Bist du in Deutschland? Cosibella auch!

Um Ihnen ein noch besseres Einkaufserlebnis zu bieten, leiten wir Sie zu unserem deutschen Shop weiter.

Die Produktpalette im Zielshop ist sorgfältig ausgewählt, um die Vorlieben und Bedürfnisse der deutschen Kunden zu erfüllen und ein umfassendes Einkaufserlebnis und einen persönlichen Service zu gewährleisten.

zapytaj eksperta
Wybór kosmetologa

Altruist - Sunscreen SPF50 - Krem Przeciwsłoneczny - 100ml

  • Krem z filtrem do twarzy i ciała
ID towaru: 5702
48,00 zł
48,00 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych
Program lojalnościowy
48 pkt.
2400 pkt.

Opis produktu

Altruist - Sunscreen - Krem przeciwsłoneczny SPF50

Krem przeciwsłoneczny

Pojemność: 
100ml

Altruist - Sunscreen - Krem przeciwsłoneczny SPF50 
- wodoodporny krem nawilżający z filtrem posiadający SPF 50 oraz PPD 54, co sprawia, że zapewnia skórze pełną ochronę przed promieniowaniem UV. W jego składzie znajdziemy zarówno filtry chemiczne, jak i filtry fizyczne. Sprawdzi się do każdego typu skóry, będzie idealny do stosowania na całe ciało. Odpowiedni dla dzieci od 2. roku życia oraz dla wegan.


Produkt zawiera: 
  • filtry chemiczne (m.in. Ethylhexyl StearateOctocryleneButyl MethoxydibenzoylmethaneEthylhexyl Salicylate) - chronią skórę przed szkodliwym działaniem promieniowania UVA i/lub UVB,
  • filtry fizyczne (dwutlenek tytanu (nano) i dwutlenek tytanu) - chronią skórę przed promieniowaniem UVA i UVB. 
Działanie produktu:
  • chroni skórę przed szkodliwym promieniowaniem UVA i UVB,
  • zapobiega fotostarzeniu skóry.
Producent poleca ten produkt dla następujących rodzajów skór i defektów kosmetycznych:
  • skóra sucha,
  • skóra wrażliwa.

Nasz kosmetolog poleca ten produkt również w przypadku:

  • każdego rodzaju skóry.
Sposób aplikacji: Na oczyszczoną skórę twarzy i ciała nałóż odpowiednią ilość produktu i równomiernie wmasuj w skórę.

Przed pierwszym użyciem wykonaj próbę uczuleniową. Zajrzyj do naszego wpisu o Próbie uczuleniowej, aby dowiedzieć się więcej.
 
Data ważności: na opakowaniu.

Kraj pochodzenia: Wielka Brytania


Wskazówki:
  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Skład

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Stearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Octocrylene, Titanium Dioxide (Nano), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexyl Triazone, Phenoxyethanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Alumina, Panthenol, Simethicone, Caprylyl Glycol, Piroctone Olamine, Titanium Dioxide, Silver Chloride, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Propylene Glycol

Wskazówki

  • Produkt tylko do użytku zewnętrznego.
  • Nie stosuj na uszkodzoną skórę.
  • Unikaj kontaktu z oczami.
  • W przypadku pojawienia się jakichkolwiek oznak podrażnienia, zaprzestań używania produktu.
  • Trzymaj poza zasięgiem dzieci.
  • Produkt przechowuj w temperaturze pokojowej, w zacienionym miejscu. Wahania temperatur podczas transportu nie wpłyną na stabilność i właściwości produktu.

Opinie (253)

4.28
Liczba wystawionych opinii: 253
Napisz swoją opinię
Za opinię otrzymasz 120 pkt. w naszym programie lojalnościowym.
5
4
3
2
1
Kliknij ocenę aby filtrować opinie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem podoba mi się, pozostawia biały kolor, ale nie na długo, rozumiem, że to normalne, jest bardzo przyjazny dla budżetu! Jedno słoiczek starcza mi na długo, jest bardzo ekonomiczny w użyciu
2024-05-11
Kateryna, Gdansk
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Taki sobie. Bieli, roluje się, czuć go na twarzy i nie jest to przyjemne uczucie. Choć szybko się wchłania, to jest ciężki i lepki, od razu miałam ochotę go zmyć :( Dodatkowo szczypał w oczy i nie raz powodował łzy. Nie kupię ponownie. Plus za wydajność, jedno opakowanie starczyło mi na baaaaaardzo długo. Może do ciała byłby lepszy niż do twarzy.
2024-05-11
Weronika, Starachowice
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo sredni. Toporny, gesty, jak cement. Bieli, choć po jakimś czasie ta biel zanika, ale wtedy też krem zaczyna się rolować. Nakładałam na wiele sposobów, na różne produkty (serum, inny krem, esencję, różne kombinacje) i niestety roluje się zawsze. Dołożyć go w ciągu dnia (co trzeba robic przy spf) jest przez to prawie niemożliwe. Nada się do ciała, nad jeziorem, na twarz, na codzień jak dla mnie absolutne nie. Jedyny plus że delikatnie nawilża i natluszcza, ale przez te konsystencje i okropne rolowanie to marna zaleta.
2024-05-10
Natalia, Lądek-Zdrój
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry do ciała.
2024-05-04
Marta, Elbląg
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
SPF dobrze się rozprowadza na twarzy co jest dużym plusem, nie zapycha nawet przy położeniu grubszej warstwy. Jednak nie jest to produkt, który wchłania się wystarczająco dobrze (tak jakbym tego oczekiwała). Właściwie większość dnia jest wyczuwalny pod palcami i mimo, że nie roluje się podczas nakładania makijażu to efekt końcowy nie jest do końca zadowalający. Krem na pewno warty wypróbowania ale nie każdemu może się sprawdzić właśnie ze względu na trudno wchłanialną konsystencję.
2024-04-27
Weronika, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wyświeca buzię i nie wchłania się dobrze. Nie bieli.
2024-04-26
Monika, Konstancin-Jeziorna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z moich ulubionych kremów spf. Bardzo wydajny, używam go na twarz i ciało z powodu dużej pojemności i taniej ceny. Bardzo polecem
2024-04-26
Klaudia, Peine
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Plus za wysoką ochronę. Niestety, szczypał mnie w oczy niemiłosiernie nawet jak omijałam okolice oczu, wywoływał łzy, rolował się praktycznie od razu.
2024-04-19
Zofia, Borówiec
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ten krem ma bardzo dobrą ochronę SPF, co jest jego dużym atutem. Jednak moim zdaniem lepiej sprawdza się do stosowania na ciało niż na twarz, ponieważ może szczypać w oczy.
2024-04-18
Agnieszka, Rumia
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kiedyś był super, pomimo dość gęstej konsystencji bardzo przypadł mi do gustu. Jednakże po zmianie składu strasznie się roluje, jak dla mnie nie nadaje się w ogóle do twarzy. Być może resztę wykorzystam na ciało żeby się nie zmarnował
2024-04-18
Paulina, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Sprawdza się, polecam
2024-04-17
Michał, Wieprz
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry spf, nie roluje się i skóra wygląda na bardzo świetlistą. Makijaż pod nim prezentuje się fenomenalnie. Będzie idealna dla osób które lubią mieć glow na twarzy.
2024-03-23
Karolina, Wiskitki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry SPF w tej półce cenowej. Dla osób, które lubią efekt glow na skórze, nie roluje się.
2024-03-13
Damian, Koszalin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam świetnie się wchłania nie bieli pewnie kupię go ponownie
2024-03-02
Agata, Bełchatów
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najgorszy spf, bardzo szczypie w oczy Przy dużym słońcu wypala oczy
2024-02-28
Klaudia, Szemud
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spoko SPF. Dobre nawilza skore, po nałożeniu skora jest miękka.
2024-02-25
Julia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Testowałam wiele SPF i moim zdaniem ten ma jedną z najlepszych jakości w porównaniu do ceny. Sprawdza się dobrze, jednak nie będzie pasował osobom, które nie lubią efektu świecenia się i lekkiej lepkości po kremie SPF. Altruist ma raczej mokre wykończenie i nie używam go pod makijaż. Jednak gdy chcę efektu glow i nie będę się malować to jest to zdecydowanie mój wybór na dany dzień.
2024-02-24
Marta, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nawet 4,5. W przypadku dobrze nawilżonej cery bez zaburzenia bariery hydrolipidowej nie będzie wyświęcał tylko się wchłonie. Odkąd poprawiłam pielęgnację zaczął się idealnie wtapiać w skórę. Nie bieli, nie roluje ta wersja.
2024-02-21
Eliza, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Świetny, nie roluje się. Najlepiej wygląda nałożony na jeszcze wilgotną pielęgnację pod spodem :)
2024-02-13
Oliwia, Libiąż
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dosyć ciężki jak na kremy z filtrem, bardziej nadaje się na zimę niż inne pory roku, dobrze się rozprowadza ale zostawia tłusty film. W moim odczuciu bardziej odpowiedni na dekolt lub dłonie niż na twarz.
2024-02-10
Ewa, Domaszczyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jest bardzo tłusty i roluj się. Zużyłam go na ciało.
2024-02-08
Oliwia, Warszawa
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Osobiście nie przepadam za tym kremem. Roluje się, nawet po lekkim doknieciu twarzy godziny po użyciu, trudno go rozprowadzić oraz ciężko nałożyć na niego makijaż. Nie polecam.
2024-02-05
Kinga, Warszawa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo tłusty krem, dodatkowo bielił skórę. Można popracowac żeby wyglądał dobrze, ale lepiej dołożyć pieniądze i kupić coś sprawiającego mniej problemów. Za tą cenę ok dla skór suchych.
2024-02-01
Marta, Oborniki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę mieszaną i kompletnie mi się nie sprawdził. Krem nie zapchał, ale powodował nadmierne świecenie przez co twarz była dosłownie „śliska”. Kremik powędrował do mamy, która ma cerę normalną i jest nim zachwycona. Idealny pod makijaz
2024-01-25
Patrycja, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny krem chociaz dla wielu osób może być za ciężki
2024-01-17
Tomek, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
SPF super. Dla mojej problematycznej, ale zarazem wrażliwej skóry był przyjemny. Trochę bieli i pod koniec opakowania średnio się rozprowadza, ale na początku był super. Nie zapychał - a to się rzadko zdarza.
2024-01-13
Maria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z moich ulubionych kremów przeciwsłonecznych. Ma wysoką ochronę, nie bieli oraz w moim przypadku nie roluje się. Nie szczypie również w oczy.
2024-01-09
Maja, Odolanów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardzo lekki, nie szczypie w oczy, nie zapycha, ale u mnie niestety bardzo się rolował
2024-01-05
Karolina, Poznań
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie jest to najgorszy SPF, ale niestety roluje się z twarzy i moze szczypać w oczy.
2024-01-03
Weronika, Poznań
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ogólnie produkt nie jest zły, tylko dla mnie zbyt ciężki. Do wykorzystania tylko latem.
2024-01-02
Renata, Radom
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moja cera mieszana, z tendencją do wyprysków i wrażliwa. Produkt mi się nie sprawdził. Za tłusty i gęsty, na twarzy zachowuje się jak zwarzoną śmietana. Niemiłosiernie piekł mnie w oczy i się roluje. Stosowałam się do rady jak go poprawnie nakładać, niestety nic nie pomagało.
2023-12-14
Karolina, Mikołów
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Źle się wchłania, pozostawia białe ślady, tłusty. Niestety, kompletnie nie dla mnie.
2023-12-14
Magdalena, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem super chroni, ale jest trochę za tłusty i wolno się wchłania
2023-12-07
Jakub, Gózd
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny krem. Może nie mam wielkiego doświadczenia z kremami 50 SPF ale z tych, których dotychczas używałam ten jest najmniej tłusty. Szybko się wchłania. Na pewno jeszcze zakupię :)
2023-12-02
Anna, Pruszków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mojej skóry mieszanej sprawdza się znakomicie. Nie zapycha. To jest już moje kolejne opakowanie. Chociaż moim ulubieńcem pozostaje Aromatica Sunscreen.
2023-12-02
Aleksandra, Bodzentyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem, nie roluje się i świetnie się sprawdza pod makijaż .Polecam .
2023-11-29
Anna, Przysucha
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie super, świetny stosunek jakości do ceny i lubię to opakowanie zabierać w podróże bo zajmuje mniej miejsca niż pudełeczka i słoiczki no i jest lżejsze. Daje lekkie glow ale u mnie to tylko pierwsze 10 min, szybko sie wchłania.
2023-11-28
Emilia, Jelenia Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony, w tej cenie bezkonkurencyjny!!
2023-11-24
Agata, Mikołów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Genialny SPF do skóry suchej. Stosowałam głównie w okresie jesienno -zimowym i sprawdził się rewelacyjnie. Nie roluje się, odrobinę bieli, ale po dokładnym wchłonięciu nie ma z tym problemu. Świetny stosunek ilości do ceny. Dla mnie na plus, że sprawdził się dla całej rodziny, również u 3 letniego dziecka.
2023-11-13
Natalia, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
uniwersalny i wydajny, warto go mieć :)
2023-11-12
Maja, Waśniów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupiłam go jako krem na ciało na wakacyjny wyjazd. Świetnie się sprawdził, dość wydajny.
2023-11-07
Anita, Stara Kiszewa
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem nie tak tłusty i nie tak plamiacy ubrania jak SPFy innych marek których wcześniej używałem, natomiast nadal nie jest idealny pod tymi względami.
2023-10-31
Franciszek, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wydajny krem, ale dla mojej tłustej cery niestety nie sprawdził się, zbyt tłusty i dodatkowo piekł w oczy
2023-10-25
Patrycja, Świdnik
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem pod wrażeniem. Stosowałam wcześniej Koreańskie kremy z filtrem, ale skusiła mnie do zakupy tego kremu niska cena w porównaniu z tamtymi i większa pojemność. Jest wydajny, dobrze się wchłania, ale jest trochę bardziej tłusty od filtru z Round Lab czy Beauty of Joseon. Osobiście mi to nie przeszkadza- na chłodniejsze dni jest świetny. Nie bieli, nie zapycha mi porów (mam cerę typowo tłustą), pod podkładem się dobrze zachowuje, skóra po nim świeci (dla mnie to duży plus). Ja polecam, na pewno jeszcze nie raz kupię.
2023-10-16
Martyna, Potęgowo
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wydajny krem o wysokiej ochronie (przetestowany w pełynm słońcu na ciele). Myślę, że do ciała będzie super, natomiast co do twarzy to mocno się świeci i delikatnie roluje - dla tłusych cer to jak dla mnie za dużo. Natomiast dla suchych lub w miesiącach zimowych może być pozycją wartą rozważenia.
2023-10-10
Aneta, Rudawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem o bardzo dobrej ochronie SPF, nawilżający i naprawdę wydajny, niestety bardzo tłusty. Lepszy do stosowania na ciało niż twarz.
2023-09-15
Natalia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
moim zdaniem krem warty uwagi - nie jest idealny, ale ma naprawdę wysoką ochroną przeciwsłoneczną w niskiej cenie, ja stosuję na szyję, dekolt oraz ciało i sprawdza mi się do tego idealnie
2023-09-14
Daria, Białystok
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Super krem dla osób z mocno wysuszoną skórą. Używałem przy izoteku i dobrze nawilżał, i nie podrażniał. Muszę odjąć gwiazdkę za to, że jest bardzo tłusty i skóra się mocno wyświeca oraz potrafi bielić. Niemniej, naprawdę solidny SPF.
2023-09-07
Anton, Nowogard
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie to jest super krem na podróż przez swoją pojemność. Ja go używam do ciała. Dość szybko się wchłania, nie zostawia białej poświaty. Pewnie suche cery polubią go również do twarzy. Dla mnie w tej roli jest za ciężki.
2023-08-30
Zuzanna, Ostrów Wielkopolski
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Trochę bieli na początku, ale po 4 minutach wmasowywania w skórę jest naprawdę git, trochę wyswieca, daje taki większy glow, nie każdemu może się spodobać, szczególnie gdy jest gorąco w lato, ale ja zaczel używać go pod koniec sierpnia w pochmurna pogodę jest git jak na razie. Ma duże pod i SPF więc nie narzekam, wolałabym aby miał same filtry fizyczne no ale cóż, naprawdę warto go przetestować bo taniutki ale duża pojemna
2023-08-27
Łucja, Lipiany
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Po prostu super, mój ulubiony SPF, wydajny dobrze się wchłania, nie pozostawia białego śladu, pozostawia na mojej twarzy delikaty tłusty film, jednak nie jest to przeszkadzające
2023-08-23
Erika, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Produkt dobrze się wchłania i jest wydajny.
2023-08-22
Ola, Dąbrowa Górnicza
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Rewelacyjna cena i pojemność. Dobrze się go nakłada, bieli, ale po chwili się wchłania. Nie jest to jednak moim zdaniem filtr dla skór tłustych, bo skóra się po nim swieci, czuć go na skórze, ale nie w taki nieprzyjemny sposób. Jednak na wakacje, do częstego dokładania - rewelacja
2023-08-16
Agnieszka, Kraków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem dobrze sprawdza się dla cer suchych jednak przy skorze trądzikowej i tłustej jest trochę za ciężki i skóra przy tym bardzo się świeci
2023-08-14
Aleksandra, Jarocin
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Na plus pojemność kosmetyku jak i jego cena. Skusiłam się pozytywnymi opiniami jednak dla mojej skóry mieszanej trochę za ciężki - mimo to polecam jako wydajny SPF do ciała.
2023-08-12
Jagoda, Łańcut
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem, jak dla mnie prawie idealny. Dlaczego prawie? Bo ideałów nie ma. Po aplikacji troszkę bieli, ale i tak na to idzie podkład więc nie przeszkadza, łatwo się rozsmarowuje, nie pozostawia tłustej warstwy, nie roluje się. Oczekuję około 5-8 minut i aplikuję podkład.
2023-08-09
Bożena, Legionowo
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zdecydowanie zbyt ciężki na lato, bardzo się wyświęca i jest niekomfortowym na twarzy, zużyłam na ciało podczas wakacji. Na plus wysoka ochrona SPF i PPD
2023-08-09
Marika, Lublin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem nie bieli, jest dość lekki. Plus za pojemność 100 ml. Polecam nie nakładać za dużo, bo potrafi się rolować pod makijażem :)
2023-08-02
Małgorzata, Stargard
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pojemność 100 ml jest dużym plusem produktu. Samo używanie dla mojej skóry mieszanej jest bardzo przyjemne. Produkt mimo gęstej konsystencji dobrze rozprowadza się gąbeczką na skórze. Mimo, że może wyświecać, to po odczekaniu 15-20 minut i nałożeniu pudru transparentnego, skora jest matowa. Krem dodatkowo nawilża skórę.
2023-08-01
Kinga, Warszawa
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie dla cery mieszanej. Bieli i cały dzień czuć maskę na twarzy. używam jako krem do rąk.
2023-08-01
Karolina, Warka
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jaki używałem do tej pory. Idealny dla cery tłustej.
2023-07-26
Fabian, Piekary Śląskie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry stosunek jakości do ceny. Duży plus za dużą pojemność. Na zimę dla cery mieszanej będzie super. Na lato jednak trochę za ciężki i za tłusty. Dość wolno się wchłania. Nie bieli
2023-07-20
Katarzyna, Pilzno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony SPF na zimę dla cery suchej - na lato niestety przy upałach zdaje się "spływać", ale zimą świetnie natłuszcza i tworzy warstwę okluzyjną :) Fajny skład i bardzo przyjemna cena w stosunku do ilości produktu, którą dostajemy.
2023-07-19
Monika, Żagań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Odejmuję gwiazdkę ponieważ dla mojej cery normalnej, trądzikowej nie sprawdził się (wysypało mnie trochę po nim), ale do reszty ciała sprawdził się bardzo dobrze przy Hiszpańskim letnim słońcu :)
2023-07-18
Julia, Kalisz
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry bloker, ale zostawia tłustą powłokę.
2023-07-12
Hanna, Żukowo/Małkowo
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Czuć, że ma dobrą ochronę, jest wygodny w użyciu i bardzo ale to bardzo wydajny, w przeciwieństwie do innych spf muszę uważać żeby nie użyć za dużo, a nie dokładać. Jedyny minus to na mojej skórze zostaje bardzo tłusta warstwa, nawet po dłuższym czasie od użycia (mam mieszaną/tłustą skórę).
2023-07-07
Barbara, Zielona Góra
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo wydajny i po odczekaniu kilku minut nakładam makijaż. Nic się nie rolluje, polecam :)
2023-07-05
Karolina, Czechowice-Dziedzice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny spf do ciała, lekki, chłopakowi sprawdza się też super na twarz (mam ten przed reformulacją)
2023-07-04
Maja, Gdańsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Używam pod makijaż. Gdy dam pod niego krem nawilżający to niestety się roluje, ale za ta cenę jest Ok. Bardzo wydajny :)
2023-06-28
Ania, Ustroń
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jak dla mnie za ciężki, jednak duży plus za dobrą ochronę i wysokie PPD
2023-06-28
Wioletta, Gdynia
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mojej cery mieszanej i trądzikowej uważam, że ten krem jest zbyt tłusty. Bardzo się wyświeca, roluje się i jest lepki na twarzy także to nie produkt dla mnie. Za to do ciała sprawdził się bardzo dobrze i polecam go zakupić w tym celu.
2023-06-23
Sławomira, Tczew
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma dość gęstą, bogatą konsystencje, nie do końca idealna dla mojej mieszanej cery. Miło się rozprowadzał ale lekko bielił i pozostawiał cerę wyraźnie tłustawą.
2023-06-20
Katarzyna, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny krem z filtrem, idealny dla cer suchych. Niestety potrafi się rolować w połączeniu z niektórymi kremami i wyświęca się w ciągu dnia.
2023-06-16
Lena, Kwidzyn
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobrze sie sprawdza u cer mieszanych i suchych, nawilża ładnie skórę jest kremowy i fajnie się rozprowadza, czasem jednak może się rolować
2023-06-14
Paulina, Mrzeżyno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem jak na swoją cenę, ale potrafi się zrolować na bogatsza pielęgnacje
2023-06-13
Paula, Słubice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo się wyświeca.
2023-06-13
Julia, Chojnice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Moj ulubiony spf do skory suchej i wrazliwej. Nie bieli, nie jest za tłusty co super sprawdza sie na lato a jednoczesnie daje okluzję i pielegnuje skore. Bardzo polecam
2023-06-12
Natalia, Poznań
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma wysoki stopień ochrony i zawiera filtry chemiczne i fizyczne. Kupiłam krem dla mojego dziecka i również go używam. Moim zdaniem bardziej nadaje się do skóry suchej i normalnej.
2023-06-08
Oksana, Mszczonów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
polecam do cer suchych dla tłustych może być za bardzo nawilżający i później sie mocno świeci kocham na ciało
2023-06-05
Katarzyna, Busko-Zdrój
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony spf, tani i bardzo wydajny. Jest lekko tłusty ale szybko się wchłania i nie zapycha
2023-05-30
Angelika, Łódź
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry SPF w przystępnej cenie.
2023-05-25
Ksenija, Opole
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Może być, do twarzy mi się nie sprawdził ale do ciała sprawdza się super. Cena też jest zachęcająca.
2023-05-11
Zuzanna, Zamość
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Za tą cenę i przy tej pojemności jest mega. Zdecydowanie lepszy do cery suchej, przy tłustej trochę zbyt oleisty i wyświecajacy się, ale jako krem 'po domu' idealny. Do ciała i na tatuaże równie fajny.
2023-05-03
Agata, Świekatowo
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych kremów spf jakie używałam. Mam cerę z tendencja do wyprysków, dlatego preferuję kremu mineralne. Ten nie bieli i idealnie sprawdza się pod makijażem. Nie wspomnę o bardzo niskiej cenie. Warto spróbować.
2023-05-03
Tina, Mikołów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Do twarzy nie zdał egzaminu, wyskakiwały mi po nim krostki. Stosowany do ciała, 10 na 10. Lekki i szybko wchłanialny.
2023-04-29
Natalia, Bielsko-Biała
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Ogólnie jest dobry, cera nie jest za tlusta, dobrze się wchłania, ale bardzo się roluje i przez to odjęłam gwiazdkę
2023-04-27
Sofiia, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Uwielbiam ten krem, niestety z tego co wiem wyszedł już w nowym opakowaniu i zmienionym składem. Natomiast udało mi sie jeszcze zakupic starszą wersje. Nie jest to lekki krem, ale dosyc szybko sie wchłania i zostawia lekko efekt glow. Plus za pojemnosc i cene.
2023-04-27
Izabela, Bydgoszcz
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Główną zaletą tego SPF jest stosunek ceny do jakości. Warto go kupić jeśli mamy ograniczony budżet, a potrzebujemy wydajnego kremu z filtrem. Niestety moja mieszana twarz nie polubiła się z nim. Uważałam, żeby nie nałożyć go zbyt dużo, ale po kilku godzinach moja twarz bardzo się świeciła, a nie stosowałam pod niego kremu i używam podkładu sypkiego. Konsystencja jest dosyć gęsta, co mi średnio odpowiada, ale to już kwestia subiektywnych preferencji. Nie jest perfumowany - dla mnie na plus.
2023-04-21
Klaudia, Kraków
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam, kupiłam już drugie opakowanie, to idealny spf dla cer suchych i normalnych :)
2023-04-20
Patrycja, Koszyce Małe
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Wygląda bardzo dobrze na skórze i pod makijażem. Jest delikatnie tłusty. Bardzo wydajny i w tak dużej pojemnościach na pewno starczy na długo.
2023-04-20
Jagoda, Gdynia
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Spodziewałam się kremu z efektem wow skoro jest taki zachwalany. Jest bardzo tłusty, roluje się i dość mocno pachnie jak typowy spf.
2023-04-19
Aleksandra, Wałbrzych
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony spf! Wysoka i sprawdzona ochrona, nie szczypie w oczy:) Mam cerę mieszaną i sprawdza się idealnie, dobrze współgra z makijażem.
2023-04-19
Maria, Lublin
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie zostawia białej powłoki, trochę tłusty
2023-04-16
Maria, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Lubię ten krem z powodu wysokiego PPD, zostawia błyszczące wykończenie i jest w pełni transparentny. Za tą cenę to prawdopodobnie najlepszy wybór.
2023-04-14
Dominika, Warszawa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dobry krem z filtrem, jednak bieli i roluje się. Pod makijaż nie polecam.
2023-04-13
Roksana, Trzebinia
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Tanii, dobry spf chociaż troszkę roluje się przy kacikach ust i na brodzi i minimalnie bieli
2023-04-13
Kamil, Ohio
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem bardziej sprawdzi się dla skóry suchej i wrażliwej. Z moją skórą mieszaną niestety jakoś bardzo się nie polubił, chociaż twarz po nim nie jest biała i dobrze się wchłania. Plus za wysoką ochronę i dobrą cenę.
2023-04-12
Julia, Rybie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój drugi SPF w kolekcji :) Nie piecze w oczy. Przy mojej suchej skórze zostawia lekkie tłuste "wykończenie" ale chyba idzie się do tego przyzwyczaić ;) Duża pojemność i cena adekwatna do ochrony
2023-04-12
Natalia, Poznań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
W porządku. Nie roluje się, nie bieli, w przystępnej cenie, ale przy większej ilości pozostawia na skórze tłustą świecącą warstwę, co mi osobiście nie przeszkadza, ale dla niektórych może być to problem
2023-04-11
Maja, Siemianowice Śląskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie jest to mój ulubiony SPF do twarzy, ale używam go do szyi i karku, i świetnie się tam sprawdza. Jest dość treściwy i dość długo się wchłania. Duży plus za wysoką ochronę, przystępną cenę i wydajność.
2023-04-11
Kinga, Kraków
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Komfort używania tego kremu był dla mnie bardzo niski. Przy nakładaniu rekomendowanej ilości (długość dwóch palców) nie wchłaniał się, rolował, ścierał z nad ust, zbierał w zagięciach skóry, twarz była w dotyku tak tłusta, jak posmarowana oliwą, szczypał mnie w oczy. Wolałam nie nałożyć spf wcale, niż nałożyć to, dla mojej tłustej cery hard pass.
2023-04-11
Patrycja, Tomaszowice (lubelskie)
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
W tej cenie ciężko jest znaleźć tak dobry produkt. Nie bieli, łatwo się rozsmarowuje i wchłania. Czasami się roluje ale nie przesadnie. SPF od Cosrx i Paula’s choice miały dużo przyjemniejszą konsystencję i się nie lepiły ale są teraz poza moim zasięgiem cenowym i SPF od Altruist jest dla mnie najlepszą tańszą opcją
2023-04-09
Zofia, Błędów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie jest to idealny krem spf, ale bardzo duży plus za wysoka ochronę oraz dużą pojemność opakowania. Krem ma lekki zapach, ale nie jest on nieprzyjemny, lekko bieli na początku, ale potem się ładnie wchlania. Dla mnie najwiekszym minusem jest lekkie rolowanie się. Mam już drugie opakowanie tego kremu i próbowalam nakladac na rozne sposoby i za kazdym razem mimo wszystko roluje się. Nie jest perfekcyjny, ale polecam mimo wszystko! Cena jest bardzo korzystna w stosunku do ochrony oraz pojemnosci.
2023-04-04
Aleksandra, Medyka
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie jest idealny ale jest bardzo przyjemny. Dosyć tłustawy, przy nałożeniu zbyt dużej ilości bieli twarz i gorzej się wchłania. Jednak jest bardzo przyzwoity cenowo wiec wrócę. Jedynie na lato jest dla mnie za ciężki, wolę żelową formułę od Holika Holika.
2023-03-31
Agnieszka, Chorzów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf spośród tych, które używałam, a było ich kilka... Bieli minimalnie, nie roluje się (przy odpowiedniej pielęgnacji), super się utrzymuje, nie ściera, jest bezzapachowy a jego lekka i kremowa formuła sprawdza się dla posiadaczek suchej i wrażliwej skóry (w moim przypadku). Naprawdę polecam szczególnie biorąc pod uwagę wysoka ochronę oraz cenę za 100ml
2023-03-29
Wiktoria, Siemianowice Śląskie
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo poprawny SPF, wydajny, bezzapachowy, rozprowadza się przyjemnie, nie zapycha, nawilża, wykończenie mocno błyszczące. Dla mojej cery mieszanej sprawdził się dobrze w okresie zimowym. Nie znam bardziej przystępnego cenowo SPF o takim składzie. Polecam szczególnie na chłodniejsze miesiące.
2023-03-23
Zuzanna, Włocławek
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf, jaki używałam. Mam tłustą cerę ze skłonnością do zapychania i pojawiania się wyprysków, jednak ten krem mnie nie zapchał jeszcze, używam już 3 opakowanie, jest bardzo wydajny i nadaje się też świetnie do reaplikacji w ciągu dnia. Pozostawia lekko błyszcząca, nawilżoną cerę, ale nie kleją się do niego np włosy.
2023-03-21
Adrianna, Łódź
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Polecam, paczuszka szybko dostarczona spf nie jest wcale ciężki, ale chyba się roluje bo widzę, że po większej ilości robi się ciastko zatem...testuje dalej ale narazie 4 gwiazdki ;)
2023-03-20
Dominika, Zagrodno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Kupuje już drugie opakowanie, jedyny filtr z jak dla mnie super składem który nie podrażnia mojej wrażliwej skóry!
2023-03-09
Katarzyna, Gdynia
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie dla cery tłustej. Krem nigdy się wchłania i zostawia tłusty film na twarzy. Dodatkowo roluje się na brzegach twarzy
2023-03-06
Anna, Niepołomice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jaki używałam. Nie bieli, dobrze się rozprowadza, nie roluje się pod makijażem. Mam skórę tłustą i mnie nie zapycha, jest bardzo lekki. Polecam :)
2023-03-03
Anna, Wilamowice
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy jaki mialam
2023-02-22
Iza, Wschowa
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pomimo tego, że nie bieli do twarzy niestety się nie sprawdził, zdecydowanie zbyt tłusty, roluje się pod makijażem. Zużyłam do ciała, tutaj sobie poradził. Dobry stosunek ceny do jakości
2023-02-22
Agnieszka, Warszawa
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubieniec, nie pozostawia białego nalotu, idealnie zachowuje się pod makijażem, nadaje naturalny glow. Do tego super cena za dużą pojemność.
2023-02-20
Adriana, Słupsk
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
NAJLEPSZY spf! Nie barwi na biało, ładnie się wyświeca tworząc efekt zdrowej cery. Baaardzo wydajny i przede wszystkim w super cenie.
2023-02-20
Agnieszka, Warszawa
1/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mam cerę mieszaną, podraznioną. Zakupiłam ten spf na zimę, do ochrony przy kuracji retinolem. Nie polecam. Bardzo błyszczy, klei się długo, roluje wszystko co pod nim nalozysz. Nawet po godzinie została tlusta , świecąca warstwa. Porcja " na dwa palce" nie do wsmarowania. Na pewno nie kupię.
2023-02-16
Karolina, Szczecin
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo dobry krem z SPF na okres jesienno-zimowy dla cery suchej. Uwielbiam :-)
2023-02-14
Edyta, Ustanów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
testowalam krem przez dluzszy okres czasu, jest bardzo tresciwy, idealny na zime, ma gesta formule, mysle ze w szczegolnosci sprawdzi sie u cer suchych. polecam
2023-02-13
Aleksandra, Leszno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Pomimo swojej bardzo gęstej konsystencji ten SPF jest wyjątkowo lekki na skórze. Nawilża i zostawia cerę z przyjemnym glow. Bez problemu nosi się z podkładami mineralnymi. Dodatkowym atutem jest bardzo dobra ochrona UVA.
2023-02-13
Małgorzata, Tarnobrzeg
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla posiadaczek cer suchych, bezproblemowych lub do stosowania zimą. Konsystencja jest przyjemna, łatwo się rozprowadza, jednak dla mojej mieszanej, trądzikowej cery jest za ciężki. Używam go teraz na szyję, dekolt i dłonie - sprawdza się dobrze.
2023-02-12
Aleksandra, Tomaszów Mazowiecki
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo wydajny produkt, dobrze sprawdza się zimą, sprawia wrażenie tłustego, ale nie zauważyłam żeby zapychał.
