Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Bestseller

Beauty of Joseon - Relief Sun Rice Probiotics - SPF50+/PA++++ - Ryżowy Przeciwsłoneczny Krem do Twarzy - 50ml

  • Krem z ekstraktem ryżowym i filtrami chemicznymi
ID towaru: 13101
Pojemność:
72,00 zł
72,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
72 pkt.
3600 pkt.

Opis produktu

Beauty of Joseon - Relief Sun Rice Probiotics - SPF50+/PA++++

Krem przeciwsłoneczny z ekstraktem z ryżu

Beauty of Joseon - Relief Sun Rice Probiotics - SPF50+/PA++++ krem do ochrony skóry twarzy przed szkodliwym promieniowaniem UVA i UVB. Zawiera aż 30% ekstraktu z ryżu, który działa antyoksydacyjnie i niweluje wolne rodniki powstające na skórze pod wpływem promieniowania UV. Ponadto produkt zawiera filtry chemiczne, które skutecznie ograniczają dostęp promieni słonecznych do powierzchni skóry oraz jej głębszych warstw. Dodatkowo receptura została wzbogacona o cenny bioferment bakterii mlekowych, który nawilża skórę i zapobiega powstawaniu zmian trądzikowych. Formuła jest lekka i nie pozostawia efektu bielenia, co więcej, została skomponowana ze składników pochodzenia naturalnego oraz jest wegańska.

Produkt zawiera:

  • ekstrakt z ryżu - odżywia i wygładza skórę, spowalnia procesy starzenia się jej oraz poprawia poziom nawilżenia,
  • filtry chemiczne - chronią skórę przed promieniowaniem UV,
  • produkt fermentacji bakterii kwasu mlekowego - poprawia kondycję skóry i zapobiega namnażaniu się szkodliwych bakterii na powierzchni skóry,
  • adenozynę - poprawia jędrność skóry i ją wygładza,
  • witaminę E - odżywia skórę, poprawia poziom jej nawilżenia i niweluje wolne rodniki.

Działanie produktu:

Nasz kosmetolog poleca ten produkt w przypadku:

  • każdego rodzaju skóry.

Sposób użycia: Jako ostatni element pielęgnacji na dzień nanieś odpowiednią ilość kremu na skórę twarzy i rozprowadź go równomiernie.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 50 ml
Data ważności: na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua, Oryza Sativa (Rice) Extract, Dibutyl Adipate, Propanediol, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Methylene Bis-benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Coco-caprylate/Caprate, Caprylyl Methicone, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glycerin, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Bacillus/Soybean Ferment Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Monascus/Rice Ferment, Pentylene Glycol, Behenyl Alcohol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Decyl Glucoside, Tromethamine, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol,Sodium Stearoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Xanthan Gum, Tocopherol, Lactobacillus/Rice Ferment, Aspergillus Ferment, Saccharomyces/Rice Ferment Filtrate

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (358)

4.85
Liczba wystawionych opinii: 358
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Zamówiłam już drugie opakowanie. Najlepszy do mojej mieszanej, problematycznej skóry. Super współgra z makijażem .
2024-05-22
Sandra, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf! Bez problemu się rozprowadza, nie bieli, nie roluje się (nawet przy bogatej pielęgnacji), oczy nie łzawią (a z tym miałem największy problem przy testowaniu innych filtrów)
2024-05-21
Kamil, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Właśnie kończę swoją pierwszą tubkę: wrażenia są super, bardzo podoba mi się finish tego spf, skóra naprawde ładnie wygląda a jednocześnie nie czuje fizycznie żadnej ciężkiej warstwy. Bardzo się przede wszystkim cieszę, że nie pogorszył mojego trądziku. Moje jedyne problemy wiązały się z nałożeniem kremu na tłustawą skórę po kremie nawilżającym, ale sam spf zazwyczaj wystarczał mi również na nawilżenie rano
2024-05-21
Hanna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf ever! Bardzo lekki, nie zapycha, nie roluje się pod makijażem, daje ładne glow, dodatkowo ma probiotyki i działa fajnie nawilżająco na skórę! Must have!
2024-05-21
Natalia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wchłania się jak marzenie!! Lekko poszczypowywuje moją wrażliwą cerę po nałożeniu, ale ten efekt znika po chwili, a jest o wiele lżejszy i przyjemniejszy, niż moje wczesniejsze SPF
2024-05-21
Sara, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam go od dwóch tygodni - z przyjemnością. Zaskakująco lekki, szybko się wchłania, nie obciąża cery (tłustej, trądzikowej). Zdecydowanie wart ponownego zakupu oraz polecenia bliskim:)
2024-05-21
Wiktoria, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zachwycona opiniami - kupiłam. Testuję od miesiąca. Sprawdza się rewelacyjnie, skóra super zabezpieczona - testowany w warunkach solarium. Delikatny glow na skórze dodaje uroku
2024-05-19
Paula, Strzelin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych, jakich używałam! Nie bieli, nie piecze w oczy, nie pozostawia lepkiej, tłustej warstwy. Polecam jak najbardziej! :)
2024-05-18
Anna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super spf, skusiłam się na zakup po przeczytaniu opinii, jest naprawdę lekki i niewyczuwalny na skórze, nie roluje się pod makijażem oraz daje maksymalną ochronę przeciwsłoneczną, polecam!
2024-05-18
Hanna, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki, szybko się wchłania i nie bieli. Lepszego nie miałam. Nie szukam innego, znalazłam ideał
2024-05-18
Aga, Łódź
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zwykły spf, oczekiwałam więcej od niego. Nie jest super lekki i czuć go na twarzy, ale + że nie było żadnego uczulenia i nie ma zapachu.
2024-05-17
Maryna, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF! Ma tak lekką konsystencję, że w ogóle go nie czuć na twarzy :’) Nie bieli, nie zapycha, nie zostawia tłustej powłoki i świetnie wygląda pod makijażem. No po prostu cudowny!
2024-05-15
Basia, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
najlepszy spf używam już kolejne opakowanie
2024-05-14
Wanesa, Krakow
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Genialny krem. Lekki, wydajny, nie zostawia śladu bielenia, szybko się wchłania, nie roluje się z kremami a co najważniejsze nie szczypie w oczy. Polecam
2024-05-14
Adriana, Starcza
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem z filtrem, jest lekki, nie bieli, szybko się wchłania i bardzo dobrze nawilża. Nie roluje się pod makijażem. Polecam. (Mam cerę tłustą, skłonną do niedoskonałości)
2024-05-13
Julia, Zakopane
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super, idealny do cery mieszanej
2024-05-13
Nina, Cerekiew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
genialny, lekki, nie klei się, bez problemu się dokłada, dobrze współpracuje z różnymi kremami pod spodem, nie piecze w oczy
2024-05-13
Karolina, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Od kilku lat używałam spf skin79. Postanowiłam przetestować ten i jestem miło zaskoczona. Na pewno ma lzejsza formule niż ten ze skin79 i nie wyswieca twarzy. Nie bieli. Pod makijaż jeszcze nie używałam, ale myślę ze bedzie okej. Bardzo dobry produkt.
2024-05-12
Kinga, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Do mojej problematycznej cery ten krem to istne złoto! Idealny SPF do tłustej cery.
2024-05-12
Sonia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF Mam skórę tłustą, skłonną do zapychania. Ten krem nie powoduje u mnie żadnych nowych wyprysków, zostawia skórę promienną, nie klei się, ani nie bieli. Moim zdaniem 10/10. Na pewno kupię ponownie :)
2024-05-12
Ewa, Śrem
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ulubieniec wszechczasów! Nie jestem w stanie i nie chcę zamieniać go na inny. Bezproblemowo się rozprowadza, nawet gruba warstwa, pozostawia zdrowy głów, współpracował, póki co, z każdym podkładem. Cud i przyjaciel .
2024-05-09
Monika, Kartuzy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem bardzo zadowolona to najlepszy krem SPF do twarzy jaki miałam
2024-05-09
Dorota, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spf świetnie się sprawdza, nie bieli, nie zapycha i nie klei się. Rewelacyjny pod makijaż. Bardzo dobrze nawilża
2024-05-08
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest lekki i świetnie się wchłania. Takie powinny byc wszystkie kremy z SPF
2024-05-08
ALEKSANDRA, GDAŃSK
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
rewelacyjny krem! nie bieli, dobrze się rozprowadza, jest delikatny i lekki. Pierwszy spf który mnie nie zapycha, zdecydowanie polecam
2024-05-08
Marta, Warka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
dobry krem, lekki, nie zatyka porów. Mam suchą skórę, a krem ​​szybko się wchłania i nie pozostawia uczucia dyskomfortu.
2024-05-07
Alo, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zacznę od tego, że nie lubię nakładać SPFów. Dosłownie zmuszam się do tego każdego dnia. Ale nakładanie tego konkretnie nie jest dla mnie przykrym obowiązkiem, serio!! Jeżeli ktoś tak jak ja, nie lubi nakładać filtrów (bo są ciężkie, tłuste, źle się wchłaniają albo się nie wchłaniają wcale) to moim zdaniem warto spróbować tego
2024-05-06
Dagmara, Chorzów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spf ma bardzo przyjemna konsystencję, mam skórę trądzikową i jak narazie nie zauważyłam aby robił mi jakieś kuku. Ma dobry niekomedogenny skład, nie szczypie w oczy, pięknie wygląda pod makijażem :)
2024-05-04
Natalia, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Klasyk do którego stale wracam! Lekki, kremowy z pięknym wykończeniem. Śmiało można dokładać, nie roluje się, nie bieli.
2024-05-02
Małgorzata, Opoczno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
SPF w kształcie lekkiego krem-żelu, nie jest wyczuwalny na twarzy, nie posiada aromatu, fajnie współgra z kremami dziennymi, nie zostawia białych śladów, cera przyjemna w dotyku. Polecam
2024-04-30
Eli, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jaki miałam. Skóra dobrze nawilżona, zostawia glow na twarzy. Polecam
2024-04-28
Alicja, Głubczyce
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
BESTSELLER DLA MNIE
2024-04-25
Agata, Twardorzeczka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Do tej pory najlepszy filtr spf. Nie piecze ani nie wybiela. Również nie zapycha skóry problematycznej + nie wysusza. Świetny pod makijaż jeżeli ktoś nosi codziennie.
2024-04-24
Alicja, Sobolew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam już kolej ne opakowanie, uwielbiam! Jest bardzo lekki na skórze, wystarcza mi na dzień samodzielnie, bez kremu nawilżającego.
2024-04-23
Julia, Gdynia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To już drugie opakowanie, niezawodny i niewidoczny :)
2024-04-23
Monika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najlepszych spf dla skóry tłustej. szybko się wchłania, dobrze nawilża, nie wybiela. Świetny do makijażu.
2024-04-23
Tatiana, Opole
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jakiego do tej pory używałam. Mam cerę wrażliwą, mieszaną, która bardzo lubi produkty z ryżem i fermentami. Nie podrażnia, nie szczypie w oczy. Zapewnia odpowiedni poziom nawilżenia, wygląda dobrze pod makijażem.
2024-04-23
Klara, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetna konsystencja, produkt idealnie się wchłania, jest bezzapachowy, nie zapycha
2024-04-22
Natalia, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super SPF dla skóry tłustej. Polecam!
2024-04-22
Natallia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z najlepszych kremów z filtrem, które miałam. Nie roluje się pod podkładem, szybko się wchłania i zostawia glow na skórze. Polecam!
2024-04-20
Kseniya, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych spf-ów, nie roluje się pod makijażem, szybko się wchłania, same plusy
2024-04-19
Natalia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy SPF który kiedykolwiek miałam. Wchłania się szybko i nie czuć go na twarzy nawet podczas treningów na siłowni. Dodatkowo wyrównuje ton skóry i nie zapycha pory. Zdecydowanie polecam
2024-04-19
Sabrina, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemna konsystencja, szybko się wchłania. Nie zapycha, nie świeci się.
2024-04-17
Paulina, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny spf na lato, nie bieli ani nie roluje, wchłania sie
2024-04-17
Karolina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie bieli, nie roluje, i zauważyłem że mam po nim owiele mniej niedoskonałości
2024-04-15
Przemek, Konikowo
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem o przyjemnej konsystencji, nie bieli, nie roluje się. Super ochrona na najwyższym poziomie. Niestety na mojej wybitnie suchej skórze się nie sprawdził - po nałożeniu skóra była ściągnięta, zwłaszcza w okolicach oczu, przy np. mówieniu czy jedzeniu czułam jak dolne powieki są ciągnięte w dół. Używałam pod niego tonik nawilżający z purito i cicaplast b5, nie mam problemów z barierą hydrolipidową - taka moja uroda niestety, zdecydowanie potrzebuję tłustszych spf-ów. Oddałam koleżance.
2024-04-14
Zofia, Borówiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przerobiłam już wiele kremów z spf i w każdym było jakieś "ale". Tutaj totalne zaskoczenie, szybko się wchłania, zostawia piękne glow na buzi i do tego nawilża. Najlepszy! Bezkonkurencyjny!
2024-04-12
Agnieszka, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Długo szukałam kremu z filtrem który będzie idealny pod makijaż, nie będzie zapychał, miał przyjemną konsystencje i w końcu znalazłam idealny. Śmiało mogę polecić ten produkt, bo doskonale się sprawdza, nie jest zbyt ciężki i tłusty, a także jest bezzapachowy.
2024-04-11
Zosia, Łomianki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
cudo spf nie jest ciężki daje fajne glow dawno takiego szukałam polecam
2024-04-11
Aleksandra, Grabówka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jakiego używałam! W ogóle nie zostawia uczucia tłustej buzi i jest super jako baza pod makijaż
2024-04-10
Karolina, Kostrzyn Nad Odrą
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ogólnie było by wszystko dobrze gdyby nie jego pojemność. Płaci się dosłownie ponad 25 zł za 10ml (co trudno zauważyć podczas zakupu), do tego na tyle produktu jest napisane „NOT FOR SALE”.
2024-04-09
Maja, Zgorzelec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo fajny, nie jest taki ciężki na skórze
2024-04-08
Julia, Brzeg Głogowski
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry... ale Cosrx jednak jest lepszy. Dość wodnista konsystencja, dobrze się rozprowadza i wchłania. Daje delikatny glow i odpowiednie nawilżenie na skórze. Dobrze chroni jak na 50tkę przystało. Nie pachnie. Nie zapycha. Niby nie ma się do czego przyczepić... a jednak krem BB/podkład nałożony na ten SPF ma tendencję do ciastkowania się i szybszego wyświecania. Cosrx pod tym kątem jednak jest niezastąpiony.
2024-04-08
Iwona, Wieliczka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam dwa bo mała pojemność ale polecam, nic nie zapycha
2024-04-08
Julia, Golasowice
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Świetny SPF pozostawia skórze glow, nie roluje się i nie pozostawia białej powierzchni bardzo polecam
2024-04-07
Maja, Bełchatów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Naprawdę świetny produkt. Skóra po nim jest dodatkowo nawilżona, ładnie i zdrowo się błyszczy. Napewno kupię ponownie. KUPUJCIE!!
2024-04-06
Julia, Hyżne
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF! Deliaktna, lekką konsystencja sprawa się nawet przy skórze mieszanej. Na plus dodatkowe składniki pielęgnujące! Wykończenie w stylu glow.
2024-04-06
Agata, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF , polecam
2024-04-05
Anastasiia, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemna konsystencja. Nawilża i pielęgnuje skórę, zostawia efekt „zdrowego glow” po użyciu. Wydajny. Nie testowałam go w słońcu wakacyjnym :) jednak na codzień w mieście bardzo dobrze daje sobie radę. Niestety czasami troszkę szczypie - ale mnie mniej niż każdy inny dotychczas przeze mnie wypróbowany spf.
2024-04-05
Katarzyna, Mierzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam ten spf od miesiąca i powiem że to jeden z naljepszych jakie miałam,ma dobry skład ,nadaje efekt glass skin,na pewno kupie ponownie.
2024-04-04
Marina, Bolesławiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony filtr. To już kolejne opakowanie. Nie bieli, ładnie współgra z makijażem. Polecam
2024-04-04
Katarzyna, Skierniewice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Szybko się wchłania, skóra po nim jest miękka i ochroniona od słońca. Must have!!
2024-04-03
Kseniya, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupuję po raz drugi z polecenia waszej kosmetolożki. Jest to mój ulubiony spf! Daje rade pod makijażem i nie powoduje u mnie zapychania. Nie jest lepki, bardziej daje uczucie mokrej skóry, ale szybciutko się wchłania. Moja tłusta skóra go uwielbia!
2024-04-03
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój faworyt do tej pory miałam mnóstwo kremów spf które się rolowany, okropnie świeciły, lepiły i topiły na słońcu. A ten jest wręcz dosyć lekki może nie do końca matowy tylko zostawia satynowe wykończenie ale nie czuć go na skórze po wchłonięciu.
2024-04-03
Aleksandra, Kutno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moje drugie opakowanie. Mega produkt. Świetnie się wchłania, nie rolluje makijażu, najlepszy spf jaki miałam!
2024-04-03
Urszula, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
SPF godny polecenia, szybko się wchłania, nie bieli, zostawia skórę z fajnym glow’em
2024-04-02
Aleksandra, Mosina
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po długiej batalii z kremami spf to jest to czego szukałam !!! Pierwszy który nie zapycha, nadaje cudowne glow” i może być naszym porannym kremem solo bo cudownie nawilża
2024-04-02
Izabela, Pożarów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lekki krem, szybko się wchłania. Nie bieli i nie zostawia filmu.
2024-04-02
Julia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo lubię ten spf! bardzo ładny blask na skórze zostaje po użyciu go, jedynym minusem jest cena jak na 50 ml :(
2024-03-30
Rozalia, Swarzędz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF, lekki, nie roluje się, nie zapycha, dobry pod makijaż. Jeden z lepszych jakie używałam. Polecam! :)
2024-03-30
Magdalena, Białystok
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super kremik :) Leciutki.
2024-03-27
Błażej, Sosnowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny lekki krem, szybko się wchłania, daje efekt glow i jest super pod makijaż
2024-03-27
Melania, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny, lekki krem, idealny pod makijaż.
2024-03-24
Sylwia, Stobierna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jak najbardziej jest OK, jestem zdecydowanie fanem tego typu opakowania niz pompka poniewaz moge wycisnac resztki produktu bez problemu
2024-03-22
Aleksandra, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mega lekki, szybko się wchłania - owszem, jest nieco świecący ale to mi totalnie nie przeszkadza. Naprawdę przyjemny do aplikacji na co dzień, dobrze komponuje się z make upem!
2024-03-21
Marta, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem SPF! Nie dziwię się, że tak popularny. Wracam do niego kolejny raz. Idealny sam lub pod makijaż
2024-03-21
Małgorzata, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem jest lekki bardzo dobrze nawilża skórę i plus jest też taki że jest bez zapachowy więc mogą go używać osoby z wrażliwa skórą polecam
2024-03-20
Klaudia, Bieździedza
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny, miły w aplikacji, odżywiający, nie bieli. Natomiast w lato na mojej przetłuszczającej się skórze twarzy, po nałożeniu właściwej ilości produktu (a więc 2-3 palce), zostawiał na twarzy wyświecający się, trochę tłustawy filtr. Być może lepiej sprawdziłby się w chłodniejsze dni albo dla skór nieco suchszych.
2024-03-20
Karolina, Pruszków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam. Szybko się wchłania i nie pzoostawia białych smug na skórze, jest lekki
2024-03-19
Виктория, Chełmiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie rewelacja! Błyskawicznie się wchłania, nie bieli, wyraźnie nawilża, współgra z kremem BB lub podkładem, zero rolowania. Bardzo dobry skład, można stosować po wcześniejszym nałożeniu serum z peptydem miedziowym.
2024-03-18
Elżbieta, Klukowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem z filtrem o bardzo przyjemniej konsystencji. Nie bieli. Idealny do cery tłustej.
2024-03-17
Magdalena, Gryfice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Niezawodny, lekki, wspaniały. Uwielbiam ten krem SPF
2024-03-17
Zuzanna, Widawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam już kolejne opakowanie- idealny dla cery skłonnej do przetłuszczania i zaskórników
2024-03-15
Nina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem SPF, który miałam. Nie przetłuszczają cery, jest bardzo lekki, nie pozostawia białych śladów. Polecam!
2024-03-15
Taneczka, Warszawa
5/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
Bardzo lubię ten spf, szybko się wchłania i nie pzoostawia białych smug na skórze
2024-03-15
Agnieszka, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, ma przyjemną konsystencję. Wygładza, skóra jest delikatna. Po jego nałożeniu czuję się jakbym miała na sobie podkład, więc już go nie nakładam - uważam to za zaletę.
2024-03-13
Marta, Pelplin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
pięknie wyglądała pod makijażem i cudownie sprawdza się przy mojej tłustej cerze.
2024-03-13
Julia, Wodzisław Śląski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Chyba jeden z lepszych jakie miałam! Bardzo szybko się wchłania i nie bieli. Cera ładnie po nim wygląda nie klei się i jest promienna trochę efekt takiej glass skin
2024-03-12
Angelika, Kudowa Zdrój
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak najbardziej dobry spf, niestety nie sprawi sie dla cer tłustych. Spf ma dosyc mocno treściwą konsystencję, która może zapychać. Mocno świecące się wykończenie. Nie roluje się pod makijażem.
2024-03-12
Alicja, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ulubiony Spf! Nie jest tłusty i zostawia ładne glow. Nie szczypie w oczy. Polecam
2024-03-12
Justyna, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobrze się wchłania, nie roluje, skóra jest nawilżona i lekko rozświetlona, co przy suchej skórze wygląda dobrze.
2024-03-12
Paulina, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry SPF, sprawdzi się posiadaczkom cery tłustej, jest lekki i wchłania się w 3 minutki. Mam cerkę suchą i chciałabym, żeby jednak trochę bardziej nawilżał. ;) Pomimo tego, na pewno zamówię ten produkt ponownie, bo pięknie wygląda pod makijażem.
2024-03-10
Natalia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przetestowałam już wiele kremów SPF i ten jest zdecydowanie moim numerem 1. Łatwo się wchłania i nie pozostawia białych śladów. Polecam każdemu!!!
2024-03-10
Katarzyna, Jarosław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lekki, nie szczypie w oczy i nie bieli.
2024-03-10
Kacper, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
SPF rzeczywiście świetnie leży pod makijażem. Przy nałożeniu długości dwóch palców jest dość mokro na twarzy, ale nie tłusto. Wydaje mi się, że krem mnie nieco podrażnił - jak go nałożyłam, to twarz miałam bardzo czerwoną i lekko szczypało. Po niedługim czasie ta reakcja mija (mniej więcej pół godziny później), ale szczypanie przy nosie (tam gdzie mam podrażnione przez chusteczki) czułam do końca dnia. W każdym razie pod makijaż ekstra, może muszę zwolnić z retinalem ;) Ale solo raczej nie, daje turbo gloł xd (nietłuste, ale takie ala mokre). Raczej nie będę do niego wracać, z LRP mam dużo bardziej komfortowy krem, ale nie jest tak źle, żeby go nie zużyć ;)
2024-03-10
Natalia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fantastyczny delikatny SPF, dobrze się wchłania, jest bardzo lekki. Dołączam się do fanów tego produktu.
2024-03-09
Maja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniały produkt z wysoką ochroną przeciw promieniom UVB i UVA. Konsystencja jest przyjemna i leciutka, na twarzy pozostawia świeży glow. Porównałabym ją trochę z aloesowym SPF z holika holika, natomiast ten ma wyraźniejsze działanie rozświetlające i rozjaśniające przebarwienia. Cudeńko, będę po niego wracać.
2024-03-09
Milena, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki i nawilżający. Kocham ten świetlisty efekt. To jeden z moich ulubionych filtrów.
2024-03-09
Ewa, Tanowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jaki miałam! Nie roluje się, ładnie nawilża
2024-03-07
Maria, Łochowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Daje świetne glow! takiego kremu akurat potrzebowałam :)
2024-03-07
Anastazja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
10/10. Mój nowy ulubieniec, wcześniej używałam kremu z filtrem od Paulas Choice. Ten jest tańszy i lepszy. Nawilża, szybko się wchłania, zostawia delikatny blask na skórze. Mam cerę trądzikową, naczynkową, bardzo wrażliwą.
2024-03-06
Sylwia, Kolbuszowa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jakiego używałam, bardzo pielęgnujący.
2024-03-06
Daria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest cudowny. Wcześniej używałam aloesowego z Holika, a na ten skusiłam się przez pozytywne opinie w internecie. Ma bardzo lekką konsystencję, łatwo się rozprowadza, nie roluje, nie waży się pod makijażem, a co dla mnie najważniejsze szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy, ale pozostawia ładne zdrowe glow
2024-03-05
Agnieszka, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem stosuję już od dwóch tygodni. Konsystencja jest bardzo lekka i niewyczuwalna na skórze. Nie ma uczucia lepkości i ciężkości na skórze. Krem nie zatyka porów, co jest bardzo ważne dla czystej i zdrowej skóry. Zdecydowanie polecam ten produkt!
2024-03-04
Tatiana, Zagórnik
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych SPF jakich używałam. Nie sprawia, że skóra zbyt mocno się błyszczy
2024-03-02
Hanna, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
polecam,cudowny spf
2024-02-29
HANNA, Słupsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny krem SPF. Lekki, nawilżający, idealny pod makijaż. Nie podrażnia oczu, nie migruje. Polecam
2024-02-27
Marta, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny produkt! Bardzo polecam, świetny pod makijaż!
2024-02-26
Weronika, Grudziądz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem SPF. Bardzo lekka i przyjemna konsystencja, bez problemu się rozprowadza i wchłania. Nie bieli i nie wyświeca. Można stosować z peptydem miedziowym bo nie posiada chelatorów w składzie. Moje odkrycie.
2024-02-26
Agnieszka, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest bardzo lekki i nie pozostawia białego filtra. Szybko się wchłania przez co jest idealny na codzień i pod makijaż.
2024-02-26
Zuzanna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetnie sprawdza mi się przy suchej, wrażliwej skórze. Krem jest lekki, można spokojnie nałożyć go na serum jak i samodzielnie. Nie roluje się, dobrze sprawdza się jako baza pod makijaż.
2024-02-25
Jola, Poznan
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych spfów jakie stosowałam. Bardzo lekki, pozostawia ładne glow na skórze.
2024-02-24
Katarzyna, Legnica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki, bez białego filmu. Dobrze się sprawdza pod makijaż, nie roluje się i zgrywa się z większością podkładów. Nie zapycha i nie jest wyczuwalny na twarzy
2024-02-21
Kamila, Rumia
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rozumiem hype na ten produkt. Jest niesamowicie lekki oraz pięknie się wchłania. Będzie idealny na lato, uwielbiam jego pół żelową konsystencję.
2024-02-21
Jagoda, KRAKÓW
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekki i szybko się wchłania i to jest super pod moją tłustą cerę. Bardzo fajnie prezentuje się pod makijażem. Polecam...
2024-02-21
Beata, Izbica Kujawska
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny filtr! Piękne wykończenie, idealna baza pod makijaż. Nic się nie roluje, działa kojąco i nawilżająco.
2024-02-18
Daria, Otwock
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wspaniały! Mega lekki, bez białego filmu, żelowo-kremowa konsystencja. Szybko się wchłania. Jest świetny pod makijaż. Daje efekt mocnego nawilżenia, złagodzenia. Jeden z moich hitów
2024-02-17
Izabella, Łomianki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
nie bieli, jest bardzo lekki, w dodatku ładnie nawilża i nadaje blasku, skóra po nim aż promienieje. dobrze też zgrywa się z makijażem. totalny strzał w 10!
2024-02-17
Dominika, Złotów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Naturalnie wygląda i nie zapycha uwielbiam
2024-02-16
Hanna, Kępno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest rewelacyjny, bardzo dobry pod makijaż. Utrzymuje nawilżenie skóry i łagodzi podrażnienia. Cera skłonna do zapychania nie ma z nim problemu.
2024-02-16
Klaudia, Fajsławice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo lekki i przyjemny dla skóry krem, nie migruje do oczu, nie zostawia uczucia ciężkości. cos wspaniałego!
2024-02-15
Amelia, Kłobuck
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajnie mi się sprawdza, nie bieli a co najważniejsze trzyma się prawie cały dzień, po nim mam efekt „glass skin” polecam!!
2024-02-15
Natalia, Ruda Maleniecka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony krem z spf. Daje piękne glow i dobrze nawilża skórę. Makijaż na nim wygląda bardzo dobrze.
2024-02-14
Wiktoria, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych SPF! Bardzo delikatny i lekki praktycznie nie czuć go na twarzy. Nie bieli i nie wyświeca się.
2024-02-13
Oliwia, Milicz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
najlepszy spf jaki kiedykolwiek miałam
2024-02-12
Martyna, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy krem z SPF, lekki, nie czuć go na buzi. Rewelacyjny! Zamówiłam moje drugie opakowanie :)
2024-02-11
Klaudia, Tuchola
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Leciutki i wydajny. Fajny pod makijaż. Polecam
2024-02-03
Agnieszka, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lekki krem, który nie szczypie, świetnie się rozprowadza, nie bieli i nie pozostawia tłustej warstwy.
2024-01-30
Krzysztof, Słupsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spełnia moje oczekiwania, najważniejsze było dla mnie, aby nie był tłusty i tutaj sprawdził się znakomicie. Jego wodnista konsystencja sprawia, że jest niemal niewyczuwalny na twarzy i idealny pod makijaż.
2024-01-28
Klaudia, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo lubię ten SPF!!!bardzo polecam!!!
2024-01-27
Ivan, Bydgoszcz
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam mieszane uczucia do tego produktu. Mam cerę mieszaną i wygląda na niej pięknie, ładnie stapia się z makijażem i nie zapycha. Jednocześnie kiedy używam go dłużej niż dwa dni skóra po nałożeniu tego produktu zaczyna mnie piec i jest podrażniona. Jeśli ktoś nie ma delikatnej i wrażliwej cery a ma problemy, że spf go zapycha produkt będzie idealny dla Tekiel osoby.
2024-01-23
Zuzanna, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny SPF, bardzo dobrze nawilża, bardzo dobrze się rozprowadza, nie psuje efektu glow, jaki osiągam pielęgnacją przed jego nałożeniem. Nie migruje do oczu - za to ogromny plus, ponieważ nosząc soczewki kontaktowe, z wieloma produktami spf stosowanymi wcześniej miałam dotąd ogromny problem.
2024-01-21
Katarzyna, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny, bardzo lekki krem którego konsystencja zmienia się niemal w 'wodną' po rozprowadzeniu. Polecam osobom którym zależy na produkcie z wysokim filtrem o lekkiej formule i nie przeszkadza efekt delikatnego 'glow'
2024-01-12
Natalia, Wieluń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lubię ten krem. Polecam serdecznie.
2024-01-11
Hanna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zdecydowanie najlepszy, jakiego używałam. Lekki, nie bieli.
2024-01-08
Kamila, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Idealny na lato. Jednak zimą trzeba pod niego dodatkowe nawilżenie nałożyć. Nie zapycha.
2024-01-07
Patrycja, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony spf ♥️
2024-01-04
Oleksandra, Wrocław
5/5