Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta

Beauty of Joseon - Green Plum Refreshing Cleanser - Odświeżający Żel do Mycia Twarzy - 100ml

  • Łagodny żel oczyszczający do twarzy
ID towaru: 13100
53,00 zł
53,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
53 pkt.
2650 pkt.

Opis produktu

Beauty of Joseon - Green Plum Refreshing Cleanser

Żel do mycia twarzy z morelą japońską i zieloną herbatą

Beauty of Joseon - Green Plum Refreshing Cleanser oczyszczający i odświeżający żel do mycia twarzy. Skutecznie usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum za pomocą łagodnych substancji myjących, które nie podrażniają skóry i pozostawiają ją gotową na dalsze etapy pielęgnacji. Ponadto zawiera 24% hydrolatu z moreli japońskiej, który tonizuje skórę, a wraz z resztą licznych ekstraktów roślinnych niweluje szkodliwe wolne rodniki. Cała receptura została opracowana z substancji pochodzenia naturalnego i jest wegańska.

Produkt zawiera:

  • hydrolat z moreli japońskiej - odświeża i tonizuje skórę,
  • łagodne substancje myjące - oczyszczają skórę,
  • ekstrakt z liści zielonej herbaty - działa kojąco i łagodząco na skórę oraz niweluje wolne rodniki,
  • ekstrakt z borówki - działa nawilżająco i antyoksydacyjnie, niweluje wolne rodniki.

Działanie produktu:

  • oczyszcza skórę twarzy.

Nasz kosmetolog poleca ten produkt w przypadku:

  • każdego rodzaju skóry.

Sposób użycia: Nanieś odrobinę żelu na zwilżone dłonie i utwórz piankę. Wykonaj delikatny masaż skóry twarzy tą pianką, omijając okolice oczu. Następnie dokładnie spłucz produkt letnią wodą.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 100 ml
Data ważności: na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua, Prunus Mume Fruit Water, Coc armidopropyl Hydroxysultaine, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Sodium Cocoyl Isethionate, Glycerin, Sodium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Houttuynia Cordata Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Prunus Mume Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Coconut Acid, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Isethionate, Citric Acid, Butylene Glycol, 1,2-hexanediol. Punica Granatum Extract, Clitoria Ternatea Flower Extract, Garcinia Mangostana Peel Extract, Propylene Glycol Laurate, Sodium Citrate, Disodium EDTA

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (51)