2023-02-09
Angelika, Wrocław
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Nie świeci się mocno, szybko się wchłania i nie sprawia większych problemów, ale jego zapach jest w pewnym sensie drażniący, bo czuć go nawet po całym dniu bez dokładania.
2023-02-08
Agnieszka, Luboń
2/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jakość filtrów jest świetna, cena za tę funkcję i pojemność też. Niestety strasznie się wyświeca, że musiałam tłustą warstwę ściągać poprzez przykładanie chusteczek do twarzy, co pewnie obniżało ochronę. O dokładaniu kolejnej warstwy po kilku godzinach można zapomnieć - roluje się jak szalony. Oczy za każdym razem wypalone, ciężko było nawet prowadzić samochód, bo tak szczypało. Bardzo ubolewam nad tą formułą, bo sam zamysł produktu świetny. PS. co do wyświecania - mam skórę normalną w kierunku do suchej i zdecydowanie nie miałam wyglądu "zdrowego glow" po aplikacji
2023-02-02
Aleksandra, Inowrocław
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Zdecydowanie tłuścioch, mi do twarzy się nie sprawdził, do ciała ok. Wyrwany na promocji za 25 zł jest w porządku, w podstawowej cenie nie kupię.
2023-02-01
Ewa, Wrocław
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo fajny spf na zimę. Jest dość tłusty więc przy wyjściu na zimno skóra jest dodatkowo chroniona. Stabilne filtry i super cena, jak dla mnie na plus.
2023-01-25
Kamila, Zabrze
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Najlepszy spf jaki do tej pory używałam .
2023-01-25
Monika, Lubań
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem co prawda w konsystencji raczej zalicza się do tych bardziej tłustych, co widać z resztą na twarzy, ale nie zapycha mojej trądzikowej cery, a to najważniejsze. Na letnie dni to wyświecenie po nim może być za duże, natomiast w okresie zimowym bardzo lubię go używać. Plus za dobre, stabilne filtry przeciwsłoneczne, no i oczywiście za cenę! Taka pojemność za taką cenę, jeśli chodzi o filtry przeciwsłoneczne, dotąd dla mnie niespotykana. Przy prawie codziennym stosowaniu (jednak na większe wyjścia niż zakupy w markecie, nakładam inny, mniej świecący się spf) starcza na dosyć długo.
2023-01-23
Magdalena, Sobków
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem jest dobry do cery suchej/normalnej, przypadł mi do gustu. Ale jeśli skóra jest tłusta, może zatykać pory. Toczy się również, bądź ostrożny. Ale ogólnie za te pieniądze to dobry wybór.
2023-01-17
Amina, Karpacz
3/5
Opinia potwierdzona zakupem
Krem ma swoje plusy i minusy. Na pewno jego cena skłania do zakupu. Przy mojej tłustej cerze nie sprawdził się dobrze. Czuć go na skórze przez cały dzień. Kiedy nałożyłam na niego podkład, bardzo mocno się świeciłam, mimo kilkukrotnego pudrowania się w ciągu dnia. Myślę jednak, że posiadaczki/posiadacze cery suchej mogą być z niego zadowoleni.
2023-01-16
Paula, Ostrzeszów
4/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bardzo wydajny, gęsty, nie bieli, dobrze sprawdza się pod makijażem, trochę ciężki
2023-01-11
Anonim
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Za te cenę naprawdę fajne rozwiązanie, na pewno nie jest bardzo lekki czy wodnisty, sprawdzi się lepiej na jesień lub zimę
2023-01-11
Julia, Księżyno
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Fajny mocno nawilża, w przystępnej cenie. Napewno kupię ponownie ;))
2023-01-10
Emilia, Starcza
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jeden z lepszych kremów spf jaki używałam. Świetnie się wchłania, nie bieli, nie wyświeca się, do tego pojemność i cena.
2023-01-10
Eliza, Białobrzegi
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
krem spf z mocnym nawilżeniem, mam cere suchą, używam jako jedyny krem na dzień, do tego bardzo niska cena, polecam
2023-01-10
Weronika, Skierbieszów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Bradzo fajny spf, lekki, idealny pod makijaż, troszkę się wyświeca. Na pewno kupie ponownie:)
2023-01-08
Zuzanna, Krzycko Wielkie
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Dla mnie produkt bardzo dobry! Nie bieli, co jest dużym plusem, przyjemnie się rozprowadza a zapach jest lekko wyczuwalny, powiedziałabym, że typowy dla kremu z filtrem. Na mojej mieszanej skórze lekko się świeci dajac naturalny glow. Cena jest bardzo korzystna więc kupujecie w dużych ilościach :)
2023-01-07
Klaudia, Mszana Dolna
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Mój ulubiony spf! Jestem posiadaczką suchej cery, podoba mi się w nim wszystko. Super nawilża, nie bieli, nie szczypie w oczy, mam wrażenie, że ma nieco satynowe wykończenie. Czuję jakby w ciągu dnia "wypuszczał" nową dawkę nawilżenia na twarzy. Zapach jest dla mnie typowy, jak krem z filtrem. Ma bardzo wysoką ochronę uva, co w takiej cenie (a na promocji to już w ogóle), jest niemal niespotykane. Naprawdę polecam wszystkim suchym cerom, nie zawiódł mnie ani razu!
2023-01-02
Martyna, Pacanów
5/5
Opinia potwierdzona zakupem
Jestem bardzo zadowolona. Nie lepi się, nie świeci zbyt mocno i nie zostawia nieprzyjemnej warstwy na skórze. Świetna cena i pojemność.
2023-01-02
Gabriela, Warszawa