Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Bestseller

Beauty of Joseon - Glow Serum Propolis and Niacinamide - Serum z Propolisem i Niacynamidem - 30ml

  • Serum rozświetlające
ID towaru: 13097
65,00 zł
65,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
65 pkt.
3250 pkt.

Opis produktu

Beauty of Joseon - Glow Serum Propolis and Niacinamide

Rozświetlające serum na bazie propolisu i niacynamidu

Beauty of Joseon - Glow Serum Propolis and Niacinamide rozświetlające serum do pielęgnacji skóry twarzy. Rozjaśnia przebarwienia i zaczerwienienia, dzięki czemu przywraca skórze witalny blask. Cała receptura opiera się aż w 60% na ekstrakcie z propolisu. Jest to składnik znacznie wspierający naturalną regenerację skóry i stanowi efektywną bazę dla reszty substancji. Niacynamid (2%) oraz pochodna kwasu salicylowego - salicylan betainy (0,5%) odblokowują gruczoły łojowe i regulują ich pracę. Zmniejszają w ten sposób nadmierną produkcję sebum oraz zapobiegają powstawaniu niedoskonałości. Cała mieszanka składników zawiera także wiele ekstraktów roślinnych oraz została opracowana z surowców pochodzenia naturalnego.

Produkt zawiera:

  • ekstrakt z propolisu - działa regeneracyjnie i odżywiająco na skórę,
  • niacynamid - wyrównuje koloryt skóry i reguluje pracę gruczołów łojowych,
  • ekstrakt z miodli indyjskiej - działa antyoksydacyjnie i spowalnia procesy starzenia się skóry,
  • ekstrakt z korzenia kurkumy - redukuje zaczerwienienia, przyspiesza regenerację stanów zapalnych,
  • ekstrakt z wąkroty azjatyckiej - przyspiesza regenerację skóry i ewentualnych niedoskonałości,
  • salicylan betainy - działa oczyszczająco na gruczoły łojowe i zapobiega ich zapychaniu się.

Działanie produktu:

Nasz kosmetolog poleca ten produkt w przypadku:

  • skóry trądzikowej,
  • skóry tłustej,
  • skóry mieszanej,
  • przebarwień,
  • zaczerwienień.

Sposób użycia: Nanieś 2-3 krople serum na oczyszczoną i stonizowaną skórę twarzy. Rozprowadź je równomiernie, omijając okolice oczu. Pozostaw do wchłonięcia. Stosuj codziennie rano i/lub wieczorem.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.

Pojemność: 30 ml
Data ważności: na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Korea Południowa.
Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Propolis Extract, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Aqua, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Centella Asiatica Extract, Corallina Officinalis Extract, Lotus Corniculatus Seed Extract, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Betaine Salicylate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tromethamine, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Dextrin, Pentylene Glycol, Octanediol, Tocopherol, Xanthan Gum, Carbomer

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (60)

4.72
Liczba wystawionych opinii: 60
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
świetne glow
2024-05-21
Anastazja, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum jakie miałam! W ogóle mnie nie podrażniło, wręcz przeciwnie. Mam cerę mieszaną i zmagam się z umiarkowanym trądzikiem, i u mnie sprawdził się świetnie! :) Ma delikatną, trochę gęstszą konsystencję, ale w ogóle nie zapycha. Szybko się wchłania. Świetnie łagodzi podrażnienia i zaczerwienia. Myślę, że kupię jeszcze raz :)
2024-05-15
Basia, Rzeszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
serum naprawdę świetne, po dosłownie kilku dniach widzę już u siebie efekty
2024-05-15
Julia, Ryn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
super serum, pięknie rozświetla, pod makijaż cudowny gdyż pozostawia na skórze glow a przy tym zapobiega wydzielaniu sebum, jako osoba z cerą mieszaną z problematyczną strefą T uwielbiam go
2024-05-11
Ania, Olsztyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super serum, redukuje niedoskonałości pozostawia skórę miękką i pełną blasku
2024-05-08
Aleksandra, Karniewo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
very nice serum, it leaves the skin a little sticky, but ideal for applying makeup :) it also leaves a slight glow, but is not greasy, which I really liked, I recommend it. I will be glad to try other serums from this brand!
2024-05-06
Viktoriia, Wroclaw
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum zostawia pięknie rozświetlona skórę i jest warte swojej ceny
2024-04-27
Alicja, Chełmiec
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum jest dobra, ale następnym razem sprobuje coś innego)
2024-04-23
Olha, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum jakiego używałam, a spróbowałam bardzo dużo. Kończę drugą buteleczkę i na pewno zamawiam trzecią. Świetnie sobie radzi z przebarwieniami, koncentracja niacimide jest idealna (w porównaniu do zbyt skoncentrowanego the Ordinary albo zbyt małej ilości w centella Purito serum). Polecam z całego serca
2024-04-21
Elena, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Poprawne serum, fajnie rozświetla, używam na dzień, ale sa sera o podobnym działaniu za niższą cenę, więc raczej nie kupię ponownie
2024-04-19
Laura, Wieruszów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pozbawia zaczerwienienia, nawilża. Skóra wygląda świecącą się I to mi nie do końca podoba się Jest nie za bardzo wydajny
2024-04-17
Maryna, Wrocław
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
mało wydajny, skóra lekko się po nim lepi, daje efekt glow, niestety moja skóra go nie lubi, przetłuszcza mnie
2024-04-12
Natalia, Toruń
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo lubię ten produkt, dobrze nawilża, przyjemna konsystencja i zapach, wydajny.
2024-04-05
Monika, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
jest świetne, jednak mało wydajne i najlepiej działa na samym początku, wtedy od razu widać że przebarwienia są mniej widoczne. niestety po dłuższym czasie stosowania mam wrażenie, że nie działa już tak dobrze jak na samym początku
2024-04-03
Kasia, Wałcz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum jest naprawdę cudowne, świetnie nawilża skórę i jednocześnie rozświetla, dzięki czemu wygląd na zdrową, polecam
2024-03-26
Natalia, Konin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To serum jest wspaniałe świetnie nawilża skórę rozświetla redukuje zaczerwienienia i od kiedy stosuje to serum wraz z innymi kosmetykami z tej firmy w ogóle nie pojawiają się niedoskonałości szczególnie wypryski polecam
2024-03-21
Klaudia, Bieździedza
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Skóra po tym serum jest promienna i miękka, to mi się podoba
2024-03-21
Olena, Opole
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
serum dobrze nawilża skórę. po nałożeniu skóra jest ładnie rozświetlona i wygląda na żywą :D cena jest okej, kupię ponownie.
2024-03-18
Ewa, Hrubieszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam, dobre serum nawet dla mojej suchej skóry
2024-03-16
Aleksandra, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt ma ciekawą przyjemną konsystencję, bardzo lekką, jednakże w moim odczuciu nie przyniósł spektakularnych efektów.
2024-03-14
Adrianna, Brzesko
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam
2024-03-07
Maria, Łochowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam
2024-03-05
Nicol, Żory
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Z opinii spodziewałam się niesamowitego efektu "wow", a tu raczej efekt "meh". Dowolna sprawdzona mgiełka i niacynamid z The Ordinary robią lepszą robotę w moim odczuciu. Gdyby był tańszy pewnie więcej bym mu wybaczyła. Opakowanie jest plastikowe - trochę szkoda.
2024-02-27
Ewa, Głogów
4/5
Opinia niepotwierdzona zakupem
daje fajny glow i ma przyjemną konsystencję
2024-02-21
Lena, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetne serum, nadaje blask i bardzo dobrze odżywia skórę. Dzięki niemu moja skóra jest promienna i wypoczęta. Napewno zostanie ze mną na dłużej
2024-02-19
Paulina, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobre serum odpowiedni do cery tłustej ze skłonnością do wyprysków, zużyłam prawie całą tubkę i widzę efekt
2024-02-15
Anna, Nowa Sól
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
NAJLEPSZE serum do cery problematycznej, długo borykałam się z niedoskonałościami i nic nie pomagało, a przy zmianie pielęgnacji na koreanska i używanie tego serum- wszystko pięknie znika! Dawno nie miałam tak czystej i rozświetlonej buzi.
2024-02-03
Ewelina, Wodzisław Śląski
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Serum świetnie nawilża ale również zmniejsza zaczerwienienia na twarzy
2024-01-28
Sylwia, Kielcza
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jedno z najgorszych serum jakie miałam. Absolutnie nic nie zrobił z moją twarzą, wręcz pojawiała się kaszka w okolicach czoła. Produktu totalnie nie warty ceny.
2024-01-26
Alicja, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetne serum widocznie poprawiające stan skóry przy regularnym stosowaniu!
2024-01-18
Kaja, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam serdecznie osobom które zmagają się z bliznami i zaczerwieniami na twarzy np. po trądziku! Działa cuda, już po kilku dniach widać znaczną poprawę! Moja skóra pokochała ten produkt! Dodatkowo produkt ma świetny aplikator dzięki któremu możemy nałożyć taką ilość produktu która nam odpowiada! Polecam stronę cosibella za ekspresową dostawę i dobrze zapakowane produkty!
2024-01-15
Karolina, Kańczuga
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetne serum, używam niedługo ale już widzę, że moja skóra je lubi, bardzo ładnie po nim wygląda, zdrowe rozświetlenie:)
2024-01-11
Milena, Głogów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam przy porannej pielęgnacji, skóra wydaje się rzeczywiście promienna. Super aplikator.
2024-01-08
Kamila, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepsze serum, rozświetlająco łagodzące, żaden produkt nie daje efektu glass skin jak ten! Uwielbiam!
2024-01-04
Natalia, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moje ulubione serum. Pomaga pozbyć się drobnych wyprsyków i wygładzić skórę. Zdecydowanie rozjaśnia i nadaje skórze efekt „glow”. Zakupię ponownie.
2023-12-16
Olga, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum rozświetlające i dodające koloru skórze.
2023-12-04
Ania, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajne, sprawdza się do cery mieszanej, pięknie rozświetla
2023-11-13
Ewa, Żurawica
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosuję ten serum rano i jestem zadowolona, bo naprawdę daje efekt glow
2023-11-06
Sofiia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
To jakie glow daje to serum to jest hit !
2023-11-03
Klaudia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lekkie serum dobrze współpracujące z moją trądzikową, skłonną do podrażnień cerą. Ładnie rozświetla i zwęża pory.
2023-10-18
Edyta, Katowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt fajnie nawilża oraz rozświetla twarz. Bardzo dobrze się wchłania ze względu na lekką konsystencję.
2023-10-10
Weronika, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super serum. Mam skórę skłonna do trądzika i już po jednym stosowaniu widać efekt: skóra zaspokojona, rozjaśniona i naprawdę widać ten efekt glow
2023-10-09
Iryna, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
dobre serum, pozostawia naturalny połysk, dobrze nawilża, wyrównuje koloryt skóry, idealne na poranek po kwasach
2023-08-25
Anastasia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam to serum. Pięknie rozświetla i ma lekką konsystencje.
2023-08-17
Martyna, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo przyjemna konsystencja, szybko się wchłania, skóra jest pięknie rozświetlona
2023-08-08
Amelia, Żary
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Stosuję serum od miesiąca, zauważyłam lekkie rozjaśnienie przebarwień i zmniejszenie zaczerwienień na mojej twarzy. Skóra jest rozświetlona, na czym najbardziej mi zależało. Konsystencja produktu jest przyjemna i szybko się wchłania.
2023-07-30
Wiktoria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt genialny. Skóra po użyciu jest rozświetlona, pory ściągnięte, łagodzi niedoskonałości. Stosuję tylko na dzień. Polecam każdemu!
2023-07-16
Elwira, Grabowiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemne serum, skóra po nim jest rozświetlona i odżywiona.
2023-07-14
Katarzyna, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moje ulubione serum :) Przy regularnym stosowaniu zauwazylam jak pomaga mojej skorze.
2023-06-27
Sandra, Gdańsk
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny serum, lekko żelowa konsystencja, ale szybko się wchłania , bardzo ekonomiczne w zużyciu, wystarczą dwie krople na całą twarz. Mam długie plamy po trądzikach i nie usuneł ich i ogólnie nie rozjaśnił skóry. Plus za to, że nie zostawia lepkiej warstwy. Minus za to, że nie rozjaśnia przebarwienia
2023-03-02
Лара, Mysłowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam to serum! Zdecydowanie właśnie ten produkt przechylił szalę na stronę marki, ponieważ teraz kusi mnie testować inne produkty Beauty of Joseon. Zauważyłam u siebie ogólną poprawę nawilżenia, ukojenie i mniejsze stany zapalne w przypadku wyprysków. No i zdecydowanie po dłuższym używaniu zauważalne jest to GLOW, które jest wymienione w nazwie tego produktu. Dodatkowo serum jest bardzo wydajne.
2023-02-14
Sara, Grudziądz
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajne serum, przyjemne w użyciu, bardzo ciekawa, prawie żelowa konsystencja. Natomiast nie zauważyłam żadnych efektów, jest do tego stopnia neutralne, że trudno mi je zużyć.
2023-01-27
Dominika, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo polecam osobą z trądzikiem! Mega pomaga i łagodzi
2023-01-16
Agnieszka, Gliwice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
twarz wyglada przepięknie! zostawia efekt glow, buzia wyglada promiennie i zdrowo. mam wrazenie ze wycisza on również stany zapalne na mojej buzi. polecam wszystkim z całego serca, napewno kupie go ponownie
2023-01-05
Julia, Cieplewo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kolejna koreańska marka, którą kocham i na pewno będę używać ponownie! Super glow efekt od tego serum. Podoba mi się połączenie propolisu, niacynamidu oraz kwasu salicylowego — mega combo dla cery mieszanej/tłustej jak moja :) Bardzo mi się spodobał, wiec czekam ponownie na rabat i kupuje :)
2022-12-24
Nataliia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam każdemu kto pragnie uzyskać efekt glow na twarzy. Skóra jest ukojona i promienna. Beauty of Joseon jak zawsze niezawodne :)
2022-11-13
Sylwia, Dobiegniew
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetne serum nawilżające, lekkie na skórze do tego wielkim plusem jest to ze nie spowodował żadnych zaskórników na mojej cerze która jest do tego bardzo skłonna
2022-10-29
Katarzyna, Nowy Dwor Mazowiecki
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nawilżający i kojący produkt świetnie sprawdził się na mojej naczynkowej i tłustej cerze. Minus za opakowanie, które średnio sprawdza się przy dosyć galaretowatej konsystencji.
2022-10-12
Dominika, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pięknie działające nawilżające serum, uwielbiam propolis i tutaj też działa cuda, skóra jest promienna jeszcze kolejnego dnia po użyciu!
2022-09-07
Joanna, Mysłowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Przyjemny produkt o prawie żelowej konsystencji, który rzeczywiście daje efekt glow, cera wygląda na zdrowszą i mniej ziemistą.
2022-08-20
Barbara, Stalowa Wola

Ekologia

współpracuje z

  • Współpraca z Plastic Bank

    Cosibella współpracuje z Plastic Bank - organizacją, która zbiera plastik z plaż, zanim trafi on do wód. Każde zamówienie złożone w naszym sklepie to jedna butelka, która zostanie zebrana i poddana recyklingowi. Dowiedz się więcej

  • Współpraca z UN Carbon Offset

    W celu zrównoważenia naszej emisji kupujemy tyle samo CO2 ile wyemitowaliśmy do atmosfery. Wspieramy projekt Organizacji Narodów Zjednoczonych w Indiach - elektrownię, która produkuje energię z biomasy. Dowiedz się więcej

Zadaj pytanie

Jeżeli opis produktu jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
pixel