4.80
Liczba wystawionych opinii: 51
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel jest delikatny i Nie podrażnia. Fajnie pachnie, idealny do porannego oczyszczania. Niestety jak dla mnie mało wydajny.
2024-05-21
Olga, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny żel, świetnie się pieni.
2024-05-02
Paulina, Kalety
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo delikatny żel, w ogóle nie podrażnia i cudownie się pieni
2024-04-29
Amelia, Kłobuck
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel jest bardzo fajny, nie wysusza. Natomiast u mnie nie jest za bardzo wydajny.
2024-04-26
Katarzyna, Katowice
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po przeczytaniu pozytywnych opinii zdecydowałam się na zakup tego żelu. Zapach jest neutralny, nie przeszkadza, przyjemnie się pieni, natomiast u mnie pozostawia uczucie ściągnięcia i czuje że lekko mnie podrażnił. Mam wrażliwą skórę, wydaje mi się że ten produkt nie jest dla mnie.
2024-04-09
Aleksandra, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Cudowny produkt
2024-04-03
Liliana, Śmigiel
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest bezwonny, dobrze się pieni, starcza na długo. Stosuję go rano i wieczorem, nie odczuwam wysuszenia, ze wszystkiego jestem zadowolona)
2024-04-02
Svitlana, Warsawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Szukałam czegoś co da mi jednocześnie uczucie nawilżenia i odświeżenia, wydajny, ten żel był strzałem w dziesiątkę
2024-04-02
Kinga, Biała
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bezzapachowy, bardzo wydajny, skóra po nim jest elastyczna, świeża, nie ma efektu ściągnięcia.
2024-03-24
Marta, Szeligi
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wydajny, delikatny, bez mocnego zapachu, żelowy, przyjemnie się pieni, łagodnie, ale dobrze oczyszcza
2024-03-21
Karolina, Pruszków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny i dobrze oczyszcza
2024-03-16
Dziyana, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
świetny żel do mycia twarzy
2024-03-13
Amelia, Tomaszow Maz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo polecam ten zel, świetnie oczyszcza twarz i daje efekt świeżości na skórze
2024-03-03
Karolina, Gliwice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel sprawił, ze ilość wydzielanego sebum zmalała, nie sprawiając przy tym, ze skóra stała się sucha.
2024-03-02
Dominika, Pniewy
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie rozumiem dlaczego ten produkt nie jest bardziej popularny, to chyba najprzyjemniejszy cleanser jaki używałam. Tworzy mięciutką piankę na twarzy, ma lekki świeży zapach, dobrze oczyszcza i nie szczypie w oczy. Naprawdę polecam.
2024-02-17
Iga, Białystok
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry żel oczyszczający, idealny dla mojej tłustej skóry. Utrzymuje się długo, przyjemnie pachnie, nie ściąga skóry po umyciu, nie szczypie w oczy, wszystko jest idealne!
2024-02-11
Kateryna, Gdansk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo delikatny, bez zapachu, nie podraznia mi skory i po myciu nie jest ona napieta, polecam
2024-02-06
Jula., Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super żel do mycia! ekonomiczny w użyciu
2024-02-04
Mira, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super produkt!!!bardzo polecam!!!
2024-01-27
Ivan, Bydgoszcz
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
myślałam że będzie bardziej nawilżający, ale ładnie oczyszcza i się delikatnie pieni, troszkę naciągnięta jest skóra po nim, ale fajnie przygotowuje do dalszej pielęgnacji
2024-01-22
Natalia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy cleanser jaki miałam
2024-01-14
Klara, Lubartów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo delikatny, lekko się pieni, ładnie oczyszcza. Ma delikatny zapach.
2023-12-22
Agnieszka, Ząbki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wyrównuje koloryt i dobrze oczyszcza z resztek makijażu
2023-12-21
Dorota, Trzebieszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny żel do mycia twarzy. Przyjemnie się go używa bo dobrze się pieni. Nie wysusza i nie podrażnia skóry ale dobrze oczyszcza. Jako, że jest praktycznie bezzapachowy to osoby z wrażliwą cerą mogą go polubić. Jedyną wadą jak za tą cenę jest pojemność.
2023-12-17
Maksym, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Miłym zaskoczeniem było, że produkt nie podrażnił, ani nie przesuszył mi twarzy, jak wiele innych produktów. Świetnie czyści twarz
2023-12-04
Ania, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt jest świetny, żelowa konsystencja dobrze oczyszcza i odświeża skórę. Jest bardzo delikatny, nie przesusza. Dobrze zmywa kremy BB i cały brud z twarzy, polecam.
2023-11-20
Patrycja, Skoczów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie przesusza skórę, nie bardzo ekonomiczny
2023-11-05
Daria, Łódź
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Posiadam wrażliwą cerę mieszaną i ten produkt niestety trochę ją podrażnił i wysuszył. Plusem jest jednak to, że dobrze się pieni i dokładnie oczyszcza. U mnie się nie sprawdził, natomiast osoby z tłustą cerą mogą być zadowolone
2023-10-25
Paulina, Lędziny
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt posiada żelową konsystencję, dobrze odświeża i jest delikatny. Ładnie pachnie. Przez 100ml opakowanie wystarcza na długi okres czasu. Gorąco polecam
2023-10-18
Alicja, Dziekanów Leśny
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt, kupię ponownie. Dobrze czyści skórę i jednocześnie nie wysusza. Starcza na kilka miesięcy codziennego używania.
2023-10-14
Magdalena, Dębe Wielkie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel jest delikatny i miło się nim myje twarz. Napewno kupię ponownie!
2023-09-30
Agnieszka, Zawada
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny żel do mycia, delikatny, przyjemnie odświeża, zostawia miłe uczucie czystości i świeżości po umyciu
2023-09-27
Martyna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super produkt
2023-09-23
Katarzyna, Mierzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super żel, dobrze oczyszcza i nie wysusza
2023-09-17
Ania, Mińsk Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super oczyszcza
2023-08-25
Maja, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
dobry produkt, nie pieni się zbytnio, czyści nie wysusza, zapach jest przyjemny
2023-08-25
Anastasia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
dobrze oczyszcza, polecam
2023-08-20
Izabela, Samborzec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze oczyszcza, dobrze się pieni, nie trzeba używać ogromnych ilości. Na pewno kupie ponownie
2023-08-19
Piotr, Kruszyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemny, dobrze pieniący sie i faktycznie odświeżający żel. Korzystam z niego w rutynie 2-etapowego oczyszczania twarzy i sprawia się bardzo dobrze.
2023-08-11
Agnieszka, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony cleanser polecam serdecznie, delikatny i dobrze się pieni, jego jedynym minusem jest opakowanie
2023-08-07
Hanna, Smolec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
b dobrze oczyszcza, polecam
2023-08-04
Ula, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
bardzo dobrze oczyszcza twarz, nie ma po nim uczucia sciagniecia i pozostawia cere nawilzona, moj ulubiony zel do mycia buzi
2023-08-02
Maria, Lodz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt, bardzo wydajny - wystarczy niewielka ilość, by umyć całą twarz. Po spłukaniu pozostaje przyjemne uczucia nawilżonej twarzy.
2023-07-16
Elwira, Grabowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry żel. Stosuję go codziennie podczas porannej pielęgnacji. Wystarczy niewielka ilość aby umyć nim całą twarz. Konsystencja jest przyjemna. Po aplikacji zostawia przyjemne uczucie odświeżenia. Produkt warty przetestowania :)
2023-07-07
Adrianna, Brzesko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry produkt, mega wydajny wystarczy mała kropla żeby umyć całom twarz. Bezzapachowy i delikatny.
2023-06-29
Dominika, Bydgoszcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo delikatny żel ,na rano - działa łagodzonego i dobrze oczyszcza skórę
2023-03-02
Ilona, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Delikatny i bezzapachowy. Będzie dobry dla cery wrażliwej, nie podrażnia. Wart uwagi.
2023-01-17
Paulina, Torun
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Żel delikatnie oczyszcza, dobrze się pieni, zostawia skórę odświeżoną - ale nie ściągniętą. Ma bardzo delikatny zapach, który znika po zmyciu. Przyjemnie się używa, jestem pozytywnie zaskoczona. :)
2023-01-08
Jolanta, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
delikatny żel, dobrze oczyszcza i nie podrażnia
2022-12-06
Alicja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny produkt nie podraznìa, skora po umyciu nie jest ściągnięta używam go rano.
2022-11-27
Aleksandra, Świecie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Hit! Hit do oczyszczania twarzy rano. Delikatny, a przy tym dobrze oczyszcza.
2022-10-01
Sylwia, Warszawa

Ekologia

współpracuje z

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel