej konsystencji. Na razie sie lubimy! Czekam na efekty po dłuższym stosowaniu :)
2022-06-02
Natalia, Opole
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum z witaminą C. Nie klei się, szybko się wchłania.
2022-05-25
Weronika, Sękowo
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wodnista konsystencja - bardzo. Mimo to produkt mega wydajny! Daje swietne uczucie schlodzenia i pobudzenia krazenia w twarzy, po nalozeniu. Ja trzymam produkt w lodowce wg zalecen. Jedyny minus ale niestety musze go dac - zapach - w butelce nie jest jakis nie do zniesienia. Niestety po nalozeniu na rekach zostaje nieprzyjemny zapach (ja czuje metal). Podobnie po umyciu rak, zapach nadal zostaje jakis czas i osiada na reczniku :( Dla mnie to nie do przejscia wiec nie pokocham sie z serum.
2022-05-25
Karolina, Dortmund
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum ma wodnistą konsystencję i aplikator w postaci pipety co bardzo ułatwia aplikację. Stosowałam go głownie na dzień w postaci serum pod filtr. Pięknie się wchłaniało, nie rolowało Mam cerę dojrzałą, mieszaną, skłonną do wyprysków. Serum nie uczula a wręcz wyciszą blizny po niedoskonałościach. Skóra po nim jest pięknie rozświetlona a koloryt ujednolicony. W sumie polecam, choć ja nadal szukam swojego ideału . :)
2022-05-19
Krystyna, Katowice
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Aplikator w postaci pipety, bardzo łatwa aplikacja dzięki płynnej konsystencji. Jedyną wadą dla mnie jest zapach - sfermentowanych cytryn
2022-05-06
Izabela, Częstochowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
mam cerę wrażliwą więc wprowadzam produkt do swojej rutyny pielęgnacyjnej stopniowo, jednak po pierwszych użyciach już widać efekty: skóra jest rozjaśniona i miękka. polecam!
2022-05-03
Hanna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam to serum pierwszy raz i juz wiem, że do niego wrócę . Skóra jest widocznie ujednolicona i promienna. Stosuje codziennie przed kremem z filtrem
2022-05-01
Aleksandra, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum świetnie sprawdziło się przy.mojej mieszanej cerze. Cera nabrala blasku. Jednak najbardziej zadowolona jestem z tego, ze przebarwienia zmniejszyly sie. Naprawdę polecam.
2022-04-30
Emilia, Ceków-Kolonia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum na dzień jakie do tej pory miałam!Jestem posiadaczką cery naczyniowej dlatego trochę bałam się czy to serum mnie nie podrażni , ale nawet używane codziennie nie wyrządziło mi żadnej krzywdy , natomiast skóra jest pięknie rozświetlona
2022-04-23
Adrianna, Przeworsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum, o wodnej konsystencji, nie podrażnia, stosuje rano , polecam to serum , jest warte wypróbowania, przed tem używałam wielu innych ale to jest idealne
2022-04-07
Anna, Krakow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum stosuje kilka tygodni , nie zrobił mi krzywdy . Ładnie wygląda na twarzy i łatwo się rozprowadza. Na efekty poczekam po dwóch słoiczkach ,. Zapowiada się obiecująco
2022-03-20
Ewelina, Sędziszów Mlp
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po 3 tygodniach używania stwierdzam, że nie uczula, nie podrażnia mojej wrażliwej cery. Lekko rozświetla, natomiast nie zauważyłam spektakularnych efektów po tym czasie stosowania. Minus, że trzeba przechowywać w lodówce.
2022-03-12
AURELIA, WARSZAWA
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moje pierwsze „poważne” serum z witaminą C. Nie podrażniło mojej skóry. Zauważyłam jedynie, że przy nałożeniu większej ilości produktu skóra robi się ściągnięta. Używam codziennie rano, cienką warstwę wraz z kremem nawilżającym i spf, sprawdza się pod makijaż! Na konkretne efekty na pewno trzeba poczekać, ale nawet po niedługim okresie używania buzia wydaje się bardziej rozjaśniona.
2022-03-09
Anna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajne serum. Ładnie się wchłania, nie jest za tłuste i nie podrażnia. Super skład, działanie porównywalne do droższych odpowiedników. Na pewno będę kupowała kolejne opakowania.
2022-02-10
Agata, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
po ponad miesiącu stosowania zużyłam pół opakowania, otwarte przechowuję w lodówce tak jak poleca producent. serum stosuję rano, przed nałożeniem kremu (cerave) i to kombo pozostawia super glow na skórze, nie podrażnia i zauważyłam zmniejszenie przebarwień. mam wrażenie, że przez serum podkład gorzej się utrzymuje, ale to mniejszy problem. jestem bardzo zadowolona.
2022-02-06
Sara, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak ktoś kocha serum z Timeless to polubi się i z tym produktem. To bardzo dobry odpowiednik. Szukałam długo czegoś co mi zastąpi wspomniane serum w związku z tym, że nie było ono już dostępne. To był strzał w dziesiątkę. Jest prawie tak samo dobre, a cena o połowę mniejsza. Jest w formie wodnistej co lubię, bo po drodze natrafiłam na inne konsystencje serów z witaminą C, które mi nie odpowiadały. To spełnia moje wszystkie oczekiwania. - przyjemna lekka wodnista konsystencja - dodatek kwasu ferulowego i witaminy A - zapach wynikający z użytych surowców jest bardzo delikatny Polecam
2022-02-05
Aldona, LUBLIN
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetne serum z kwasem ascorbinowym. Szkoda tylko że 15% a nie 20. Zakupiłam na próbę, ponieważ moje ostanie z innej marki bardzo szybko ściemniało. Mimo trzymania w lodówce:( Sera z kwasem ascorbinowym stosuję od bardzo dawna, kilka lat, wiem jak dobrej jakości serum z tym akurat składnikiem może działać. Nie tylko rozjaśnia skórę, zabezpiecza ją również przed wolnymi rodnikami, nakładane przed spf wspomaga antyoksydację, która może wystąpić podczas stosowania filtrów. Coraz częściej naukowcy wypowiadają się na ten temat. Tutaj mamy również kwas ferulowy i wit e. Święta trójca dobrego serum z kw.asc. Polecam.
2022-01-29
Danuta, Cieszyn
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosuje w kompleksowej rutynie przeciw przebarwieniom potradzikowym. Po 3 msc efekt nie jest spektakularny ale jest poprawa. Nie podraznil, nie uczulil. Przy przechowywaniu go w lodowce nie widać symptomów oksydacji produktu (nie zmienia koloru) przez conajmniej 2msc. Jako ze to vit C to jest ważny punkt. Dlatego mogę go polecić.
2022-01-07
Marcin, Łopuszna
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie posiadam przebarwień, więc mogę ocenić jedynie działanie anti-aging i jest poprawne, ale nie na tyle dobre, by kupić je ponownie.
2021-12-29
Martyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
W końcu trafiłam na idealną dla siebie witaminę C! Mam cerę mieszaną, gdzie strefa T jest bardzo BARDZO tłusta, a policzki bardzo suche. To serum ma konsystencje jak woda, niesamowicie szybko się wchłania i nie pozostawia po sobie śladu, a dla mnie to jak zbawienie, gdyż inne tego typu kosmetyki mnie zazwyczaj wyświecały. Polecam!
2021-12-24
Jagoda, Swarzędz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To moje drugie serum z witaminą C. Byłam nastawiona sceptycznie do tego produktu ze względu na to, że poprzednie serum strasznie podrażniło moją cerę. Miło się zaskoczyłam, gdy po około 3 tygodniach zobaczyłam pierwsze efekty stosowania serum C-Glow. Cera jest promienna, ale co najważniejsze, przebarwienia pięknie się rozjaśniają. Dla mnie strał w 10! Polecam!
2021-12-16
Weronika, Poczta Grudziądz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt szybko się wchłania, bezposrednio po nałożeniu skóra jest lepiej napieta i rozjaśniona i gotowa na kolejne kroki pielęgnacji lub makijaż. Po dłuższym stosowaniu mam wrażenie, że zmarszczki uległy spłyceniu, a przebarwienia rozjaśnieniu. Na pewno kupiłabym jeszcze raz
2021-11-15
Małgorzata, Łaskarzew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny produkt cera rozświetlona i gładka plus rozjaśniona trzymam w lodówce
2021-10-31
Agnieszka, Gryfino
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum z witaminą C jakie używałam do tej pory - lepsze m.in od Timeless . Jest lekkie i wodniste, całkowicie się wchłania, idealnie rozjaśnia skórę, skóra jest promienna. Moja skóra szybko się do niego przyzwyczaiła , przy odpowiednio ułożonej pielęgnacji nie wysusza dodatkowo i jej nie podrażnia .
2021-10-09
Róża, Legnica

Ekologia

współpracuje z

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Pytania innych klientów
Czy ten produkt mogą używać kobiety w ciąży?

Dzień dobry,

producent nie deklaruje bezpieczeństwa stosowania tego produktu w ciąży i podczas karmienia piersią, jednak nie zawiera on składników potencjalnie szkodliwych. Decyzję o jego stosowaniu pozostawiam Pani.

W razie konieczności przesyłam link do zakładki, gdzie znajdzie Pani produkty bezpieczne dla kobiet w ciąży.

W razie dodatkowych pytań proszę o wiadomość.

Serdecznie pozdrawiam

Kosmetolog Wiktoria

Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?
Skorzystaj z formularza zapytania lub zadzwoń pod numer 226022832
Zadaj pytanie
Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.