Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Wybór kosmetologa

Beauty of Joseon - Light On Serum - Centella + Vita C - Serum Rozjaśniające z Witaminą C - 30ml

  • Serum zawierające 68% ekstraktu z wąkroty azjatyckiej
ID towaru: 19087
68,00 zł
68,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
68 pkt.
4450 pkt.

Opis produktu

Beauty of Joseon - Light On Serum - Centella + Vita C

Serum z witaminą C o działaniu rozjaśniającym 

Beauty of Joseon - Light On Serum - Centella + Vita C - lekkie serum do twarzy. Formuła produktu składa się w 68% z ekstraktu z wąkroty azjatyckiej, który jest znany ze swych właściwości przeciwzapalnych, łagodzących i przyspieszających procesy regeneracji. W składzie występuje również stabilna forma witaminy C czyli kwas 3-O-etyloaskorbinowy, który w porównaniu do innych pochodnych ma duże powinowactwo do skóry, dzięki czemu nie pozostawia podrażnień i szybko się wchłania. Zapewnia działanie rozjaśniające, antyoksydacyjne oraz nadaje pięknego blasku skórze. Dopełnieniem całości są składniki nawilżające takie jak: betaina, kwas hialuronowy i beta-glukan pozostawiające skórę miękką i elastyczną.

Produkt zawiera:

  • 68% ekstraktu z wąkroty azjatyckiej - ma właściwości łagodzące, przeciwbakteryjne i pobudzające procesy regeneracji,
  • 10% witaminy C - działa rozjaśniająco, rozświetlająco, antyoksydacyjnie, przeciwzapalnie, wyrównuje koloryt skóry,
  • betainę - działanie regenerujące, nawilżające,
  • beta-glukan - poprawia elastyczność naskórka, niweluje podrażnienia, nawilża,
  • kwas hialuronowy - działa nawilżająco, wygładzająco.

Działanie produktu:

Nasz kosmetolog poleca ten produkt w przypadku:

  • każdego rodzaju skóry,
  • skóry z przebarwieniami.

Sposób użycia: Nałóż odpowiednią ilość serum na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 30 ml
Data ważności: na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Centella Asiatica Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Propanediol, Betaine, Dicaprylyl Carbonate, Methyl Trimethicone, Cetyl Ethylhexanoate, Panthenol, Laminaria Japonica Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Hydrolyzed Gardenia Florida Extract, Hydrogenated Lecithin, Cetearyl Alcohol, Aqua, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica, Bisabolol, Potassium Cetyl Phosphate, Hydrolyzed Jojoba Esters, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Polyglyceryl-10 Myristate, Adenosine, Fructooligosaccharides, Beta-Glucan, Butylene Glycol, Sorbitan Isostearate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Maltodextrin, Arginine, Carbomer, Ascorbic Acid Polypeptide, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (36)

4.97
Liczba wystawionych opinii: 36
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Super!
2024-05-21
Anastazja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatne serum, szybko się wchłania i pozostawia matową skórę więc nadaje się idealnie pod spf i makijaż. Po zaledwie kilku zastosowaniach widzę już delikatny efekt rozświetlenia na skórze. Nie podrażnia, higieniczne i praktyczne opakowanie z pompką.
2024-05-20
Olga, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekkie serum z witaminą C dobrej jakości, należy tylko pamiętać, żeby nie łączyć z niektórymi aktywnymi składnikami, kwasami itd.
2024-05-14
Ania, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemne serum, bardzo lekkie, na pewno nie zapycha. Standardowe działanie Wit. C. Dobry pomysł na opakowanie - tubka z aplikatorem.
2024-05-01
Katarzyna, Tychy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest lekki i jednocześnie nawilżający. Większych przebarwień nie zmienia ale te świeże już tak.
2024-04-30
Anna, Bartoszyce
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przetestowałam już kilka produktów z witaminą C, ale żadna nie rozjaśniła mojej cery jak ta, bardzo fajna konsystencja.
2024-04-29
Monika, Bolesławiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam ostatnio to serum mojej mamie; która ma suchą skórę i jest bardzo zadowolona. Serum jest lekkie i dobrze sprawdza się pod spf. Skóra wygląda zdrowiej.
2024-04-25
Klaudia, Żnin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pięknie rozjaśnia wszystkie cienie na twarzy, lekka formuła idealna na poranną aplikacje, nie obciąża tłustej skóry. Polecam.
2024-04-19
Marta, Knurów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
szybki i widoczny efekt rozjaśnienia cery, fajnie nawilża
2024-04-18
Wiktoria, Skulsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest w porządku. Serum z wit. C wydaje się banałem, mają je już chyba wszyscy producenci, ale wg mnie trudno o ideał. Te z czystą wit. C szybko brązowieją i są do wyrzucenia, mogą też podrażniać, a z kolei te z pochodnymi nie dają zwykle takiego glow. Po tym produkcie twarz jest lekko rozświetlona, a to mi się podoba. Konsystencja zbliżona do żelowej też jest OK, sprawdza się przy aplikacji.
2024-04-14
Małgorzata, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajnie nawilża i rozświetla skórę. Serum ma przyjemną konsystencję
2024-04-14
Maria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum z wit c jakie miałem. Jest ultralekkie a dzięki wąkrocie stosowalem nawet przy zaburzonej BHL i dalej nie było niepożądanych skutków. Ma idealna konsystencje jesli chodzi o tą witamine jakby taki lekko kremowy żel nie wiem jak to wytłumaczyć ale za tą cene mega polecam
2024-04-10
Dobrosław, Częstochowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobre serum, nie podrażnia, nie zapycha i ma świetną, lekką konsystencję. Nawet mężowi się spodobało (który nie jest specjalnie fanem kosmetyków) i muszę domówić kolejne opakowanie :D
2024-04-10
Aleksandra, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
fajne delikatne serum które pomogło mi w otrzymaniu glass skin. posiada lekką, kremową konsystencję, która szybko się wchłania. posiada pompkę co jest na duży plus dla mnie. działa kojąco na moją skórę.
2024-04-05
Rozalia, Swarzędz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie serum, fajna żelowa konsystencja, skóra po nim jest bardzo promienna i wygląda zdrowo
2024-04-02
Kinga, Biała
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum z vit. c, żelowa konsystencja, lekka formuła, rozjaśnia i rozświetla! Super!
2024-04-02
Natalia, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
napewno plus za żelowa formule i opakowanie z pompka! poki co jestem w trakcie testow, ale nie wysypalo mnie ☺️
2024-03-31
Natalka, Legnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wcześniej używałam serum z witaminą C innej firmy, odnosiłam wrażenie, że cała ta otoczka wokół tego mikroelementu jest jedną wielką ściemą. Postanowiłam zakupić to serum i różnica diametralna! Produkt szybko się wchłania, nie pozostawia lepkiej warstwy i świetnie współpracuje z spf. Cera gładka, koloryt wyrównany - świetne jest to serum. Polecam!
2024-03-29
Paulina, Piekary Śląskie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam!!! Bardzo dobrze na wilża skórę
2024-03-27
Irina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
serum samo w sobie super ale chyba podrażnia mi powieki, jeszcze testuje
2024-03-13
Karolina, Czestochowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum świetnie nadaje się pod makijaż. Kolejny raz nie zawiodłam się na marce, bardzo lubię jej wszystkie kosmetyki
2024-02-26
Natalia, Wiry
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo podoba mi się to serum, cera rozświetlona
2024-02-25
Klaudia, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre lekkie, żelowe serum. Lekko rozjaśnia przebarwienia. Dobrze współpracuje stosowane jako baza pod krem z witaminą C i fajnie go uzupełnia. Warte wypróbowania.
2024-02-16
Iwona, Wieliczka
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Narazie mam mieszane uczucia. Ciezko stwierdzic czy faktycznie dziala na moje przebarwienia. Przyjemna konsystencja i zapach
2024-02-06
Jula., Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
mój ulubiony serum!!polecam!!!
2024-01-27
Ivan, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Już po pierwszy użyciu widzę efekt pięknego rozświetlenia, nawilżenia i nie mogę się doczekać efektów po dłuższym stosowaniu, i ta cena za tak świetny produkt 10/10.
2024-01-13
Karolina, Wodzisław Śląski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niezwykle ko moją wrażliwą skórę:) Daje delikaty glow co mi pasuje☺️
2024-01-01
Joanna, Koło
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jedno z najlepszych serum z witaminą C jakie miałam. Mam skórę wrażliwą, naczynkową. Jest bardzo lekki, świetnie się wchłania nie pozostawiając lepkiego filmu na twarzy a co najważniejsze- nie powoduje podrażnień . Skóra po nim jest widocznie rozświetlona
2023-12-29
Wiktoria, Żory
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekkie serum, świetne pod spf i dla osób których większość witaminy c podrażnia
2023-12-27
Paulina, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
lekka konsystencja, bez tłuszczu i lepkości, wykończenie matowe.Widoczny efekt rozjaśnienia. Super,jestem bardzo zadowolona z tego serumu.
2023-12-16
Daria, Strzegom
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemne do używania serum, zero podrażnień i widoczny efekt rozjaśnienia przebarwień po lecie. Dobrze dopełnia całą rutynę.
2023-12-07
Agata, Marki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dzięki zastosowaniu stabilnej formy wit C używam go po TO Niancynamide 10% a przed TO Azaleic Acid . Serum jest łagodne, dzięki czemu powyższe połączenie nie podrażnia skóry.
2023-12-04
Mikołaj, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum, dobrze nawilża i szybko się wchłania.
2023-11-29
Marta, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum kupiłam mamie i jest zachwycona. Cera wyraźnie rozjaśniona, a serum dobrze się wchłania. Nie podrażnia i nie zapycha
2023-10-18
Alicja, Dziekanów Leśny
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum ma działanie nawilżające i odżywcze, plus za witaminę C. Nie powoduje tłustości ani lepkości oraz szybko się wchłania.
2023-10-09
Patrycja, Skoczów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum, żelowa konsystencja, nie podrażaniam plus za opakowanie pompką.
2023-10-09
Aleksandra, Kraków

Ekologia

współpracuje z

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel